Ili presuda, a potom i oslobadjanje od iste za gospodina Prstenca. Zatim niti jedna sankcija za blacenje sudija i njihovih odluka (da ne spominjem sacekuse), dok se za Pepa predlagalo cak 25 meceva suspenzije (dobio dvije) itd.tzipiripi wrote:Spanish Football Association (RFEF), poznata kao nepristrasna i poštena organizacija.![]()
![]()
![]()
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ascari
#15151 Re: FC Barcelona
- Dr. Kuca
#15153 Re: FC Barcelona
Fura se na Pirla
... Al stvarno gdje ce Ronaldo sa njim? Messi je gospodin an terenu, elegancija, klasa.
-
fixer
#15154 Re: FC Barcelona
Toliko ga je tesko usporediti da ti je prva asocijacija na Messija - Ronaldo. Nemas post u kojem spomenes Messija da ne spomenes Ronalda.Dr. Kuca wrote:Fura se na Pirla... Al stvarno gdje ce Ronaldo sa njim? Messi je gospodin an terenu, elegancija, klasa.
- Logovan
#15155 Re: FC Barcelona
Upravo tako.fixer wrote:Toliko ga je tesko usporediti da ti je prva asocijacija na Messija - Ronaldo. Nemas post u kojem spomenes Messija da ne spomenes Ronalda.Dr. Kuca wrote:Fura se na Pirla... Al stvarno gdje ce Ronaldo sa njim? Messi je gospodin an terenu, elegancija, klasa.
- Dr. Kuca
#15156 Re: FC Barcelona
Jer su njih dvojica trenutno najbolji? Al gdje bi ti razmisljo o tome, tako je tesko. Zao mi je.fixer wrote:Toliko ga je tesko usporediti da ti je prva asocijacija na Messija - Ronaldo. Nemas post u kojem spomenes Messija da ne spomenes Ronalda.Dr. Kuca wrote:Fura se na Pirla... Al stvarno gdje ce Ronaldo sa njim? Messi je gospodin an terenu, elegancija, klasa.
1Messi
2 Ronaldo...
-
fixer
#15157 Re: FC Barcelona
Pa opet kazes da su njih dvojica trenutno najboljih. Toliko da se ne mogu staviti u istu recenicu. Mozemo nabrojati i 100 najboljih, ali obicno kad se to cini samo njih dvojica se spominju.Dr. Kuca wrote:Jer su njih dvojica trenutno najbolji? Al gdje bi ti razmisljo o tome, tako je tesko. Zao mi je.fixer wrote:Toliko ga je tesko usporediti da ti je prva asocijacija na Messija - Ronaldo. Nemas post u kojem spomenes Messija da ne spomenes Ronalda.Dr. Kuca wrote:Fura se na Pirla... Al stvarno gdje ce Ronaldo sa njim? Messi je gospodin an terenu, elegancija, klasa.
![]()
1Messi
2 Ronaldo...
Istina je da oni to jesu. Takodjer je istina da je izmedju njih dvojice tesko izvuci zakljucak ko je bolji. Ja svake sedmice promijenim misljenje.
Razlika izmedju njh je obrnuto proporcionalna trudu koji neko ulaze da dokaze da je jedan od njih bolji. Sto se neko vise trudi da dokaze da je npr. Ronaldo bolji, to je veca istina da su obojica jednako dobri.
- Dr. Kuca
#15158 Re: FC Barcelona
Messi je bolji. Jednostavno je bolji. Klasa, sve. Ronaldo je trkac i fizikaner.fixer wrote: Pa opet kazes da su njih dvojica trenutno najboljih. Toliko da se ne mogu staviti u istu recenicu. Mozemo nabrojati i 100 najboljih, ali obicno kad se to cini samo njih dvojica se spominju.
Istina je da oni to jesu. Takodjer je istina da je izmedju njih dvojice tesko izvuci zakljucak ko je bolji. Ja svake sedmice promijenim misljenje.
Razlika izmedju njh je obrnuto proporcionalna trudu koji neko ulaze da dokaze da je jedan od njih bolji. Sto se neko vise trudi da dokaze da je npr. Ronaldo bolji, to je veca istina da su obojica jednako dobri.
-
fixer
#15159 Re: FC Barcelona
Samo jos dodaj dio " za mene" i neces nista pogresno reci. Ne mozes nametati svoje misljenje svakom. Mada je divno znati da Ronaldo nije klasa.Dr. Kuca wrote:Messi je bolji. Jednostavno je bolji. Klasa, sve. Ronaldo je trkac i fizikaner.fixer wrote: Pa opet kazes da su njih dvojica trenutno najboljih. Toliko da se ne mogu staviti u istu recenicu. Mozemo nabrojati i 100 najboljih, ali obicno kad se to cini samo njih dvojica se spominju.
- Koolin1
#15160 Re: FC Barcelona
men lie, women lie... numbers don't. 
Prije godinu ili dvije, pricalo se samo o tome dali je Messi bolji od Maradone i Pele-a... sad odjednom neki porede Ronalda sa njim
To je sve zbog guranja koje Ronaldo dobija od strane Murinja koji svaki drugi dan daje izjave na to kako je Ronaldo bolji
Neko je ovdje na forumu vec postavljao podatke o njima i njihovim doprinosu prema klubu... gdje stoji da bi Real bio prvak i bez Ronaldovih pogodaka... dok bi Barcelona bila negdje na 7. mjestu da nema Messija... mislim da to govori puno.
Sad prije nego sto pocnete sa kritikama da kazem da je Ronaldo vanserijski igrac, koji je u nekim segmentima igre cak i bolji od Messija (mada je slobodnjake preuzeo Messi). Ronaldo je masina koju bi svaki klub zelio imati... ali jbg Messi je nesto drugo...
Prije godinu ili dvije, pricalo se samo o tome dali je Messi bolji od Maradone i Pele-a... sad odjednom neki porede Ronalda sa njim
To je sve zbog guranja koje Ronaldo dobija od strane Murinja koji svaki drugi dan daje izjave na to kako je Ronaldo bolji
Neko je ovdje na forumu vec postavljao podatke o njima i njihovim doprinosu prema klubu... gdje stoji da bi Real bio prvak i bez Ronaldovih pogodaka... dok bi Barcelona bila negdje na 7. mjestu da nema Messija... mislim da to govori puno.
Sad prije nego sto pocnete sa kritikama da kazem da je Ronaldo vanserijski igrac, koji je u nekim segmentima igre cak i bolji od Messija (mada je slobodnjake preuzeo Messi). Ronaldo je masina koju bi svaki klub zelio imati... ali jbg Messi je nesto drugo...
- ascari
#15161 Re: FC Barcelona
Kome sad ovaj kontrira?Higuain (after the game): "We are pleased to have Messi, he's the best in the world."
-
fixer
#15162 Re: FC Barcelona
To nije rekao.ascari wrote:Kome sad ovaj kontrira?Higuain (after the game): "We are pleased to have Messi, he's the best in the world."
-
fixer
#15163 Re: FC Barcelona
Evo da tebe pitam. Da li pozicija koju igraju moze uticat na tu statistiku?Koolin1 wrote:men lie, women lie... numbers don't.
Prije godinu ili dvije, pricalo se samo o tome dali je Messi bolji od Maradone i Pele-a... sad odjednom neki porede Ronalda sa njim![]()
To je sve zbog guranja koje Ronaldo dobija od strane Murinja koji svaki drugi dan daje izjave na to kako je Ronaldo bolji![]()
![]()
- Logovan
#15164 Re: FC Barcelona

"Moj tata je meni pričao o Maradoni, ja ću svome sinu o Messiju."
-
Verocious
#15165 Re: FC Barcelona
Priznao je toDr. Kuca wrote:Fura se na Pirla... Al stvarno gdje ce Ronaldo sa njim? Messi je gospodin an terenu, elegancija, klasa.
Messi: 'I copied Pirlo!'
-
pakica_
#15166 Re: FC Barcelona
joj, dokle vise prica o messiju i cristianu (jbg, ronaldo je za mene jedan, a to nije ovaj
)

- ultima_palabra
#15167 Re: FC Barcelona
Kad je Pirlo dao onakav gol? Ja se sjećam Ronaldinhovog gola protiv Werdera, čini mi se...Verocious wrote:Priznao je toDr. Kuca wrote:Fura se na Pirla... Al stvarno gdje ce Ronaldo sa njim? Messi je gospodin an terenu, elegancija, klasa.
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#15168 Re: FC Barcelona
Znas koliko nisi u pravuDr. Kuca wrote:Messi je bolji. Jednostavno je bolji. Klasa, sve. Ronaldo je trkac i fizikaner.fixer wrote: Pa opet kazes da su njih dvojica trenutno najboljih. Toliko da se ne mogu staviti u istu recenicu. Mozemo nabrojati i 100 najboljih, ali obicno kad se to cini samo njih dvojica se spominju.
-
Verocious
#15170 Re: FC Barcelona
Dva ove sezone je dao na ovaj nacin, u prvom kolu protiv Parme i protiv Sieneultima_palabra wrote:Kad je Pirlo dao onakav gol? Ja se sjećam Ronaldinhovog gola protiv Werdera, čini mi se...Verocious wrote:Priznao je toDr. Kuca wrote:Fura se na Pirla... Al stvarno gdje ce Ronaldo sa njim? Messi je gospodin an terenu, elegancija, klasa.
![]()
-
LSD
#15172 Re: FC Barcelona
Layne wrote:City 150 mil. za Busquets-a

originalna kragujevka
- Logovan
#15173 Re: FC Barcelona
Layne wrote:City 150 mil. za Busquets-a
-
senty
#15174 Re: FC Barcelona
Koja cenzura... Niti je offtopic, niti krši bilo koje pravilo foruma. Ne smije se ni pitat je li transparent bio.
-
sumirprimus
#15175 Re: FC Barcelona
hvala moderacija hvala...
pdf poltika je gore pri vrhu...
pdf poltika je gore pri vrhu...