vjerojatno je do mene :statler & waldorf:
ajde, krajino, smuckaj to da vidimo sta kaes ti.
Moderator: _BataZiv_0809

irac300 wrote:Završih sinoć The Sinner. Odlična serija. Mada nisam očekivao, jer bilo je negativnih ocjena. Aj lov Đesika.
Do 6-7 epizode je ono "meh...." malo previse u slapstick fazonu tu i tamo poneki cringe worthy momenat, a onda ide dobar zabavan sitcom do kraja sezone. Kraj prve sezone je odlican samo meni licno je bilo jasno od pocetka da ce tu zavrsiti tj. taj "twist" je bio logican mislim da ces i sama predvidjeti ga vec u prvih par epizoda ako se odlucis pogledati do kraja...omar little wrote:zbog ted densona sam joj i dala sansu, ali nije mi za odusevljenje neko. kristen bell me ne fascinira, nikad nisam razumjela opcenarodnu sludjenost njom, okej mi je samo pored craig fergusona.
vjerojatno je do mene :statler & waldorf:
ajde, krajino, smuckaj to da vidimo sta kaes ti.

zomri wrote:nisam gledao ali po onome što čitam serija je relativno duhovita, ima dobru premisu, odličan kraj prve sezone sa twistom a u drugoj su još bolje nastavili kada se činilo da nema izlaza. ekipa oko serije je dobra, glumci vjerujem još bolji(ted danson? yes! kristen bell? omg yes yes yes!) a sve je nastavak tradicije odličnih nbc sitcoma od prije desetak godina.omar little wrote:kompletan internet poludio oko te the good place. jao kao je ovo, jao kao je ono. jao najbolja. jao divni. kakvo smece, ono network s dna kace. jel gledao to neko? jesam li jedina sa ovim kontra vidjenjem? what is wrong with me?
karanana wrote:Zar je musko? Meni skroz desno lici na hrvaticu.
ima southland, gomorrah, the shield vec spominjani nedavno, generation kill, luther, sve dobre. sta si gledao, gdje si zastao vremenski?zigubigule wrote:imal kakva preporuka za neku gotivnu noscifi seriju? ja sam ono sopranos, the wire guy?
indeedzigubigule wrote:jes ti mladji brat nohearta?![]()
ne znam ljudino, imam osjecaj da sam pogledao najbolje pa mi onda sve ovo novo trla baba dlan i tesko da bilo cemu dam sansu.
mozda grijesim, bezbeli.
onda, luter, šild il gomora?
Justified je jedina policijska serija koju nisam mogao odgledat, odustao na prvoj sezoni, pred sami kraj.Partijaner wrote:Homeland, Broadchurch, Justified.

a mikeleto? kao da je sad iz septicke ispuzaoBlack swan wrote:Tudori zakon
još sam na kraju pustio suzu![]()
![]()
![]()
Bordžije su mi nekako sterilne... kad vidim one čiste haljine lijepa lica i zube... ne znam...još jedna sezona...
karanana wrote:vise sam ocekivao od prve alienista ali moze se propratit.