Logosoft
Moderator: Benq
- MTV
#15101 Re: Logosoft ALL ABOUT
Onda sam ja imao srece oktobra 2012 kad sam dobio nove i neotpakovane Zyxel router sa antenom, 2 komada AirTies HD resiver i fiksni telefon Gigaset.
Dosad su jos 2x mijenjani routeri i uvijek su dosli novi. Sada je ZTE sa mtel naljepnicom. Ostalo nista nije mijenjano od oktobra 2012.
Ima covjek sliku kao dokaz i treba dobit novu opremu.
Dosad su jos 2x mijenjani routeri i uvijek su dosli novi. Sada je ZTE sa mtel naljepnicom. Ostalo nista nije mijenjano od oktobra 2012.
Ima covjek sliku kao dokaz i treba dobit novu opremu.
- campa_xxx
#15102 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da ne listam sve stranice sad, imam pitanje...imate li vi problema sa listom naloga za pracenje odredjenih emisija ili filmova? Kod mene kompletna lista obrisana i nestala i nije vise moguce postaviti trajni nalog za pracenje bilo cega
- semirsar
#15103 Re: Logosoft ALL ABOUT
teletext na mag254 radi, to opaska na prethodni komentar @MTV
lista kanala kod mene tujdi i bruka snimljenog materijala za pogledat'
- MTV
#15104 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sve "cupaj" iz struje router, resiver. Pa onda pokusaj. Meni sve od toga radi.campa_xxx wrote:Da ne listam sve stranice sad, imam pitanje...imate li vi problema sa listom naloga za pracenje odredjenih emisija ili filmova? Kod mene kompletna lista obrisana i nestala i nije vise moguce postaviti trajni nalog za pracenje bilo cega
Provjeri radil teletekst na sljedecim kanalcicima, molim te ono za menesemirsar wrote:teletext na mag254 radi, to opaska na prethodni komentar @MTV
Nek prosire snimalicu na jos koji kanal bilo bi vise materijala
- semirsar
#15105 Re: Logosoft ALL ABOUT
OBN nejma, pimkac oni njiov imade, kljovasti imade, nejma ono extra, valjda je totaj, hyt hd nejma.MTV wrote:Provjeri radil teletekst na sljedecim kanalcicima, molim te ono za menesemirsar wrote:teletext na mag254 radi, to opaska na prethodni komentar @MTV
lista kanala kod mene tujdi i bruka snimljenog materijala za pogledat': OBN, Pink Srbija, Slon Extra, Hayat HD.
Nek prosire snimalicu na jos koji kanal bilo bi vise materijala
zadovoljan
- MTV
#15106 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pink i Slon (slon pise na epg a logo kanala slon extra ugl to je taj) kod mene kad pokrenem teletekst otvori crnu sliku uopste nema nista a kamoli teleteksta a ova druga dva isto nemaju ttxsemirsar wrote: OBN nejma, pimkac oni njiov imade, kljovasti imade, nejma ono extra, valjda je totaj, hyt hd nejma.
zadovoljan
Hvala
- semirsar
#15107 Re: Logosoft ALL ABOUT
nejma na cemu, tujdi smo da se pomazemo, oce l' to biti kritika him upucena zbog gore navedenog oli nedostupnog. reciderhim usput da ako him se pristucalo oko 17:30h, garant je do mene 
- beni-bu-man
#15108 Re: Logosoft ALL ABOUT
Koliko dugo vremenski se ceka za novi prikljucak da bih ekipa dosla na adresu ?
- MTV
#15109 Re: Logosoft ALL ABOUT
Reklamiraju da je prikljucak u roku 24 sata.beni-bu-man wrote:Koliko dugo vremenski se ceka za novi prikljucak da bih ekipa dosla na adresu ?
- MTV
#15110 Re: Logosoft ALL ABOUT
Naravno da ocesemirsar wrote:nejma na cemu, tujdi smo da se pomazemo, oce l' to biti kritika him upucena zbog gore navedenog oli nedostupnog. reciderhim usput da ako him se pristucalo oko 17:30h, garant je do mene
- beni-bu-man
#15111 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dobro to sto reklamirajuMTV wrote:Reklamiraju da je prikljucak u roku 24 sata.beni-bu-man wrote:Koliko dugo vremenski se ceka za novi prikljucak da bih ekipa dosla na adresu ?
Jah procita par postova u vezi polovne opreme pri novom prikljucku, to treba omah kroz vrata vratiti ako su u stanju sto je neko opisao, prasnjavi, masni ovo ono ...
- MTV
#15112 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja nisam imao problem sa polovnom i masnom opremom tako da nemogu nista reci oko toga.beni-bu-man wrote: Dobro to sto reklamiraju![]()
Jah procita par postova u vezi polovne opreme pri novom prikljucku, to treba omah kroz vrata vratiti ako su u stanju sto je neko opisao, prasnjavi, masni ovo ono ...
Eno @Dorado je trazio dodatni resiver pa su mu ga donijeli onaj dan kad ih je zvao. Al preko telefona je bio neki pametnjakovic pa je rekao moras busiti zid ili sta vec a nista od toga nije morao. Onaj za telefonom i onaj sto ptikljucuje dva su svijeta razlicita
Pretpostavljam da si i ti Nova Otoka pa ce vjerovatno i biti prikljucak u roku 24h.
- beni-bu-man
#15113 Re: Logosoft ALL ABOUT
ma jok kakva Nova Otoka,MTV wrote:Ja nisam imao problem sa polovnom i masnom opremom tako da nemogu nista reci oko toga.beni-bu-man wrote: Dobro to sto reklamiraju![]()
Eno @Dorado je trazio dodatni resiver pa su mu ga donijeli onaj dan kad ih je zvao. Al preko telefona je bio neki pametnjakovic pa je rekao moras busiti zid ili sta vec a nista od toga nije morao. Onaj za telefonom i onaj sto ptikljucuje dva su svijeta razlicita![]()
Pretpostavljam da si i ti Nova Otoka pa ce vjerovatno i biti prikljucak u roku 24h.
Mene zanima ovaj LoGO! Duo+ a sto se tice dodatnog resivera odmah bi trazio da taj uredjaj donesu
Hrasno
Nista zovem ih ovih dana a ti MTV javi se u PP sa listom pitanja koje da im prosljedim
-
vanjki
#15114 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hoce li zamagliti Rai Uno.
-
Sakazulu
#15115 Re: Logosoft ALL ABOUT
Evo zamaglilo vani... pade snijeg i sad će biti svi iznenađeni 
- MTV
#15116 Re: Logosoft ALL ABOUT
Provjeri pipivanjki wrote:Hoce li zamagliti Rai Uno.
- semirsar
#15117 Re: Logosoft ALL ABOUT
zar ovo nije zalosno, korisnici sa seses+ godina razmisljaju o odlasku sa broda oliti provajdera bez kompasaStari kenjac wrote:OK, KAD PRELOMIM! hVALA!Telemach wrote:@Stari kenjac,Stari kenjac wrote:AAaaaa, web tv. Imam logosoftovu. Jel mogu tamo isto. A razmisljam da predjem na telemah. teska srca aili...
Sigurni smo da možemo odgovoriti na Vaša očekivanja. Dostavite nam kontakt telefon kako bi Vas kolege pozvale i prezentovale ponudu te uvjerili da imamo najbolju ponudu na tržištu.
i pogle sto je usluznost, copy/paste onoga sto smo mi nekad davno imali s @ljuskom, sad imadu oni anamotamo unjiha na temi... e lolo lolo, jos te ne popusta mahmurluk posli pjanke, samo sta 's kad jednom progledas, ho's li imati koga da ugledas
- MTV
#15118 Re: Logosoft ALL ABOUT
Racunica je jasna izgube 5-10-15 starih korisnika dobiju 60-70 novih u Novoj Otoci. Porast broja korisnika samo takav a da ku*cem nemaknu. Da izvinete. I sto bi sta uvodili novo osim eventualno najtrazenijih ntv ic Kakanj, Visoko. Kad imamo Kiss i TV Zenica na tom potezu fale ova dva. Jos neprazalih onaj CNN aka Centralne Nacionalne Novosti koji vise nije radio nego radio. A program 23 sata isti ko TV1, onaj jedan sat muzika. To je bio extragigamegasega kanal.semirsar wrote: zar ovo nije zalosno, korisnici sa seses+ godina razmisljaju o odlasku sa broda oliti provajdera bez kompasa![]()
i pogle sto je usluznost, copy/paste onoga sto smo mi nekad davno imali s @ljuskom, sad imadu oni anamotamo unjiha na temi... e lolo lolo, jos te ne popusta mahmurluk posli pjanke, samo sta 's kad jednom progledas, ho's li imati koga da ugledas![]()
A npr. trazis Trace Urban HD koji ce ti k.... to, Prva TV imas Zvezde Granda na OBN (citaj sta ce ti), BBC Earth HD sta ce ti i to pored Nat Geo Wild SD (da nepokvaris oci na HD sliKi), nickelodeon HD imas Tiji HD sinkroniziran na francuski. How yes no svi pricamo francuski bolje od francuza.
SK sta ce vam ba to gonjaju loptu i na City TV-u. Arenu pak imate, to nam je kanal od gazde a o gazdi sve najbolje.
Eto ti gigica ili pola gigice vise na mobitelu. Za viber i fb dovoljno, na yt zaboravi...
Nego kako do Njemacke?!
- DoradO
#15120 Re: Logosoft ALL ABOUT
Telemach-u su otvorena vrata u Novoj Otoci... mene su zvali i nudili mi odličnu "opciju" uz koju finansijski ne bih osjetio raskid ugovora sa LoL-om 
- edin.h
#15121 Re: Logosoft ALL ABOUT
Cudi me da nisu u Logosoftu povecali jos uvijek Internet Pakete 
-
moke_31
#15122 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dobro je ako ne smanje kako su krenuli. Kakve koristi i ako povećaju kad je net u udarnim satima užas (18-24), konekcija stalno puca, naročito kad krenem nešto strimati.
- MTV
#15123 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mogu se sloziti da brzina u navedenim satima opadne al da puca konekcija hvala Bogu toga nema kod mene. Valjda nije jos red na mene 
- beni-bu-man
#15124 Re: Logosoft ALL ABOUT
trebao je ici PPMTV wrote:Mogu se sloziti da brzina u navedenim satima opadne al da puca konekcija hvala Bogu toga nema kod mene. Valjda nije jos red na mene
- afannedim
#15125 Re: Logosoft ALL ABOUT
Niti brzina opada niti puca konekcija bar kod mene je tako.