Welcome back.kamen spoticanja wrote:Hebo vas kamenJimmy McNulty wrote:Kameni vrati seeee![]()
Kako mi je krivo što neću biti za Novu u Zenici, prvi put u životu mi ispalo da zapravo slavim negdje od kuće i onda se desi da bude super provod i ovdje.Nema veze, neka nama Nove a danas sam baš vidjeo da radnici Pera dodatno ukrašavaju jelku.
![]()
Trebalo je još malo uljepšati sve od Kamenog do Londže ali s obzirom kako bi bilo da je SDA pobijedio, i ovo je extra.![]()
a hebo i karakter koji nije labilan![]()
sta ima omladino
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Warashii
#15176 Re: Zeničani
- N.N.
#15177 Re: Zeničani
Dobro nam dosao kameni

- Casual's
#15178 Re: Zeničani
kamen spoticanja wrote:Hebo vas kamenJimmy McNulty wrote:Kameni vrati seeee![]()
Kako mi je krivo što neću biti za Novu u Zenici, prvi put u životu mi ispalo da zapravo slavim negdje od kuće i onda se desi da bude super provod i ovdje.Nema veze, neka nama Nove a danas sam baš vidjeo da radnici Pera dodatno ukrašavaju jelku.
![]()
Trebalo je još malo uljepšati sve od Kamenog do Londže ali s obzirom kako bi bilo da je SDA pobijedio, i ovo je extra.![]()
sta ima omladino
Kameni, šta kažeš na rezultat izbora ?
Dobro došao nazad.
Šta nam je sa Naidinom?
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#15179 Re: Zeničani
kamen spoticanja wrote: Hebo vas kamen![]()
sta ima omladino
Znaš kako ono trener svih trenera kaže " Sinko, jebem ti ja čovjeka koji nikad ne mijenja svoje mišljenje"
Samo imaj na umu da si sad ti opozicija
- ExNihilo
#15180 Re: Zeničani
Kamenčiću, reci nam kako imperija namjerava uzvratiti udarac.
- kamen spoticanja
#15181 Re: Zeničani
Lijepo je biti opozicija...sad konacno mogu govoriti ono sto mislimJimmy McNulty wrote:kamen spoticanja wrote: Hebo vas kamen![]()
sta ima omladino![]()
Znaš kako ono trener svih trenera kaže " Sinko, jebem ti ja čovjeka koji nikad ne mijenja svoje mišljenje"![]()
Samo imaj na umu da si sad ti opozicija
zahebanciju na stranu,cool mi ova fudomanija u gradu...
bez obzira sto lik ima fakat dobre PR poteze ipak ekstaza zbog jelke i novogodisnje proslave pokazuje koliko su zeleni dozlogrdili svekolikom pucanstvu
pa makar fudo i ekipa bili isti ti zeleni
inace ne bi bilo korektno bez 100 dana donositi bilo kakve sudove a vala ni na osnovu fudinih obecanja jer je frajer obecao svicu,singapur i wienu zajedno
ali da je dobro zatresao ovu nasu zabokrecinu to se slazem....i slazem se da je to odlicna stvar
sad ostaje pitanje kerova,grijanja,ovog peksinluka u zraku( btw nisam upratio zasto displej ne prikazuje koncentraciju sumpora? ) kahrimani,kavazovici i ostale gulikoze
jer ako mu mandat prodje u prebacivanju krivice za sve na bakira sarajevo i kakanj onda ga hebi
zeleni popucali poprilicno po savovima...nemila dobila povjerenistvo a ostatak terena slom zivaca zbog toga pa je polarizacija strasna
to opet koriste fudini zeleni i kako stvari stoje uzet ce opstinski odbor ako dodje do izbora kako je planirano
n.pivic za sada nema neku ideju...procese vodi j.duvnjak
uglavnom zabavno
- kamen spoticanja
#15182 Re: Zeničani
Ovde vlada atmosfera " hajmo se pomirit jebiga"ExNihilo wrote:Kamenčiću, reci nam kako imperija namjerava uzvratiti udarac.
naidinu je valjda nudio poziciju zamjenika u upravi...
sarajevo bi moglo napraviti pizdariju u smislu kakve optuznice...sto bi dofu jedva docekao...jet bi tada uzeo 750% ...iz zatvora
- cenecimoveocino
#15183 Re: Zeničani
Zar je zlocin zatrazit fiskalni racun?Danas Lindapek u Fakultetskoj,zatrazim racun a radnica dize frku na mene k'o da sam krenuo pljackat il silovat je,WTF?!
Kaze kao sta ce mi to,ko sam ja da trazim racun?haaa?
Bezobrazluk.
Sent from my S4 Mini using Tapatalk
Kaze kao sta ce mi to,ko sam ja da trazim racun?haaa?
Bezobrazluk.
Sent from my S4 Mini using Tapatalk
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#15184 Re: Zeničani
Kameni, bruda, nek si se vratio.
Odavno te prizivamo
Nemam nikakvih pitanja, osim zapazanja da Fudina pobjeda mozda i najbolje pokazuje koliko je raja sita SDA.
I ti si to sam spomenuo, pa vjerujem da se u Centrali o tome ozbiljno diskutuje. Tj. ako ima imalo pameti, valja razmisliti o tome dobro.
Sta sad ponuditi narodu da ga se vrati na pravi put
Iritantne i kompromitovane face poput Duvnjaka ?
Ipak pitanje, jebiga
Odavno te prizivamo
Nemam nikakvih pitanja, osim zapazanja da Fudina pobjeda mozda i najbolje pokazuje koliko je raja sita SDA.
I ti si to sam spomenuo, pa vjerujem da se u Centrali o tome ozbiljno diskutuje. Tj. ako ima imalo pameti, valja razmisliti o tome dobro.
Sta sad ponuditi narodu da ga se vrati na pravi put
Ipak pitanje, jebiga
- kamen spoticanja
#15185 Re: Zeničani
Centrala je imala dilemu da li uzde pustiti onim koji su radili za fudu ili nemili_BataZiv_0809 wrote:Kameni, bruda, nek si se vratio.
Odavno te prizivamo![]()
Sta sad ponuditi narodu da ga se vrati na pravi putIritantne i kompromitovane face poput Duvnjaka ?
Ipak pitanje, jebiga
tako da je duvnjak postao jako bitan
- Casual's
#15186 Re: Zeničani
Centrala tesko da ce sta dobiti od optuznice. Jedino dosta izrevoltiranih gradjana..
- ExNihilo
#15187 Re: Zeničani
Na narednim izborima, Fudo će biti kandidat ispred SDA. I guarantee it. 
- kamen spoticanja
#15188 Re: Zeničani
To se slazemCasual's wrote:Centrala tesko da ce sta dobiti od optuznice. Jedino dosta izrevoltiranih gradjana..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#15189 Re: Zeničani
Ne kontam sto? Zar on nije najodaniji Bakirov covjek u Ze, uz Sisketa i Pivketa?kamen spoticanja wrote: tako da je duvnjak postao jako bitan
- Mea_parvitas
#15190 Re: Zeničani
Zna li neko zensku osobu da je u potrazi za cimericom? U pitanju je studentica, 5 godina, koja trazi cimericu sa kojom bi trazila neki dvosoban stan u SARAJEVU, pa ako neko poznaje takvu osobu (ili da neko vec ima neki stan a trazi cimericu, svejedno) moze mi javiti u pp pa cu ja njoj proslijediti. Poprilično je HITNO. Hvala
- Distortion
#15191 Re: Zeničani
Za kicenje jelke su bili zaduzeni radnici Globexa, cak se u nekom clanku spominje i ime covjeka koji je odradio dekoraciju a Mladen Peric vlasnik Pero doo je donirao nakit novogodisnji.Jimmy McNulty wrote:Kameni vrati seeee![]()
Nema veze, neka nama Nove a danas sam baš vidjeo da radnici Pera dodatno ukrašavaju jelku.![]()
Trebalo je još malo uljepšati sve od Kamenog do Londže ali s obzirom kako bi bilo da je SDA pobijedio, i ovo je extra.
- Freamon Lester
#15192 Re: Zeničani
Trebalo mu 2 mjeseca da dodje sebi od poraza.

- kamen spoticanja
#15193 Re: Zeničani
Ko kaze da sam dos'o sebiFreamon Lester wrote:Trebalo mu 2 mjeseca da dodje sebi od poraza.![]()
- dinoze77
#15194 Re: Zeničani
hebo karakter ljudi se mjenjaju samo Bog ostaje isti!kamen spoticanja wrote: Hebo vas kamen![]()
sta ima omladino
- ExNihilo
#15195 Re: Zeničani
Šta kaže Mevludin na poraz?kamen spoticanja wrote:Ko kaze da sam dos'o sebiFreamon Lester wrote:Trebalo mu 2 mjeseca da dodje sebi od poraza.![]()
- kamen spoticanja
#15196 Re: Zeničani
Neam.pojmaExNihilo wrote:Šta kaže Mevludin na poraz?kamen spoticanja wrote:Ko kaze da sam dos'o sebiFreamon Lester wrote:Trebalo mu 2 mjeseca da dodje sebi od poraza.![]()
-
clio_dci120
#15197 Re: Zeničani
Pa imaju li ikakve najave ko ce biti novi predsjednik SDA u Zenici?
Ko su te Kasumoviceve struje kako ih nazivas?
Ko su te Kasumoviceve struje kako ih nazivas?
-
clio_dci120
#15198 Re: Zeničani
Citam na skycarpercityu da ce se navodno dozovoliti saobracja kroz centar grada, vjerovatno kroz onu ulicu od Bosanke do Kamenog mosta? 
- dinoze77
#15199 Re: Zeničani
kod nas je sve moguce pa i to...a zamisli sad puste saobracaj to ti je odmah po defoultu ocrtavanje parkinga uz torotuar postavljanje dva parking automata i premium plus zona 3 markice satic hahhahaclio_dci120 wrote:Citam na skycarpercityu da ce se navodno dozovoliti saobracja kroz centar grada, vjerovatno kroz onu ulicu od Bosanke do Kamenog mosta?
-
clio_dci120
#15200 Re: Zeničani
Po meni bi bolje bilo da su umjesto fontana nekakvim plocama poplocali tu ulicu, uredili sa saksijama, kakvu dobru rasvjetu, mozda klupe po sredini staviti...
Ta ideja je navodno potekla od Udruzenja poslodavaca.
Ta ideja je navodno potekla od Udruzenja poslodavaca.