Pa čovjek kaže da nije ljubitelj takvih nepovezanihJoseMujica wrote:Black Mirror...nešto poput Zone sumraka..svaka epizoda je priča za sebe, a do sada isfurale 4 sezone sa nekih 5-6 epizoda po sezoniperfekcionista1 wrote:Zna li neko seriju koja moze barem priblizno parirati Prison Breaku ili Breaking Bad?
Gladan sam neke serije koja ce mi se tako svidjeti da mi nije problem 10 epizoda odgledati odjednom. Prison Break je serija koju sam 3 puta odgledao. Treba mi takvo nesto, sa jakom pricom. Mnoge sam serije pokusao gledati i najdalje sto sam dosao je druga sezona serije Lost, i ona je postala monotona.
p.s Nisam ljubitelj serija gdje epizode nisu nesto narocito povezane poput onih kriminalistickih.
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- zomri
#15151 Re: Gledate seriju - preporucite je
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#15152 Re: Gledate seriju - preporucite je
uuhhhh kakav zajeb....do mene jezomri wrote:Pa čovjek kaže da nije ljubitelj takvih nepovezanihJoseMujica wrote:Black Mirror...nešto poput Zone sumraka..svaka epizoda je priča za sebe, a do sada isfurale 4 sezone sa nekih 5-6 epizoda po sezoniperfekcionista1 wrote:Zna li neko seriju koja moze barem priblizno parirati Prison Breaku ili Breaking Bad?
Gladan sam neke serije koja ce mi se tako svidjeti da mi nije problem 10 epizoda odgledati odjednom. Prison Break je serija koju sam 3 puta odgledao. Treba mi takvo nesto, sa jakom pricom. Mnoge sam serije pokusao gledati i najdalje sto sam dosao je druga sezona serije Lost, i ona je postala monotona.
p.s Nisam ljubitelj serija gdje epizode nisu nesto narocito povezane poput onih kriminalistickih.
- perfekcionista1
#15153 Re: Gledate seriju - preporucite je
Hvala na prijedlozima, dat cu sansu The Shieldu, mada s obzirom na jedan od komentara da je Prison B. njesra nisam optimistican
Prison Break je najjaca serija u historiji serija. Nema dalje.
- ExNihilo
#15154 Re: Gledate seriju - preporucite je
Povezane su. Ali ne radnjom. 
- zomri
#15155 Re: Gledate seriju - preporucite je
Daj slobodno, samo da naglasim da kako serija ide dalje sve je bolja i bolja, za razliku od većine drugih koje su super u prvoj sezoni onda slijedi pad na glavuperfekcionista1 wrote:Hvala na prijedlozima, dat cu sansu The Shieldu, mada s obzirom na jedan od komentara da je Prison B. njesra nisam optimistican![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#15156 Re: Gledate seriju - preporucite je
perfekcionista1 wrote:Hvala na prijedlozima, dat cu sansu The Shieldu, mada s obzirom na jedan od komentara da je Prison B. njesra nisam optimistican![]()
a nekome su i ove turske serije najbolje ikad,pa tako ne čudi da je nekome i PB,inace meni samo solidna serija,najjača ikad,a sve kontam da se šališ
- perfekcionista1
#15157 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ne mozes porediti taj tip ljudi koji gledaju turske serije sa necim na sta je publika sirom svijeta ostala hipnotisana. I skreno tesko je vjerovati da je nekome PB sranje ili prosjecan, ali dobro.kakavdanakneiskustvu wrote:
a nekome su i ove turske serije najbolje ikad,pa tako ne čudi da je nekome i PB,inace meni samo solidna serija,najjača ikad,a sve kontam da se šališ
Od Izgubljenih sam mnogo ocekivao, odusevio sam se prvim epizodama, cijela prica je bila ekstra, bas moj fazon, ali kad su poceli sa nekim misterioznim sranjima, propadanjem kroz svjetlece tunele, crne sjene koje napadjau ljude i slicno, automatski sam morao ugasiti.
-
kakavdanakneiskustvu
#15158 Re: Gledate seriju - preporucite je
perfekcionista1 wrote:Ne mozes porediti taj tip ljudi koji gledaju turske serije sa necim na sta je publika sirom svijeta ostala hipnotisana. I skreno tesko je vjerovati da je nekome PB sranje ili prosjecan, ali dobro.kakavdanakneiskustvu wrote:
Od Izgubljenih sam mnogo ocekivao, odusevio sam se prvim epizodama, cijela prica je bila ekstra, bas moj fazon, ali kad su poceli sa nekim misterioznim sranjima, propadanjem kroz svjetlece tunele, crne sjene koje napadjau ljude i slicno, automatski sam morao ugasiti.
eto meni su ok prve dvije sezone,kasnije je postalo bezze,blago rečeno
- Dasi
#15159 Re: Gledate seriju - preporucite je
PB prva sezona ok ostalo tesko njesra. Ima ih metar boljih a jedna od tih je definitivno The Shield.perfekcionista1 wrote:Hvala na prijedlozima, dat cu sansu The Shieldu, mada s obzirom na jedan od komentara da je Prison B. njesra nisam optimistican![]()
-
nema me tamo
#15160 Re: Gledate seriju - preporucite je
sta kaze odgledo pilot Oz-a i nije mogao dalje..

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#15161 Re: Gledate seriju - preporucite je
zato mu bayern valja...nema me tamo wrote:sta kaze odgledo pilot Oz-a i nije mogao dalje..![]()
![]()
- SanskiBiser
#15162 Re: Gledate seriju - preporucite je
American Crime Story druga sezona pocela...The Assassination of Gianni Versace. 
-
kakavdanakneiskustvu
#15163 Re: Gledate seriju - preporucite je
je li pocela?SanskiBiser wrote:American Crime Story druga sezona pocela...The Assassination of Gianni Versace.
- perfekcionista1
#15164 Re: Gledate seriju - preporucite je
ako bude i priblizna kao O.J Simpson bicu zadovoljanSanskiBiser wrote:American Crime Story druga sezona pocela...The Assassination of Gianni Versace.
-
kakavdanakneiskustvu
- karanana
#15166 Re: Gledate seriju - preporucite je
nakon prve epizode jos je rano porediti sa oj simpson sezonom. ne znam tacno pricu o versaciju ali meni se cini da ce postavka biti nesto drugacija od oj simpsona tako da ne znam hoce li se i moci porediti. ali i ova definitivno obecava.perfekcionista1 wrote:ako bude i priblizna kao O.J Simpson bicu zadovoljanSanskiBiser wrote:American Crime Story druga sezona pocela...The Assassination of Gianni Versace.
-
kakavdanakneiskustvu
#15167 Re: Gledate seriju - preporucite je
ja kao da sam nekad negdje procitao da bi u ovoj sezoni american crime story trebalo biti rieci o dogadjajima oko uragana katrina u new orleamsu
- karanana
#15168 Re: Gledate seriju - preporucite je
da, kao da sam i ja to nekad negdje cuo. ali planovi se mijenjaju.
- Pitarrr82
#15169 Re: Gledate seriju - preporucite je
kakavdanakneiskustvu wrote:ja kao da sam nekad negdje procitao da bi u ovoj sezoni american crime story trebalo biti rieci o dogadjajima oko uragana katrina u new orleamsu
Samo su sezone zamijenjene zbog problema s produkcijom, sljedeca je Katrina...
-
kakavdanakneiskustvu
#15170 Re: Gledate seriju - preporucite je
okPitarrr82 wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:ja kao da sam nekad negdje procitao da bi u ovoj sezoni american crime story trebalo biti rieci o dogadjajima oko uragana katrina u new orleamsu
Samo su sezone zamijenjene zbog problema s produkcijom, sljedeca je Katrina...
- perfekcionista1
#15171 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sumnjam onda da ce se moci porediti sa O.J Simpson sezonom, ono je bilo nenadmasivo, mozda bar meni jer taj "rat" u sudnici mi je oduvijek bio privlacan za gledati. Inace kroz seriju dobijes utisak da Simspon nije kriv ali kroz dokumentarce dodjes blize istini, lik je psihopata.
-
omar little
#15172 Re: Gledate seriju - preporucite je
kompletan internet poludio oko te the good place. jao kao je ovo, jao kao je ono. jao najbolja. jao divni. kakvo smece, ono network s dna kace. jel gledao to neko? jesam li jedina sa ovim kontra vidjenjem? what is wrong with me? 
- SanskiBiser
#15173 Re: Gledate seriju - preporucite je
omar little wrote:kompletan internet poludio oko te the good place. jao kao je ovo, jao kao je ono. jao najbolja. jao divni. kakvo smece, ono network s dna kace. jel gledao to neko? jesam li jedina sa ovim kontra vidjenjem? what is wrong with me?
Kriptohipster?
Evo poceo skidati pilot extended da vidim sta je to.
- SanskiBiser
#15174 Re: Gledate seriju - preporucite je
Netflix dokumentarna serija Drug Lords, 4 epizode. 
- zomri
#15175 Re: Gledate seriju - preporucite je
nisam gledao ali po onome što čitam serija je relativno duhovita, ima dobru premisu, odličan kraj prve sezone sa twistom a u drugoj su još bolje nastavili kada se činilo da nema izlaza. ekipa oko serije je dobra, glumci vjerujem još bolji(ted danson? yes! kristen bell? omg yes yes yes!) a sve je nastavak tradicije odličnih nbc sitcoma od prije desetak godina.omar little wrote:kompletan internet poludio oko te the good place. jao kao je ovo, jao kao je ono. jao najbolja. jao divni. kakvo smece, ono network s dna kace. jel gledao to neko? jesam li jedina sa ovim kontra vidjenjem? what is wrong with me?