FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Partijaner
#15226 Re: FC Bayern Munchen
Imao sam obaveza nekih nisma upratio.
Ne znam da li bojkotiraju ali jedno je cinjenica ta da nije dovoljno odmarao ove starije igrace protiv slabijih ekipa i da su se jednostavno istrosili i da sada placaju ceh sa ovim povreda, evo kako citam Lahm nece biti na raspolaganju protiv Hoffenheima, sto je i dobro.
Medjutim mene zivcira zasto uprava suti i zasto se ne izadje u javnost da kaze sta je problem jer ocigledno nesto ne stima jer nije niko blentav.
Bgm je Uli dobro zasrao sa svojim potezom jer bi ovaj zapjenio na nekoga i zato se bojim da kad odradi svoju kaznu da mozda i on nece moci vise puno uticati kao prije.
Ne znam da li bojkotiraju ali jedno je cinjenica ta da nije dovoljno odmarao ove starije igrace protiv slabijih ekipa i da su se jednostavno istrosili i da sada placaju ceh sa ovim povreda, evo kako citam Lahm nece biti na raspolaganju protiv Hoffenheima, sto je i dobro.
Medjutim mene zivcira zasto uprava suti i zasto se ne izadje u javnost da kaze sta je problem jer ocigledno nesto ne stima jer nije niko blentav.
Bgm je Uli dobro zasrao sa svojim potezom jer bi ovaj zapjenio na nekoga i zato se bojim da kad odradi svoju kaznu da mozda i on nece moci vise puno uticati kao prije.
- mO k3
#15227 Re: FC Bayern Munchen
skenderija04 wrote:OkmO k3 wrote: Pa ....tour de france , doping .... Ono sto nije uspjeo muller uspjeće on ... Kontas![]()
Samo sad je kasnoTreba to odraditi na pocetku sezone da señor Eufemiano donese bombone pa da ima nekog efekta.
- mO k3
#15228 Re: FC Bayern Munchen
Götze neće biti na raspolaganjuPartijaner wrote:Imao sam obaveza nekih nisma upratio.
- Partijaner
#15229 Re: FC Bayern Munchen
Evo sta kaze Effe: „Jetzt muss man aufpassen, dass Guardiola nicht zu viel Macht bekommt und auch noch bestimmt, wer das neue Ärzteteam wird. Das könnte für die Zukunft des FC Bayern gefährlich sein. Der Weggang von Müller-Wohlfahrt kann sich zudem negativ auf die entscheidenden Spiele in den nächsten Tagen und Wochen auswirken.“
- Zmijuga loma
#15230 Re: FC Bayern Munchen
Što ova pobjegulja nije imala dovoljno obraza da dočeka kraj sezone pa onda da otkaz? Ili na početku jer se očito ne uklapa njegov režim rada sa Guardiolinim.Partijaner wrote:Der Weggang von Müller-Wohlfahrt kann sich zudem negativ auf die entscheidenden Spiele in den nächsten Tagen und Wochen auswirken.“
Frajko u odlučujućem trenutnu sezone daje otkaz jer je neko na njega izgalamio. A to što je pola tima hospitalizirano i što stavlja klub u još veća govna u krucijalnom momentu valjda nije bitno.
Nemojte mi samo reći da ovaj mentol uživa nekakav status u Bayernu.
- mO k3
#15231 Re: FC Bayern Munchen
Neko ko radi/o za bayern 40 godina zoveš pobjegulja???Zmijuga loma wrote:Što ova pobjegulja nije imala dovoljno obraza da dočeka kraj sezone pa onda da otkaz? Ili na početku jer se očito ne uklapa njegov režim rada sa Guardiolinim.Partijaner wrote:Der Weggang von Müller-Wohlfahrt kann sich zudem negativ auf die entscheidenden Spiele in den nächsten Tagen und Wochen auswirken.“
Frajko u odlučujućem trenutnu sezone daje otkaz jer je neko na njega izgalamio. A to što je pola tima hospitalizirano i što stavlja klub u još veća govna u krucijalnom momentu valjda nije bitno.
Nemojte mi samo reći da ovaj mentol uživa nekakav status u Bayernu.Sa ovim junačkim bijegom je baš zadužio klub.
Kako je dotični radio sa trenerima prije pepa???
- ledeni_caj
#15232 Re: FC Bayern Munchen
Davali mu koverte ko i nasim doktorima. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#15233 Re: FC Bayern Munchen
Ako sam dobro shvatio gugl translejt, sad Gvardiola bira medicinski tim. Pa nije Vrbanjusa grob te jebo, valjda ima neko u tom silnom Bayernu za toPartijaner wrote:Evo sta kaze Effe: „Jetzt muss man aufpassen, dass Guardiola nicht zu viel Macht bekommt und auch noch bestimmt, wer das neue Ärzteteam wird. Das könnte für die Zukunft des FC Bayern gefährlich sein. Der Weggang von Müller-Wohlfahrt kann sich zudem negativ auf die entscheidenden Spiele in den nächsten Tagen und Wochen auswirken.“
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#15234 Re: FC Bayern Munchen
Cijenim doktora vise nego Gvardiolu, ali ocigledno je da ovdje ima puno vise od onoga sa cim se izlazi u javnost. Cuj frajer histericno aplaudirao prema klupi i oni dali otkazZmijuga loma wrote:Što ova pobjegulja nije imala dovoljno obraza da dočeka kraj sezone pa onda da otkaz? Ili na početku jer se očito ne uklapa njegov režim rada sa Guardiolinim.Partijaner wrote:Der Weggang von Müller-Wohlfahrt kann sich zudem negativ auf die entscheidenden Spiele in den nächsten Tagen und Wochen auswirken.“
Nemojte mi samo reći da ovaj mentol uživa nekakav status u Bayernu.Sa ovim junačkim bijegom je baš zadužio klub.
Sta sam ja puta trebao dati otkaz kad se direktor na mene izdernjao
- Zmijuga loma
#15235 Re: FC Bayern Munchen
2x pobjegao, oba puta u teškim okolnostima za klub = pobjegulja.mO k3 wrote:Neko ko radi/o za bayern 40 godina zoveš pobjegulja???Zmijuga loma wrote:Što ova pobjegulja nije imala dovoljno obraza da dočeka kraj sezone pa onda da otkaz? Ili na početku jer se očito ne uklapa njegov režim rada sa Guardiolinim.Partijaner wrote:Der Weggang von Müller-Wohlfahrt kann sich zudem negativ auf die entscheidenden Spiele in den nächsten Tagen und Wochen auswirken.“
![]()
Kako je dotični radio sa trenerima prije pepa???
Lako je biti lola kad sve ide ko po loju, u ovakvim trenucima se vidi ko je rmpalija. A ovaj zakmečao čim je neko u gadnom trenutku potegnuo pitanje njegove odgovornosti.
"Ovo nije moj rat" - Müller-Wohlfahrt
- mO k3
#15236 Re: FC Bayern Munchen
Ukratko i suštinski cu prevesti_BataZiv_0809 wrote:Ako sam dobro shvatio gugl translejt, sad Gvardiola bira medicinski tim. Pa nije Vrbanjusa grob te jebo, valjda ima neko u tom silnom Bayernu za toPartijaner wrote:Evo sta kaze Effe: „Jetzt muss man aufpassen, dass Guardiola nicht zu viel Macht bekommt und auch noch bestimmt, wer das neue Ärzteteam wird. Das könnte für die Zukunft des FC Bayern gefährlich sein. Der Weggang von Müller-Wohlfahrt kann sich zudem negativ auf die entscheidenden Spiele in den nächsten Tagen und Wochen auswirken.“
Sada se mora paziti da Guardiola ne dobije previše moći i da bira medicinsko osoblje , to bi moglo ugroziti budućnost bayerna
-
5 0 5
#15237 Re: FC Bayern Munchen
ne bih rekao da je zbog aplauza, nego zbog previse povreda._BataZiv_0809 wrote: Cijenim doktora vise nego Gvardiolu, ali ocigledno je da ovdje ima puno vise od onoga sa cim se izlazi u javnost. Cuj frajer histericno aplaudirao prema klupi i oni dali otkaz![]()
Sta sam ja puta trebao dati otkaz kad se direktor na mene izdernjao
-
5 0 5
#15238 Re: FC Bayern Munchen
ako je suditi po citatu koji sam postavio jutros, iz knjige pep confidential, (koju su, kako kolega sa ove teme kaze, svi procitali cim je izasla jos prosle godineZmijuga loma wrote: 2x pobjegao, oba puta u teškim okolnostima za klub = pobjegulja.
Lako je biti lola kad sve ide ko po loju, u ovakvim trenucima se vidi ko je rmpalija. A ovaj zakmečao čim je neko u gadnom trenutku potegnuo pitanje njegove odgovornosti.
"Ovo nije moj rat" - Müller-Wohlfahrt. Javite mu da ponovo donese radnu knjižicu kad se Bayo izvuče iz govana.
- mO k3
#15239 Re: FC Bayern Munchen
Znaci kec na hoffenheim 
-
groove
#15240 Re: FC Bayern Munchen
pa i van gaal je trazio da dovede svoj tim, tako isto i magath._BataZiv_0809 wrote:Ako sam dobro shvatio gugl translejt, sad Gvardiola bira medicinski tim. Pa nije Vrbanjusa grob te jebo, valjda ima neko u tom silnom Bayernu za toPartijaner wrote:Evo sta kaze Effe: „Jetzt muss man aufpassen, dass Guardiola nicht zu viel Macht bekommt und auch noch bestimmt, wer das neue Ärzteteam wird. Das könnte für die Zukunft des FC Bayern gefährlich sein. Der Weggang von Müller-Wohlfahrt kann sich zudem negativ auf die entscheidenden Spiele in den nächsten Tagen und Wochen auswirken.“
ne znam zasto se cudis ipak je povjerenje trenera u ljekara je jako bitno.
- Tito_i_Partija
#15242 Re: FC Bayern Munchen
@ 505: Uh jbt, pa ovo je previse povreda. Sta to Pep radi, jase ih k'o lipicanere? 
-
groove
#15243 Re: FC Bayern Munchen
napomenuo sam ti samo da je knjiga vec davno izasla i da svako ko prati bayern zna za nju.5 0 5 wrote: ako je suditi po citatu koji sam postavio jutros, iz knjige pep confidential, (koju su, kako kolega sa ove teme kaze, svi procitali cim je izasla jos prosle godine), da se zakljuciti da doktor uopste nije ni bivao u klubu nego u svojoj maloj klinici. a povrijedjene igrace su mu vodili tamo. mozda je pepu prekipjelo, posto je trazio (jos prosle godine) da doktor bude uvijek prisutan. ako je sada sam otisao, to je valjda da si spasi malo obraza, posto bi mu noga bila svakako.
a za ovaj konflikt pep vs. müller-wohlfahrt se pisalo i po novinama, nije ti potrebna nikakva kniga.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#15244 Re: FC Bayern Munchen
Pa dobro budimo realni, Volfartu je preko 70 godina. To su vec godine za penziju. Gvardiola je ipak trener novog kova i ima nova rjesenja. Mislim da ne budem pogresno shvacen, meni je u cijeloj prici najvazniji klub. Svi su oni prolazni, a Bayern ostaje.
Bez Volfarta ce se morati svakako, kroz koju godinu. Covjek je pri kraju vijeka i radnog i bioloskog.
Bez Volfarta ce se morati svakako, kroz koju godinu. Covjek je pri kraju vijeka i radnog i bioloskog.
-
groove
#15245 Re: FC Bayern Munchen
scholes tvrdi da je od 2016. pep novi trener citya.
mozda pep vec na kraju sezone zavrsi u cityu a klopp preuzme bayern.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#15246 Re: FC Bayern Munchen
groove wrote:scholes tvrdi da je od 2016. pep novi trener citya.
-
missko
#15247 Re: FC Bayern Munchen
Ma kakav klop i bayern ode on vani da se pokaze u BL je mogao i u BvB ostati.groove wrote:scholes tvrdi da je od 2016. pep novi trener citya.
Ja mislim da riberi vise nece zaigrati dok je Pepog jedino ga Uli moze zamolit
-
groove
#15248 Re: FC Bayern Munchen
klopp kaze da moze zamisliti samo da trenira ekipu iz njemacke ili engleske zbog jezika.missko wrote:Ma kakav klop i bayern ode on vani da se pokaze u BL je mogao i u BvB ostati.groove wrote:scholes tvrdi da je od 2016. pep novi trener citya.
Ja mislim da Tiberi vise nece zaigrati dok je Pepog jedino ga Uli moze zamolit
jos je najavio da nece praviti pauzu.
od velikih klubova u engleskoj trenutno dolazi city u obzir. a oni zele guardiolu od naredne sezone, ako je istina sto scholes govori.
ne znam je li spreman preuzeti i klub kao npr. west ham.
-
Baresi 6
#15249 Re: FC Bayern Munchen
pep hoce da povrijedjeni igraci sto prije zaigraju pa trazi neke inekcije (koje bi mogle biti stetne po zdravlje), dok ovaj doktor to odbija i radje hoce da igrac duze pauzira da bi potpuno ozdravio. jebe se pepu za zdravlje igraca, kod njega je samo ja ja i ja. paksu ba, vidi se odmah cim ga vidis. a tek sto ne zna tempirat formu ekipe, nepotrebno siluje neke paderborne a onda dodje april i debakl.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#15250 Re: FC Bayern Munchen
Joj ja teorija zavjere