SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
amiliana

#15226 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by amiliana »

Iker C wrote: Evo recimo ti momci naprave jedno razbojništvo za koje se sa sigurnošću zna da su oni napravili. Ostalih deset razbojništva im se samo napakuje jer je za policiju to najlakše. I tako slučaj ode na Sud i napravno ništa ne bude. ži ti si sa Ilidže vjerovatno momke znaš?
Znam jednog samo iz vidjenja i jednog sto je pucano na njega nedavno na Ilidzi ostale ne znam i ne zanima me ne izlazim na sumnjiva mjesta
dzemaludin007

#15227 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dzemaludin007 »

Onom Haticu, fond rijeci "3". :D :bih:
Iker C

#15228 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Iker C »

Na koga je pucano? I iz kojeg dijela Ilidže si ti? Ako si iz Hrasnice,Rakovice, Kolonije i Osijeka nisi relevantna. :D
amiliana

#15229 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by amiliana »

Imam osjecaj da su ovi kriminalci totalni amateri gledam kako likovi provaljuju u necije auto jos ovaj psuje na ovog drugog glasno ja mislim da ih je cijela zgrada preko puta cula koliko su lupali, imaju srecu sto je nasa policija takva ne zna se ko je gori.
Logovan

#15230 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

amiliana wrote:Imam osjecaj da su ovi kriminalci totalni amateri gledam kako likovi provaljuju u necije auto jos ovaj psuje na ovog drugog glasno ja mislim da ih je cijela zgrada preko puta cula koliko su lupali, imaju srecu sto je nasa policija takva ne zna se ko je gori.
Znaš i sama kako ide u životu, svaki početak je težak, pa tako i njihov. :D
amiliana

#15231 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by amiliana »

Logovan wrote:
amiliana wrote:Imam osjecaj da su ovi kriminalci totalni amateri gledam kako likovi provaljuju u necije auto jos ovaj psuje na ovog drugog glasno ja mislim da ih je cijela zgrada preko puta cula koliko su lupali, imaju srecu sto je nasa policija takva ne zna se ko je gori.
Gledaj ljudi mozda vide to sve, a onda kazu nece niko da reaguje nesmiju ljudi jer vecina tih kriminalaca se sveti i sutra ces ti bezveze nastradati bolje povuci se neka ide auto, mobitel bilo sta materijalno samo neka je glava ziva, a oni vecinom se svete izmedju sebe i ona paljevina auta je bila zajebancija policije nista drugo tako da ne biraju se sredstva bilo da je neko u tvom rangu ko se malo zajebaje pa hoces da ga naucis pameti ili neko sasvim obican za pare ce sve uciniti ,i ne moze niko reci da pare nisu u pitanju kada jesu
gnjev

#15232 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by gnjev »

Paljevine nisu povezane nego raja opceprihvatila nacin za osvetiti se (plus ovi moroni sto su 2 zapalili za potrebe pljackanja) . za 2 primjera iz novina i licno znam da su bili zbog nekih prebijanja oko para .
old_spice

#15233 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by old_spice »

znam ove momke iz viđenja, nisam nikad vidio da su pravili probleme bilo kakve, šteta što su krenuli krivim putem
Troll_Happens

#15234 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Troll_Happens »

Code: Select all

http://www.avaz.ba/clanak/162921/dvostruko-ubistvo-u-naselju-luke-gracanlija-pucnjima-u-glavu-usmrtio-dvojicu
Nije u Sa ali je u blizoj okolini . Ako su kamatari nek ih je rokno. Tako se to radi dosta zajebancije :thumbup:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#15235 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mk ultra »

Troll_Happens wrote:

http://www.avaz.ba/clanak/162921/dvostruko-ubistvo-u-naselju-luke-gracanlija-pucnjima-u-glavu-usmrtio-dvojicu
Nije u Sa ali je u blizoj okolini . Ako su kamatari nek ih je rokno. Tako se to radi dosta zajebancije :thumbup:
ma ja, dosta zajebancije i sad 20 godina u zatvor, zato što policija ne radi posao...
Troll_Happens

#15236 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Troll_Happens »

mk ultra wrote:
Troll_Happens wrote:

ma ja, dosta zajebancije i sad 20 godina u zatvor, zato što policija ne radi posao...
Ko je to od ovih klosara za neko ubistvo otiso duze od god dvije u zatvor ako je i toliko. Ustedio je troskove sudstvu za nerad.
hape

#15237 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by hape »

Tema sarajevska crna hronika a vi o Gracanici. Ne kontam.
OldMayor

#15239 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by OldMayor »

old_spice wrote:znam ove momke iz viđenja, nisam nikad vidio da su pravili probleme bilo kakve, šteta što su krenuli krivim putem
e'o nasljednika skarfejsa...orginal alaha mi.

Image

Image
KingdomBosnia

#15240 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by KingdomBosnia »

tramvaj vozio 80 suprotnim pravcem kroz jednosmjernu ulicu
haos1

#15241 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by haos1 »

Logovan wrote:
jasta, jos dok malo odrastu taman ce uci u politiku.
Filter

#15242 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Filter »

sinoc oko 6 se opet polupala auta kod pozorista

a u utorak uvece gledam taj semafor (od skenderije prema carsiji) i na njemu istovremeno upaljeno i crveno i zuto... ovima sa mosta zeleno
i cetvorica spicise hladno sinama, mislim da nisu ni prikocili, kao da ne postoji semafor :-) sreca nije bilo auta sa mosta, ono malo pjesaka se razbjezalo ko zecevi.
cyprus

#15243 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by cyprus »

Zna li neko gdje je ovo sinošnje pucanje na Alipašinu tačno bilo i ko su akteri? Vidim piše u ulici Nerkeza Smailagića... To mi je strogi komšiluk, ali da nije klixa, ne bih čuo za ovo...
zateznistub

#15244 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

Filter wrote:sinoc oko 6 se opet polupala auta kod pozorista

a u utorak uvece gledam taj semafor (od skenderije prema carsiji) i na njemu istovremeno upaljeno i crveno i zuto... ovima sa mosta zeleno
i cetvorica spicise hladno sinama, mislim da nisu ni prikocili, kao da ne postoji semafor :-) sreca nije bilo auta sa mosta, ono malo pjesaka se razbjezalo ko zecevi.
Proucis i kroz raskrsnicu...
archi_a

#15245 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by archi_a »

cyprus wrote:Zna li neko gdje je ovo sinošnje pucanje na Alipašinu tačno bilo i ko su akteri? Vidim piše u ulici Nerkeza Smailagića... To mi je strogi komšiluk, ali da nije klixa, ne bih čuo za ovo...
16-ka. To ti je zgrada kod brkic pumpe.
lijepi google maps. :-D
update: pardon 14-ka
cyprus

#15246 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by cyprus »

archi_a wrote:
cyprus wrote:Zna li neko gdje je ovo sinošnje pucanje na Alipašinu tačno bilo i ko su akteri? Vidim piše u ulici Nerkeza Smailagića... To mi je strogi komšiluk, ali da nije klixa, ne bih čuo za ovo...
16-ka. To ti je zgrada kod brkic pumpe.
lijepi google maps. :-D
update: pardon 14-ka
A ne vidjeh broj... Plave zgrade dakle :mrgreen:
Qler

#15248 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Qler »

Opet citam o onim kretenima iz Hadzica sto su ubili malog Smaju... i jos uvijek ne znam koja je adekvatna kazna za sve njih... jer smrt je blaga, nije to to... ne znam... svaki put kad citam, ne znam da li da placem ili da psujem i galamim...
sha_ba

#15249 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sha_ba »

Qler wrote:Opet citam o onim kretenima iz Hadzica sto su ubili malog Smaju... i jos uvijek ne znam koja je adekvatna kazna za sve njih... jer smrt je blaga, nije to to... ne znam... svaki put kad citam, ne znam da li da placem ili da psujem i galamim...
kaze idiot da je trazio utjehu u djeci... fakat ne znam koja bi adekvatna kazna bila.. strasno :(
Locked