Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jimmy McNulty wrote:Kad je kažnjen onaj lik što je od Mostara prema Sarajevu vozio 300 lm/h na sat i onaj što je divljao po Vlašiću na osnovu snimka trebalo bi onda da i ovi kreteni mogu. Ali sumnjam, velik je to pos'o za naše policajce i njihove nadređene.
Ma nemam pojma, svejdeno, ali evo ovaj prozvani se ne javlja.
I ja sam kući, nego ganjamo se već neko vrijeme da sjednemo, da se zvanično i upoznamo pa nikako! Kontam, vikend, da nije sad gdje u gradu.
Pa bilo bi lijepo ako bi nas par došlo, što da ne.
Ma nemam pojma, svejdeno, ali evo ovaj prozvani se ne javlja.
I ja sam kući, nego ganjamo se već neko vrijeme da sjednemo, da se zvanično i upoznamo pa nikako! Kontam, vikend, da nije sad gdje u gradu.
Pa bilo bi lijepo ako bi nas par došlo, što da ne.
kakavdanakneiskustvu wrote:je li ovo elvis na slici?
Jes'.
Nego, danas sam u gradu vidio onaj merc (mat crna) što je kao oduzet dok je Hayat snimao, kao ima 6000 KM kazni. Da li je to plaćeno, ili ?
otkud znam,to je do suda koliko sam upućen,moralo bi biti plaćeno ono što je duzan da plati po ZOBS-u,od elvisovog sina ili koga več je nedavno oduzet neki merc,mozda je to taj za kojeg pitaš,ali nije ono bio vlasnik nego neki šumar ili boga pitaj šta
Danas kod mene bili neki rodjaci iz Njemacke i ljudi frapirani cinjenicom da se ne moze sa magistralnog puta m17 direktno doci do arene ili soping centra a da ne moras ici na petlju pa kroz cijeli grad i do centra ili arene. Neko je to ovdje vec spominjao..
avenija wrote:Danas kod mene bili neki rodjaci iz Njemacke i ljudi frapirani cinjenicom da se ne moze sa magistralnog puta m17 direktno doci do arene ili soping centra a da ne moras ici na petlju pa kroz cijeli grad i do centra ili arene. Neko je to ovdje vec spominjao..
Bez uvrede druže al nemaju potrebe šta bit toliko frapirani! Ako su tvoji rođaci odavde potekli, naše gore list što bi se reklo, onda bezveze pametuju i glume neke stručnjake. Ibrete se ljudi, šta li? Ne kažem da nije to istina za M17 i taj priključak al suština je nešto drugo.
Edit: Sad nešto kontam u vezi tog priključka. Ako si vozač i malo razmišliš i sam ćeš uvidjet da nema teorije da se ondje napravi bezbjedno uključenje. Nepregledna krivina cijelom dužinom! Za priključenje na magistralni put po zakonu ( a zbog sigurnosti ) morša imati uslove za to, traku za ubrzavanje i još štošta. Kamara stvari bi tu trebala, suvišno i za objašnjavati ali eto, znaju to naši injženjeri saobraćaja iz Njemačke! Ne ljuti se stari ali tako mislim!
avenija wrote:Danas kod mene bili neki rodjaci iz Njemacke i ljudi frapirani cinjenicom da se ne moze sa magistralnog puta m17 direktno doci do arene ili soping centra a da ne moras ici na petlju pa kroz cijeli grad i do centra ili arene. Neko je to ovdje vec spominjao..
reci im da je to zato sto zelimo da nam grad izgleda zivlje tokom desavanja u Areni, a i ako neko nije obavijesten da sa balkona moze vidjeti da se nesto desava. a, sa druge strane, da ponekada i mi zelimo da se osjecamo kao oni veliki gradovi koji imaju kilometarske saobracajne guzve.
Poselami/pozdravi rođake i reci im da ne glume hljeba ti gospodu. Sa M17 fino uđeš u Radakovu i preko Crkvica su direktno kod Arene. Reci im da ne moraju kružiti gradom.
Haj sad...
Sam Centar je mnogo, mnogo izgubio sto nema prikljucak sa M17.
Imas dosta raje koja bi u prolazu stala da odmori, popije kafu, kupi stagod i sta vec ne, a ovako posto prikljucka nema, a ne pegla im se sa ulaskom-izlaskom iz grada, produze samo dalje...
Sam Centar je mnogo, mnogo izgubio sto nema prikljucak sa M17.
Imas dosta raje koja bi u prolazu stala da odmori, popije kafu, kupi stagod i sta vec ne, a ovako posto prikljucka nema, a ne pegla im se sa ulaskom-izlaskom iz grada, produze samo dalje...
Oni da hoce da svrate, svratili bi.. Sljedeće poslije toga bi bilo zasto nema prikljucak na Vc..
Prikljucak arene i shoping centra na M-17 je preseravanje i nista drugo.. Znači izmjestiti prugu, ulagati stotine i hiljada jer je nekom mrsko voziti 3 minute dalje