postoje konkretni dokazi i vodi se proces na sudu,tako da ce se titule najvjerovatnije vratiti. Ostaje da se viditranslater wrote:jeli 27 ili 29??
posto sam nesto nacuo o tom vracanju 2 titule (sto bi po mom misljenju bilo i posteno) ali to je sve forsirano pricom od strane juventina...dakle..ima li konkretan dokaz da ce dvije titule biti vracene Juventusu??
jeli se vodi neki proces na sudu ili nesto slicno???
a i usput...sta je ovo sa Juventusom u zadnje dvije utakmice???
eeeee....kad se sjetim kakva je to ekipa nekad bila koja je primala 17-18 golova po sezoni(ako me sjecanje jos dobro sluzi...daaavno je to bilo![]()
) a u zadnjih par sezona toliko prime u 4-5 utakmica...
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- -TheChosenOne-
#1526 Re: Juventus FC
- translater
#1527 Re: Juventus FC
kao sto sam rekao...po mom misljenju Juventus zasluzuje te dvije titule i bilo bi fer da im vrate...a neko doziva i Moggia...pa to bi bilo mnogo bolje po Juventus nego ove dvije titule

-
salle_eh1986
#1528 Re: Juventus FC
lagano večeras u kupu, slijedeći su lazio ili roma
alex gigant, šteta što nema 30 godina pa da može ihrati bar još 4-5
pepe (uz krasića i storarija) pokazao da je sigurno najbolje pojačanje ove sezone
ozlijedio se Luca odmah, hehehehe
najveći plus je povratak Gigija, sa njim juve jači sigurno 30% (minimum)
valja sad za vikend tresnuti Bari pa da se malo digne moral
FORZA JUVE
pepe (uz krasića i storarija) pokazao da je sigurno najbolje pojačanje ove sezone
FORZA JUVE
- ProbuseniDolar
#1529 Re: Juventus FC
Sta je sa Hasanom? Igra li ikako?
- spree
#1530 Re: Juventus FC
ne igra. odigrao je nekoliko utakmica kad nije bilo vise zdravih igraca, ito je odigrao poprilicno dobro. puno se pricalo da ce u njemacku tokom ovog prelaznog roka. nadam se da ce se to ostvariti. mogao bi on jos 2 dobre sezone odigrati. ja mislim da bi puno bolje juve izgledao da je on igrao umjesto motte ili grygere.
- van Basten
#1531 Re: Juventus FC
del Neri izgleda nikako ne miriše naše igrače, tako je i u Atalanti jahao Muslimovića dok ga nije otjerao. S te strane, sreća je da Džeko ne ode kod njega
- 2407
#1532 Re: Juventus FC
Nije to do Delnerija nego do Hasana.
Prosle sezone je Hasan kuburio s povredama i nije se naigrao. Ove sezone mu je receno da sebi pronadje klub jer mu nema vise mjesta u Juventusu, kao i Grossu. Posto nisu nasli ili nisu htjeli naci nove klubove(zbog solidne plate u Juventusu) i on i Grosso su bili iskljuceni iz prvog tima ali zbog povreda su opet vraceni u prvi tim.
Prosle sezone je Hasan kuburio s povredama i nije se naigrao. Ove sezone mu je receno da sebi pronadje klub jer mu nema vise mjesta u Juventusu, kao i Grossu. Posto nisu nasli ili nisu htjeli naci nove klubove(zbog solidne plate u Juventusu) i on i Grosso su bili iskljuceni iz prvog tima ali zbog povreda su opet vraceni u prvi tim.
- Van Halen
#1533 Re: Juventus FC
Čestitke za prolaz u kupu. Nadam se da ćemo mi izbaciti one s dresovima boje neba punog smogasalle_eh1986 wrote:lagano večeras u kupu, slijedeći su lazio ili roma
FORZA JUVE
-
salle_eh1986
#1534 Re: Juventus FC
da li zbog toga što ej hasan naš čovjek ili realno, ali mislim da u ovom trenutku sigurno ne bi bio lošiji odo ovih bekova koje imamo, pa bar svaki drugi meč (zbog godina, ako ne može svaki izdržati)...nije sve u snazi/kondiciji, nešto ima i u iskustvu (sam primjer je i capitano)2407 wrote:Nije to do Delnerija nego do Hasana.
-
Dialer
#1535 Re: Juventus FC
Del Piero jedini igrac koji je 20 godina u formi

-
salle_eh1986
#1536 Re: Juventus FC
Dabogda im djeca bila ovakva kakvi su sad ovo "fudbaleri" u Juventusu...
Jedini koji ičemu valjaju su Alex, Buffon i Krasić(s vremena na vrijeme)...
ostalo tomkaci mrtvi. Eeee moj Marota, e moj Delneri, kad kući protiv Bari-ja mi nemamo posjed lopte, gdje nam je veza, gdje nam je napad, gdje je odbranaaaaaaaaaaaa
EDIT: i ovi parmaci iz Liverpool-a bi nas razvalili ko beba zvečku, etp gdje smo trenutno.
Jedini koji ičemu valjaju su Alex, Buffon i Krasić(s vremena na vrijeme)...
ostalo tomkaci mrtvi. Eeee moj Marota, e moj Delneri, kad kući protiv Bari-ja mi nemamo posjed lopte, gdje nam je veza, gdje nam je napad, gdje je odbranaaaaaaaaaaaa
EDIT: i ovi parmaci iz Liverpool-a bi nas razvalili ko beba zvečku, etp gdje smo trenutno.
- spree
#1537 Re: Juventus FC
ja sam samo 10 min zadnih gledao i veoma mi slici na kraj one utakmice s letecim magarcima samo eto sto smo ovaj put imali srece. kad bi del neri otisao mozda bi i bilo nesto od nas, a ne da se patimo s ovakvim ekipicama jos na svom terenu. tuga i zalost
.
- -TheChosenOne-
#1538 Re: Juventus FC
pustite to,vazna je pobjedaspree wrote:ja sam samo 10 min zadnih gledao i veoma mi slici na kraj one utakmice s letecim magarcima samo eto sto smo ovaj put imali srece. kad bi del neri otisao mozda bi i bilo nesto od nas, a ne da se patimo s ovakvim ekipicama jos na svom terenu. tuga i zalost.
- 2407
#1539 Re: Juventus FC
Upravo to. Dvije pobjede u cetiri dana je odlicna stvar za popravljanje morala.-TheChosenOne- wrote:pustite to,vazna je pobjedaspree wrote:ja sam samo 10 min zadnih gledao i veoma mi slici na kraj one utakmice s letecim magarcima samo eto sto smo ovaj put imali srece. kad bi del neri otisao mozda bi i bilo nesto od nas, a ne da se patimo s ovakvim ekipicama jos na svom terenu. tuga i zalost.
Sljedeca je Sampdoria, u tim bi se trebali vratiti Marchisio i Amauri.
Meni Delneri izgleda sasvim OK. Lik otkako je dosao krpi tim kako zna i umije i opet pravi neke rezultate. Odbrana je odlicna s obzirom da svaku utakmicu igramo samo s dva odbrambena jer bekovi ne postoje. Ja se ne sjecam dal su ove sezone u bilo kojem trenutku bili oporavljeni svi napadaci. Uvijek je neko povrijedjen a danas je samo DP bio spreman i onaj momak iz Primavere. Imam osjecaj da bi se i Dzeko(nepovredivi), da je dosao kod nas, povrijedio u rekordnom vremenu.
-
salle_eh1986
#1540 Re: Juventus FC
Ne bih se baš složio da je važna pobjeda. Bolje nekad i izgubiti ali ostaviti srce na terenu, pokazati kvalitet. Ovo je po meni pobjeda na silu, danas smo igrali ovako i dobili, sutra već nećemo i šta onda...nema nikakve igre, niko ne preuzima ulogu nekog plejmejkera-vođe na terenu...pa do kad tako, nema alex 20 godina pa da se može čekati...to je najveći problem kod nas
- 2407
#1541 Re: Juventus FC
Slazem se da je igra bila losa ali i ekipa je iscjepana i nekompletna. Osjeti se nedostatak Melo-a i Marchisia koji su pravi kreatori igre i sa kojima je odbrana dosta bolja. U napadu Del Piero ne moze nista sam uraditi, onaj Gianneti s njim u napadu se nije ni vidio. Sissoko se danas bas trudio i zalagao, bilo ga je i u napadau i u odbrani. Jest da je malo smotan s pasovima i klizecim.
Tri boda su tri boda, da je i za 7 dana u Genovi uzeti 3 boda protiv Sampdorie ma kakva god igra bila.
Tri boda su tri boda, da je i za 7 dana u Genovi uzeti 3 boda protiv Sampdorie ma kakva god igra bila.
-
nucleo
#1542 Re: Juventus FC
Pozdrav juventinima,samo da se tuspasim u topic posvecen najvecem klubu na svijetu,za Juve navijam
od 1995 godine.Sjecam se slijedecih ikona:Peruzzi,Birindelli,Pessotto,Moreno Toricelli,Vialli,Ravanelli,Jugović,
Bokšić,Davids,Alessio Tachinardi,Antonio Conte,Deschamps,Di Livio,Ferrara...itd...
Uglavnom da ne duljim,od 95-te do dana današnjeg juventino...U novčaniku pored slika dragih ljudi,stoji i
slika ovih gore legendo sa peharom lige prvaka 1996-te...
Forza grande Juve!!!
od 1995 godine.Sjecam se slijedecih ikona:Peruzzi,Birindelli,Pessotto,Moreno Toricelli,Vialli,Ravanelli,Jugović,
Bokšić,Davids,Alessio Tachinardi,Antonio Conte,Deschamps,Di Livio,Ferrara...itd...
Uglavnom da ne duljim,od 95-te do dana današnjeg juventino...U novčaniku pored slika dragih ljudi,stoji i
Forza grande Juve!!!
- Atticus Finch
#1543 Re: Juventus FC
nucleo wrote:Pozdrav juventinima,samo da se tuspasim u topic posvecen najvecem klubu na svijetu,za Juve navijam
Forza grande Juve!!!
-
nucleo
#1544 Re: Juventus FC
Ima li prijenos Sampa-Juve na Sportklubu???
- 2407
#1545 Re: Juventus FC
Nema burazeru vec 2-3 godine. Ako imas arenu ima na 4-orci. Ako ne onda streaming...nucleo wrote:Ima li prijenos Sampa-Juve na Sportklubu???
-
nucleo
#1546 Re: Juventus FC
Ucini mi se dok sam jucer prebacivao kanale da sam na vidjeo najavu tekme,al nema
veze,pošto mi streaming štopa,pratit cu dešavanja preko Juve Balkan foruma,joj ima
da bude veselooooo...
Amaurrriii...
Ma forza Juve...
veze,pošto mi streaming štopa,pratit cu dešavanja preko Juve Balkan foruma,joj ima
da bude veselooooo...
Amaurrriii...
Ma forza Juve...
- 2407
#1547 Re: Juventus FC
Ima na SK-u u cetvrtak kup utakmica Juve - Roma ladrona
Teska ce ovo danas biti utakmica, Del Piero je upitan zbog prehlade, mada najvjerovatnije da ce startati.
Forza Juve!!! Vinci per noi!!!
Teska ce ovo danas biti utakmica, Del Piero je upitan zbog prehlade, mada najvjerovatnije da ce startati.
Forza Juve!!! Vinci per noi!!!
-
nucleo
#1548 Re: Juventus FC
U jedno sam siguran i to vec nekoliko sezona,Alexu je vrijeme da se povuce,on je istinska
legenda i velikan Juvea,međutim,ne može Juve graditi napad na igraču koji je spor,davno
pročitan itd...Sve što Alex može uraditi je poneki slobodnjak ili možda koji potez,al jednostavno
vrijeme je da legenda ode...Pogledajmo trenutno najbrže evropske ekipe,napadači treba da
su ko osice,tj.brzi itd...a Alex nažalost to više nije...i žalosno ja da klub kao što je Juve mora
da se oslanja na Alexa(i pored toga što je on veličina kakvu nece Juve dugo imati),a tome je i
uprava sama kriva zbog katastrofalne trenasfer politike,pa eto imamo bogalja Amaurija koji se
ne sjeca kad je gola dao...
Opet evo Alex traži platu za produženje ugovora od 3 miliona eura po sezoni,a Juve mu nudi 1.5 milion,
mislim da bi Alex trebao biti korektan i prihvatiti 1.5 milion...Jednostavno puno je 3 miliona za igrača
na zalasku karijere,ipak Juve treba da bude ispred svakog igraca...
legenda i velikan Juvea,međutim,ne može Juve graditi napad na igraču koji je spor,davno
pročitan itd...Sve što Alex može uraditi je poneki slobodnjak ili možda koji potez,al jednostavno
vrijeme je da legenda ode...Pogledajmo trenutno najbrže evropske ekipe,napadači treba da
su ko osice,tj.brzi itd...a Alex nažalost to više nije...i žalosno ja da klub kao što je Juve mora
da se oslanja na Alexa(i pored toga što je on veličina kakvu nece Juve dugo imati),a tome je i
uprava sama kriva zbog katastrofalne trenasfer politike,pa eto imamo bogalja Amaurija koji se
ne sjeca kad je gola dao...
Opet evo Alex traži platu za produženje ugovora od 3 miliona eura po sezoni,a Juve mu nudi 1.5 milion,
mislim da bi Alex trebao biti korektan i prihvatiti 1.5 milion...Jednostavno puno je 3 miliona za igrača
na zalasku karijere,ipak Juve treba da bude ispred svakog igraca...
-
nucleo
- Zvek
#1550 Re: Juventus FC
Ima li neki link da ne stopa previse, ili je meni ovo do Telemacha govnjavog?