2. Rođak, momak od 45 konačno dobio dijete, nakon duge borbe
3. Nahranila gladno pašče
MJAU - da wrote:1. Ručak s porodicom (mojima)
2. Rođak, momak od 45 konačno dobio dijete, nakon duge borbe
3. Nahranila gladno pašče
Jutro je, pola pet, sve gori, vreme stalo je.Paja Pecipajkovski wrote:Dragi moji internet prijatelji,
Ja ne znam biti sretan,
Mislim da je sreća samo seratonin, hormon koji mozak luči kada smo potpuno povezani sa jedinstvom svega (jedinstvo svega bi možda neki religiozni ljudi nazvali Bogom. Oprostite ako nekim religioznim ljudima od vas poređenje Boga sa riječima "jedinstvo svega" osjećaju kao uvredu, zaista mi nije bila namjera, imam veliko poštovanje prema svim religijama, ali ne baš i njihovim oficijelnim praksama danas, u ovom vremenu i prostoru).
A jedinstvo svega možemo naći u svemu, što znači da možemo izabrati da budemo sretni zbog svega, odluka je na svima pojedinačno i na svima zajedno.
Ali realan život ne poznaje potpunu sreću, jer ne bi je prepoznali zbog tuge. Vi je prepoznajete kao stvari koje nabrajate. Ja zato mislim da je za mene sreća naći mir sa sobom i svime oko sebe, i sa dobrim i sa lošim, a mi to ne zovemo sreća. Mora da pogrešno mislim. Šta vi mislite?
Izvinite na filozofiranju, ali ovo su moje iskrene misli o ovoj temi, složene u post na forumu, na internetu.
Hvala vam na čitanju i nadam se vašim, bilo kakvim komentarima.
Lijep pozdrav,
Paja Pečipajkovski