Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#15201 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by -LIBERO- »

KatarinaKosaca wrote:Jadno Sarajevo kad izbor gradonačelnika zavisi od šačice dezertera okupljenim u NS :(
Postala si pravo dosadna sa tom pricom, ali zaista. ;-)

I zamisli, uzalud ti niski pokusaji, valjda od huje, ali prvi predsjednik HDZ-a nikada nece dobiti podrsku NS ;-)

Mahanje... :thumbup:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#15202 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by KatarinaKosaca »

-LIBERO- wrote:
KatarinaKosaca wrote:Jadno Sarajevo kad izbor gradonačelnika zavisi od šačice dezertera okupljenim u NS :(
Postala si pravo dosadna sa tom pricom, ali zaista. ;-)

I zamisli, uzalud ti niski pokusaji, valjda od huje, ali prvi predsjednik HDZ-a nikada nece dobiti podrsku NS ;-)

Mahanje... :thumbup:
Kad ćeš već jednom naučiti Prvi predsjednik HDZ-a je bio Davor Perinović :D , a da neće dati podršku, ne treba biti naučnik pa znati, nego samo pogledati par postova iznad :lol: :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#15203 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by -LIBERO- »

A kada se samo sjetim tvoje podrske i uljudno ljupkih postova na ovoj temi, onda kada su ovi iz NS usli u tu kao koaliciju sa SDA-SDU i svom tom veselom skupinom. Sjecam se, cak si ih i branila, od nas par verbalnih napadaca i grmalja :D

Kako je samo svijet politike cudan i relativan ;-)
KatarinaKosaca

#15204 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by KatarinaKosaca »

-LIBERO- wrote:A kada se samo sjetim tvoje podrske i uljudno ljupkih postova na ovoj temi, onda kada su ovi iz NS usli u tu kao koaliciju sa SDA-SDU i svom tom veselom skupinom. Sjecam se, cak si ih i branila, od nas par verbalnih napadaca i grmalja :D

Kako je samo svijet politike cudan i relativan ;-)
Ne, ja i dalje mislim da je ovo pionirski, hrabar, dobar vid komunikacije.. to nikad nisam porekla, samo što tebi treba crtati, a pored toga opsjednut si analizom forumašice pod nikom KKK :D I dalje mislim da ponekad kako se ne možemo nagovoriti drugima, nagovorimo se njima, samo zato što imamo priliku. I dalje mislim da pk to odlično, rekla bih od svih ličnosti u politici najbolje radi i sa medijima. Ali, i dalje mislim isto oko dezerterstva, i dalje mislim ono oko prostora na Hridu što sam ti napisala kao repliku. I niđe veze ni SDA ni SDU ni koalicija.. napisala sam, možda, da se sa nekim mora koalirati, ali sam to napisala često za razne stranke, pa i za SDP dok se nije počeo prostituisati, danas sa ovim , sutra sa onim... Ali, ti kao i obično selektivno čitaš, pa režiš, sikćeš, vadiš iz konteksta, pa ti se ja onda kao nešto pravdam :D
Maystor

#15205 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Maystor »

kosac23 wrote: Pedja ne znam zasto ulazis u koliziju sam sa sobom,prvo tvrdis da jegdin. Kamocaji bolji u svakom segmentu kandidat od gdina Kljujica,pa onda da ne poznajes GV,ne razumijem... Prva stvar,govoris da gdin. Kamocaji nije kompromitovan,trenutno je na snazi tvrdnja koja to pobija(a to je da je radi odredjenih malverzacija smijenjen sa mjesta direktora kantonalnog zavoda za zaposljavanje,i tako je do trenutka dok se to ne dokaze,dakle ako se nikako ne dokaze,ta tvrdnja stoji).
Dalje,ja mislim da je kompromitirajuca stvar takodje nacin na koji je zaposlio svoju suprugu,ja cu malo dublje da udjem u detalje,moja pretpostavka je da ga dobro poznajes,sto progresijom znaci da znas ko mu je vjencani kum-momak koji je njega isturio u prvi plan kao isplativu "rezervnu varijantu".(malo mahalam,al zar sve ovo nije jedna mahala... )
Dalje,po meni relevantnije obrazovanje ima gdin. Kljujic s obzirom da je zavrsio fakultet prije rata,a znamo svi koliko je lakse zavrsiti neke fakultete sad neg prije rata... Ovdje konkretno mislim na Fakultet politickih nauka...
Ako nije problem da mi prokomentarises ovo... Hvala puno...
Malo znam o Igoru K. i zato ne mogu reći da je dobar (ili loš) kandidat, ali ovo što kosac23 piše nema veze sa zdravom pameću. Činjenica da je netom postavljeni UO smijenio Igora K. sa direktorske pozicije ne predstavlja dokaz da je za nešto kriv. Po toj logici je i Bakir Nakaš kriminalac, jer ga je smijenio upravni odbor! A to što Radeljaš kroji zdravstvenu politiku i što je drot predsjednik UO-a državne bolnice (doveden isključivo sa zadatkom da onu spodobu ustoliči) je u cijeloj priči - irelevantno.
Nisam pravnik, ali i budala zna da je vrijeme kada su ljudi po defaultu krivi dok se ne dokaže suprotno - stotinama godina iza moderne civilizacije.
Što se tiče zapošljavanja članova familije po političkoj liniji, da se ja pitam - za to bi se išlo u zatvor. Ali tada između 80 i 95 % članova SDA vjerovatno nikada više ne bi ugledali svjetlo dana. Taj kriterij treba primijeniti principijelno i prema svima.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#15206 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by -LIBERO- »

@K(k)K :D , nema potrebe da nastavimo diskusiju, jer ocito (opet) upadamo u neke licne razmjerice :D
Izrazito dobro znas sta, i sto, sam ti sve to napiso. Jer, da se ne lazemo, nas dvoje se ne znamo od jucer...godine su forumanja tu, i nase ne slaganje, jos od doba Silajdzica Dr. Harisa, je ocito konstanta. Glupo je, i neposteno, nastaviti takvu komunikaciju na ovoj temi..ako nista drugo, onda zbog direktnog ucesca PK, ai AZ, na njoj.

Moze na PP ako imas zelju da me udaris, pljunes ili socno ispsujes... :D :D :D ;-)
Pedja Kojovic

#15207 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

kosac23

Vi imate pravo na svoj, pa i na tumacenje mojih, ali nemojte meni pripisivati svoje stavove i misljenja.

p.k.
VjecitiStudent

#15208 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

Pedja Kojovic wrote:kosac23

Vi imate pravo na svoj, pa i na tumacenje mojih, ali nemojte meni pripisivati svoje stavove i misljenja.

p.k.
Kosac23,

Ne zamjeraj previše Pedji, principijelno je slab prema svim ovim likovima koji paze svoju familiju - Valida Repovac, Nermin Nikšić, Kamočaj ...
Šta se može, BiH je ovo, a Naša stranka je očito još jedan izdanak naše kulture njegovanja nepotizma, inače bi likovi kao Kamočaj bili prekriženi zauvijek.
A ovako, može sve, "dobar je on", "raja", "da ne pazi svoju ženu, ne bi ni građane", ...
KatarinaKosaca

#15209 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by KatarinaKosaca »

-LIBERO- wrote:@K(k)K :D , nema potrebe da nastavimo diskusiju, jer ocito (opet) upadamo u neke licne razmjerice :D
Izrazito dobro znas sta, i sto, sam ti sve to napiso. Jer, da se ne lazemo, nas dvoje se ne znamo od jucer...godine su forumanja tu, i nase ne slaganje, jos od doba Silajdzica Dr. Harisa, je ocito konstanta. Glupo je, i neposteno, nastaviti takvu komunikaciju na ovoj temi..ako nista drugo, onda zbog direktnog ucesca PK, ai AZ, na njoj.

Moze na PP ako imas zelju da me udaris, pljunes ili socno ispsujes... :D :D :D ;-)
:-) :-) :-) Uvijek isto... Zašto onda počinješ, kad nije fazon radi pk? Uvijek isto. Nisko, providno, da ne kažem jadno. Ti kao imaš misiju razotrkrivanja zločestih esdeaovaca i tu huuuuu prepoznaš. To je često @KKK. Onda kao podsjetiš na davne godine upotrebljavajući maštu, kad tražim citat,(na forumu ostaje iono od prije puno godina)...nema, pojela maca... ali ti uredno izmisliš, podmetneš, prepoznaš sumnjivi fundamentalistički elemenat sa dozom potencijalnog terorizma.. Onda kad ti se odgovori, počneš da se koprcaš, udaraš glavom i moš mislit nije fazon radi pk... Prejadno @LIBERO, uvijek isto.... Ako će tebi biti lakše, potpisaću da tebi da sam SDA :D , pa zovi rijamu, traži da me šalju na Goli otok :lol: :lol: , ali prestani podmetati, primjenjivati duple aršine sve vrlo lukavo koristeći poziciju moderatorskog ljubimca. Ja da to tebi radim, iz banovića ne bi izašla. .. Ali, sve tebi na obraz. Ko čita, razumjeće..
webby-x

#15210 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by webby-x »

Albin Zuhric wrote:Naravno da gradonacelnik ne mora poznavati strani jezik, ili imati fakultetsku diplomu, ukoliko je taj gradonacelnik Bill Gates ili neko od imena koje ste spominjali. Ja nisam govorio o legendarnim, veoma rijetkim, genijalnim...osobama, vec uzimao u obzir osobe na koje se danas moze racunati, a koje bi ukoliko nisu veoma poznata i opste prihvatljiva imena, kakve je danas skoro pa nemoguce pronaci, trebale zadovoljavati neke sasvim razumne kriterije.
Daj ne ukopavajte se više.
Po čemu je to diploma fakulteta (to zaista u BiH nije teško nabaviti) garancija bilo čega?
Ili poznavanje stranog jezika? Pa i za to se potvrda lako nabavi, a da pitaj nekog
gradonačelnika Italije zna li strani jezik i kako ga zna ... kao Tarzan.

Pokazujete se kao potpune političke neznalice, amateri.
Bit je da predložite čovjeka za kojega vjerujete da je najbolji izbor i koji ima pokazati nešto.
Vi ste predložili profesionalnog budžetliju Fincija kojemu ste jedinu "vrlinu" istakli to da nije Bošnjak, Srbin
ili Hrvat. Kao da je to neka vrlina. Čista prazna ideološka "multietničkost" u koju nitko više ne vjeruje.

I što opet sada glumite? Podržite glasovanjem nekoga od ova dva teletabisa koja
su predložena jer je to volja građana Sarajeva, nema tu puno filozofije. Lijepo kažete
"podržajemo tog i tog jer mislimo da je manje loš od ovoga". Zauzmite stav brate, dosta
više politike na raznini nevladine udruge. Propadate, a niste toga ni svjesni.
webby-x

#15211 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by webby-x »

KatarinaKosaca wrote:Ne, ja i dalje mislim da je ovo pionirski, hrabar, dobar vid komunikacije..
Pisanje po forumu istaknutih članova NS-a je njihova najveća greška.
Među "anonimni narod" se ne treba spuštati. Što misliš zašto to ne rade
ovi politički vukovi, nego ove naivčine iz NS-a?

Misliš da će ti Željko doći na forum odgovarati?
webby-x

#15212 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by webby-x »

VjecitiStudent wrote:A ovako, može sve, "dobar je on", "raja", "da ne pazi svoju ženu, ne bi ni građane", ...
Pa i Nikšić je dobar, osim ono sa bratom.

:D

Ma gledaj. Pedja i ostali iz NS-a su novi na tim funkcijama.
Oni u pazama sjednu na kavu sa starim vukovima, a ovi im
udare priču, i onda Pedja i slični iz osobnog odnosa ocjenjuju
kakav je tko političar. Mislim, sjedio sam sa političarima i
kada bi prema tim kontaktima sudio za sve bi rekao da su
super ljudi, pošteni, moralni, ma duše od ljudi.

:-)
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#15213 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sabina1 »

webby-x wrote:
Daj ne ukopavajte se više.
Po čemu je to diploma fakulteta (to zaista u BiH nije teško nabaviti) garancija bilo čega?
Ili poznavanje stranog jezika? Pa i za to se potvrda lako nabavi, a da pitaj nekog
gradonačelnika Italije zna li strani jezik i kako ga zna ... kao Tarzan.

Pokazujete se kao potpune političke neznalice, amateri.
Bit je da predložite čovjeka za kojega vjerujete da je najbolji izbor i koji ima pokazati nešto.
Vi ste predložili profesionalnog budžetliju Fincija kojemu ste jedinu "vrlinu" istakli to da nije Bošnjak, Srbin
ili Hrvat. Kao da je to neka vrlina. Čista prazna ideološka "multietničkost" u koju nitko više ne vjeruje.

I što opet sada glumite? Podržite glasovanjem nekoga od ova dva teletabisa koja
su predložena jer je to volja građana Sarajeva, nema tu puno filozofije. Lijepo kažete
"podržajemo tog i tog jer mislimo da je manje loš od ovoga". Zauzmite stav brate, dosta
više politike na raznini nevladine udruge. Propadate, a niste toga ni svjesni
.
Ma nemoj !!! Kako se ti slatko rasipaš TUĐIM glasovima , kako ti lako mijenjaš tuđe stavove zarad "stava" odnosno zarad "bijega iz nevladine udruge".
Glasači Naše Stranke , nisu glasali niti za jednog teletabisa i ne žele da njihovi predstavnici u gradskom vijeću poklone svoj glas bilo kome od ta dva teletabisa. Ukoliko glasaš protiv jednog , automatski si za drugog a pošto među teletabisima nema razlike onda moraš biti suzdržan.
Zašto recimo TI ne pokloniš svoj glas bilo kom teletabisu jer baš me briga što nisi glasao niti za jednog od njih ali . Meni je važno "da imaš stav"...tvoja demokratska volja je tvoj problem...MORAŠ podržati teletabise....

Shvatam isfrustriranost svakog pojedinca/udruge kada vidi/e da Naša Stranka ponekad ima dignitet , kredibilitet i principijelnost ali to je njihov problem....problemi NS-a će tek doći na vidjelo....
KatarinaKosaca

#15214 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by KatarinaKosaca »

@tvsabina.. bar si ti pametna žena. Nekoliko postova iznad je indirektno,ali vrlo nedvosmisleno napisano da će NS dati podršku Kamočaju. Onda je to @super libero u potrazi za zlim esdeavocima samo veselo potvrdio. Utoliko mi nije jasan tvoj kategorički stav da kao principijelno neće nikog od ove dvojice :roll:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#15215 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by JoseMujica »

Katu za gradonačelnicu!
sabina1

#15216 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sabina1 »

KatarinaKosaca wrote:@tvsabina.. bar si ti pametna žena. Nekoliko postova iznad je indirektno,ali vrlo nedvosmisleno napisano da će NS dati podršku Kamočaju. Onda je to @super libero u potrazi za zlim esdeavocima samo veselo potvrdio. Utoliko mi nije jasan tvoj kategorički stav da kao principijelno neće nikog od ove dvojice :roll:
Katarina ,

osnovni postulat NS-a sve ovo vrijeme je bio jasna diferencijacija od vladajuće garniture i njihove samozvane opozicije (biti vječita opozicija OVAKVOJ vlasti je elementarni dokaz nesposobnosti i identifikacije sa istom).
Mladost , ideje i neka blaga nota približavanja svih političkih pozicija ove zemlje u jednu ideju...ideju brzih preko potrebnih reformi da ne bi propali tamo gdje još nismo dospjeli.....
Zatim kampanja lokalnih izbora je bila....odlična , nenametljiva , žena u prvom planu , pametna žena u prvom planu , pamet u prvom planu....sve je izgledalo super , dobili su mjesta u nekim općinama gdje ih nisu imali i...?

E onda su potpisali "sporazum o funkcionisanju GV i OV" sa SDA i njenim pratiocima kojim su sve ono ranije učinjeno bacili u vodu. Mogu shvatiti ambicije pojedinih vijećnika Naše Stranke da obnašaju vlast ali ne mogu shvatiti da misle da će to proći nezapaženo. Pa sigurna sam da JEDINO oni nisu izbarani radi folklora nego radi promjena s obzirom na glasačko tijelo NS-a.
Podrška Kamočaju bi bila katasatrofa...prvo bi trebalo analizirati lik i djelo tog wunderkinda iz partije Lagumdžije dr. Zlatka....ako je ambiciozan kao Hadžić Damir ili kreativan kao Mašić Damir (a jeste) onda znamo šta nas čeka bez da jednu progovori.....ništa ali ništa nas ne čeka izuzev možda toga da NTV 99 konačno postane gradska televizija (postoji li 99 još?)..samo ono što smo imali prethodnih godina i godina prije i godina prije....zbog čega dozvoliti jednom apartčiku da postane gradonačelnik? (SDP je trebao kandidovati Musić Fikreta iako nas je ovaj pokušao ubijediti da voda mora poskupiti jer ide "uzbrdo" , jedino mi on djeluje koliko-toliko razumnno).
Mogu shvatiti ideološku (samo ideološku ne i podršku njihovim radnjama) sličnost SDP-a i NS-a (sad se SDP "sjetio" NS-a..koji licemjeri) i prihvatljivost SDP-a glasačima NS-a...no ne mogu shvatiti "utemeljitelja" ali nigdje izuzev u kolumnama Mandal Fadila te ne mogu shvatiti da u SDP-u misle da je raja pala s Marsa , da se ne prati to što oni "rade"...

Podrška SDP-u bi bio kraj NS-a....definitivan , konačan , nepovratan...podržati DVIJE najveće partije koje su ovaj grad dovele na rub egzistencije u najkraćem periodu bez ikakvog razloga izuzev da su im gradski vijećnici nasmijani je suludo...zato vjerujem da će bez obzira na "pisanje" Naša Stranka ostati nepristrasna.....2014 će brzo...
Pozdrav
sabina1

#15217 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sabina1 »

JoseMujica wrote:Katu za gradonačelnicu!
Jose ,

mislim da bi Zuhric Albin and Co (izuzimam nosioca teme) trebali dobro pročitati i proučiti Vaše postove o njima..naučili bi puno toga a nama bi bilo bolje...makar figurativno..

pozdrav
KatarinaKosaca

#15218 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by KatarinaKosaca »

Podrška SDP-u bi bio kraj NS-a....definitivan , konačan , nepovratan...podržati DVIJE najveće partije koje su ovaj grad dovele na rub egzistencije u najkraćem periodu bez ikakvog razloga izuzev da su im gradski vijećnici nasmijani je suludo...zato vjerujem da će bez obzira na "pisanje" Naša Stranka ostati nepristrasna.....2014 će brzo...
Pišemo se za par dana :wink: Mada će vjerojatno ovdje biti predočeno kako to nije "podrška SDP-u", nego "da građani ne bi bili taoci, a bolji od kljuje, bla bla bla bla". Uostalom, već je ovdje napisano a @super libero u potrazi za zlim esdeavocima veselo potvrdio :D
KatarinaKosaca

#15219 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by KatarinaKosaca »

JoseMujica wrote:Katu za gradonačelnicu!

Evo, radim na tome :D i računam na tvoju podršku svakako :)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#15220 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by JoseMujica »

već je imaš :thumbup:
ZV Keli

#15221 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by ZV Keli »

Razocaran sam u Ns ako ce dati podrsku Kamocaju.
Doktor29

#15222 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Doktor29 »

ZV Keli wrote:Razocaran sam u Ns ako ce dati podrsku Kamocaju.
Oni daju i velike novce da se glasa za Kamocaja, pokusavaju kupiti taj jedan glas nudeci novce mladim i neostvarenim (materijalno) ljudima u novom gradskoj vijecu :x :x :x
Paranoid

#15223 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Paranoid »

Uz dužno poštovanje vas koji pišete o NS, Sarajevu, gradonačelniku i koji po nekoliko godina sa svojim komentarima ostavljate trag na ovom serveru pokušavam, ali nikako da stvorim sliku o današnjem Sarajevu i politici najvećeg nam grada u BiH..

Tražim takodje i pravu riječ...jer ako ne budem tražio, onda ću vam pripisati seljakluk, krkanluk i smrad koji sam čitajući vaše kometare i sam naučio. Razbacujete svojom prepotentnošću misleći da ste pametniji od ostatka države, a ne znate koliko zagađujete zrak nastojeći da nama koji sve to posmatramo sa distance ogadite prostor u kojem živimo..
U Sarajevu ne postoji ništa što bi se moglo nazvati političko-logičnim, domišljatim, dosljednim, jer čim se tako nešto pojavi odmah ga izgaze tzv vođe grupa koji se srame svog porijekla ili su iz mješanog braka pa im smrdi i jedna i druga strana, ili oni koji svoju namjeru nikad neće reći u lice ili napisati na ovom forumu, nego to zamotavaju da bi opet oni koji su njima slični prepoznali i bacali lajkove jedni drugima...

Sarajlije, nastavite gaziti po svemu što valja, izgazite sve dobro i utabajte put politici koja ovu zemlju u lijehe parča...
sabina1

#15224 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sabina1 »

Paranoid wrote:Uz dužno poštovanje vas koji pišete o NS, Sarajevu, gradonačelniku i koji po nekoliko godina sa svojim komentarima ostavljate trag na ovom serveru pokušavam, ali nikako da stvorim sliku o današnjem Sarajevu i politici najvećeg nam grada u BiH..

Tražim takodje i pravu riječ...jer ako ne budem tražio, onda ću vam pripisati seljakluk, krkanluk i smrad koji sam čitajući vaše kometare i sam naučio. Razbacujete svojom prepotentnošću misleći da ste pametniji od ostatka države, a ne znate koliko zagađujete zrak nastojeći da nama koji sve to posmatramo sa distance ogadite prostor u kojem živimo..
U Sarajevu ne postoji ništa što bi se moglo nazvati političko-logičnim, domišljatim, dosljednim, jer čim se tako nešto pojavi odmah ga izgaze tzv vođe grupa koji se srame svog porijekla ili su iz mješanog braka pa im smrdi i jedna i druga strana, ili oni koji svoju namjeru nikad neće reći u lice ili napisati na ovom forumu, nego to zamotavaju da bi opet oni koji su njima slični prepoznali i bacali lajkove jedni drugima...

Sarajlije, nastavite gaziti po svemu što valja, izgazite sve dobro i utabajte put politici koja ovu zemlju u lijehe parča...
A "Sarajlije iz mješanog braka" bi valjda trebale podržati SDA kako se zemlja ne bi "isparčala u lijehe" ?

Hvala.
KatarinaKosaca

#15225 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by KatarinaKosaca »

"Sarajlije iz mješanog braka" bi valjda trebale podržati SDA kako se zemlja ne bi "isparčala u lijehe" ?
Takva sam :dance: I baš me @LIBERO provalio da sam zločesta esdeaovka fundamentalističkog kova i skrivenih terorističkih namjera :D Extremi svih predznaka ujedinite se! Niste niti svjesni koliko ste bliski
Locked