HS kablovska
Moderator: anex
-
Astrix
#15177 Re: HS kablovska
I preko kabla je upola manja...
-
operacija labrador
#15178 Re: HS kablovska
Isključi taj NFC troši ti bateriju ...Astrix wrote:I preko kabla je upola manja...
U pravu si internet kao i sve ostale usluge HS-a - u rasulu ...
-
dajuspori
#15179 Re: HS kablovska
Imam pitanje za sve.
Da li su pojmovi vezani za modul, CI, CA i CAM isti ili postoji neka razlika ?
- kemox
#15180 Re: HS kablovska
Koristim kid 8 JESTE LI VI NORMALNI TELEMAHOVCI, ŠTO STE MI ZAKLJUČALU DICOVERY SCI. I NAT GEO WILD. NEĆU NA TELEMAH PREĆI NIKAD OTKLJUČAJTE MI OVE KANALE SAMO ZBOG NJIH SAM PRIKLJUČIO DIGITALNU.
MAMU VAM OKUPATORSKU
HALO OVO JE BOSNA
NIJE VAM OVO SRBIJA
Ubacili mi tv pisacina, nekakav oskar, city, behar. Bezveze baterju u daljinskom trošim dok prešaltam ove kanale.
MAMU VAM OKUPATORSKU
HALO OVO JE BOSNA
Ubacili mi tv pisacina, nekakav oskar, city, behar. Bezveze baterju u daljinskom trošim dok prešaltam ove kanale.
Last edited by kemox on 25/01/2016 00:10, edited 2 times in total.
- supercali
#15181 Re: HS kablovska
sve je to istodajuspori wrote:Imam pitanje za sve.
-
operacija labrador
#15182 Re: HS kablovska
kemox wrote:Koristim kid 8 JESTE LI VI NORMALNI TELEMAHOVCI, ŠTO STE MI ZAKLJUČALU DICOVERY SCI. I NAT GEO WILD. NEĆU NA TELEMAH PREĆI NIKAD OTKLJUČAJTE MI OVE KANALE SAMO ZBOG NJIH SAM PRIKLJUČIO DIGITALNU.
MAMU VAM OKUPATORSKU
HALO OVO JE BOSNANIJE VAM OVO SRBIJA
- japasmipin
#15183 Re: HS kablovska
Meni su jucer zamijenili resiver.u pitanju su Pofalici.donijeli su mi D3 mini.imao sam kid8 + hbo u HS-u.po ovojtelemachovoj listi kanala za Sarajevo , trenutno imam ovaj d3-prošireni paket+HD paket d3.Pitao sam ih sta je sa novim ugovorima,rekli su mi da nazovem 1360.nisam jos zvao,danas cu u toku dana.
- Adriatic
#15184 Re: HS kablovska
Na analognoj samo 58 kanala, ne računajući glupavi radio Bir.
A povećali pretplatu.
A povećali pretplatu.
-
smartXL
#15185 Re: HS kablovska
Jel ti znas citat? Covjek fino napiso da je zbog njih prikljucio digitalnu a ti pises o analognojMordorSync wrote: Pa ti kanali nisu u ponudi analogne tv, nalaze se u D3 - OSNOVNI PAKET http://www.telemach.ba/D3+-+digitalna+t ... v_start2=0
-
smartXL
#15186 Re: HS kablovska
Nije, al ima kid8. Citavo vrijeme im govore da ne moraju prelazit na telemachove pakete nego mogu nastavit koristit dosadasnjesto znaci da se ni sema ne treba znatno mijenjatMordorSync wrote: nije priključio telemah digitalu zato ih i nema
-
The Realist
#15187 Re: HS kablovska
Meni sada iz korisničke rekoše da nećemo biti vođeni kao novi korisnici, nego kao stari i da ne vrijedi onih 6 mjeseci bez plaćanja interneta ako se uzme neki od duo, ili trio paketa i potpiše ugovor. Može li ovo neko potvrditi (jer su prije toga rekli da će nas voditi kao nove korisnike).
Također haosa, došao tehničar da zamijeni opremu i shvati da ne smije, nego to moraju podizvođači i ne znaju mi reći kada će doći (zvao i kolegu, ali nije smio)...... Pa jesu li oni normalni?
PS
I koji kanali idu u ovaj Duo Net Grande?
Također haosa, došao tehničar da zamijeni opremu i shvati da ne smije, nego to moraju podizvođači i ne znaju mi reći kada će doći (zvao i kolegu, ali nije smio)...... Pa jesu li oni normalni?
PS
I koji kanali idu u ovaj Duo Net Grande?
Last edited by The Realist on 25/01/2016 10:34, edited 2 times in total.
- Reisova
#15188 Re: HS kablovska
Znate šta mi nije jasno. Sa kupnjom Telemaha hoćemo li mi ubuduće svoje usluge više plaćati ? Zaista me ne zanima priča ista ili druga šema...prosto smatram da apsolutno nije uredu da zbog promjene vlasničke strukture ja sada više plaćam. Mislim da to nije ni etički.
- kemox
#15189 Re: HS kablovska
NARAVNO KAKO ONI OVAKO JEDNOSTRANO MOGU DA RADE ŠTA HOĆE. KODIRALI SU MI KANALE ZBOG KOJIH SAM PRIKLJUČIO DIGITALNU.smartXL wrote:Nije, al ima kid8. Citavo vrijeme im govore da ne moraju prelazit na telemachove pakete nego mogu nastavit koristit dosadasnjesto znaci da se ni sema ne treba znatno mijenjatMordorSync wrote: nije priključio telemah digitalu zato ih i nema
MAMU IM OKUPATORSKU JOŠ JEDNOM
-
operacija labrador
#15190 Re: HS kablovska
Ova "šok terapija" ima samo jedan cilj da relativni monopolista,dakle TM, postane i apsolutni.Da HS korisnici kao "ovce" pohrle na šaltere TM i potpišu skuplje ugovore. Imate izbora još uvijek ...kemox wrote:NARAVNO KAKO ONI OVAKO JEDNOSTRANO MOGU DA RADE ŠTA HOĆE. KODIRALI SU MI KANALE ZBOG KOJIH SAM PRIKLJUČIO DIGITALNU.smartXL wrote:Nije, al ima kid8. Citavo vrijeme im govore da ne moraju prelazit na telemachove pakete nego mogu nastavit koristit dosadasnjesto znaci da se ni sema ne treba znatno mijenjatMordorSync wrote: nije priključio telemah digitalu zato ih i nema
MAMU IM OKUPATORSKU JOŠ JEDNOM
- starii
#15191 Re: HS kablovska
nesto im internet ne radi jutros...imal jos ko problema u centru?
- addem
#15192 Re: HS kablovska
Vala su zakomplikovali sa ovim prelaskom. Imamo manje kanala nego na HS, internet izgleda svima slabiji, dal zato sto rade il nesto rugo nemam pojma. Uglavom jako lose su poceli.
- ranger
#15193 Re: HS kablovska
jesu ikome nudili novi ugovor?
meni sa HS-om istice sad nekad... kontam smanjit paket... budu li zatezali -noga.
meni sa HS-om istice sad nekad... kontam smanjit paket... budu li zatezali -noga.
-
Astrix
#15194 Re: HS kablovska
po starom HS pravilniku ako prelazis na manji paket placas cini mi se 20 KM, ne znam sad kako je ovaj kurslus nastao da li je i sad tako...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
The Realist
#15196 Re: HS kablovska
Izgleda da nas definitivno kao stare korisnike vode. Znači smanje nam broj kanala i to bitne kanale izbace (usput pokvare kvalitet signala i interneta, ali to će valjda srediti) i onda su još toliko bezobrazni da nam barem tu "akciju" neće ponuditi ako potpišemo ugovor sa Telemachom.
Sad su me baš doveli u situaciju da ne znam šta da radim. Moja TV mi nije nikakva opcija, a imam samo njih, Telemach i ove ostatke HS-a.
Sad su me baš doveli u situaciju da ne znam šta da radim. Moja TV mi nije nikakva opcija, a imam samo njih, Telemach i ove ostatke HS-a.
- MOSALJOZE
#15197 Re: HS kablovska
Ja sam prešao na moju tv,i itekako sam zadovoljan.Sigurno bih ostao na HS-u da su cijena i ponuda ostale na istom.
-
The Realist
#15198 Re: HS kablovska
Meni MojaTV ne odgovara radi mizernog neta, te me to koci. Mada vidjet cu jos hoce li kakve pogodnosti ponuditi.
EDIT: Žalio sam se na analognu, ali izgleda da je razlog nemogućnosti pronalaska svih kanala na istoj, moj TV, koji je stariji i ne može te frekfencije pronaći, jer na TV-u u dnevnoj su već pronađeni neki od kanala, koji tamo fali, a vjerujem da će svi do kraja skeniranja biti pronađeni.
EDIT: Žalio sam se na analognu, ali izgleda da je razlog nemogućnosti pronalaska svih kanala na istoj, moj TV, koji je stariji i ne može te frekfencije pronaći, jer na TV-u u dnevnoj su već pronađeni neki od kanala, koji tamo fali, a vjerujem da će svi do kraja skeniranja biti pronađeni.
-
r_faruk
#15199 Re: HS kablovska
Sta im je fazon sa ilidzom,
lista kanala na ilidzi, lista kanala na podrucjima na kojima je pusten novi signal.... aktuelna lista digitalnih kanala.
zna li iko hoce li se ista jos mijenjati ili ostaje ovako kako im je na stranici?
lista kanala na ilidzi, lista kanala na podrucjima na kojima je pusten novi signal.... aktuelna lista digitalnih kanala.
zna li iko hoce li se ista jos mijenjati ili ostaje ovako kako im je na stranici?
- crnivrag
#15200 Re: HS kablovska
Ja mislim da će konačna i zvanična lista biti objavljena na stranici Telemach-a, nakon što se svi radovi privedu kraju.r_faruk wrote:Sta im je fazon sa ilidzom,
Sheme svih pripojenih kompanija su objavljene na stranici Telemach-a, nakon što su svi radovi okončani, i nakon što je na cijelom području kompanije puštena jedinstvena digitalna shema.