Koji kanali su u pitanju?Haris033 wrote:Zašto od prije 3 dana ne mogu da pratim više od pola programa preko D3 Go aplikacije, na drugoj mreži??? iPad 3 je u pitanju.
Dostavite nam broj Ugovora na PP.
Moderator: Benq
Koji kanali su u pitanju?Haris033 wrote:Zašto od prije 3 dana ne mogu da pratim više od pola programa preko D3 Go aplikacije, na drugoj mreži??? iPad 3 je u pitanju.
Pošaljete korisničke podatke, naglasite za koju uslugu ste se prijavili i kad ste se prijavili, a mi ćemo iskomunicirati s kolegama po pitanju realizacije Vašeg zahtjeva.Bubalo1 wrote:Dobro je .. Racun je dosao .. A sto oni nisu dosli prikljuciti to nema veze![]()
Prvo sto si dirao ista bez njih. Drugo, tebi a i ostalima, ukoliko imate slican problem odmah zovite 1430 jer ovdje niko nije vidovita Dzemila da zna u cemu je problem. Jedva da sebi znam nekad do cega je a pogotovo kod drugih.Decerto wrote:Prikljucio sam trio paket ali mi stara rece da nisu imali kabla za telefon pa su otisli a telefon ostade neskopcan...ja sam imao ovaj stari kabal,jedan kraj sam ustekao u modem u ovaj "tel 1" port,a drugi kraj u kucni telefon..kada nekoga nazovem cujem ono da zove,dial tonove,ali nista se ne desi,ne zvoni.Da ih nazovem ili ?
Mijenjaj telefon.Decerto wrote:Prikljucio sam trio paket ali mi stara rece da nisu imali kabla za telefon pa su otisli a telefon ostade neskopcan...ja sam imao ovaj stari kabal,jedan kraj sam ustekao u modem u ovaj "tel 1" port,a drugi kraj u kucni telefon..kada nekoga nazovem cujem ono da zove,dial tonove,ali nista se ne desi,ne zvoni.Da ih nazovem ili ?
Nije valjda da su kreteni kodirali i fixne telefoneIcedFlame wrote:Mijenjaj telefon.Decerto wrote:Prikljucio sam trio paket ali mi stara rece da nisu imali kabla za telefon pa su otisli a telefon ostade neskopcan...ja sam imao ovaj stari kabal,jedan kraj sam ustekao u modem u ovaj "tel 1" port,a drugi kraj u kucni telefon..kada nekoga nazovem cujem ono da zove,dial tonove,ali nista se ne desi,ne zvoni.Da ih nazovem ili ?
Ako je bio na mojaTV, nece proraditi
Bude fine muzike,kao 90s vs 80s,best of 90s,best of 00s itd...na mtvu kad god prebacim il ono teen mom,il when i was 17 il neka druga emisija,nikad muzike...zbog toga mi je krivo sto ce otici vh1.Bubalo1 wrote:A sta je na tom VH1 kanalu pa vam je toliko vazan ?
I ja svoj uzeo također davno kod telecom mafije i uredno radi na supermix paketu.funny luu wrote:Ne mora znacit da je svaki fiksni tel. kupljen u telekomu kodiran.
Ja sam prije 2 mjeseca kupio u telekomu fiksni tel. i sasvim normalno mi radi na Trio paketu .
Telemach wrote:Provjerili smo Vaš ugovor, u sistemu imate aktivan Osnovni paket.kakavdanakneiskustvu wrote:@Telemach,zbog čega od danas nemam kanale iz osnovnog dig. paketa?
Poslali smo ponovo paket, ukoliko i dalje ne možete pratiti kanale za koji ste se opredijelili, molimo Vas da pozovete Kontakt centar.
Dostavite nam tačne korisničke podatke i broj Ugovora, provjerićemo sve što je potrebno.arshavin wrote:a koji qrac se vise desava sa konekcijom.Moram raditi online kviz za fax oji nosi 10 bodova a ujedno se radi 15 minuta a ova konekcija puca svake minute.kad jednom izadjes vise nemas pravo da udjes.Bodovi su mi jako bitni.
Dostavite nam kontakt broj, pozvaćemo mi Vas.shbc wrote:Ako moze jedno otvoreno pitanje. Ima li vasem bezobrazluku kraja? Ima 2-3 sedmice kako sam zvao da mi ne radi D3 kako treba, nikada se niste pojavili. Zovem 1430 i iz nekog razloga ne moze da "prodje" poziv. Jel' treba covjek da vam kroz prozor pocne izbacivati ovu opremu i cupati kablove da bi se vi dozvali?
Zvao i kad god nazovem uvijek kazu puko opticki kabl,strpite se nase ekipe su na terenu.Ne trosi mi se vise telefon.Telemach wrote:Dostavite nam tačne korisničke podatke i broj Ugovora, provjerićemo sve što je potrebno.arshavin wrote:a koji qrac se vise desava sa konekcijom.Moram raditi online kviz za fax oji nosi 10 bodova a ujedno se radi 15 minuta a ova konekcija puca svake minute.kad jednom izadjes vise nemas pravo da udjes.Bodovi su mi jako bitni.
U takvim situacijama predlažemo da pozovete Kontakt centar kako bi kolege odmah provjerile parametre Vašeg modema i riješili problem, te ukoliko je potrebno napravili nalog za izlazak tehničke ekipe na adresu.
Baš tako rečeno.Decerto wrote:Bude fine muzike,kao 90s vs 80s,best of 90s,best of 00s itd...na mtvu kad god prebacim il ono teen mom,il when i was 17 il neka druga emisija,nikad muzike...zbog toga mi je krivo sto ce otici vh1.Bubalo1 wrote:A sta je na tom VH1 kanalu pa vam je toliko vazan ?
Upravo! Ako vec mora nesto ici, onda sklonite onaj monstrum od MTV-a, pogotovo ovaj balkanski kanal. Pa ovo je puno gore, nego recimo njemacko ili UK izdanje, koji su i sami postali odron. (a iskreno ne shvatam zasto i jedan kanal mora ici i zasto su ovako ceste promjene kod Telemacha da moramo pratiti stanje, maltene kao da su vanredne vijesti u pitanju.)dragonz wrote:Baš tako rečeno.Decerto wrote:Bude fine muzike,kao 90s vs 80s,best of 90s,best of 00s itd...na mtvu kad god prebacim il ono teen mom,il when i was 17 il neka druga emisija,nikad muzike...zbog toga mi je krivo sto ce otici vh1.Bubalo1 wrote:A sta je na tom VH1 kanalu pa vam je toliko vazan ?