mO k3 wrote:todd_smith wrote:Kontam pametnije uzeti 5S nego novu sesticu
Ionako ce nova verzija sestice i plusa izaci na proljece ili za par mjeseci kao sto je slucaj za 4 i 4s i 5 i 5s, za iPad-ove i podove.
Mislim jeftinije dosta, a nije nesto velika razlika
TO sam i ja konto samo kazu da iphone 6 ima jaci aku dok iphone 5S moras svaka 24 sahata da punis ...
Siguran sam da ako koristis vazdan telefon, nema veze kakav je i ciji je, moras ga puniti svaka 24h
Pogotovo danas kada je biznis i drustvo sve preko neta i mobitela
A bateriju nije neki problem zamijeniti, ako imas Apple Care, imas pravo 2x godisnje besplatno da saljes na "popravku"
Tako da mozes: kada kupis nova ti je baterija. Za 6mj zamijenis, dobijes opet novu bateriju i prije isteka opet posaljes dobijes novu bateriju koja ce ti trajati narednu godinu dana bez Apple Carea.
AmADin_gospo wrote:sirocco wrote:
nisi jedini, dosta raje se zali i izgleda da nema rjesenja
zato se NIKAD pri izlasku novog software-a ili uredjaja ne trci pred rudu, nego saceka neko vrijeme da se vidi jeli to-to.
nista nikom ne znaci 10-15 dana sacekati OS, i ne sekirati se ko sad. polako, ima vremena za update OS-a.
Slazem se.
Nisam radio update za 4s, jer sam bas zbog toga cekao i sada se ispostavi da nije neka promjena na ios-u, a 4s na ios8 je uzasno uzasno spor, nevjerovatno spor. Tako da necu ni raditi ios8 update