Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Telemach

#1526 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Haris033 wrote:Zašto od prije 3 dana ne mogu da pratim više od pola programa preko D3 Go aplikacije, na drugoj mreži??? iPad 3 je u pitanju. :(
Koji kanali su u pitanju?
Dostavite nam broj Ugovora na PP.
Telemach

#1527 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Bubalo1 wrote:Dobro je .. Racun je dosao .. A sto oni nisu dosli prikljuciti to nema veze :D :oops:
Pošaljete korisničke podatke, naglasite za koju uslugu ste se prijavili i kad ste se prijavili, a mi ćemo iskomunicirati s kolegama po pitanju realizacije Vašeg zahtjeva.
Mustang1

#1528 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Samo ti moje papire gurni odmah za sutra i dobro ce biti :D :oops: Hajd poslat cu ti valjda ce biti ove sedmice ..
Reglan

#1529 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

a koji qrac se vise desava sa konekcijom.Moram raditi online kviz za fax oji nosi 10 bodova a ujedno se radi 15 minuta a ova konekcija puca svake minute.kad jednom izadjes vise nemas pravo da udjes.Bodovi su mi jako bitni. :x
shbc

#1530 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shbc »

Ako moze jedno otvoreno pitanje. Ima li vasem bezobrazluku kraja? Ima 2-3 sedmice kako sam zvao da mi ne radi D3 kako treba, nikada se niste pojavili. Zovem 1430 i iz nekog razloga ne moze da "prodje" poziv. Jel' treba covjek da vam kroz prozor pocne izbacivati ovu opremu i cupati kablove da bi se vi dozvali?
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#1531 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Decerto »

Prikljucio sam trio paket ali mi stara rece da nisu imali kabla za telefon pa su otisli a telefon ostade neskopcan...ja sam imao ovaj stari kabal,jedan kraj sam ustekao u modem u ovaj "tel 1" port,a drugi kraj u kucni telefon..kada nekoga nazovem cujem ono da zove,dial tonove,ali nista se ne desi,ne zvoni.Da ih nazovem ili ?
Reglan

#1532 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

Upravo sam izgubio zbog vas 10 bodova ebo ga sunce i konekcija
Esso_i_Ajla

#1533 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Esso_i_Ajla »

Decerto wrote:Prikljucio sam trio paket ali mi stara rece da nisu imali kabla za telefon pa su otisli a telefon ostade neskopcan...ja sam imao ovaj stari kabal,jedan kraj sam ustekao u modem u ovaj "tel 1" port,a drugi kraj u kucni telefon..kada nekoga nazovem cujem ono da zove,dial tonove,ali nista se ne desi,ne zvoni.Da ih nazovem ili ?
Prvo sto si dirao ista bez njih. Drugo, tebi a i ostalima, ukoliko imate slican problem odmah zovite 1430 jer ovdje niko nije vidovita Dzemila da zna u cemu je problem. Jedva da sebi znam nekad do cega je a pogotovo kod drugih.
IcedFlame

#1534 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by IcedFlame »

Decerto wrote:Prikljucio sam trio paket ali mi stara rece da nisu imali kabla za telefon pa su otisli a telefon ostade neskopcan...ja sam imao ovaj stari kabal,jedan kraj sam ustekao u modem u ovaj "tel 1" port,a drugi kraj u kucni telefon..kada nekoga nazovem cujem ono da zove,dial tonove,ali nista se ne desi,ne zvoni.Da ih nazovem ili ?
Mijenjaj telefon.
Ako je bio na mojaTV, nece proraditi :)
Esso_i_Ajla

#1535 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Esso_i_Ajla »

IcedFlame wrote:
Mijenjaj telefon.
Ako je bio na mojaTV, nece proraditi :)
Nije valjda da su kreteni kodirali i fixne telefone :shock:
Tiger 033

#1536 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

Ako mislis na bhtelekom odavno to rade :dance:

http://www.bhtelecom.ba/telefoni-detalj ... i1[uid]=11

"Napomena: Telefonski aparati su podešeni za fiksnu mrežu BH Telecoma d.d. Sarajevo, BiH."
sheilak

#1537 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sheilak »

Sta je sa kanalom VH1? Nemojte reci da ga vise nece biti ili da cete nam dati onu balkansku verziju VH1 (koju su najavljivali na MTV-u)! Stvarno nije ok. Ne znam u kojem je paketu sada taj kanal, ali ako tako nastavite, izgleda da ce osnovni paket sadrzavati samo lokalne stanice tipa Vogosca, Igman, sportski kanali i kanali sa (turbo)folk muzikom. Napominjem, vec ste ukinuli tri njemacka kanala.
Mustang1

#1538 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

A sta je na tom VH1 kanalu pa vam je toliko vazan ? :D
funny luu

#1539 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by funny luu »

Ne mora znacit da je svaki fiksni tel. kupljen u telekomu kodiran.
Ja sam prije 2 mjeseca kupio u telekomu fiksni tel. i sasvim normalno mi radi na Trio paketu .
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#1540 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Decerto »

Bubalo1 wrote:A sta je na tom VH1 kanalu pa vam je toliko vazan ? :D
Bude fine muzike,kao 90s vs 80s,best of 90s,best of 00s itd...na mtvu kad god prebacim il ono teen mom,il when i was 17 il neka druga emisija,nikad muzike...zbog toga mi je krivo sto ce otici vh1.
Frtalj_Duše

#1541 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Frtalj_Duše »

funny luu wrote:Ne mora znacit da je svaki fiksni tel. kupljen u telekomu kodiran.
Ja sam prije 2 mjeseca kupio u telekomu fiksni tel. i sasvim normalno mi radi na Trio paketu .
I ja svoj uzeo također davno kod telecom mafije i uredno radi na supermix paketu.

From my SGSII via Tapatalk 2.
kakavdanakneiskustvu

#1542 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

Telemach wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:@Telemach,zbog čega od danas nemam kanale iz osnovnog dig. paketa?
Provjerili smo Vaš ugovor, u sistemu imate aktivan Osnovni paket.
Poslali smo ponovo paket, ukoliko i dalje ne možete pratiti kanale za koji ste se opredijelili, molimo Vas da pozovete Kontakt centar.

ne mogu i dalje pratiti kanale koje sam odabrao,ne troši mi se telefon,ne moram valjda još i to raditi,nije do mene
Telemach

#1543 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

arshavin wrote:a koji qrac se vise desava sa konekcijom.Moram raditi online kviz za fax oji nosi 10 bodova a ujedno se radi 15 minuta a ova konekcija puca svake minute.kad jednom izadjes vise nemas pravo da udjes.Bodovi su mi jako bitni. :x
Dostavite nam tačne korisničke podatke i broj Ugovora, provjerićemo sve što je potrebno.
U takvim situacijama predlažemo da pozovete Kontakt centar kako bi kolege odmah provjerile parametre Vašeg modema i riješili problem, te ukoliko je potrebno napravili nalog za izlazak tehničke ekipe na adresu.
Telemach

#1544 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

shbc wrote:Ako moze jedno otvoreno pitanje. Ima li vasem bezobrazluku kraja? Ima 2-3 sedmice kako sam zvao da mi ne radi D3 kako treba, nikada se niste pojavili. Zovem 1430 i iz nekog razloga ne moze da "prodje" poziv. Jel' treba covjek da vam kroz prozor pocne izbacivati ovu opremu i cupati kablove da bi se vi dozvali?
Dostavite nam kontakt broj, pozvaćemo mi Vas.
Reglan

#1545 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

Telemach wrote:
arshavin wrote:a koji qrac se vise desava sa konekcijom.Moram raditi online kviz za fax oji nosi 10 bodova a ujedno se radi 15 minuta a ova konekcija puca svake minute.kad jednom izadjes vise nemas pravo da udjes.Bodovi su mi jako bitni. :x
Dostavite nam tačne korisničke podatke i broj Ugovora, provjerićemo sve što je potrebno.
U takvim situacijama predlažemo da pozovete Kontakt centar kako bi kolege odmah provjerile parametre Vašeg modema i riješili problem, te ukoliko je potrebno napravili nalog za izlazak tehničke ekipe na adresu.
Zvao i kad god nazovem uvijek kazu puko opticki kabl,strpite se nase ekipe su na terenu.Ne trosi mi se vise telefon.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#1546 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by un1ted »

Da li se neka "divlja" tarifa primjenjuje kada se zove 1430 iz bhteleom mreze ? Za 5 minuta 2 marke kredita mi je skinuto :S
dragonz

#1547 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dragonz »

Decerto wrote:
Bude fine muzike,kao 90s vs 80s,best of 90s,best of 00s itd...na mtvu kad god prebacim il ono teen mom,il when i was 17 il neka druga emisija,nikad muzike...zbog toga mi je krivo sto ce otici vh1.
Baš tako rečeno.
motorola01

#1548 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by motorola01 »

VH-1 nema danas od 13h, a TVCG nema danima. Znali li neko sta je sa TVCG? KOd mene D3 GO nije nikad ni proradio. Imam zadnju verziju Mozille i skinuo program i ne radi. Pokusao sa Cromom i ista stvar. Aktivirao sam uslugu ali dzabe.
sheilak

#1549 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sheilak »

dragonz wrote:
Decerto wrote:
Baš tako rečeno.
Upravo! Ako vec mora nesto ici, onda sklonite onaj monstrum od MTV-a, pogotovo ovaj balkanski kanal. Pa ovo je puno gore, nego recimo njemacko ili UK izdanje, koji su i sami postali odron. (a iskreno ne shvatam zasto i jedan kanal mora ici i zasto su ovako ceste promjene kod Telemacha da moramo pratiti stanje, maltene kao da su vanredne vijesti u pitanju.)
motorola01

#1550 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by motorola01 »

Pa preuzimaju trziste i smanjuju svoje troskove :-) . A korisnike ko sisa. Gledace ono sto im se pusti i mogu se zaliti Nailovoj materi. Sto se mene tice, mogu mi obrisati sve ove sabanske muzicke kanale ali neka ostave samo VH1. Oni jednostavno skidaju sve sto valja.

@Telemach, zasto ne napravite anketu na svom portalu i stavite sve muzicke kanale iz ponude, pa da korisnici izaberu sta zele gledati??? I onda skinite ono sto narod nece da gleda i tako sebi oslobodite prostor, ako je do njega(mada ce prije biti da je do vasih troskova)!
Locked