seln wrote:Ovakav hype nije bio jos od "Povratak otpisanih".
ni sa cime se ovo ne moze poredirti
Moderator: _BataZiv_0809
seln wrote:Ovakav hype nije bio jos od "Povratak otpisanih".
Kako koja.swanfilter wrote:Hoce li epizode stosta duze trajati ako je sezona kraca?
The complete list of “Game of Thrones” Season 8 runtimes is below. HBO has stressed these are estimated runtimes for now, so the final releases could run shortly longer or shorter than what is listed. The final season begins Sunday, April 14 on HBO.
Season 8, episode 1
Debut date: SUNDAY, APRIL 14 at 9:00 p.m. (ET/PT)
Estimated running time: 0:54
Season 8, episode 2
Debut date: SUNDAY, APRIL 21 at 9:00 p.m. (ET/PT)
Estimated running time: 0:58
Season 8, episode 3
Debut date: SUNDAY, APRIL 28 at 9:00 p.m. (ET/PT)
Estimated running time: 1:22
Season 8, episode 4
Debut date: SUNDAY, MAY 5 at 9:00 p.m. (ET/PT)
Estimated running time: 1:18
Season 8, episode 5
Debut date: SUNDAY, MAY 12 at 9:00 p.m. (ET/PT)
Estimated running time: 1:20
Season 8, episode 6
Debut date: SUNDAY, MAY 19 at 9:00 p.m. (ET/PT)
Estimated running time: 1:20
De bolan! Ima nas zaista starih ovdje.Optimus09 wrote: Od cemu je pisem a skoro mi 30 godina
banjaluka078 wrote:De bolan! Ima nas zaista starih ovdje.Optimus09 wrote: Od cemu je pisem a skoro mi 30 godina
ovdje se vide tri, moguće da ih je višekakavdanakneiskustvu wrote:koliko ima onih divova medju white walkerima?
https://www.harpersbazaar.com/culture/f ... ries-news/burekodsira wrote: a inače kako negdje pročitah već se pripremaju spinoff serije tj potpisana realizacija... baš me interesuje koje... vjerovatno neki prequel
Ma dobro,msm da ljudi cesto idu u krajnost s tim nekim teorijama da ce walkeri pobijedit.Msm serija,kao i same knjige jesu lude,nepredvidljive itd. al cisto sumnjam da ce se bas toliko ic.Znaci msm da svi mogu izginut ukljucujuci Jona i Daenerys al ce ipak ljudi pobijedit.art vandeley wrote:walkeri neće pobijediti, tako da ... opušteno happy end.
Pa dobro,ja msm recimo da ce doc do "izjednacavanja" statusa likova u knjigama i u seriji kad se sve zavrsi.Imas recimo nekih likova u knjigama koji su zijanili,a i dalje su uredno u seriji tipa Berica recimo,dok je Bronn u knjigama postao gotovo nepostojeci mada je jos uvijek ziv.Jorah recimo u knjigama uopste nema ovu epizodu sa gray scaelom pa ce bit interesantno vidit kako ce se uopste vratit do Daeneryskakavdanakneiskustvu wrote:nek ostanu zivi hound,tormund,briene,jorah,jamie,davos,bronn,beric,od onih koji ce se vjerovatno boriti