zelenika64 wrote:Što ove "sarajlijice" mrze našeg Esa. On nam je put asfaltirao i napravio gasulhanu.
Nedaj se legendo,cijela Foča je uz tebe(i Buća potok i Ilidža).
S nadom da neće dugo proći da lično isproba gasulhanu.
zelenika64 wrote:Što ove "sarajlijice" mrze našeg Esa. On nam je put asfaltirao i napravio gasulhanu.
Necuveno.Određen jednomjesečni pritvor Esedu Radeljašu
nije iz Foce vec iz Jabuke--kažu da je iz centra Jabukezelenika64 wrote:Što ove "sarajlijice" mrze našeg Esa. On nam je put asfaltirao i napravio gasulhanu.
jesul porasle dionice kako se fabrika tušnupici wrote:moguli šta pomoć dionice od poleta i FDSa... evo dajem ih za doprinos eSSe![]()
IZDRŽI ESSA POSLANIČE NAŠH!(grdonj i sedrenik neče spava mjesec u znak solidarnosti)
Vidi, ne znam kad je on taj stan dobio, ali meni bliska osoba (najblizi rod) jaranica je sa Edinom Dzulom od malih nogu, u vrijeme Procesa isle su tamo u tu cerpicaru gdje su zivjeli kaze Halida, Bakir i ekipa, tamo su skupljali pare za advokata. Nikog od njih nije imao pas za sta da ujede, u to vrijeme.PM72 wrote:
Nisi u pravu.Živjeli su u ulici Kralja Tomislava gdje je Alija dobio stan kao pravnik u GP PUT.Znam tačno koji stan.
muha_sa wrote:hocemol pokrenut akciju skupljanja love il jok

Hasana Kikica 14 /treci sprat/.PM72 wrote: Nisi u pravu.Živjeli su u ulici Kralja Tomislava gdje je Alija dobio stan kao pravnik u GP PUT.Znam tačno koji stan.
Rat ga je zatekao u Kralja Tomislava, ulaz je bio odmah kod taxi stajalista.PM72 wrote: Nisi u pravu.Živjeli su u ulici Kralja Tomislava gdje je Alija dobio stan kao pravnik u GP PUT.Znam tačno koji stan.

Rugafet wrote:Ne daj se naivko maleni!
muha_sa wrote: nije iz Foce vec iz Jabuke--kažu da je iz centra Jabuke
hahahaha.....joj al' ga oprastezelenika64 wrote:
Halalosum!
Halo, halo ba, malo je ovo za ovakvu intelektualnu gromadu i uspješnog gospodarstvenika, zahtjevam da vični ps-u pod hitno izrade prijedlog novčanice od minimum 500 kermi!zelenika64 wrote:
Halalosum!
I od mene toliko, halalosomzelenika64 wrote:
Halalosum!
Kinesko prkno wrote:Spavas li mirno Bosno i Hercegovino,
dok sinove tvoje nevine,
utvare u mrak odvode.