Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#15101 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
dvoje debila napravilo kolaps u sarajevu... na otoci clio dodirnuo audija nije mu ni prasinu skinuo s branika ,kolona do socijalnog,naravno svaki debil u prolazu zakoci da vidi sta je bilo.
na d malti grasov autobus se pokvario u lijevoj traci ,kolona do vistafona...jebemti selo sarajevo....
na d malti grasov autobus se pokvario u lijevoj traci ,kolona do vistafona...jebemti selo sarajevo....
- nepass1
#15102 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jesi li bio u starom gradu. 13 tramvaja parkirano obalom. Kolaps svih kolapsa. Od cobanije do drvenije na 5 zeleno prosao. Naka delegacija pod rotacijama se gura da se provuce. E kontam kad zbog svoje guzice se ne penjem na trotoar necu ni zbog vas.bitanga_sa_otesa wrote:dvoje debila napravilo kolaps u sarajevu... na otoci clio dodirnuo audija nije mu ni prasinu skinuo s branika ,kolona do socijalnog,naravno svaki debil u prolazu zakoci da vidi sta je bilo.
Pokupim zenu oko 17h kod interexa pofalici. Da se ukljucim na glavnu, blokirali ukljucenje ide neka delegacija. Kolona do merkatora.
- Optimist
#15103 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ministar vanjskih poslova republike Iran. 
- bitanga_sa_otesa
#15104 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
srecom nisam dalje od zemaljskog muzeja isao...nepass1 wrote: Jesi li bio u starom gradu. 13 tramvaja parkirano obalom. Kolaps svih kolapsa. Od cobanije do drvenije na 5 zeleno prosao. Naka delegacija pod rotacijama se gura da se provuce. E kontam kad zbog svoje guzice se ne penjem na trotoar necu ni zbog vas.
Pokupim zenu oko 17h kod interexa pofalici. Da se ukljucim na glavnu, blokirali ukljucenje ide neka delegacija. Kolona do merkatora.
- nepass1
#15105 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nakon 15km po sarajevu volio bih da imam onu vrecu boxersku da mlatim jedno 2h i sve zamisljam onog vozaca u a6 sa rotacijama 
- O'zone
- Globalni moderator
#15106 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja sam danas na Obali pizidio na "propuštače".....u potpunosti stane i stoji u srednjoj traci dok mu se iz lijeve i desne uključuju u neprekidnoj koloni. Umjesto da svako propusti po jedno vozilo ispred sebe što bi kreiralo puno brži protok saobraćaja.
- nepass1
#15107 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa naravno "rajsferslus" sto bi njemci rekli.O'zone wrote:Ja sam danas na Obali pizidio na "propuštače".....u potpunosti stane i stoji u srednjoj traci dok mu se iz lijeve i desne uključuju u neprekidnoj koloni. Umjesto da svako propusti po jedno vozilo ispred sebe što bi kreiralo puno brži protok saobraćaja.
Ja uvjek pustim jedno auto, drugom ne dam. Nadam se da ce onaj iza mene isto postupiti.
- bitanga_sa_otesa
#15108 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
na malti tako jedan ispred mene zakocio skroz i ispred njega rupa 20 metara i propusta 5 auta iz lijeve koji se ukljucuju ono bas me boli q sto vi iza cekate...kad sam mu legao na sirenu ugasi mu se autonepass1 wrote:Pa naravno "rajsferslus" sto bi njemci rekli.O'zone wrote:Ja sam danas na Obali pizidio na "propuštače".....u potpunosti stane i stoji u srednjoj traci dok mu se iz lijeve i desne uključuju u neprekidnoj koloni. Umjesto da svako propusti po jedno vozilo ispred sebe što bi kreiralo puno brži protok saobraćaja.
Ja uvjek pustim jedno auto, drugom ne dam. Nadam se da ce onaj iza mene isto postupiti.
- garankich2013
#15109 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Imal gdje da se traže šoferi C I CE kategorije
- nepass1
#15110 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To su meni neke osnove saobracajne kulture, da pustis jedno auto ili npr kad se iz pravca grada na stupskoj ukljucujem prema aerodromu. Ide 10 auta svi desnom trakom. Pa brate skloni se lijevo, dok se ja ukljucim ti ces se opet desno vratiti.bitanga_sa_otesa wrote:na malti tako jedan ispred mene zakocio skroz i ispred njega rupa 20 metara i propusta 5 auta iz lijeve koji se ukljucuju ono bas me boli q sto vi iza cekate...kad sam mu legao na sirenu ugasi mu se autonepass1 wrote:Pa naravno "rajsferslus" sto bi njemci rekli.O'zone wrote:Ja sam danas na Obali pizidio na "propuštače".....u potpunosti stane i stoji u srednjoj traci dok mu se iz lijeve i desne uključuju u neprekidnoj koloni. Umjesto da svako propusti po jedno vozilo ispred sebe što bi kreiralo puno brži protok saobraćaja.
Neki dan se iz jyska prema kruznom na stupu ukljucujem, ide g5 desnom, vidi me, predje u lijevu.
Doslo mi da vozim za njim dok ne stane i poljubim ga.
- bitanga_sa_otesa
#15111 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kad su takve situacije ja napravim prostora i usporim da bi se taj neko mogao ukljuciti,ako ne zna i nesposoban je ,samo dodam gas pa nek ceka slijedecu rupu, jer ne zelim da se ovaj iza zabije u mene...nepass1 wrote: To su meni neke osnove saobracajne kulture, da pustis jedno auto ili npr kad se iz pravca grada na stupskoj ukljucujem prema aerodromu. Ide 10 auta svi desnom trakom. Pa brate skloni se lijevo, dok se ja ukljucim ti ces se opet desno vratiti.
Neki dan se iz jyska prema kruznom na stupu ukljucujem, ide g5 desnom, vidi me, predje u lijevu.
- Travnički Noćni Šetač
#15112 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa ja gostujem u Sarajevu ne vozim svakodnevno pa se pomjeram u lijevu traku ako se neko uključuje i poštujem "rajsferslus" sistem... te dvije stvari su nekako nepisano pravilo za prevazilaženje gužve na gradskim saobraćajnicama...
- basicm
#15113 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ako cesce budes dolazio pokvarices se i ti. Bezobrazluk je u porastu zadnje vrijeme, pogotovo zenturace.Travnički Noćni Šetač wrote:Pa ja gostujem u Sarajevu ne vozim svakodnevno pa se pomjeram u lijevu traku ako se neko uključuje i poštujem "rajsferslus" sistem... te dvije stvari su nekako nepisano pravilo za prevazilaženje gužve na gradskim saobraćajnicama...
- Travnički Noćni Šetač
#15114 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne mogu češće ... jedino da se preselim skroz... 
-
BadBoy
#15115 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To je tako prosto i jednostanvo, al jok. Isto treba i na autoputu raditinepass1 wrote: To su meni neke osnove saobracajne kulture, da pustis jedno auto ili npr kad se iz pravca grada na stupskoj ukljucujem prema aerodromu. Ide 10 auta svi desnom trakom. Pa brate skloni se lijevo, dok se ja ukljucim ti ces se opet desno vratiti.
- Dope_Man
#15116 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ti bi mene ljubio stalno jer se ne mogu sjetiti kad sam naisao tako na ukljucenje a da nisam odmah otisao u lijevu kad vidim da ide auto na ukljucenje. Ali 99% ih ne benda ni truni, drzi se ono desne kao da ju je licno napravio il u ratu oslobodio a lijeva prazna k'o pustinja.nepass1 wrote: To su meni neke osnove saobracajne kulture, da pustis jedno auto ili npr kad se iz pravca grada na stupskoj ukljucujem prema aerodromu. Ide 10 auta svi desnom trakom. Pa brate skloni se lijevo, dok se ja ukljucim ti ces se opet desno vratiti.
- Laplace
#15117 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ljubite se privatno, ovo je javni forum. Sramota!Dope_Man wrote:Ti bi mene ljubio stalno jer se ne mogu sjetiti kad sam naisao tako na ukljucenje a da nisam odmah otisao u lijevu kad vidim da ide auto na ukljucenje. Ali 99% ih ne benda ni truni, drzi se ono desne kao da ju je licno napravio il u ratu oslobodio a lijeva prazna k'o pustinja.nepass1 wrote: To su meni neke osnove saobracajne kulture, da pustis jedno auto ili npr kad se iz pravca grada na stupskoj ukljucujem prema aerodromu. Ide 10 auta svi desnom trakom. Pa brate skloni se lijevo, dok se ja ukljucim ti ces se opet desno vratiti.
- MOSALJOZE
#15118 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
99% ne benda,onaj 1% se nalazi na klixu 
- Laplace
#15119 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sve što ima kulturnih vozača u BiH je registrovano na Klixovom forumu.MOSALJOZE wrote:99% ne benda,onaj 1% se nalazi na klixu
- MOSALJOZE
#15120 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Osim always gospodinaLaplace wrote:Sve što ima kulturnih vozača u BiH je registrovano na Klixovom forumu.MOSALJOZE wrote:99% ne benda,onaj 1% se nalazi na klixu
- Laplace
#15121 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I on je kulturan, osim kad nije.MOSALJOZE wrote:Osim always gospodinaLaplace wrote:Sve što ima kulturnih vozača u BiH je registrovano na Klixovom forumu.MOSALJOZE wrote:99% ne benda,onaj 1% se nalazi na klixu
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#15122 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kontam kakav sad always gospodin, a onda mi se upalise lampice
Meni ga tacno zao koliko ga na ruke opraste 
- Dope_Man
#15123 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pazi, ja ne krijem da vozim uvijek 10-20 preko ogranicenja na otvorenoj cesti, to je moj grijeh i par kaznica sam platio za to dok nisam ukapirao foru sa Navigonom. Ali ne parkiram idiotski i ne smetam ljudima na cesti kad ne moram, a maci se u lijevu traku mi nista ne znaci.MOSALJOZE wrote:99% ne benda,onaj 1% se nalazi na klixu
- Laertes
#15124 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I ždružđe kad gospoja čisti snijeg na parkinguMOSALJOZE wrote:Osim always gospodinaLaplace wrote:Sve što ima kulturnih vozača u BiH je registrovano na Klixovom forumu.MOSALJOZE wrote:99% ne benda,onaj 1% se nalazi na klixu
- Laplace
#15125 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Dobro, to se ne računa. To je bila stimulacija. On je na taj način htio da pomogne djevojci da brže očisti auto - što se pokazalo kao uspješno.Laertes wrote:I ždružđe kad gospoja čisti snijeg na parkinguMOSALJOZE wrote: Osim always gospodina