Postuje ga, jer je autentican.detroit-mercy wrote: Gdje sam ja rekao da je meni wow ako me dosadni amerikanci pozovu na rostilj. Valjda si mogla skontati da sam pricao u kontekstu biti stranac i sta znaci biti stranac, valjda ti je nivo inteligencije toliki da mozes da skontas o cemu se pricalo.
Sta znaci socijalni zivot nula, to mjeris po sebi jer ako je tvoj nula ne moras odmah da reflektujes svoje nezadovoljstvo na druge.
Meni sto se tice socijalnog zivota ne fali nista, imam dosta prijatelja koji su nasi, imam dosta ljudi sa prostora bivse Juge, druzim se sa ljudima od Francuske, preko Turske i Njemacke do Mexica. Ne razumijem, kakav je to tvoj socijalni zivot pa ti kao i Fudi sve izgleda sranje ali je odlazak na koncert trash pjevacic Selme Bajrami vrhunski happening.
Koji su to tvoji visoki standardi gradova, provoda, desavanja, socijalnih interakcija koje si zadala, volio bih da podijelis sa nama da nas prosvijetlis da ne lutamo u tami.
Veoma interesantna konstatacija na kraju, postujem ga jer je nezadovoljanu kom sadomazo filmu si ti matere ti
.
Nezadovoljan i ne krije to.
Biti autentican jeste za postovati u dobu fake personalities i tu ne mislim na virtualu, nego na realne ljude okolo. Nikad vise gurua nije hodalo zemljom.
Ja sad ne kazem da i ti nisi autentican i zivis i govoris u skladu sa sobom, meni si uvjerljiv sa dva identiteta i nije da mi nije blizak taj stav.
samo znam sta je za postovati u ovom sto je ljubav-aha rekla za njega.