A čim se neko povrijedi, raspad sistema, već smo vidjeli kakvu igru igramo sa starterima poput Milnera, Allena, Leive, Ibeta, uz ove startere na sredini i po krilima, logično je da i bolji napadač od Bentekea ima loš dan, nakon toga red je da i Škrtel zabije auto gol po nekom automatizmu - treba tebi druže Kloppo pojačanja već u Januaru, pogotovo u napadu, a ne bih se puno uzdao niti u Flanaganovo zdravlje a ni u njegovu formu nakon što je proveo zadnjih 7000 dana u bolnici."Džon Flanagan se vraća naredne nedelje, tako da ćemo imati po dva beka na levoj i desnoj strani. Zašto bih nekog plaćao 20 miliona?
Imamo 4 štopera kada se Sako vrati, Kolo Ture je 4. zbog svojih godina, ali i dalje može da pomogne.
Na sredini se vratio Henderson tako da imamo opciju više, imamo dosta ofanzivnih fudbalera, a imamo i više napadača od ostalih timova.", rekao je Jirgen Klop nagovestivši tako da neće kupovati u januaru.
Tačno me strah da će i Klopp početi tvrdoglavo gurati neke budaleštine, zbog kojih će ekipa ispaštati, a mene silno živciraju nelogičnosti od ne znam kakvog trenerskog maga da dolaze - valjda sam još prepadnut od rodgerovština, mada nakon rodgersa niti jednog trenera ne bih trpio duže od sezone, bio on i sami Tro Klopp - niti jedan trener, niti jedan igrač (sem Gerrarda) mi nisu ni blizu dragi koliko klub, a svakog, apsolutno svakog iz kluba bih nogirao čim počne na štetu kluba gurati svoje ters stavove.