hrvatska-more
-
korisnicc
#1526 Re: hrvatska-more
Alfons...
Istina da nije bilo tradicionalno.
Šta ćeš, svidjelo im se.
Istina da nije bilo tradicionalno.
Šta ćeš, svidjelo im se.
-
Nokija
#1527 Re: hrvatska-more
Chopin je bio poljakkorisnicc wrote:Mladi se u Njemačkoj zabavljaju tako da slušaju ChopinaBanksy wrote:Mitteleuropa gdje na svakom koraku drmaju cajke, a gradonačelnik tetura s fetom pršuta na čelu. Evropa je to, brale ...Alfons Kauders wrote:
a sad mediteranci? pa cek malo, od hrvatskih nacionalista decenijama slusamo da je hrvatska zapravo mittel europa a ne jug... sad kazes mediteran...odluci se
- uglavnomja
#1528 Re: hrvatska-more
Chopin je bio poljakNokija wrote:Mladi se u Njemačkoj zabavljaju tako da slušaju Chopinakorisnicc wrote:[quote="Banksy"
Mitteleuropa gdje na svakom koraku drmaju cajke, a gradonačelnik tetura s fetom pršuta na čelu. Evropa je to, brale ...
Chopin je bio francuz koji je zivio u poljskoj
-
Nokija
#1529 Re: hrvatska-more
Chopin je bio francuz koji je zivio u poljskojuglavnomja wrote:Chopin je bio poljakNokija wrote:Mladi se u Njemačkoj zabavljaju tako da slušaju Chopinakorisnicc wrote:[quote="Banksy"
Mitteleuropa gdje na svakom koraku drmaju cajke, a gradonačelnik tetura s fetom pršuta na čelu. Evropa je to, brale ...
Otac francuz, mati poljakinja. Rodjen u Poljskoj negdje oko Varsave, umro u Parizu
- Tiger 033
-
Smajic.smajo
#1532 Re: hrvatska-more
99% bosanciTiger 033 wrote:Turista manje na cestama, ali više dolaze avionima i brodovima![]()
Komentari su zanimljivi
Stvarno neka cudna veze nekih iz bosne i hrvacke, sve je nesto nece a ne mogu bez nje
- P308
#1533 Re: hrvatska-more
I tebi vala svaka cast kako borbeno branis cim se spomene HrvatskaSmajic.smajo wrote:99% bosanciTiger 033 wrote:Turista manje na cestama, ali više dolaze avionima i brodovima![]()
Komentari su zanimljivi
Stvarno neka cudna veze nekih iz bosne i hrvacke, sve je nesto nece a ne mogu bez nje
-
Smajic.smajo
#1534 Re: hrvatska-more
jbg moram da balansiram. A i vidis da ne branim kad neko da solidne cinjenice, nego kontriram ovim bulehasima i petokolonasima 
- Tiger 033
#1535 Re: hrvatska-more
Jarane ti si ba za psiHoanalizuSmajic.smajo wrote:nego kontriram ovim bulehasima i petokolonasima
-
Bodkin
#1536 Re: hrvatska-more
ja glupe price, kriv komunizam za sve. pa da nije to istog komunizma bilo obala hrvatske bi ili a) bila ogradjena betonom i bunkerima ili b) pricala italijanski sve do dubrovnika. znaci ti isti komunisti su sacuvali cjelovitost i donekle drzavnost hrvatske. malo vise postovanja ne bi bilo na odmet.
druga stvar, to forsiranje mi smo zapad mi nikako nije jasno. jel ubjedjujete sebe ili nas? i na kraju zasto je to bitno?
treca stvar, zasto se na svaku kritiku povuce poredjene sa bih? ako smo vam mi mjerilo onda su vam poprilicno sjebana ocekivanja
druga stvar, to forsiranje mi smo zapad mi nikako nije jasno. jel ubjedjujete sebe ili nas? i na kraju zasto je to bitno?
treca stvar, zasto se na svaku kritiku povuce poredjene sa bih? ako smo vam mi mjerilo onda su vam poprilicno sjebana ocekivanja
- Desnik
#1537 Re: hrvatska-more
Čitam večeras na forum,hr komentar vlasnika apartmana u Makarskoj:
"Ali moram priznati da je dobro odkada nema Bosanaca,
jer mi je dodijalo stalno slušati onu viku " baboo " po plaži."

-
dede merdzane
#1538 Re: hrvatska-more
Pa dobro, zamisli kako je njemu. Ne voli muslimane a mora da ih gosti svake godine.Desnik wrote:Čitam večeras na forum,hr komentar vlasnika apartmana u Makarskoj:
![]()
![]()
-
opremdobro30
#1539 Re: hrvatska-more
Na kojoj temi?Desnik wrote:Čitam večeras na forum,hr komentar vlasnika apartmana u Makarskoj:
![]()
![]()
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
-
NNNN
#1540 Re: hrvatska-more
voda hladna, a vjetar ne prestaje...
- Desnik
#1541 Re: hrvatska-more
Kako nas vide domaći iznajmljivači apartmana u Makarskoj, na hrvatskom forumu:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=789022&page=2
-
opremdobro30
#1542 Re: hrvatska-more
Ja da sam musliman ne bi ni dolazio u privatni smjestaj u hrvatsku.Ja sam dozivio jedan vid diskriminacije jer su mislili da sam slavonac zbog tablica na autu.Dalmosima s juga valjas samo ako si arijevac iz njemacke ili austrije.Zbog toga im zelim par losih sezona i bolno otreznjenje
-
NNNN
#1543 Re: hrvatska-more
ja još nisam naletio na neugudnost zbog nacionalnosti. jesu me par puta prevarili za rezervaciju, naletio neko bolji, ali tako bi svakoga, to im je u krvi.opremdobro30 wrote:Ja da sam musliman ne bi ni dolazio u privatni smjestaj u hrvatsku.Ja sam dozivio jedan vid diskriminacije jer su mislili da sam slavonac zbog tablica na autu.Dalmosima s juga valjas samo ako si arijevac iz njemacke ili austrije.Zbog toga im zelim par losih sezona i bolno otreznjenje
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1544 Re: hrvatska-more
dalmoše ne volim jer su većinom što sam sreo lijeni
baba od 80 godina hoda i skuplja mušterije a sin i snaha ustaju u 12
meni iznajmila neku sobu jeftinije ali je rekla da moramo krevet prenijeti...
ja s njim prenosim krevet a sin ustaje glava ko cocin bubanj u 12 i samo se premjesti u dnevnu sobu
ali stoji činjenica da naši seljaci prave razna sranja... ne volim ih slušati kad moram... zamisli kako je dalmošima
budimo realni
mislim da je osnovni problem s njima i nama što se razumijemo
zato je taj neki animozitet
još kad se doda prošlost i tako dalje... stoke na obje strane
baba od 80 godina hoda i skuplja mušterije a sin i snaha ustaju u 12
meni iznajmila neku sobu jeftinije ali je rekla da moramo krevet prenijeti...
ja s njim prenosim krevet a sin ustaje glava ko cocin bubanj u 12 i samo se premjesti u dnevnu sobu
ali stoji činjenica da naši seljaci prave razna sranja... ne volim ih slušati kad moram... zamisli kako je dalmošima
budimo realni
mislim da je osnovni problem s njima i nama što se razumijemo
još kad se doda prošlost i tako dalje... stoke na obje strane
- madner
#1545 Re: hrvatska-more
Problem je sto se sjecaju kako su bili sirotinja pa im krivo. 
- uglavnomja
#1546 Re: hrvatska-more
forum kao forumDesnik wrote:Kako nas vide domaći iznajmljivači apartmana u Makarskoj, na hrvatskom forumu:
![]()
![]()
![]()
jedan negativan komentar si izvadio sa citave stranice. i gdje pise da je vlasnik apartmana?
uostalom, ono sto se dobije za 20-30 eur, a zove se aprtman ne moze iznajmiti svabi ili skandinavcu, a tesko i cehu ili poljaku. sitni iznajmljivaci su osudjeni
najtacnije sa stranice je da se vodi strahovita hajka protiv hrvatskog turizma u bosni.
isti su otkad postoje, i prije rata i poslije ulaska u eu. ima citavih porodica koje ne govore izmedju sebe, sela u kojim pola sela ratuje sa drugim, ne podnose sami sebe, a sad treba da lizu bosnacima noge.
isto kao sto postoje ekstra dobri ljudi.
kao sto i u bosni postoje neljubazni, bezobrazni, pohlepni ugostitelji prevaranti.
-
korisnicc
#1547 Re: hrvatska-more
Sad su bogatuni.madner wrote:Problem je sto se sjecaju kako su bili sirotinja pa im krivo.
- Desnik
#1548 Re: hrvatska-more
Nisam nikada čuo , ni od"anonimnih heroja" da nekome u Bosni smetauglavnomja wrote:forum kao forumDesnik wrote:Kako nas vide domaći iznajmljivači apartmana u Makarskoj, na hrvatskom forumu:
![]()
![]()
![]()
http://www.forum.hr/showthread.php?t=789022&page=2svako laprda sta mu padne na pamet, anonimni heroj
.
isti su otkad postoje, i prije rata i poslije ulaska u eu. ima citavih porodica koje ne govore izmedju sebe, sela u kojim pola sela ratuje sa drugim, ne podnose sami sebe, a sad treba da lizu bosnacima noge.
kao sto i u bosni postoje neljubazni, bezobrazni, pohlepni ugostitelji prevaranti.
kada neko svoga oca zove tata, a često sam čuo od milja tatababo i slično...
Taj komentar je ogledalo stanja ,
jer on govori što oni pametniji misle a neće da kažu.
-
Smajic.smajo
#1549 Re: hrvatska-more
Komentar sa foruma je praaavo vjerodostojan, ofkors hau jes noDesnik wrote:Nisam nikada čuo , ni od"anonimnih heroja" da nekome u Bosni smetauglavnomja wrote:forum kao forumDesnik wrote:Kako nas vide domaći iznajmljivači apartmana u Makarskoj, na hrvatskom forumu:
![]()
![]()
![]()
http://www.forum.hr/showthread.php?t=789022&page=2svako laprda sta mu padne na pamet, anonimni heroj
.
kada neko svoga oca zove tata, a često sam čuo od milja tatababo i slično...
Taj komentar je ogledalo stanja ,
jer on govori što oni pametniji misle a neće da kažu.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1550 Re: hrvatska-more
tata je konstitutivan x 2 u bosni
a babo nije konst. u cro
a babo nije konst. u cro