Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#15101 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

dvoje debila napravilo kolaps u sarajevu... na otoci clio dodirnuo audija nije mu ni prasinu skinuo s branika ,kolona do socijalnog,naravno svaki debil u prolazu zakoci da vidi sta je bilo.
na d malti grasov autobus se pokvario u lijevoj traci ,kolona do vistafona...jebemti selo sarajevo....
nepass1

#15102 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nepass1 »

bitanga_sa_otesa wrote:dvoje debila napravilo kolaps u sarajevu... na otoci clio dodirnuo audija nije mu ni prasinu skinuo s branika ,kolona do socijalnog,naravno svaki debil u prolazu zakoci da vidi sta je bilo.
na d malti grasov autobus se pokvario u lijevoj traci ,kolona do vistafona...jebemti selo sarajevo....
Jesi li bio u starom gradu. 13 tramvaja parkirano obalom. Kolaps svih kolapsa. Od cobanije do drvenije na 5 zeleno prosao. Naka delegacija pod rotacijama se gura da se provuce. E kontam kad zbog svoje guzice se ne penjem na trotoar necu ni zbog vas.
Pokupim zenu oko 17h kod interexa pofalici. Da se ukljucim na glavnu, blokirali ukljucenje ide neka delegacija. Kolona do merkatora.
Optimist

#15103 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Optimist »

Ministar vanjskih poslova republike Iran. :lol:
bitanga_sa_otesa

#15104 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

nepass1 wrote: Jesi li bio u starom gradu. 13 tramvaja parkirano obalom. Kolaps svih kolapsa. Od cobanije do drvenije na 5 zeleno prosao. Naka delegacija pod rotacijama se gura da se provuce. E kontam kad zbog svoje guzice se ne penjem na trotoar necu ni zbog vas.
Pokupim zenu oko 17h kod interexa pofalici. Da se ukljucim na glavnu, blokirali ukljucenje ide neka delegacija. Kolona do merkatora.
srecom nisam dalje od zemaljskog muzeja isao...
nepass1

#15105 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nepass1 »

Nakon 15km po sarajevu volio bih da imam onu vrecu boxersku da mlatim jedno 2h i sve zamisljam onog vozaca u a6 sa rotacijama :lol:
O'zone
Globalni moderator

#15106 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by O'zone »

Ja sam danas na Obali pizidio na "propuštače".....u potpunosti stane i stoji u srednjoj traci dok mu se iz lijeve i desne uključuju u neprekidnoj koloni. Umjesto da svako propusti po jedno vozilo ispred sebe što bi kreiralo puno brži protok saobraćaja.
nepass1

#15107 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nepass1 »

O'zone wrote:Ja sam danas na Obali pizidio na "propuštače".....u potpunosti stane i stoji u srednjoj traci dok mu se iz lijeve i desne uključuju u neprekidnoj koloni. Umjesto da svako propusti po jedno vozilo ispred sebe što bi kreiralo puno brži protok saobraćaja.
Pa naravno "rajsferslus" sto bi njemci rekli.
Ja uvjek pustim jedno auto, drugom ne dam. Nadam se da ce onaj iza mene isto postupiti.
bitanga_sa_otesa

#15108 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

nepass1 wrote:
O'zone wrote:Ja sam danas na Obali pizidio na "propuštače".....u potpunosti stane i stoji u srednjoj traci dok mu se iz lijeve i desne uključuju u neprekidnoj koloni. Umjesto da svako propusti po jedno vozilo ispred sebe što bi kreiralo puno brži protok saobraćaja.
Ja uvjek pustim jedno auto, drugom ne dam. Nadam se da ce onaj iza mene isto postupiti.
na malti tako jedan ispred mene zakocio skroz i ispred njega rupa 20 metara i propusta 5 auta iz lijeve koji se ukljucuju ono bas me boli q sto vi iza cekate...kad sam mu legao na sirenu ugasi mu se auto :lol:
garankich2013

#15109 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by garankich2013 »

Imal gdje da se traže šoferi C I CE kategorije
nepass1

#15110 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nepass1 »

bitanga_sa_otesa wrote:
nepass1 wrote:
na malti tako jedan ispred mene zakocio skroz i ispred njega rupa 20 metara i propusta 5 auta iz lijeve koji se ukljucuju ono bas me boli q sto vi iza cekate...kad sam mu legao na sirenu ugasi mu se auto :lol:
To su meni neke osnove saobracajne kulture, da pustis jedno auto ili npr kad se iz pravca grada na stupskoj ukljucujem prema aerodromu. Ide 10 auta svi desnom trakom. Pa brate skloni se lijevo, dok se ja ukljucim ti ces se opet desno vratiti.
Neki dan se iz jyska prema kruznom na stupu ukljucujem, ide g5 desnom, vidi me, predje u lijevu.
Doslo mi da vozim za njim dok ne stane i poljubim ga.
bitanga_sa_otesa

#15111 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

nepass1 wrote: To su meni neke osnove saobracajne kulture, da pustis jedno auto ili npr kad se iz pravca grada na stupskoj ukljucujem prema aerodromu. Ide 10 auta svi desnom trakom. Pa brate skloni se lijevo, dok se ja ukljucim ti ces se opet desno vratiti.
Neki dan se iz jyska prema kruznom na stupu ukljucujem, ide g5 desnom, vidi me, predje u lijevu.
kad su takve situacije ja napravim prostora i usporim da bi se taj neko mogao ukljuciti,ako ne zna i nesposoban je ,samo dodam gas pa nek ceka slijedecu rupu, jer ne zelim da se ovaj iza zabije u mene...
Travnički Noćni Šetač

#15112 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Travnički Noćni Šetač »

Pa ja gostujem u Sarajevu ne vozim svakodnevno pa se pomjeram u lijevu traku ako se neko uključuje i poštujem "rajsferslus" sistem... te dvije stvari su nekako nepisano pravilo za prevazilaženje gužve na gradskim saobraćajnicama...
basicm

#15113 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by basicm »

Travnički Noćni Šetač wrote:Pa ja gostujem u Sarajevu ne vozim svakodnevno pa se pomjeram u lijevu traku ako se neko uključuje i poštujem "rajsferslus" sistem... te dvije stvari su nekako nepisano pravilo za prevazilaženje gužve na gradskim saobraćajnicama...
Ako cesce budes dolazio pokvarices se i ti. Bezobrazluk je u porastu zadnje vrijeme, pogotovo zenturace.
Travnički Noćni Šetač

#15114 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Travnički Noćni Šetač »

Ne mogu češće ... jedino da se preselim skroz... :thumbup:
BadBoy

#15115 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

nepass1 wrote: To su meni neke osnove saobracajne kulture, da pustis jedno auto ili npr kad se iz pravca grada na stupskoj ukljucujem prema aerodromu. Ide 10 auta svi desnom trakom. Pa brate skloni se lijevo, dok se ja ukljucim ti ces se opet desno vratiti.
To je tako prosto i jednostanvo, al jok. Isto treba i na autoputu raditi
Dope_Man

#15116 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Dope_Man »

Ti bi mene ljubio stalno jer se ne mogu sjetiti kad sam naisao tako na ukljucenje a da nisam odmah otisao u lijevu kad vidim da ide auto na ukljucenje. Ali 99% ih ne benda ni truni, drzi se ono desne kao da ju je licno napravio il u ratu oslobodio a lijeva prazna k'o pustinja.
Laplace

#15117 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

Dope_Man wrote:
Ti bi mene ljubio stalno jer se ne mogu sjetiti kad sam naisao tako na ukljucenje a da nisam odmah otisao u lijevu kad vidim da ide auto na ukljucenje. Ali 99% ih ne benda ni truni, drzi se ono desne kao da ju je licno napravio il u ratu oslobodio a lijeva prazna k'o pustinja.
Ljubite se privatno, ovo je javni forum. Sramota! :skoljka:
MOSALJOZE

#15118 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MOSALJOZE »

99% ne benda,onaj 1% se nalazi na klixu :mrgreen:
Laplace

#15119 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

MOSALJOZE wrote:99% ne benda,onaj 1% se nalazi na klixu :mrgreen:
Sve što ima kulturnih vozača u BiH je registrovano na Klixovom forumu.
MOSALJOZE

#15120 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MOSALJOZE »

Laplace wrote:
Osim always gospodina
Laplace

#15121 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

MOSALJOZE wrote:
Laplace wrote:
Osim always gospodina
I on je kulturan, osim kad nije. :D
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#15122 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Romeo 80 »

Kontam kakav sad always gospodin, a onda mi se upalise lampice :D Meni ga tacno zao koliko ga na ruke opraste :lol:
Dope_Man

#15123 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Dope_Man »

Pazi, ja ne krijem da vozim uvijek 10-20 preko ogranicenja na otvorenoj cesti, to je moj grijeh i par kaznica sam platio za to dok nisam ukapirao foru sa Navigonom. Ali ne parkiram idiotski i ne smetam ljudima na cesti kad ne moram, a maci se u lijevu traku mi nista ne znaci.
Laertes

#15124 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laertes »

MOSALJOZE wrote:
Laplace wrote:
Osim always gospodina
I ždružđe kad gospoja čisti snijeg na parkingu :lol:
Laplace

#15125 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

Laertes wrote:
MOSALJOZE wrote: Osim always gospodina
I ždružđe kad gospoja čisti snijeg na parkingu :lol:
Dobro, to se ne računa. To je bila stimulacija. On je na taj način htio da pomogne djevojci da brže očisti auto - što se pokazalo kao uspješno.
Post Reply