Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mea_parvitas
#15226 Re: Sarajevski derbi
Ja bih samo sa unutrasnje strane na ovim trakama napisao "Ebi malo Njanjajvo" i provokacija uspjesna 100%... 
-
todd_smith
#15227 Re: Sarajevski derbi
zeljo imao 10 zicera u toj utakmiciemigrazione wrote:Samo se ofiraju sa ovim kesama za smece, i nekad birvaktile su kacili nekakve trake pa su dobili po guzici...ovo je toliko ruzna gradjevina da je ne moze usminkati nista, da stave zlatne trake bilo bi isto..."Moram da kažem da me je Željo izuzetno razočarao, zaista sam mislio da se radi o boljoj ekipi. Možda su ih zavarale dobre partije u Evropi, koje su bile bljesak. Na Grbavici sam ih napao pri rezultatu 2:2 ubacivši u igru i trećeg napadača, ali mi se to na kraju nije isplatilo. Mislim da je Sarajevo u ovom trenutku daleko jači tim i da Željezničar nema šanse, bez obzira što igraju kod kuće", rekao je za kraj razgovora za SportSport.ba Vladica Petrović.
-
todd_smith
#15228 Re: Sarajevski derbi
Vidjeli od nas onu zastavu, pa im ovo odgovor. Realno.
- avetinja
#15229 Re: Sarajevski derbi
Moglo se ovo ljepše uraditi, ali svaka čast na trudu. Kada bi dodali parolu kao što kaže Mea to bi dobro bilo.north wrote:Nije omalovažavanje, ideja jeste dobra, malo dekor ukrašavanje i ta šminka, ali priznaćeš nije baš dobro ispalo....ali ok, to je svakako najmanje bitno za derbi..
- avetinja
#15231 Re: Sarajevski derbi
Isti ovaj odgovor smo napravili 1997, kao i onaj grafit "Manijaci" na istoku. Sad ti gledaj šta je kopija, ali realno.todd_smith wrote:Vidjeli od nas onu zastavu, pa im ovo odgovor. Realno.
-
todd_smith
#15232 Re: Sarajevski derbi
Sto nije bilo prosle godine?avetinja wrote:Isti ovaj odgovor smo napravili 1997, kao i onaj grafit "Manijaci" na istoku. Sad ti gledaj šta je kopija, ali realno.todd_smith wrote:Vidjeli od nas onu zastavu, pa im ovo odgovor. Realno.
- avetinja
#15233 Re: Sarajevski derbi
Nakon pokušaja da bakljama spale parolu, došlo bi do povreda navijača u prvim redovima, a onda i do potpune havarije.Mea_parvitas wrote:Ja bih samo sa unutrasnje strane na ovim trakama napisao "Ebi malo Njanjajvo" i provokacija uspjesna 100%...
- avetinja
#15234 Re: Sarajevski derbi
Znaš i sam, ne'a se para.todd_smith wrote:Sto nije bilo prosle godine?avetinja wrote:Isti ovaj odgovor smo napravili 1997, kao i onaj grafit "Manijaci" na istoku. Sad ti gledaj šta je kopija, ali realno.todd_smith wrote:Vidjeli od nas onu zastavu, pa im ovo odgovor. Realno.
- Šibicar
#15235 Re: Sarajevski derbi
Pa eto razvalite nas kad smo tol'ko loši,k'o što realno i jesmo,a vidim da će se i svi fudbalski stručnjaci u našoj zemlji obogatiti trpajući cifre na FKS....emigrazione wrote:Samo se ofiraju sa ovim kesama za smece, i nekad birvaktile su kacili nekakve trake pa su dobili po guzici...ovo je toliko ruzna gradjevina da je ne moze usminkati nista, da stave zlatne trake bilo bi isto..."Moram da kažem da me je Željo izuzetno razočarao, zaista sam mislio da se radi o boljoj ekipi. Možda su ih zavarale dobre partije u Evropi, koje su bile bljesak. Na Grbavici sam ih napao pri rezultatu 2:2 ubacivši u igru i trećeg napadača, ali mi se to na kraju nije isplatilo. Mislim da je Sarajevo u ovom trenutku daleko jači tim i da Željezničar nema šanse, bez obzira što igraju kod kuće", rekao je za kraj razgovora za SportSport.ba Vladica Petrović.
-
todd_smith
#15236 Re: Sarajevski derbi
Jah.avetinja wrote: Znaš i sam, ne'a se para.
Evo Dzeko presao u Romu, mozete sve, nemate vise problema sa parama.
- avetinja
#15237 Re: Sarajevski derbi
Valja platiti vodu, struju i ostale troškove.todd_smith wrote:Jah.avetinja wrote: Znaš i sam, ne'a se para.
Evo Dzeko presao u Romu, mozete sve, nemate vise problema sa parama.
-
tm84
#15238 Re: Sarajevski derbi
nikad u zivotu nisam manje ocekivao od zelje kao sada pred derbi... ne mogu me ni razocarati da izgube 0-5 na grbavici, zapravo ocekujem poraz ali nikad prije nisam bio opusteniji pred ovu utakmicu...
-
celava_dlaka
#15239 Re: Sarajevski derbi
Nadam se da cemo igrati sa loptom za ragbi jer je bila normalna fudbalska na zadnjem derbiju. Zasto da kopiramo pitare 
- emigrazione
#15240 Re: Sarajevski derbi
Pa razvalit cemo vas, nemoj misliti da necemo...Jesic nije Guttman da moli ove nase jurisnike malo da popuste...Šibicar wrote:Pa eto razvalite nas kad smo tol'ko loši,k'o što realno i jesmo,a vidim da će se i svi fudbalski stručnjaci u našoj zemlji obogatiti trpajući cifre na FKS....emigrazione wrote:Samo se ofiraju sa ovim kesama za smece, i nekad birvaktile su kacili nekakve trake pa su dobili po guzici...ovo je toliko ruzna gradjevina da je ne moze usminkati nista, da stave zlatne trake bilo bi isto..."Moram da kažem da me je Željo izuzetno razočarao, zaista sam mislio da se radi o boljoj ekipi. Možda su ih zavarale dobre partije u Evropi, koje su bile bljesak. Na Grbavici sam ih napao pri rezultatu 2:2 ubacivši u igru i trećeg napadača, ali mi se to na kraju nije isplatilo. Mislim da je Sarajevo u ovom trenutku daleko jači tim i da Željezničar nema šanse, bez obzira što igraju kod kuće", rekao je za kraj razgovora za SportSport.ba Vladica Petrović.
-
north
#15241 Re: Sarajevski derbi
Ma kakvo razvaljivanje, nemamo mi taj mentalni sklop, a realno nije da niste zreli za degeneka, a trener je tu prekratko da bi to brzo mogao promijeniti....Đelo, kakav god da je beter, dobro izjavi, oni poslijeratni derbiji su se igrali bez toliko taktiziranja, hrabro i u kost i zato je bilo odličnih tekmi i rezultata: 4-1, 3-1, 2-0, 3-1, 2-3... 0-3Šibicar wrote:Pa eto razvalite nas kad smo tol'ko loši,k'o što realno i jesmo,a vidim da će se i svi fudbalski stručnjaci u našoj zemlji obogatiti trpajući cifre na FKS....emigrazione wrote:Samo se ofiraju sa ovim kesama za smece, i nekad birvaktile su kacili nekakve trake pa su dobili po guzici...ovo je toliko ruzna gradjevina da je ne moze usminkati nista, da stave zlatne trake bilo bi isto..."Moram da kažem da me je Željo izuzetno razočarao, zaista sam mislio da se radi o boljoj ekipi. Možda su ih zavarale dobre partije u Evropi, koje su bile bljesak. Na Grbavici sam ih napao pri rezultatu 2:2 ubacivši u igru i trećeg napadača, ali mi se to na kraju nije isplatilo. Mislim da je Sarajevo u ovom trenutku daleko jači tim i da Željezničar nema šanse, bez obzira što igraju kod kuće", rekao je za kraj razgovora za SportSport.ba Vladica Petrović.
-
todd_smith
#15242 Re: Sarajevski derbi
Jah, Jesic postao SAF preko noci.
-
svi u napad
#15243 Re: Sarajevski derbi
Logovani, ne zabusavaj. Pratim te ko UDBA.
Rekao sam ti da do tekme svaki dan moras reci bit ce 2:0 za nas.
A ti danas samo rekao 136 puta da ce biti 2:0 za nas. Prioni na posao jarane.
Moram ti uzeti kao olakotnu okolnost da je danas petak tj. dan za metak pa kako si bio zauzet gadjanjem oprosteno ti je 50 komada te moras danas jos samo 14 puta reci bit ce 2:0 za nas. Naprijed Saraj'vo!

A ti danas samo rekao 136 puta da ce biti 2:0 za nas. Prioni na posao jarane.
- ZonFon
#15244 Re: Sarajevski derbi
Ta zastava im je izazvala tolike traume da su ovo ljeto skidali zvanicnu zastavu maltezana sa jarbola tokom revansa na AFH misleci da je nasa prvokacijanorth wrote:Jeftin i smiješan pokušaj revanširanja za onu džinovsku zastavu na jarbolu sa zadnjeg derbija...Haman ko da se posteljinaalberto_tomba wrote:
Bas lijepo i moderno odradjeno. Sa stilom. I onda zlonamjerni navijaci imaju obraza reci da se ne ulaze u Mercedes arenu!
suši
- Nasa Stvar
#15245 Re: Sarajevski derbi
Sta je ovo jebo majku ko da i nije derbi,odavno se nije manje pricalo i iscekivalo,sve ovo podsjeca na onaj period od prije 7-8 godina kada smo bili kanta i mi i vi i kad su razne modrice osvajale titule 
-
1946--1987
#15246 Re: Sarajevski derbi
ZonFon wrote:Ta zastava im je izazvala tolike traume da su ovo ljeto skidali zvanicnu zastavu maltezana sa jarbola tokom revansa na AFH misleci da je nasa prvokacijanorth wrote:Jeftin i smiješan pokušaj revanširanja za onu džinovsku zastavu na jarbolu sa zadnjeg derbija...Haman ko da se posteljinaalberto_tomba wrote:
Bas lijepo i moderno odradjeno. Sa stilom. I onda zlonamjerni navijaci imaju obraza reci da se ne ulaze u Mercedes arenu!
suši
ove trake su tako kicasto i ruzno uradjene da me stid za njih
- Šibicar
#15247 Re: Sarajevski derbi
Ma jašta,sve vaše je moćno i divovski a sve naše je jeftino i bezveze,pitarska propaganda.....da sam na mjestu naše uprave tačno bih čitavu zdenku ofarbao u plavo bijelo. 
- Capajebo
#15248 Re: Sarajevski derbi
To dogodine, ne mogu se i Ciro i zdenka iste godine uklopiti u budzetŠibicar wrote:Ma jašta,sve vaše je moćno i divovski a sve naše je jeftino i bezveze,pitarska propaganda.....da sam na mjestu naše uprave tačno bih čitavu zdenku ofarbao u plavo bijelo.
-
todd_smith
#15249 Re: Sarajevski derbi
hoces da kazes da su ove plasticne trake bolje od one gigantske zastave na Kosevu?Šibicar wrote:Ma jašta,sve vaše je moćno i divovski a sve naše je jeftino i bezveze,pitarska propaganda.....da sam na mjestu naše uprave tačno bih čitavu zdenku ofarbao u plavo bijelo.
ozbiljno?
- avetinja
#15250 Re: Sarajevski derbi
Normalno da jesu. Kada spojiš sve trake veće su od te "gigantske" zastave.
Bolje izgleda kada se pogleda sa juga.
Bolje izgleda kada se pogleda sa juga.