ne postoji nikakav rat već ruski mir jel tako @madner ....šta li bi tvoj kepec rekao?drug_profi wrote: ↑19/03/2023 02:41
Dva mjeseca samo.
48 miliona za 59 dana. vise od 800K maraka dnevno u oruzju i municiji ode iz fabrika namjenske industrije BiH.
Mora de je negdje neki rat.
Ukrajina
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#151751 Re: Ukrajina
-
emirolini
#151752 Re: Ukrajina
Staljin se nije mjesao u vojsci?
Reci mi gdje je na kraju zavrsio Zukov? Kako su zavrsili generali prije Zukova? Nisu kroz prozor padali ali su zavrsavali sa metkom u glavi.
Smjesan si, i previse vuces na istocno lajalo.
Reci mi gdje je na kraju zavrsio Zukov? Kako su zavrsili generali prije Zukova? Nisu kroz prozor padali ali su zavrsavali sa metkom u glavi.
Smjesan si, i previse vuces na istocno lajalo.
- madner
#151753 Re: Ukrajina
Vec sam postavljao izvore, ali ljudi traze uvijek jos kako ne bi prihvatili zakljucak.Excel2 wrote: ↑19/03/2023 09:46Daj izvor? Pouzdan.madner wrote: ↑19/03/2023 09:40
Kakve to veze ima sa temom? Ja ako nisam pazljiv povrijedim drugim forumasima krhki ego i sliku o sebi kao ravnopravnim ucesnicima u forumu. To njih boli ali je svakako dobro da ne umisljaju da je drugacije.
Kepec potrosi brigadu vise da moze reci da je on rekao da se grad brani a general rekao da se povuce. Staljin je imao mnogo vise mana od Hitlera, ali nije se vojsci mjesao u posao za razliku od Grofaza.
Probaj nacrtati kuda ide logistika 92. brigade koja se zali da nema municije da gadja ciljeve koje zna. Napravili su sami sebi Kherson, Rusi rokaju liniju snadbjevanja a ofanziva tjera kamione da moraju voziti.
-
Excel2
#151754 Re: Ukrajina
Defmon izvini, ali nije izvor. Druga stvar, ti si njega zvao kepecom i prije nego je Bahmut dosao u tu situaciju, mnogo prije. Da li je to istina?madner wrote: ↑19/03/2023 09:52Vec sam postavljao izvore, ali ljudi traze uvijek jos kako ne bi prihvatili zakljucak.
Probaj nacrtati kuda ide logistika 92. brigade koja se zali da nema municije da gadja ciljeve koje zna. Napravili su sami sebi Kherson, Rusi rokaju liniju snadbjevanja a ofanziva tjera kamione da moraju voziti.
- madner
#151755 Re: Ukrajina
Kepec je jedan. Ratni zlocinac je drugo.JoseMujica wrote: ↑19/03/2023 09:48ne postoji nikakav rat već ruski mir jel tako @madner ....šta li bi tvoj kepec rekao?drug_profi wrote: ↑19/03/2023 02:41
Dva mjeseca samo.
48 miliona za 59 dana. vise od 800K maraka dnevno u oruzju i municiji ode iz fabrika namjenske industrije BiH.
Moj nije ni jedan ni drugi.
- madner
#151756 Re: Ukrajina
Rob Lee je izvor, mada sam ja to i prije njega napisao.Excel2 wrote: ↑19/03/2023 09:54Defmon izvini, ali nije izvor. Druga stvar, ti si njega zvao kepecom i prije nego je Bahmut dosao u tu situaciju, mnogo prije. Da li je to istina?madner wrote: ↑19/03/2023 09:52
Vec sam postavljao izvore, ali ljudi traze uvijek jos kako ne bi prihvatili zakljucak.
Kao i pisanja ljudi sa terena, ali kazem uzmi ili ostavi meni ne mjenja nista.
Naravno, kepec je zajebao na pocetku. Ukraina nije bila 100% spremna, da su Rusi bili malo sposobniji mogla je pasti.
Pad Juga, okruzenje dvije brigade u Maripolju, stavljanje cijelog Juga na kocku sa jednom brigadom protiv dvije u Nikolajevu, smjenje komandanta koje percipira kao Proresenkove itd…
Isto je uradio kod SD prosle godine kao i sada u Bakmutu, isto dovukao najbolje brigade pa se cudio sto nema rezultata na pocetku ofanzive za Kherson i sto su gubici ogromni.
Zivi od Ruskih gresaka i nespremnosti, ali proces mu je los.
- drndalo
#151757 Re: Ukrajina
Svoj svoga poznaje...Excel2 wrote: ↑19/03/2023 08:54Kazes da je kepec ego manijak, a svaki tvoj post je primjer egomanijaka.madner wrote: ↑19/03/2023 08:46
Ne shvatas ironiju da bi prvi nastradao, jer u svom pravednickom gnjevu ne vidis da samo spamas temu bez da napises ista o Ukraini. To naravno ne bi bio nikakav gubitak, ne bi niko primjetio da te nema.
Treca liga forumasa, ovi iz druge znaju kako bi u objektivnoj raspravi prosli pa se drze sigurnih komentara po njih.
-
Excel2
#151758 Re: Ukrajina
Brate, nisi ni ti neki izvor, slozit ces se, kad se zna da si prognozirao dvije sedmice.
Shvati da neko ko ima pristup puno vise informacija, ima osnov za puno bolje odluke. Da bi se utvrdilo da li je Zelenski zajebao, trebat ce proci dosta vremena. Onda cemo mu suditi, ali sad je on predsjednik zemlje koja je napadnuta i uspio je na politickom nivou mobilizirati slobodan svijet. Nije bio picka i nije pobjegao. Za jednog kepeca sasvim dovoljno, zar ne?
Shvati da neko ko ima pristup puno vise informacija, ima osnov za puno bolje odluke. Da bi se utvrdilo da li je Zelenski zajebao, trebat ce proci dosta vremena. Onda cemo mu suditi, ali sad je on predsjednik zemlje koja je napadnuta i uspio je na politickom nivou mobilizirati slobodan svijet. Nije bio picka i nije pobjegao. Za jednog kepeca sasvim dovoljno, zar ne?
- drndalo
#151759 Re: Ukrajina
E cuj nije se mijesao... Svaka cast majstore! Nema dalje.madner wrote: ↑19/03/2023 09:40Kakve to veze ima sa temom? Ja ako nisam pazljiv povrijedim drugim forumasima krhki ego i sliku o sebi kao ravnopravnim ucesnicima u forumu. To njih boli ali je svakako dobro da ne umisljaju da je drugacije.
Kepec potrosi brigadu vise da moze reci da je on rekao da se grad brani a general rekao da se povuce. Staljin je imao mnogo vise mana od Hitlera, ali nije se vojsci mjesao u posao za razliku od Grofaza.
- hatemondays
#151760 Re: Ukrajina
Daj ba madner priznaj da bi se dobro usrecio uzimanjem Bahmuta ali zapelo. Bas je zacepilo ne da vam se nikako a proljece dolazi. Tanko na Kosovu, Mile poludio, kepec ratni zlocinac pa ima li ista da vam ide osim spamanja. I na kraju i ako padne Bahmut opet je pusiona na kraju. Nasem kepecu su sirom vrata otvorena diljem svijeta a ovaj tvoj moze samo do Mariupolja , valjda se tamo jos fino osjeca u gradu duhova.
- Distortion
#151761 Re: Ukrajina
Zelenski ima najtezu ulogu, zemlja mu je napadnuta i nije lako biti u takvoj situaciji. Previse mu se traze mane i kritijuje ga se kad je potrebno jedinstvo UKR.
Madner spominjajuci "kepeca" bukvalno provocira raju koja je uz AFU i kontra agresora. Nije bas ok davati takve nadimke predsjedniku kojem je zemlja napadnuta i koji radi jako dobar posao za Ukrajinu kako bi dobili sve sto im je potrebno da slome agresora.
Nema potrebe da se vrijedjaju ostali forumasi hinjski, pogotovo ne sa nekim izrazima 2. 3. liga i sl.
Nego unisteno dosta ruskog oklopa, 21 tenk, neki pvo
moglo se naslutiti nakon onih klipova.
Madner spominjajuci "kepeca" bukvalno provocira raju koja je uz AFU i kontra agresora. Nije bas ok davati takve nadimke predsjedniku kojem je zemlja napadnuta i koji radi jako dobar posao za Ukrajinu kako bi dobili sve sto im je potrebno da slome agresora.
Nema potrebe da se vrijedjaju ostali forumasi hinjski, pogotovo ne sa nekim izrazima 2. 3. liga i sl.
Nego unisteno dosta ruskog oklopa, 21 tenk, neki pvo
- madner
#151762 Re: Ukrajina
Jos jedan iz nize lige.hatemondays wrote: ↑19/03/2023 10:11 Daj ba madner priznaj da bi se dobro usrecio uzimanjem Bahmuta ali zapelo. Bas je zacepilo ne da vam se nikako a proljece dolazi. Tanko na Kosovu, Mile poludio, kepec ratni zlocinac pa ima li ista da vam ide osim spamanja. I na kraju i ako padne Bahmut opet je pusiona na kraju. Nasem kepecu su sirom vrata otvorena diljem svijeta a ovaj tvoj moze samo do Mariupolja , valjda se tamo jos fino osjeca u gradu duhova.
Skupite se, napravite neki pool ideja mozda kolektivno bude nesto od vas.
- drndalo
#151763 Re: Ukrajina
Ako je Madner 1. liga, onda je obaveza svakoga iole normalnog ne biti ta 1. liga, jer u toj ligi nesto ozbiljno ne stima.
- drndalo
#151764 Re: Ukrajina
Za razliku od Moskve ovdje moze neoptereceno voziti praznim cestama, da mu niko ne smeta... Pale sam na svijetu...hatemondays wrote: ↑19/03/2023 10:11 ovaj tvoj moze samo do Mariupolja , valjda se tamo jos fino osjeca u gradu duhova.
A i to je vjerovatno bio dvojnik. Sto sam vozi? Ne vjeruje pratnji? Fali im vozaca? Mozak zapeo u 1947 kada je vozacki jos bio aman uspijeh?
-
Gvozdeni1
#151765 Re: Ukrajina
Srcem nisam. Jbg bombardovao me.drug_profi wrote: ↑18/03/2023 23:19Ti si druze meni vrlo interesantan i sto se mene tice dobrodosao si ovdje.Gvozdeni1 wrote: ↑18/03/2023 08:52
Ja sam to pokusao objasniti ljudim ovde.
I za nas i za Srbiju. Ta navodna podrska rusiji je samo sa bi se skupio jos koji poen vise. U stvarnosti oni su svi zapadni ljudi. Sve ostalo su pretstave za narod.
Uostalom, ima li neko toliko glup da misli da se ovde moze pivo otvoriti bez sa amerikanci to ne odobre?
Jesi li za NATO ili ne? Samo me to zanima?
Ali kad ukljucim mozak i razmislim, ulazak u nato bi vjerovatno obezbjedio miran zivot mojoj djeci da ne prodju ono sto smo mi.
Takodje svi oko nas su tamo. Mi smo uvijek imali taj problem u istoriji da se nismo znali priklonit nikome a trebali bi izgleda.
Znam da je odgovor "saren" ali shvatit ces me.
- GandalfSivi
- Distortion
#151767 Re: Ukrajina
and I think you will see in this package the types of equipment, weapons and ammunition that we believe will be vital to the success of Ukraine in the weeks and months ahead
-
A_A_AKCIJA
#151768 Re: Ukrajina
Sva ruska botovska priča protiv Zelinskog je pala u vodu kada je ostao u Kijevu i tražio oružje.
Plaćenici, glumci, izvršioci nekih prljavih poslova ne ostaju tamo gdje je ogromna šansa da neće osvanuti živi. Tu milijarde ne vrijede opasnosti.
Da su teorije tačne, danas bi njegova vlada u egzilu po Londonu hodala po gala humanitarnim večerama i izdavala saopćenja i help Ukrajina žalopojke.
Nešto kao Janukovič, koji se ispalio kod Rusa i čekao "oslobođenje" Kijeva.
- madner
#151769 Re: Ukrajina
Klasicni predstavnik druge lige. Bez mogucnosti da formira svoje misljenje koristi sintezu drugih u vidu nekog clanka.
Naucio je pitati za izvore kako bi stvorio iluziju da je nesto napisao.
Kada sam treba argumentirati postavi clanak u naci da ima dio koji ga moze podrzati.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#151770 Re: Ukrajina
Eno na istraga.ba pišu da dosta Košarac koči kao i nedostatk baruta iz Srbije.drug_profi wrote: ↑19/03/2023 02:41
Dva mjeseca samo.
- istra_hr
#151771 Re: Ukrajina
- madner
#151772 Re: Ukrajina
To je Ruska prica koja nema veze sa mojom.A_A_AKCIJA wrote: ↑19/03/2023 11:16Sva ruska botovska priča protiv Zelinskog je pala u vodu kada je ostao u Kijevu i tražio oružje.
Plaćenici, glumci, izvršioci nekih prljavih poslova ne ostaju tamo gdje je ogromna šansa da neće osvanuti živi. Tu milijarde ne vrijede opasnosti.
Da su teorije tačne, danas bi njegova vlada u egzilu po Londonu hodala po gala humanitarnim večerama i izdavala saopćenja i help Ukrajina žalopojke.
Nešto kao Janukovič, koji se ispalio kod Rusa i čekao "oslobođenje" Kijeva.
Da li je propustio da digne borbenu spremnost jedinica pred invaziju i tako olaksao prodor Rusa?
Da li kriv za okruzenje jedinica u Maripolju?
Da li je inzisitirao da se brani SD?
Da li je smjenio sposobne komadante jer se smatraju Prohorosenkovim?
- GandalfSivi
#151773 Re: Ukrajina
U pravu si, ti si najbolji ti si najbolji.madner wrote: ↑19/03/2023 11:17Klasicni predstavnik druge lige. Bez mogucnosti da formira svoje misljenje koristi sintezu drugih u vidu nekog clanka.
Naucio je pitati za izvore kako bi stvorio iluziju da je nesto napisao.
Kada sam treba argumentirati postavi clanak u naci da ima dio koji ga moze podrzati.
Morate im podvladavati i pustiti da vjeruju u svoje iluzije jer nagli dodir sa realnoscu moze biti poguban za njih.
-
Avetinho
#151774 Re: Ukrajina
Kako covjek takoreci preko noci postade trol.
Lako mu je s drugoligasima kad on pripada super-ligi. Treba samo svima reci da su drugoligasi, i onda su mu svi putevi otvoreni.
Lako mu je s drugoligasima kad on pripada super-ligi. Treba samo svima reci da su drugoligasi, i onda su mu svi putevi otvoreni.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#151775 Re: Ukrajina
A jbt...de se bavite temom a ne odnosima medju sobom
.