Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Iskreno ako je do unikatnosti kud ćeš bolje od kompanije s jebačkim imenom kojoj je ovo prvi nogometni dres.
Adidas ionako samo štanca po templateovima i njihov Liverpool dres je isti kao i drugi dresovi koje oni rade, samo mjenjaju boje. Meni taj Adidas ništa ne znači ali pomisao na 25 miliona godišnje uloženo u igrače ili stadion me itekako raduje.
Slavni engleski klub Liverpool planira u narednom prelaznom roku na Anfield dovesti reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića.
Liverpool planira na ljeto potpuno promijeniti ekipu, koja je pala u prosječnost i koja ove sezone neće izboriti mjesto u Premiershipu koje vodi u Ligu prvaka.
Jedan od igrača kojeg vlasnici Liverpoola namjeravaju dovesti na Anfield Road je i vezista francuske ekipe Olympique Lyona Miralem Pjanić, koji je ove sezone gotovo pa izgubio mjesto u prvoj ekipi tima sa Gerlanda.
Sportski direktor Liverpoola Damien Comolli veliki je zaljubljenik u igru Miralema Pjanića, te je spreman za usluge ovog talentovanog igrača sredine terena platiti 10 miliona funti.
Prema tvrdnjama engleskih medija, skauti Liverpoola su u posljednja dva mjeseca čak četiri puta posmatrali Pjanića.
sportsport
Ne bi to bilo ni lose. Ako ce se graditi nova ekipa, imao bi sansu da se nametne.
Onda bi se morao ili stil igre mjenjati ili Pjanica prilagoditi na neku drugu poziciju..jer Gerrard,Leiva,Meireles,Spearing,Shelvey..svi imaju radijus djelovanja na tom mjestu gdje i Pjanic djeluje .. jedino da ga sa klupe uvodi a mislim da Dalglish cim daje SAMO 10 mil. to ima i namjeru da Pjanic uskoci kad zafali
Kupio bi se kao zamjena za Aquilanija.
Kenny očito misli dosta utakmica igrati u nekoj 4-3-3 formaciji s tri centralna vezna.
Za to mu treba konkurencija najmanje šest igrača.
Gerrard, Meireles, Lucas, Aquilani, Spearing, Shelvey - to je današnje stanje na CM poziciji.
Steven je polivalentan i mogao bi odigrati čak i na boku a Aquilani se očito ne želi micati iz Italije i ide izgleda u Milan ako Juve ne plati dogovorenih 15 miliona funti, dakle zamjena za njeg je neophodna a mislim da će se kupiti i još jedan defanzivniji vezni igrač. Dakle tri napadački orjentirana veznjaka Gerrard-Meireles-Pjanić ili tko već i tri defanzivnija Lucas-Spearing-neki treći M'Villa možda. Shelvey može nakupiti još utakmica igrajući na bokovima, gdje je i dosad igrao, a previše je zelen da zaigra u sredini.
U svakom slučaju očekujem nejbogatije ljeto Liverpoola ikad i da se s pokrivenim svim kriznim pozicijama ide u novu sezonu.
odlicna situacija za prodati gerrarda,uvaliti ga madridu,uzeti 40-50 miliona i laganini novi stil furati,pun sirine,a ne kao do sad foru covjek-tim,kako je bilo sa stevenom
ratata wrote:Pjanic bi prosao kao i Dzeko, malo u pocetku i onda klupa
Daj budi ozbiljan.
Liverpool je klub koji ako kupi igrača unaprijed ima i plan za istog (minus Royeve kupovine iz pakla).
Nije kao Man City koji kupuje kao dijete u Turbolimaču, nit ima para za bacati.
Poosebno Pjanić koji bi koštao dobru svotu za dovesti, sumnjam da bi grijao klupu.
ratata wrote:Pjanic bi prosao kao i Dzeko, malo u pocetku i onda klupa
Daj budi ozbiljan.
Liverpool je klub koji ako kupi igrača unaprijed ima i plan za istog (minus Royeve kupovine iz pakla).
Nije kao Man City koji kupuje kao dijete u Turbolimaču, nit ima para za bacati.
Poosebno Pjanić koji bi koštao dobru svotu za dovesti, sumnjam da bi grijao klupu.
Moje misljenje je da bi se prvo Pjanke koristio kao back up, polahko bi u tekmama kupova mijenjao Gerrarda u timu i navikavao se na stil igre i kupio znanje i finte Gerrada kako bi ga naslijedio, nesto slicno sto je bilo u Lyonu dok je Juninho igro, ili bi mozda cak i u prvoj igro zamijenivsvi Lucasa(inace najomrazeniji lik za mene u Poolu) a Lucasovu poziciju bi preuzeo Gerrard dok bi Pjanic isao malo prema naprijed...
Kako god, bice para za transfere a ne sumnjam ja da ce to cika Dalglish pametno utrositi, sa njim vidim konacno svijetlu buducnost "mog" dragog Poola, covjek sa idejom i vizijom!
Lucas je najbolji Liverpoolov igrač u ovoj sezoni a bit će još i bolji.
Pjanić je ionako više AMC, dakle konkurencija bi mu bili Meireles i Gerrard a ne Lucas koji igra povučenu poziciju u sredini i povezuje odbranu s napadom ili krilima, pozicija koju Gerrard ne zna igrati dobro jer je relativno nediscipliniran taktički i uvijek ga 'svrbi' da se zaleti prema golu.
vaučer wrote:Lucas je najbolji Liverpoolov igrač u ovoj sezoni a bit će još i bolji.
Pjanić je ionako više AMC, dakle konkurencija bi mu bili Meireles i Gerrard a ne Lucas koji igra povučenu poziciju u sredini i povezuje odbranu s napadom ili krilima, pozicija koju Gerrard ne zna igrati dobro jer je relativno nediscipliniran taktički i uvijek ga 'svrbi' da se zaleti prema golu.
Pa zato sam i reko da Pjanketa gurne naprijed a StevieG-a na Lucasovu poziciju Ne znam, mozda ga previse ne gotivim, ali meni strasno antipatican igrac i kloc jednom rijecju No eto kod sva tri trenera zadnjih godina je dobivao priliku i redovno igrao, onda mora da ja ne vidim sta drugi vide...
To mu je u opisu posla, jednostavne lopte, trokutovi, pokrivanje bekova - ništa pretjerano upadljivo a bez njeg kao motor bez ulja, grebe, struže i ne klizi kako treba. Pjanić, koliko sam ga vidio, je kreativniji igrač koji bi trebao i raspaliti koju s ruba šesnaesterca i skupljati asistencije bez velikih problema.
Bilo bi dobro da netko iz BIH ili bar ovih krajeva završi u Liverpoolu, ovako ostade samo na Bišćanu - najgorem mogućem igraču da predstavlja ExYu nogomet
Navodno gledaju i Lovrena iz Lyona - neki dan su bili Dalglish i Comolli na utakmici. Nisam baš siguran u to ali ajde eto, nek se gleda.
Niko nikada nije dovodio tako strasna pojacanja kao nas cuveni Rafa! Za svakoga je imao plan i ulogu na terenu, a za neke i ulogu na klupi! Sada gledamo vrhunac njegovog dugogodisnjeg sistema!
Kakav Rafa pa da nije dosao Suarez pola ovih rezultata dobrih u zadnje vrijeme ne bi bilo zabiljezeno ...svaka cast ostalim igracima ali on je lomio mnogo toga svojim potezima..Torres to ne bi ni za stoljece jos