FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ascari

#15151 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

tzipiripi wrote:Spanish Football Association (RFEF), poznata kao nepristrasna i poštena organizacija. :wink: :lol: :-)
Ili presuda, a potom i oslobadjanje od iste za gospodina Prstenca. Zatim niti jedna sankcija za blacenje sudija i njihovih odluka (da ne spominjem sacekuse), dok se za Pepa predlagalo cak 25 meceva suspenzije (dobio dvije) itd.
tzipiripi

#15152 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

Majstorski :lol:
Dr. Kuca

#15153 Re: FC Barcelona

Post by Dr. Kuca »

Fura se na Pirla :-D ... Al stvarno gdje ce Ronaldo sa njim? Messi je gospodin an terenu, elegancija, klasa.
fixer

#15154 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Dr. Kuca wrote:Fura se na Pirla :-D ... Al stvarno gdje ce Ronaldo sa njim? Messi je gospodin an terenu, elegancija, klasa.
Toliko ga je tesko usporediti da ti je prva asocijacija na Messija - Ronaldo. Nemas post u kojem spomenes Messija da ne spomenes Ronalda.
Logovan

#15155 Re: FC Barcelona

Post by Logovan »

fixer wrote:
Dr. Kuca wrote:Fura se na Pirla :-D ... Al stvarno gdje ce Ronaldo sa njim? Messi je gospodin an terenu, elegancija, klasa.
Toliko ga je tesko usporediti da ti je prva asocijacija na Messija - Ronaldo. Nemas post u kojem spomenes Messija da ne spomenes Ronalda.
Upravo tako. :thumbup:
Dr. Kuca

#15156 Re: FC Barcelona

Post by Dr. Kuca »

fixer wrote:
Jer su njih dvojica trenutno najbolji? Al gdje bi ti razmisljo o tome, tako je tesko. Zao mi je. :thumbup:
1Messi
2 Ronaldo...
fixer

#15157 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Dr. Kuca wrote:
fixer wrote:
Jer su njih dvojica trenutno najbolji? Al gdje bi ti razmisljo o tome, tako je tesko. Zao mi je. :thumbup:
1Messi
2 Ronaldo...
Pa opet kazes da su njih dvojica trenutno najboljih. Toliko da se ne mogu staviti u istu recenicu. Mozemo nabrojati i 100 najboljih, ali obicno kad se to cini samo njih dvojica se spominju.
Istina je da oni to jesu. Takodjer je istina da je izmedju njih dvojice tesko izvuci zakljucak ko je bolji. Ja svake sedmice promijenim misljenje.
Razlika izmedju njh je obrnuto proporcionalna trudu koji neko ulaze da dokaze da je jedan od njih bolji. Sto se neko vise trudi da dokaze da je npr. Ronaldo bolji, to je veca istina da su obojica jednako dobri.
Dr. Kuca

#15158 Re: FC Barcelona

Post by Dr. Kuca »

fixer wrote: Pa opet kazes da su njih dvojica trenutno najboljih. Toliko da se ne mogu staviti u istu recenicu. Mozemo nabrojati i 100 najboljih, ali obicno kad se to cini samo njih dvojica se spominju.
Istina je da oni to jesu. Takodjer je istina da je izmedju njih dvojice tesko izvuci zakljucak ko je bolji. Ja svake sedmice promijenim misljenje.
Razlika izmedju njh je obrnuto proporcionalna trudu koji neko ulaze da dokaze da je jedan od njih bolji. Sto se neko vise trudi da dokaze da je npr. Ronaldo bolji, to je veca istina da su obojica jednako dobri.
Messi je bolji. Jednostavno je bolji. Klasa, sve. Ronaldo je trkac i fizikaner.
fixer

#15159 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Dr. Kuca wrote:
fixer wrote: Pa opet kazes da su njih dvojica trenutno najboljih. Toliko da se ne mogu staviti u istu recenicu. Mozemo nabrojati i 100 najboljih, ali obicno kad se to cini samo njih dvojica se spominju.
Samo jos dodaj dio " za mene" i neces nista pogresno reci. Ne mozes nametati svoje misljenje svakom. Mada je divno znati da Ronaldo nije klasa. :-?
Koolin1

#15160 Re: FC Barcelona

Post by Koolin1 »

men lie, women lie... numbers don't. :)

Prije godinu ili dvije, pricalo se samo o tome dali je Messi bolji od Maradone i Pele-a... sad odjednom neki porede Ronalda sa njim :-)

To je sve zbog guranja koje Ronaldo dobija od strane Murinja koji svaki drugi dan daje izjave na to kako je Ronaldo bolji :-) :-)

Neko je ovdje na forumu vec postavljao podatke o njima i njihovim doprinosu prema klubu... gdje stoji da bi Real bio prvak i bez Ronaldovih pogodaka... dok bi Barcelona bila negdje na 7. mjestu da nema Messija... mislim da to govori puno.

Sad prije nego sto pocnete sa kritikama da kazem da je Ronaldo vanserijski igrac, koji je u nekim segmentima igre cak i bolji od Messija (mada je slobodnjake preuzeo Messi). Ronaldo je masina koju bi svaki klub zelio imati... ali jbg Messi je nesto drugo...
ascari

#15161 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Higuain (after the game): "We are pleased to have Messi, he's the best in the world."
Kome sad ovaj kontrira? :-D
fixer

#15162 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

ascari wrote:
Higuain (after the game): "We are pleased to have Messi, he's the best in the world."
Kome sad ovaj kontrira? :-D
To nije rekao.
fixer

#15163 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Koolin1 wrote:men lie, women lie... numbers don't. :)

Prije godinu ili dvije, pricalo se samo o tome dali je Messi bolji od Maradone i Pele-a... sad odjednom neki porede Ronalda sa njim :-)

To je sve zbog guranja koje Ronaldo dobija od strane Murinja koji svaki drugi dan daje izjave na to kako je Ronaldo bolji :-) :-)

Neko je ovdje na forumu vec postavljao podatke o njima i njihovim doprinosu prema klubu... gdje stoji da bi Real bio prvak i bez Ronaldovih pogodaka... dok bi Barcelona bila negdje na 7. mjestu da nema Messija... mislim da to govori puno.

Sad prije nego sto pocnete sa kritikama da kazem da je Ronaldo vanserijski igrac, koji je u nekim segmentima igre cak i bolji od Messija (mada je slobodnjake preuzeo Messi). Ronaldo je masina koju bi svaki klub zelio imati... ali jbg Messi je nesto drugo...
Evo da tebe pitam. Da li pozicija koju igraju moze uticat na tu statistiku?
Logovan

#15164 Re: FC Barcelona

Post by Logovan »

Image
"Moj tata je meni pričao o Maradoni, ja ću svome sinu o Messiju." :thumbup:
Verocious

#15165 Re: FC Barcelona

Post by Verocious »

Priznao je to :)
Messi: 'I copied Pirlo!'
pakica_

#15166 Re: FC Barcelona

Post by pakica_ »

joj, dokle vise prica o messiju i cristianu (jbg, ronaldo je za mene jedan, a to nije ovaj :P ) :zzzz: :zzzz:
ultima_palabra

#15167 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Verocious wrote:
Kad je Pirlo dao onakav gol? Ja se sjećam Ronaldinhovog gola protiv Werdera, čini mi se...
Tomahawk11
Globalni moderator

#15168 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Dr. Kuca wrote:
Znas koliko nisi u pravu ;-)
tzipiripi

#15169 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

Verocious

#15170 Re: FC Barcelona

Post by Verocious »

ultima_palabra wrote:
Verocious wrote:
Kad je Pirlo dao onakav gol? Ja se sjećam Ronaldinhovog gola protiv Werdera, čini mi se...
Dva ove sezone je dao na ovaj nacin, u prvom kolu protiv Parme i protiv Siene :)
Layne

#15171 Re: FC Barcelona

Post by Layne »

City 150 mil. za Busquets-a :roll:
LSD

#15172 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Layne wrote:City 150 mil. za Busquets-a :roll:
Image

originalna kragujevka
Logovan

#15173 Re: FC Barcelona

Post by Logovan »

Layne wrote:City 150 mil. za Busquets-a :roll:
:lol: Malo je ovo. :D :lol:
senty

#15174 Re: FC Barcelona

Post by senty »

Koja cenzura... Niti je offtopic, niti krši bilo koje pravilo foruma. Ne smije se ni pitat je li transparent bio.
sumirprimus

#15175 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

hvala moderacija hvala... :dance:
pdf poltika je gore pri vrhu... :wink:
Post Reply