Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#15126 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Liverpool.

Jedina ekipa gora u realizovanju kornera od FK Sarajeva.
Gandalf

#15127 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Previše mi je alternativan ovaj sastav, mogao je biti barem malo manje alternativan, takođe formacija sa jednim napadačem mi je slaba opcija kada ideš na pobjedu protiv slabijeg protivnika a trojica iza napadača nisu svjetske klase koji nude kamaru opciju u napadu iz pozadine.

Ne sviđa mi se ni sastav ni formacija, trebao je igrati sa dvojicom u napadu, duo Allen i Leiva na sredini odjednom kao starteri su mi recept za katastrofu.
Gandalf

#15128 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Ibe je beskorisni glupan, priželjkujem njegovu dužu povredu za dobrobit ekipe - lopta koju on primi je poklon protivniku, apsolutno ništa ne može a ni ne zna napraviti sa loptom, vjerovatno i najlošije krilo u ligi - broj prodora po strani 0, preciznih pasova 0, centaršuteva 0, šuteva prema golu 0, uspješnih driblinga 0, svaka utakmica isto, samo se zabija u protivnika i gubi lopte.
BHF_Manijak

#15129 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Kako neproduktivan vezni red Bog te vidio. Allen i Lucas su dva igraca koja jedan drugom ne mogli kreirati sansu da su sami isperd protivnickog gola. Ne mogu ni Firmina rasteretit, koji je ispred, jer unesu nevjerovatnu paniku u igru svojim glupostima.
Sa njima dvojicom krenuti ovu utakmicu je ubistvo.
Mora se u drugom mijenjati odmah, Sturridge mora uci, Lallana ili Henderson takodjer, inace - mrka kapa.

Ostaje konstatacija za Ibea od neki dan. Jednodimenzijalan igrac, prilicno skromnih mentalnih sposobnosti. Klasican Englez, ali za razliku od Sterlinga nema ni pas niti zna dati gol. Istrci do gol aut linije i tu je obicno kraj akcije, jer je predvidljivo sta ce uradit.

Ovo se mora uzeti.
Last edited by BHF_Manijak on 06/12/2015 17:55, edited 1 time in total.
Bianconeri1988

#15130 Re: Liverpool FC

Post by Bianconeri1988 »

Ibe jedini koji je u prvom poluvremenu igru Liverpoola činio bržom, davao neki tempo, ovo ostalo, sporo da ne može sporije, ritam kao u utakmici Serije A što ne odgovara Liverpoolu.
King_Kenny

#15131 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Loše Kloppovo poluvrijeme. No, on je pametniji od Rodgersa, zna šta treba činiti, a i na klupi ima rješenja. :)
Predlažem da izbaci Allena, Lucasa i Ibea, uvede Hendersona, Sturridgea i Lallanu i pusti ih da se formiraju kako hoće. moraju dati gol ovakvom Newcastleu. :D
Gandalf

#15132 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Newcastle je preloš, ne pobijediti njih danas je zločin naspram ostvarenih rezultata protiv Citya i Chelsea, na ovim utakmicama se osvajaju titule ili barem uzima mjesto u LP - u Januaru bi zaista dobro došao veznjak i krilo, ovakav sastav nas vraća u Rodgersovo vrijeme, puno startera koji jednostavno ne znaju igrati lopte, nadam se da Klopp uviđa greške koje je danas napravio i da neće biti tvrdoglav sa ovakvim sastavima i formacijama.
BHF_Manijak

#15133 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Pa kako je samo Lucas retardiran igrac, dan ga jebo kad je krocio na Anfield!
Gandalf

#15134 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Da ne znam da je Klopp trener LFC-a rekao bih da ovu utakmicu vodi Rodgers - klasična njegova fuš formacija sa najgorim mogućim starterima - Ibe kao extra loše krilo na krilu, na drugom krilu Milner koji uopšte nije krilo, Allen i Leiva starteri (a ne bi trebali biti u klubu nikako), jedan napadač na terenu naravno totalno izolovan, ma klasična Rodgerovština - Kloppe ne budi Rodgers, ne trudi se iz rostera izvući najgore kao prethodnik, ovakve greške su apsolutno nepotrebne, zbog ovakvog managerisanja klub i jeste u k.......
BHF_Manijak

#15135 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

I to je to... Sto je jos gore, ne vidim naznaka ni da se ista mzoe promjeniti. A ovom bogalju je ovo milijarditi autogol u karijeru, otac ga jebo skinhedski!
almirony

#15136 Re: Liverpool FC

Post by almirony »

Kakvi su ovo hrkljuši mati draga..jos neko kaze da je Seria A lošija. Svaki tim iz Seria A je izmislio fudbal za ove atletičare, barem znaju stajati ko ekipa. Nevjerovatno.
todd_smith

#15137 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

aaa ne vjerujem Newcastle ako ih uzme, Klopp neka se objesi :lol: :lol: :lol:
Edin H.

#15138 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Eto vam Lovren :oops:
animals

#15139 Re: Liverpool FC

Post by animals »

Cisti gol ponisti.. :-)
animals

#15140 Re: Liverpool FC

Post by animals »

Edin H. wrote:Eto vam Lovren :oops:
I sta sa njim..
Edin H.

#15141 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

animals wrote:
Edin H. wrote:Eto vam Lovren :oops:
I sta sa njim..
Nije zatvorio.
skafiskafsnjak

#15142 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

Napadaju li titulu? :lol:
Bianconeri1988

#15143 Re: Liverpool FC

Post by Bianconeri1988 »

Ma zaslužen poraz, Klopp je glavni krivac, osim loše startne postave uopšte nije pripremio psihički ekipu za ovaj meč. Mrljavo i traljavo od početka do kraja.

Ovaj Sturridge mi jedan od najodvratnijih fudbalera, sebičnijeg igrača nisam vidio.
todd_smith

#15144 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Oj dzamijo 2-0 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kontao sam da je katastrofa sto je Chelsea izgubio od Bournemoutha, ili Juve od nekih nizih ekipa...ali od ovakvog Newcastlea fasovati po picici jos dva komada....ccc
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#15145 Re: Liverpool FC

Post by Velkoski »

BHF_Manijak wrote:Pa kako je samo Lucas retardiran igrac, dan ga jebo kad je krocio na Anfield!
:lol:
BHF_Manijak

#15146 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ma ovi igraci su rodjeni luzeri, 90% njih u rosteru, jebo ih caca.
Klopp danas glavni krivac. Ne moze ti u prvoj postavi zajedno igrati Allen i Lucas, dva najglupa igraca koja sam gled'o, ukljucujuci u Premijer ligu BiH, taman da su ti svi ostali fudbaleri u ekipi sakati.

Kud ubleha ne ode u Napoli prije godinu.

Remont ovoj ekipi treb i to totalni, baremm 4-5 igraca, koji ce se uklapati u drugom dijelu sezone, da bi u iducoj to na nesto licilo. Ovako s ovim retardima je mrka kapa. Pun qrac polovnjaka u timu!
todd_smith

#15147 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Sto je najgore uze ih ekipa koja je meni najmrza u Evropi. :lol:

Image

Ibrakovic bio na utakmici vidim
Gandalf

#15148 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Kloppov poraz ispisan Rodgersovim rukopisom, danas je jednostavno uradio najgluplju moguću stvar koju je mogao uraditi, u potpunosti primjenio sve što je Rodgers radio, od početka do kraja - taktika sa jebenim jednim napadačem se primjenjuje protiv jakih ekipa protiv kojih nastojiš izvući rezultat ( dakle u nekih 10% utakmica u sezoni ), a ne kada ganjaš vrh tabele protiv najlošije ekipe u ligi . U ostalim utakmicama napadaš sa svime što imaš, jer u vrhu su ekipe koje melju male ekipe sa što je većom mogućom gol razlikom.

I jednog jebenog napadača možeš staviti samog u špic samo kada je to jebeni Suarez, brzi vihor i majstor driblinga sa extra jakim i preciznim šutem iza kojeg igraju Coutihno, zdrav Sturridge i recimo neko poput Reusa, a ne izolovanog, sporog Bentekea iza kojeg su mrtvi debil Ibe, drvosječa Milner i prepadnuti Firmino.

Zašto bi iko normalan i pri zdravoj pameti sastavio Leivu i Alenna na sredini u prvih 11 ikada, igdje, protiv bilo koga, igrao sa dva krila čija je tehnika slabija od nekih igrača iz naše lige, ma ja bih sada Kloppu zbog ove utakmice 15 šamarčina zavalio, zbog toliko glupog i nepotrebnog poraza za koji je on 100 % kriv.
BHF_Manijak

#15149 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Popravi mi dan komentarom, posebno zadnjim pasusom! :mrgreen:

Ma realno je da u ovoj ekipi imas bas jednu klasu od igrac, a to je Coutinho, znaci strasan igrac, jednog bas dobrog - Sturridge, par finih sa velikim potencijalom - Benteke, Firmino, Can. Ostali mrtve krampe, posebno zadnja linija, koju bi dao da crcni guze, a ne bi im dao da placu!!!

Neki dan gledam Suarezove klipove, golove protiv Norwicha, ma kakav je to velemajstor bio. Boljeg igraca Liverpool nije zadnjih 20 godina imao. Sam sa Sturridgeom nosio kompletnu ekipu. Genije!

Oslanjam se na Kloppov smek i njuh za dobra, a jeftina pojacanja, posebno u odbrani. Mada sa ovakvom zadnjom linijom i Hodzurda bi bio pojacanje!
Tito_i_Partija

#15150 Re: Liverpool FC

Post by Tito_i_Partija »

Kakav kikserski tim je ovaj Liverpool, pa to je nevidjeno. Hajd' sto igras protiv 11 drugih igraca, vec se i protiv svojih moras branit'. Na listi igraca sa najvise autogolova u istoriji EPL-a, Carragher i Skrtel drze drugo i trece mjesto. :lol:

http://www.worldfootball.net/alltime_go ... gentore/1/
Post Reply