Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
slavemaster
#15151 Re: Zeničani
realno nema smisla ... ne isplati se pravit to... a u toj njemackoj su duzi prilazi nekim odmaralistima na autoputu nego voznja do centra..jos sad nemas semafora u gradu...ako nije spica za minut si u centru s autoputa
- N.N.
#15152 Re: Zeničani
Nisam rekao da to treba sada raditi, nego da je steta sto nema i da sam Centar gubi dosta sa timveliki_ah wrote:Oni da hoce da svrate, svratili bi.. Sljedeće poslije toga bi bilo zasto nema prikljucak na Vc..N.N. wrote:Sam Centar je mnogo, mnogo izgubio sto nema prikljucak sa M17.avenija wrote:Danas kod mene bili neki rodjaci iz Njemacke i ljudi frapirani cinjenicom da se ne moze sa magistralnog puta m17 direktno doci do arene ili soping centra a da ne moras ici na petlju pa kroz cijeli grad i do centra ili arene. Neko je to ovdje vec spominjao..
Imas dosta raje koja bi u prolazu stala da odmori, popije kafu, kupi stagod i sta vec ne, a ovako posto prikljucka nema, a ne pegla im se sa ulaskom-izlaskom iz grada, produze samo dalje...
Prikljucak arene i shoping centra na M-17 je preseravanje i nista drugo.. Znači izmjestiti prugu, ulagati stotine i hiljada jer je nekom mrsko voziti 3 minute dalje
O tome su trebali razmisljati kada su ga pravili. I naravno da im je sama pruga jedan veliki belaj bio...elem, bilo proslo
I ta prva recenica, kao da hoce, svratili bi
Ja sam neki dan isao prema B.Brodu gore i svratio u Bingo Derventa na kafu i panju...da mi nije bilo prikljucka/ulaza sa ceste, mislis da bi se vucarao po Derventi i trazio ga ? Jasta bi
O tome se radi ovdje.
Da ima dobar pristup, dosta vise i bolje bi radio...uzmimo koliko bi i buseva stalo na pauzu, pa ovo ono...td td.
Nije ni bitno vise, proslo vrijeme i to je to.
Neka nam konacno pozoriste rade i sredjivaju. Jedan veliki
Treba teziti da se onda napravi bas pravi gradski trg.
-
kakavdanakneiskustvu
#15153 Re: Zeničani
i da se napokon popravi onaj trotoar ispred pozorista
-
channel10
#15154 Re: Zeničani
I da se Rifat makne iz kuhinje 
-
Mustang1
#15155 Re: Zeničani
Ovo cetvero na ftv jebu Dusku ne vade hahaha, a kad jedno prica ostalo troje se smije hahaha I Fudo je tu 
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#15156 Re: Zeničani
Fudo opet show pravi
Kakav gigant bokte mazo
Kakav gigant bokte mazo
-
Mustang1
#15157 Re: Zeničani
Jesi cuo kad je nesto pitala onu Cenicku a ona tamo o necemu prica, kaze Duska "Ova mi sabotira emisiju"
Ko ih sastavi jbt. Koji ce show biti do 2018 sa njima

- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#15158 Re: Zeničani
Hahaha al' kad fudo ono jednom poče budalesat cijeli studio se smije, pa kad se porječka malo sa Cenićkom pa se za 10 minuta opet izmiriše
Al' fudo šta god počne pričat Hadžibajrić i Babić se odmah počnu smijat
jedna od boljih emisija, prvi put da vidim Dušku na konopcima 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#15159 Re: Zeničani
Koji su smor ta dijasporska frapiranja, to je zlocin.avenija wrote:Danas kod mene bili neki rodjaci iz Njemacke i ljudi frapirani cinjenicom da se ne moze sa magistralnog puta m17 direktno doci do arene ili soping centra a da ne moras ici na petlju pa kroz cijeli grad i do centra ili arene. Neko je to ovdje vec spominjao..
-
veliki_ah
#15160 Re: Zeničani
Ono ne treba da bude usputni centar na koji će svraćati autobusi ili neko ko hoće pišati i popiti kafu, nego da se maksuz dođe i obiđe.. Ono što su Mepas u Mostaru i SCC/BBI u Sarajevu, treba da taj centar bude u Zenici, ali oni koji ga vode jednostavno ne znaju biznis napraviti..N.N. wrote:Nisam rekao da to treba sada raditi, nego da je steta sto nema i da sam Centar gubi dosta sa timveliki_ah wrote: Oni da hoce da svrate, svratili bi.. Sljedeće poslije toga bi bilo zasto nema prikljucak na Vc..
Prikljucak arene i shoping centra na M-17 je preseravanje i nista drugo.. Znači izmjestiti prugu, ulagati stotine i hiljada jer je nekom mrsko voziti 3 minute dalje![]()
O tome su trebali razmisljati kada su ga pravili. I naravno da im je sama pruga jedan veliki belaj bio...elem, bilo proslo![]()
I ta prva recenica, kao da hoce, svratili biPa svratit ce ko mahsuz dolazi, a onaj ko je u prolazu i kome je bitno predahnuti, kafu popiti, on sigurno nece.
Ja sam neki dan isao prema B.Brodu gore i svratio u Bingo Derventa na kafu i panju...da mi nije bilo prikljucka/ulaza sa ceste, mislis da bi se vucarao po Derventi i trazio ga ? Jasta bi![]()
O tome se radi ovdje.
Da ima dobar pristup, dosta vise i bolje bi radio...uzmimo koliko bi i buseva stalo na pauzu, pa ovo ono...td td.
Nije ni bitno vise, proslo vrijeme i to je to.
Neka nam konacno pozoriste rade i sredjivaju. Jedan veliki![]()
Treba teziti da se onda napravi bas pravi gradski trg.
Jbg, za to usput ima dosta odmarališta, a najposjećeniji kod nas je vjerovatno almy..
O/T: hoće li praviti novu fontanu ispred pozorišta?
- dinoze77
#15162 Re: Zeničani
apsidejzi wrote:
-
Kralj Tvrtko I.
#15163 Re: Zeničani
Spavas li mirno kakire izmetbegovicu
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
- kamberovica polje
#15164 Re: Zeničani
Ne bi da trčim pred rudu ali čini mi se da će sve ovo što se dešava u Zenici na dobro izaći. Ako ništa nakon Fudine pobjede vratio se optimizam pa i ove male stvari kao jelka i doček izgledaju astronomski. Konačni pad krim. organizacije SDA u Zenici očekujem na idućim lokalnim izborima.
Sent from my SM-G360F using Tapatalk
-
Kralj Tvrtko I.
#15165 Re: Zeničani
100% si upravu.
Nisam licno glasao za Fudu (sto mi je zao sada jer sam se bojao proslosti njegove) ali mislim da je covjek OK i realan.
Osjecam se kao iracani kad su ovi skinuli Sadama sa trona [emoji28][emoji28][emoji28]
Nisam licno glasao za Fudu (sto mi je zao sada jer sam se bojao proslosti njegove) ali mislim da je covjek OK i realan.
Osjecam se kao iracani kad su ovi skinuli Sadama sa trona [emoji28][emoji28][emoji28]
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#15166 Re: Zeničani
Jelka i proslava Nove godine jesu pobjeda u simbolickom smislu. Bez dileme.kamberovica polje wrote:Ne bi da trčim pred rudu ali čini mi se da će sve ovo što se dešava u Zenici na dobro izaći. Ako ništa nakon Fudine pobjede vratio se optimizam pa i ove male stvari kao jelka i doček izgledaju astronomski. Konačni pad krim. organizacije SDA u Zenici očekujem na idućim lokalnim izborima.
Nadam se nastavku ove zenicke verzije mini Adventa, Holiday Marketa i u narednim godinama i u vecem obimu. Takodjer festival poput "Zenica zove" bi bio super stvar.
Vidim Dom Kulture/Hrvatski dom se prepakovao, Pozoriste se radi, to su sve pozitivne stvari i nastavak infrastrukturnog talasa kojeg je zapoceo Huso.
Nadam se da ce se konacno i stanica sa pripadajucim trgom prepakovati, kao i Hotel Rudar da konacno postane studentski dom, te da se sredi trg oko Pozorista i Gradska kafana.
To na prvi pogled jeste vise sminka nego sustina, ali dugorocno donosi samo pozitivne stvari.
Grijanje, cuke lutalice, zagadjenje, nezaposlenost, to je izlisno i spominjati, zna se da je prioritet prioriteta. Fudu cemo ipak realno moci ocjenjivati tek 2020.
Za sada djeluje dobro, ali se itekako bojim opstrukcija. Steta sto @kameni nije vise na forumu, siguran sam da bi nam mogao stosta naslutiti sta se iza brda valja.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#15168 Re: Zeničani
Kameni vrati seeee
Kako mi je krivo što neću biti za Novu u Zenici, prvi put u životu mi ispalo da zapravo slavim negdje od kuće i onda se desi da bude super provod i ovdje.
Nema veze, neka nama Nove a danas sam baš vidjeo da radnici Pera dodatno ukrašavaju jelku.
Trebalo je još malo uljepšati sve od Kamenog do Londže ali s obzirom kako bi bilo da je SDA pobijedio, i ovo je extra.
Kako mi je krivo što neću biti za Novu u Zenici, prvi put u životu mi ispalo da zapravo slavim negdje od kuće i onda se desi da bude super provod i ovdje.
Trebalo je još malo uljepšati sve od Kamenog do Londže ali s obzirom kako bi bilo da je SDA pobijedio, i ovo je extra.
-
Kralj Tvrtko I.
#15169 Re: Zeničani
Gadi mi se ocami kad neko spomene sda
- Freamon Lester
-
belfy
#15171 Re: Zeničani
link ne radi. sta je u pitanju?
- Freamon Lester
#15172 Re: Zeničani
Obrisan je video. Debili sa neke fb stranice postavili video montazu u kojoj jelku u gradu gadjaju raketom. 
- jasko_ba
#15173 Re: Zeničani
Debili sa Saff-a ili vas lokalni Eldar Tutnic sa svojim pajdasima? Kakve nebuloue taj postavlja po fb-u, da ne povjerujes.Freamon Lester wrote:Obrisan je video. Debili sa neke fb stranice postavili video montazu u kojoj jelku u gradu gadjaju raketom.
-
Kralj Tvrtko I.
#15174 Re: Zeničani
sda ko ce drugi....
Poslano sa mog SM-J710F
Poslano sa mog SM-J710F
- kamen spoticanja
#15175 Re: Zeničani
Hebo vas kamenJimmy McNulty wrote:Kameni vrati seeee![]()
Kako mi je krivo što neću biti za Novu u Zenici, prvi put u životu mi ispalo da zapravo slavim negdje od kuće i onda se desi da bude super provod i ovdje.Nema veze, neka nama Nove a danas sam baš vidjeo da radnici Pera dodatno ukrašavaju jelku.
![]()
a hebo i karakter koji nije labilan
sta ima omladino