Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bluemore wrote:gdje u sa na brzinu provjeriti kolicinu antifriza u motoru, zanima me blizu centra
Ako misliš na količinu rashladne tekućine, otvoriš haubu i vidiš golim okom je li iznad podioka MIN.
Ako misliš na testiranje do koje temperature neće mrznuti, bilo koji mehaničar to može izmjeriti. Najlakša opcija: zovnes bihamk.
Bluemore wrote:gdje u sa na brzinu provjeriti kolicinu antifriza u motoru, zanima me blizu centra
Ako misliš na količinu rashladne tekućine, otvoriš haubu i vidiš golim okom je li iznad podioka MIN.
Ako misliš na testiranje do koje temperature neće mrznuti, bilo koji mehaničar to može izmjeriti. Najlakša opcija: zovnes bihamk.
Deeney wrote:Gdje ima simpatex prostirki za kupatilo na metar (osim u Robotu)?
I meni bi to trebalo, ove se pohabale ....imaš u B fazi, jedna manja prodavnica bijele tehnike....ima na pijaci Ciglane, Amko Mojmilo(izrezane)...mislim da ih imaš svugdje gdje se prodaju ćilimi i one điđe za kupatilo
I meni bi to trebalo, ove se pohabale ....imaš u B fazi, jedna manja prodavnica bijele tehnike....ima na pijaci Ciglane, Amko Mojmilo(izrezane)...mislim da ih imaš svugdje gdje se prodaju ćilimi i one điđe za kupatilo
gdje u sa organizovati dobru veceru za ca. 50 osoba ..... stranci su u pitanju i niko od njih nikada nije bio u bih..... imam neke ideje ali trebam jos koju hvalaaaaaaaaaaaa
vjesticanametli wrote:gdje u sa organizovati dobru veceru za ca. 50 osoba ..... stranci su u pitanju i niko od njih nikada nije bio u bih..... imam neke ideje ali trebam jos koju hvalaaaaaaaaaaaa
Kod Kibeta, pogled na grad fantazija, janjetina (ako ti se ne gadi ) prva liga... Rezervisi na vrijeme, ja strance vodim gore obavezno,
vjesticanametli wrote:gdje u sa organizovati dobru veceru za ca. 50 osoba ..... stranci su u pitanju i niko od njih nikada nije bio u bih..... imam neke ideje ali trebam jos koju hvalaaaaaaaaaaaa
Kod Kibeta, pogled na grad fantazija, janjetina (ako ti se ne gadi ) prva liga... Rezervisi na vrijeme, ja strance vodim gore obavezno,
Vinoteka na Skenderiji, hrana, usluga, ugođaj top
Prije dvije godine isto stranci, cca 80 duša bilo na večeri račun oko 3000 KM ali savršeno sve bilo! Nemam više "kulturnih" ideja....
vjesticanametli wrote:hvala e cuj kulturne ideje hvala ti uzecu u obzir
Za strance koji su prvi put u BiH, Kibe je prvi izbor. Domaca hrana, ambijent, pogled, pa i sam prilaz brdo, mahala....
Samo im kazes to je zivot u Sarajevu
ma nije ekipa takva ne mogu to sada...... jednostavno gdje god u svijetu odem ja njima vazda je wow pa ne bih sada da ih mastim janjetinom kakav je restoran Luka ...osim sto je deracina
karanana wrote:jebo mater kako sajtovi tipa fb-a i slicnih znaju sta ti treba.
ja se raspitujem za nesto, onda mi non-stop svugdje reklame izlaze za to nesto na bilo koji sajt da odem, sa strana mi reklame za tu stvarku.
kolacici... ako te plasi sto znaju toliko o tebi iz tvojih pretraga, koristi incognito/private/inprivate pa nece ostavljati kolacice... ili koristi tor
vjesticanametli wrote:ma nije ekipa takva ne mogu to sada...... jednostavno gdje god u svijetu odem ja njima vazda je wow pa ne bih sada da ih mastim janjetinom kakav je restoran Luka ...osim sto je deracina
Osim sto je deračina, kažu da je hrana dobra ali Luka se ne nalazi u Sarajevu