Latvija - Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Unitedforever
#1526 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Nama 4 boda protiv Slovačke ne znače ništa. Odnosno ne znači nam taj 1 bod. Možemo i izgubiti u Slovačkoj ali da pobijedimo Litvaniju u zadnjem kolu, naravno uz pobjedu kući protiv Slovačke. Grčka nema gdje kiksati. Oni pišu maksimalnih 12 iz naredne 4 utakmice. Neriješeno nam ništa ne znači. Ako pobijedimo prvu kući, onda bi nas pobjeda u Žilini odvela na svjetsko prvenstvo bez obzira na rezultat u Litvaniji. Zato sve snage usmjeriti na ovu tekmu kući, a onda poptpuno opušteni ući tamo na nož i slaviti mjesec dana bez prestanka.
- MaroonBrigade
#1527 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Al' losi smo fakat! 
Sent from my SPH-L720 using Tapatalk 2
Sent from my SPH-L720 using Tapatalk 2
- fakat
#1528 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
tako blizu do cilja, nikad blize, nikad bolji...
- Muhamed Đakmić
#1529 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Slučajnost je da je baš on slikao
Meni je jedna stvar interesantna kod nas, nakon dva baraža smo postali kao Bayern nakon dva izgubljena finala. Nije stvar samo dobijanja svake utakmice, stvar je što igramo od prve do devedesete minute. Nabijen nam je kompleks s Portugalom, sad se svetimo svim mogućim silama. Neka, samo da i okončamo kao Bayern
Meni je jedna stvar interesantna kod nas, nakon dva baraža smo postali kao Bayern nakon dva izgubljena finala. Nije stvar samo dobijanja svake utakmice, stvar je što igramo od prve do devedesete minute. Nabijen nam je kompleks s Portugalom, sad se svetimo svim mogućim silama. Neka, samo da i okončamo kao Bayern
- Muhamed Đakmić
#1530 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
I kakav je ono Spajdermen na rukavima dresova, jebem mu Legeu i majku
Mislim, lijepo je kad je u sveukupnom nastupu reprezentacije najlošiji utisak majice koju nose, ali daj da i to popravimo kad je već sve krenulo
Mislim, lijepo je kad je u sveukupnom nastupu reprezentacije najlošiji utisak majice koju nose, ali daj da i to popravimo kad je već sve krenulo
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1531 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
ONO JE DREVNI ŠTEMBILJ NARODA BOSANSKIH INKA KOJI SU OBITAVALI NA PROSTORIMA ANTIČKE BOSNE I DONOSI SREĆUSarajevo1946 wrote:I kakav je ono Spajdermen na rukavima dresova, jebem mu Legeu i majku![]()
![]()
- Herr Flick
#1532 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Teren je bio tesko smece,dosta malih rupica

-
5 0 5
#1533 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
komentari na b92 moćna BiH, debakl crne gore
- Cabadahija
#1534 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Lijepa i zasluzena pobjeda nad Latvijom (Letland Letony)
Steta Grci zacerase hebo ih konj, al nema veze, hrabri Lihtenstajn je bio za 10, dlaka je falila da pobjede Slovacku, al dobro je i nerjeseno

Steta Grci zacerase hebo ih konj, al nema veze, hrabri Lihtenstajn je bio za 10, dlaka je falila da pobjede Slovacku, al dobro je i nerjeseno
- Mračajski proto
#1535 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Sljedeća tekma u septembru, taman da Sejo nauči pravilno centrirati.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1536 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
šta reći, koju posluku porati
Petarda beton Riga great success! Petarde treba legalizovati
ps
i nadam se da je mladi Alen uživao s vatrenima
Pape live long and prosper!
Sent from my hepek
ps
i nadam se da je mladi Alen uživao s vatrenima
Pape live long and prosper!
Sent from my hepek
- Cabadahija
#1537 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Frankyee wrote:Poslije prvog poluvremena sam pomislio da nije nas dan, znao sam da cemo dati bar jedan gol ali sam se bojao neke frljave kontre ili slobodnog udarca. Vidio sam vec Albaniju,,,,
A oda je krenulo , iako nije bilo neke takticke promjene, jednostavno jedan pogodak donio je sigurnost i protivnik je pao.
Pape, cestitam mnogo na odluci da Zahirovic ostane na klupi, steta jedino sto Salihovic nije duze igrao zadnjeg veznog vec je i on izasao. Inace ja sam redovno tvrdio da je Zahirovic najtanja karika na terenu.
Vidjelo se da ipak Miske ( u formi iz zadnje tekme ) nedostaje prilikom kornera ili ubacivanja, Salihovic i Pjanic su i pored dosta slobodnog prostora i ogranicenog protivnika imali previse izgubljenih lopti.
Price da je neko od nasih kloc su stvarno uvrede i budalastine.
Treba uzivati u rezultatu, najteze utakmice tek dolaze a Grci umaju mnogo laksi raspored treba imati oprez.
Sada treba ponovo pogledati sve na miru. Nisam siguran ko je najbolji pojedinac , nije ni bitno,![]()
![]()
![]()
slazem se 100% za Zahirovica, mali je jednostavno zalutao u reprezentaciju.... odigrao je super onu prijateljsku protiv Grcke na Kosevu (0:0), ali sve poslije toga je TRUBA.....
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1538 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
shake69 wrote:Mani zezu, meni to nije neozbiljno pitanje iako znam sta znaci mir u svlacionici reprezentacije koja je vrlo harmonicna i vrlo uspjesna vec godinu dana. Ako decko stvarno mislio da je fotografiranje s majicama JMBG "opasno politicko pitanje' za njega koje bi moglo rasrditi gospodu iz Banja Luke i njegovog Zvornika, onda to nikako nije dobro!tendzera wrote:Najmladji je,red je da on pikčura.shake69 wrote:Nesto me buni ovdje.http://www.sport.ba/fudbal/veceras-su-u ... rcegovine/
Nadam se da je slucajnost, ali na fotki podrske "JMBG revoluciji" nema Stevanovica!?
Sve dok pogaća Dzekinu glavu u 16-ercu, savršeno me boli me kurac sta misli o donosenju bilo kojeg zakona.
- Cabadahija
#1539 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
shake69 wrote:Stvarno je bilo na poluvremenu ruzno citati kakve mi navijace imamo na ovom forumu? Toliko ruznih rijeci za nase zvijezde koji se bore trude a to sto lopta nece u gol, desava se i najboljim. Sramite se pojedinci!
shake69 wrote:Stvarno je bilo na poluvremenu ruzno citati kakve mi navijace imamo na ovom forumu? Toliko ruznih rijeci za nase zvijezde koji se bore trude a to sto lopta nece u gol, desava se i najboljim. Sramite se pojedinci!
Stvarno SRAMOTA za pojedince sto su psovali jedini PONOS ove drzave, kakva god da je, nasa je !!!!
Sve "selektor do selektora", sve "strucnjaci" i "znalci", a veze s vezom nemaju!!!
Treba kritikovati, ali KONSTRUKTIVNO, ne psovat ljude koji GINU na terenu!!!
Pogledajte portale u SRBIJI i HRVATSKOJ kako ljudi sline da bi dali sve da imaju reprezentaciju kao sto je
...... Bosna i Hercegovina !!!
- MOSALJOZE
#1540 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Prvo pol
Last edited by MOSALJOZE on 08/06/2013 11:32, edited 1 time in total.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1541 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
zar se nakon 5-0 mora trovati atmosfera politikom?

- cekpi
#1542 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Sto se tice Stevanovica i njegovog izostanka sa slike, mislim da nije posteno momka prozivati. Barem dok se ne afirmira kao kvalitetan i pouzdan igrac sa 2-3 dobra ugovora iza sebe.
Naime, cak ni Barbarez nije ispocetka isticao domoljubnost jer je znao da njegovi u Mostaru to mogu pogresno shvatiti. Tek kasnije kad je bio toliko jak i na ljudskom i na sportskom polju, nije imao problem progovorit pozitivno o svojoj domovini. Bosna (i Hercegovina) je zahebata zemlja i kod nas to mora da ide polako .. ta pozitivna asimilacija desit ce se ne samo Stevanovicu, nego i mnogim mladjim ljudima u djelu nase zemlje gdje su nazalost vecinski Srbi.
Mi trebamo rezultate i brend reprezentacije i pozitivne price ako Bog da u politici i ekonomiji da bi se sve pocelo kretati u pravcu normale!
ufff sto izfilozofira.. elem - Momak je dobar i perspektivan i treba mu dat sansu u svakom pogledu.
Bit ce vremena posle i za kritike.
Poz
Naime, cak ni Barbarez nije ispocetka isticao domoljubnost jer je znao da njegovi u Mostaru to mogu pogresno shvatiti. Tek kasnije kad je bio toliko jak i na ljudskom i na sportskom polju, nije imao problem progovorit pozitivno o svojoj domovini. Bosna (i Hercegovina) je zahebata zemlja i kod nas to mora da ide polako .. ta pozitivna asimilacija desit ce se ne samo Stevanovicu, nego i mnogim mladjim ljudima u djelu nase zemlje gdje su nazalost vecinski Srbi.
Mi trebamo rezultate i brend reprezentacije i pozitivne price ako Bog da u politici i ekonomiji da bi se sve pocelo kretati u pravcu normale!
ufff sto izfilozofira.. elem - Momak je dobar i perspektivan i treba mu dat sansu u svakom pogledu.
Bit ce vremena posle i za kritike.
Poz
- Charuga
- Globalni moderator
#1543 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» Sarajevo_Grad
14 dana
» Sarajevo_Grad
14 dana
- MOSALJOZE
#1544 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
U 15:30 dolaze na aerodrom 
-
Djubre_
#1545 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Najezim se od ovakvih komentara.. drago mi je da ima srba i hrvata koji ce navijati za nas u brazilu.. gdje smo po njihovim rijecima najbolja reprezentacija sa ex -yu prostora.. i da cemo dogurati dosta na sp.. bravo ! Lijepo je ono citati505sCrtom wrote:komentari na b92 moćna BiH, debakl crne gore
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#1546 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Lijepo za procitati
Onaj komentar je meni najposteniji "Cestitam, ali neceu za vas navijati u Brazilu"
Onaj komentar je meni najposteniji "Cestitam, ali neceu za vas navijati u Brazilu"
- cekpi
#1547 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
E sad su vala zasluzili i rostilj i partijanje do jutarnjih sati i da im niko "A" ne smije reci.MOSALJOZE wrote:U 15:30 dolaze na aerodrom
Volio bih da sam u Sarajevu.
- Logovan
#1548 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
"Menjam šal Srbije, Crne Gore i Hrvatske za jedan šal BiH."505sCrtom wrote:komentari na b92 moćna BiH, debakl crne gore
Lijepo je pročitati kad nas ovako svi hvale i govore lijepo o nama.
- leki hz
#1549 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Baš su me prijatno iznenadili komentari_terminaš_ wrote:"Menjam šal Srbije, Crne Gore i Hrvatske za jedan šal BiH."505sCrtom wrote:komentari na b92 moćna BiH, debakl crne gore![]()
![]()
Lijepo je pročitati kad nas ovako svi hvale i govore lijepo o nama.
- DaysleepeR
#1550 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
šta koga više briga šta ljudi negativno pričaju, neka se zabave vlastitim problemima, mi haramo, boli nas neka stvar.