Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Muhamed Đakmić
#1526 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Da ja to 'vako kažem, boli te ćuna udrch, uvijek mi je draže pročitati: Zgazit ćemo ih 5-0, nego: Zgazit će nas 5-0.
- dakine
#1527 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ma samo optimisticno, to i psiholoski igracima mnogo znaci na terenu, ned'o bog kakvog ranog gola, ako smo pesimisti mozemo se pomiriti sa kakvim pozitivnim rezultatom, dok suprotno igraci ce dati 200% da preokrenu!Sarajevo1946 wrote:Da ja to 'vako kažem, boli te ćuna udrch, uvijek mi je draže pročitati: Zgazit ćemo ih 5-0, nego: Zgazit će nas 5-0.
I btw. i meni se ovo ne svidja, haj sve je to fino, al ove humanitarne posjete, pa veceras dzeko i bega u trasi na promociji neke organizacije za stipendiranje, sve to nije bas tempirano najbolje, pogotovo pred ovako bitnu utakmicu...ja bi im kao trener zabranio bilo kakvo medijsko pojavljivanje, nego bi svaki dan trening, odmor, u salu i analiziranje grcke, gledanje utakmica, igraci se moraju samo na utakmicu usredotociti, sve ostalo to im skrece paznju moze nam duplo vise stete nego koristi na kraju donjeti. Gledam ostale repke, to pripreme, odmaranje, nema hodanja i promovisanja i zezancije.
-
Frankyee
#1528 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
razvaljivaciSarajevo1946 wrote:Da ja to 'vako kažem, boli te ćuna udrch, uvijek mi je draže pročitati: Zgazit ćemo ih 5-0, nego: Zgazit će nas 5-0.
Gledam spisak koji je napravio Susic, pozvao je 12 igraca sredine terena
a i dalje samo dva napadaca,
koji je to strateg mila majko , heleni ce se predati prije nego pocne utakmica.
- It_is_a_Leclerc
#1529 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Cjelodnevno analiziranje Grčke će ih dovesti u stanje nenormalne napetosti i pritiska zbog kojeg će, ili odigrati da se stidimo, ili dobiti crveni karton. Kako rekoh - psiholozi su izolaciju kao metod sportske pripreme davno odbacili.dakine wrote:Ma samo optimisticno, to i psiholoski igracima mnogo znaci na terenu, ned'o bog kakvog ranog gola, ako smo pesimisti mozemo se pomiriti sa kakvim pozitivnim rezultatom, dok suprotno igraci ce dati 200% da preokrenu!Sarajevo1946 wrote:Da ja to 'vako kažem, boli te ćuna udrch, uvijek mi je draže pročitati: Zgazit ćemo ih 5-0, nego: Zgazit će nas 5-0.
I btw. i meni se ovo ne svidja, haj sve je to fino, al ove humanitarne posjete, pa veceras dzeko i bega u trasi na promociji neke organizacije za stipendiranje, sve to nije bas tempirano najbolje, pogotovo pred ovako bitnu utakmicu...ja bi im kao trener zabranio bilo kakvo medijsko pojavljivanje, nego bi svaki dan trening, odmor, u salu i analiziranje grcke, gledanje utakmica, igraci se moraju samo na utakmicu usredotociti, sve ostalo to im skrece paznju moze nam duplo vise stete nego koristi na kraju donjeti. Gledam ostale repke, to pripreme, odmaranje, nema hodanja i promovisanja i zezancije.
P.S. Jel ovo opet Heleni za Grke ?!
- BHF_Manijak
#1530 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pa i mnogim drugim zemljama mozes cuti kako kazu za njih Hellas, ne kontam sta si se na to navadio, kao da ih samo mi tako zovemo. Na kraju krajeva Hellas is an alternative name for Greece, used as an archaic or poetic form in English, and to render the native Greek name Ἑλλάς (Hellás, Modern Greek Ellás). Dakle i Hellas i Helleni mnogi danas vezu uz Grcku kada o njoj govore, a ne samo mi.
Last edited by BHF_Manijak on 20/03/2013 00:29, edited 1 time in total.
- Bosanski_kralj
#1531 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ako rano povedemo, rasućemo ih.
-
Djubre_
#1532 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Heleni..
Sta ste se navadili na ovog s kosilicom
Zvat cete vi njega na kosevo i grbavicu da kosi.. dok uradite travnjak.. on ce tada biti covjek s iskustvom
Sent from my GT-i9001
Sta ste se navadili na ovog s kosilicom
Zvat cete vi njega na kosevo i grbavicu da kosi.. dok uradite travnjak.. on ce tada biti covjek s iskustvom
Sent from my GT-i9001
- Zmijuga loma
#1533 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ako Heleni povedu najebali smo pošteno.
- House
#1534 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Zmijuga loma wrote:Ako Heleni povedu najebali smo pošteno.
bravo
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#1535 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jos samo 2 dana 
- House
#1536 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Moram se dobro napiti u 19h

ne daj boze poraza
ne daj boze poraza
-
RepublikaSrpska
#1537 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ah ljudi me banovase, i to trajno zato sto sam napisao, citiram:
"THIS IS SPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!", kako ono kazu, zavrsen citat.

"THIS IS SPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!", kako ono kazu, zavrsen citat.
- dakine
#1538 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ne mora se cjelodnevno analizirati, al previse hajlanja na sporedne stvari takodjer nije dobro, po meni...nevalja ni previse opusteno uci u utakmicuIt_is_a_Leclerc wrote:Cjelodnevno analiziranje Grčke će ih dovesti u stanje nenormalne napetosti i pritiska zbog kojeg će, ili odigrati da se stidimo, ili dobiti crveni karton. Kako rekoh - psiholozi su izolaciju kao metod sportske pripreme davno odbacili.dakine wrote:
Ma samo optimisticno, to i psiholoski igracima mnogo znaci na terenu, ned'o bog kakvog ranog gola, ako smo pesimisti mozemo se pomiriti sa kakvim pozitivnim rezultatom, dok suprotno igraci ce dati 200% da preokrenu!
P.S. Jel ovo opet Heleni za Grke ?!![]()
![]()
-
Timotije
#1539 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ja sam po povratku u hotel, dobio temperaturu i nekakav hladan znoj me oblioFrankyee wrote:Poslije razocaranja iz Pariza, bio sam sebi rekao da vise Frankyee nece gledati utakmice nase repke, ali sam prekrsio tu odluku odmah cim sam stigao.
Ali sad me opet hvata ona mucnina u zelucu kao onu noc u Parizu kad sam vec mislio da se bar jednom nama posrecilo,,,,i opet mi na misli izlaze oni svi detalji koji se pamte tu noc.
treba izdrzati ovo , zelim pobjedu ali nekao ocekujem poraz, nemogu nikako nas da vidim da tucemo jednu reprezentaciju koja je iz prvog sesira.
popiti jednu pivu pred spavanje
Ubi me ako nije bilo na nervnoj bazi....
-
zakonpera
-
zakonpera
#1541 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
http://www.youtube.com/watch?v=T6FmJCsipe4
SLOVACKA-GRCKA
Slovaci su ih rasturili doslovno, najvise preko krila jer evidentno je da su grci po bekovima najtanji. Problem Slovaka je bio jako losi i neefikasni napadaci, od ovoliko prilika i sjajnog protoka da ne zabiju, zasluzili su ovaj poraz iako su ih tako lijepo razvlacili i visoko odigrali cijeli mec pod presingom.
SLOVACKA-GRCKA
Slovaci su ih rasturili doslovno, najvise preko krila jer evidentno je da su grci po bekovima najtanji. Problem Slovaka je bio jako losi i neefikasni napadaci, od ovoliko prilika i sjajnog protoka da ne zabiju, zasluzili su ovaj poraz iako su ih tako lijepo razvlacili i visoko odigrali cijeli mec pod presingom.
-
Miasanmia
#1542 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ima li neko da ce ici na utakmicu, a da nema obezbjedjen prijevoz? Mi smo mislili iznajmiti kombi, ali nam nedostaje jos ljudi, pa ako je neko zainteresovan neka se javi na pp. Pozz
-
Crvena Tifoza
#1543 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
zakonpera wrote:http://www.youtube.com/watch?v=T6FmJCsipe4
SLOVACKA-GRCKA
Slovaci su izgubili prvo od lošeg terena i svoje sebičnosti. Gol Grčke prije bi rekao da je iz ofsajda, ali takve golove primaš kad kvalifikacije sude nižerazredne sudije.
- DonVito
#1544 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Nije kraj svijeta i ako izgubimo.House wrote:Moram se dobro napiti u 19h![]()
ne daj boze poraza
Jos dva dana.

- It_is_a_Leclerc
#1545 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
To je plod manipulacije grčkih medija. Antička civilizacija je zajedničko za cijelu Evropu, a ne za jedan njen narod.BHF_Manijak wrote:Pa i mnogim drugim zemljama mozes cuti kako kazu za njih Hellas, ne kontam sta si se na to navadio, kao da ih samo mi tako zovemo. Na kraju krajeva Hellas is an alternative name for Greece, used as an archaic or poetic form in English, and to render the native Greek name Ἑλλάς (Hellás, Modern Greek Ellás). Dakle i Hellas i Helleni mnogi danas vezu uz Grcku kada o njoj govore, a ne samo mi.
Meni je to besmisleno, i svi historičari će to potvrditi... Zamisli da Iračani sebe nazovu Babiloncima, Francuzi Galima, Mongoli Hunima, a mi Slavenima..
- MOSALJOZE
#1546 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
http://reprezentacija.ba/ostale-glavne- ... -grka.html
Ipak, gledatelji koji susret protiv Grčke budu pratili putem BHT1 kanala neće primjetiti znatnu razliku u poboljšanju kvalitete slike, dok će gledatelji putem grčke televizije, te putem kombinovanog prijensoa na FACE TV, utakmicu gledati u HD rezoluciji.

Ipak, gledatelji koji susret protiv Grčke budu pratili putem BHT1 kanala neće primjetiti znatnu razliku u poboljšanju kvalitete slike, dok će gledatelji putem grčke televizije, te putem kombinovanog prijensoa na FACE TV, utakmicu gledati u HD rezoluciji.
- Pitarrr82
#1547 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Libo me... kakva ce slika biti samo da dobijemo...
- MOSALJOZE
#1548 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
vala slušao bi je na radiu kad bi neko rekao pobjedice bihPitarrr82 wrote:Libo me... kakva ce slika biti samo da dobijemo...
- Pitarrr82
#1549 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
MOSALJOZE wrote:vala slušao bi je na radiu kad bi neko rekao pobjedice bihPitarrr82 wrote:Libo me... kakva ce slika biti samo da dobijemo...
Pa eto onda, u HD-u samo jos vise boli kad zijanimo
- DonVito
#1550 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
BHT i FTV rade prenose sa retro tehnologijom, zaostalom sa ZOI'84.