Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Neko rece da ovaj Oliver nikad nije sudio bitniju utakmicu u LP. Fakat se ni ja ne sjecam da je bitnu tekmu sudio.
Mali je bas imao muda da dosudi penal u sudijskom vremenu.
Ovo veceras ni u ludilu nije penal. Veceras je Juve tako povaljen da to nije normalno. Oliver je bas imao muda da svira penal kod ovakvog rezultata u zadnjoj minuti nadoknade.
Meni djeluje kao pokazivanje sile i nedostatak autoriteta i nervoza taj crveni. Pricam o sudiji. Gledam sad snimak, lik ljut i sa zadovoljstvom odmah vadi crveni.
Ne ulazim u to sta mu je Gigi rekao ili uradio ali mogao ga je i drugacije kazniti.
Ovakav "penal" se ne sudi ni Zrinjskom u nasoj ligi
jos u ovakvoj situaciji
tradicija se nastavlja, iz godine u godinu sudije navlace Realu, i to je vec sad poznato
Nek si ti meni zdrav i ziv al de opet pogledaj penal nad Dzekom pa nije Piqe ni onu svoju guzlu Shakiru toliko dugo drzao za ruku ko Dzeku u 16 metar i ne samo drzao objesio se o njega i na kraju jos kontakt po nogama.
Penal cist, jedina greska sudije je sto Benatiji nije dao ni drugi zuti a morao je ako je vec svirrao penal dati ovdje i direktan crveni jer je start na covjeka pred golom.
solidsnake wrote:prije nego sto je iko i dohvatio loptu benatia mu zalego na ledja i ovaj iskusno iskoristio kontakt i pao
penal jeste, da je suvise lagano pao jeste
ama da se gleda svaki taj "dodir" rukom, svirano bi svaku utakmicu 50 penala i bilo bi 300 prekrsaja. Ovo je nehumano kakav status imaju zadnjih godina. zalosno.
Nek si ti meni zdrav i ziv al de opet pogledaj penal nad Dzekom pa nije Piqe ni onu svoju guzlu Shakiru toliko dugo drzao za ruku ko Dzeku u 16 metar i ne samo drzao objesio se o njega i na kraju jos kontakt po nogama.
Tomahawk11 wrote:I tako dođosmo od sumnjivog do nije nikako penal...
Sto je potvrdio i covjek kojem je to struka. Ne kontam te Tomo, znam da si vatreni navijac, ali si korektan lik. Brate saberi 2 i 2. Kad je svirao faul za ovkave kontakte i kad se to daje crveni karton na vec dosudjen penal?