Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#15201 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Kakva gomila amatera, dan ih jebo! Sto mogu covjeku vikend posrat...

Mignolet linijski golman, veci i od Antolovica! Svaki prekid strepnja.

Na sta potrosise 85 miliona Bog te vidio. Benteke i Firmino kombinovano 6 golova i 6 asistencija, na otprilike nekih 17 utakmica. Ja sam impresioniran, strasni su.
AmiĐa_Idriz

#15202 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Kako mrzim ovog Pulisa i njegove mesarske ždrvobetine. Lovrena ubiše, a momka taman krenulo (koliko toliko).
Jesina pozitivna stvar večeras jesu navijači. Anfield se odavno nije onako tresao. I najgori igrač francuske lige 14/15 zaslužuje veću minutažu, svakako bolji od Bentekea.

Image
AmiĐa_Idriz

#15203 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Kakvi momenti u zavrsnici meca od Jirgena Klopa i ekipe. Prvo je Jirgen svojom nevjerovatnom energijom pokrenuo Enfild, kako ga nismo culi u ovom izdanju jedno 7, 8 godina sigurno, kada tim igra lose, Klop je uspio da to ispravi vec posle 2 mjeseca. I onda na kraju, pjesma, a ispred igraci koji sa sve Klopom stoje i drze se za ruke ispred Klopa. Fenomenalno! FENOMENALNO!
Igrali smo lose, pa sta? Idemo dalje, ovo je ono zbog cega volimo ovaj klub, na utakmicu su ovi igraci sa trenerom dosli pjeske, ulicama, dok ostali timovi u autobusu i sa slusalicama cekaju da legnu pare od narednog meca.

Ajde da vjerujemo za promjenu ljudi, imamo razloga za to. Ajde da damo ovom covjeku maksimalno povjerenje. Naglasio sam vec gore posle 2 mjeseca, sto znaci da smo i dalje u tranziciji, i sto znaci da ce kikseva biti i dalje, ali, makar se ja iskreno nadam da ce Enfild od veceras biti pravi!
YNWA!
:thumbup: :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#15204 Re: Liverpool FC

Post by Tomahawk11 »

BHF_Manijak wrote:Kakva gomila amatera, dan ih jebo! Sto mogu covjeku vikend posrat...

Na sta potrosise 85 miliona Bog te vidio. Benteke i Firmino kombinovano 6 golova i 6 asistencija, na otprilike nekih 17 utakmica. Ja sam impresioniran, strasni su.
Kad se ovdje pricalo kako je Benteke previse placen (tj. da su mogli puno boljeg napadaca za te pare) i kad se smijalo transferu Firmina, mnogi nisu dali reci.
AmiĐa_Idriz

#15205 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

Jbt ovaj Minjole kasni na sve :roll:
BHF_Manijak

#15206 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Tomahawk11 wrote:
Kad se ovdje pricalo kako je Benteke previse placen (tj. da su mogli puno boljeg napadaca za te pare) i kad se smijalo transferu Firmina, mnogi nisu dali reci.
Ne daju ni sad. :-) :roll: Moras ljudima crtati haman. I tad sam govorio, fini igraci, solidni, ali ne da za njih dvojicu platis 85 miliona eura, jer si mogao 14 puta bolje dovesti za te pare.
Jok, ali ja uvijek serem, a ekipa puna panjeva.
frontmen

#15207 Re: Liverpool FC

Post by frontmen »

Ne znam šta imate suditi Firminu, nije odigrao dvije utakmice zaredom, skoro svaku ulazi sa klupe, nova sredina, novi sistem, nova ekipa, nova liga i novi trener. Nije ni Coutinho ove sezone nešto dobar, a očekivati od nekog ko je tek došao iz druge lige da razvaljuje u Engleskoj je malo neozbiljno. Svakom igraču treba period adaptacije a Firmino nije ni kompletne pripreme odradio sa ekipom.
Gandalf

#15208 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Ja ću biti prvi koji će reći ono čega se svi pribojavaju : Jurgen Klopp je novi Brendan.

Blagi upgrade u odnosu na sjevernoirca je švabo - ovaj makar zna da Can nije desni bek, da Allen ne zaslužuje biti starter kao ni Leiva, ostalo sve isto, sa njim nećemo osvojiti ama baš ništa. Znam da je novi kolač, nije njegov ni igrački roster, nema tu niti jednog svog igrača, još uigrava ekipu, ali mi iz sedmice u sedmicu samo ponavljamo priče o nekakvom povjerenju i vjerovanju da će biti bolje, da će to sve krenuti kako treba, samo neka lažna nada i pusti snovi o boljem klubu. Brendan je od kluba napravio glinenog goluba protivnicima kojeg su svi sa imalo srca na terenu i fudbalskog znanja sa lakoćom nadmudrivali, vidim da Klopp uredno prati prethodnikove šeme, klub je pod Kloppom identičan glineni golub kojem iz semice u sedmicu, sve više klubova radi šta hoće.

Prije da ćemo biti 10. nego 5. na tabeli, koja ne laže, šta više da nas je Klopp vodio od početka, imali bi možda 2-3 boda više i to je sve, predaleko od trofeja, igra puna kikseva, nepouzdan sastav do bola - ako stvarno odluči da nam ne treba pojačanja u Januaru, otkaz mu treba dati već poslije Nove godine - nikome ne treba dopustiti da preko leđa kluba sprovodi neke svoje sulude ambicije - ovo nije Bundesliga gdje ti je jedan tim jedini konkurent za titulu, gdje svako drugo kolo možeš kiksat' i opet izboriti LP.

Klubu treba barem 6-7 igrača, ali su apsolutni prioritet što brži igrači dobre tehnike - do sada od Kloppa nisam vidio ništa vrijedno pomena izuzev motivacije u nekoliko utakmica, malo karizme, malo zaraznog smijeha i to je to - ništa od pomenutog ne donosi titule, neće donijeti ni LP ove sezone, u mojim očima on je Brendan i apsolutno mu ne vjerujem, sa njim je izgleda klub napravio veći zajeb nego sa Carollom ma koliko to glupo zvučalo, švabo nikada nije ni trebao doći ovdje, mada su ama baš svi u fudbalskom svijetu njegovo dovođenje smatrali fantastičnim potezom uprave - ova priča sa Kloppom je brodolom koji tek treba da se desi.

Ako će mu ovo biti igra do kraja sezone, što se mene tiče neka ide odmah, protraćena godina na kraju koje ću imati jako puno istomišljenika o njegovom nikakvom vođenju kluba ( iz vikenda u vikend ponavlja greške prethodnika ) - ne vidim nikakav napredak u igri, mislim da ćemo sutra na izvlačenju biti jedan od poželjnijih klubova za Valenciju i Sevillu.
Towelie

#15209 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Kako to Klopp ponavlja greske kad imas Mignoleta na golu, a Skrtela i Lovrena u odbrani? Od napadaca ti zdrav samo Benteke i Origi. Koju alternativu on ima? Ne znam koji trener da dodje,sa ovim poluigracima ne moze previse. Nema vise Suareza da sam vuce ekipu.
Mustang1

#15210 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Mrsko mi citati poslije uporedbe sa Brendanom. Ja sam razmisljao ali zar nikome nije palo na pamet da je ovo maximalni domet ove ekipe sa ovakvim kadrom. Klopp je izvukao maximum. Vidi se napredak. Ali vecina golova je kiks pojedinaca. Sta tu Klopp moze? Kad on sastavi svoj tim i onda bude gubio onda ga se moze napasti. A ovako mi je bas glupo da mu se bilo sta prigovori
missko

#15211 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Mora se shvatiti da je liga izjednacena i da nema laganih i dominantnih pobjeda pogotovo je teze onim ekipama ili trenerima od kojih se ocekuje pobjeda. Klop je dosao na krs i ne moze u ovakvoj konkurenciji u letu to popravljati a mislim da se odlucio probati izboriti ucesce u LP preko EPL
BHF_Manijak

#15212 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Mustang1 wrote:Mrsko mi citati poslije uporedbe sa Brendanom. Ja sam razmisljao ali zar nikome nije palo na pamet da je ovo maximalni domet ove ekipe sa ovakvim kadrom. Klopp je izvukao maximum. Vidi se napredak. Ali vecina golova je kiks pojedinaca. Sta tu Klopp moze? Kad on sastavi svoj tim i onda bude gubio onda ga se moze napasti. A ovako mi je bas glupo da mu se bilo sta prigovori
Pa ja kad sam govorio da je Brendan kar'na, ali da ni igraci nisu aman i da su vecina tih nesretnika neznalice, osim jednog-dvojice pojedinaca, ti si me napad'o. :mrgreen: :mrgreen:
kazo

#15213 Re: Liverpool FC

Post by kazo »

BHF_Manijak wrote:Kakva gomila amatera, dan ih jebo! Sto mogu covjeku vikend posrat...

Imas li ti ista pametnije da napises, osim sto psujes dan u svakom drugom postu ? Za jednog novinara bi morao da imas bogatiji fond rijeci, a ne da psujes dan. Stvarno ruzno zvuci.

Treba spasiti sve ove postove gdje ga usporedjuju sa Brendanom pa kad napravi na kraju sezone nesto da vidimo sta ce onda reci.
BHF_Manijak

#15214 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

kazo wrote: Imas li ti ista pametnije da napises, osim sto psujes dan u svakom drugom postu ? Za jednog novinara bi morao da imas bogatiji fond rijeci, a ne da psujes dan. Stvarno ruzno zvuci.
Ne, ovako u slobodno vrijeme mogu lakse da izbacim negativnu energiju usljed loseg rezultata. :mrgreen: Kad dodjem sebi, onda ide pametnije pisanje. Hvala na sugestiji. :kiss:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#15215 Re: Liverpool FC

Post by Velkoski »

kazo wrote: Imas li ti ista pametnije da napises, osim sto psujes dan u svakom drugom postu ? Za jednog novinara bi morao da imas bogatiji fond rijeci, a ne da psujes dan. Stvarno ruzno zvuci.

Treba spasiti sve ove postove gdje ga usporedjuju sa Brendanom pa kad napravi na kraju sezone nesto da vidimo sta ce onda reci.
brate, njegovi postovi na ovoj temi su nepresušan izvor smijeha... uživaj :mrgreen:
BHF_Manijak

#15216 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ne slusaj ovakve nehljebe, poslusaj me, ovo ti je najgora sorta insana. :mrgreen: :mrgreen:
Jack Be Nimble

#15217 Re: Liverpool FC

Post by Jack Be Nimble »

Klopp je novi Rodgers dok ima ovu ekipu. Ne moze bolje. Treba pricekati ljeto. To jest sljedeci Decembar, ako i onda bude skripilo tada nece valjati. Pogotovo sto ce se blesavi navijaci nafurati da zele Gerrarda.
kazo

#15218 Re: Liverpool FC

Post by kazo »

Ma nemoj makar dan, eno imas pitare pa njih psuj :D
missko

#15219 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Buvac dovodi prvo pojacanje ali sad iz C Zvezde . Grujic za 5.9 mil.
BHF_Manijak

#15220 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Evo, da ne bude ja 'vakav, ja 'nakav... :mrgreen: :mrgreen: :skoljka:

Naučnici dokazali: Ljudi koji psuju vrlo su rečiti i inteligenti

http://www.newsweek.rs/nauka-tehnika/65 ... tniji.html
Tito_i_Partija

#15221 Re: Liverpool FC

Post by Tito_i_Partija »

Evo jedna samo za jarana BHF_Manijaka:

:D
todd_smith

#15222 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

BHF_Manijak wrote:Brendan Rodgers - novi Ferguson? 8-) Treba covjeka istrpiti Bogami. Donio je ono sto nije niko u zadnje 24 godine, jako mlad, tako da bih ga ja drzao dugo na klupi! :thumbup: Jos da ima budzet kao prethodnih nekoliko trenera, ih...
E ne vjerujem sta je pricao brat nekada davno

:mrgreen:
BHF_Manijak

#15223 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Da i tebi nacrtam, oko. Je l' ga se istrpilo? Jeste. Je l' se pokazao? Nije. Zdravo.

PS I na kraju je dobio budzet, ali bolje da levat nije! :mrgreen:
todd_smith

#15224 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Uredu je ba, svi pricamo gluposti ovdje

:mrgreen:
Mustang1

#15225 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Je'l ima ono forumas godine ? :D
Post Reply