Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
512MB

#15101 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Eno hin Bake prijeti direkt u Stonom :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#15103 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

UŽIVO IZ VUKOVARA Kolinda: Hrvatska i Srbija nisu prijateljske države
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uziv ... 08274.aspx
jel Hafizaga odvuko Ćirilićara na prigodnu proslavu tj jesul pozvani il se o jadu zabavili oko dugova u mostarskoj bolnici :mrgreen:
DonieBrasco

#15104 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by DonieBrasco »

Ne bi im ja davao 2% paznje jer ce 29. novembra da pokazu svoje pravo lice prvo ovi iz Zagreba a za cirilicara znamo ko je i sta radi.
pici

#15105 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

treba samo komentare pogledat ispod :mrgreen:
Matej Štefinovec · Tehnička škola
Ispravak: vlade RH i RS, kao ni njihovi radikalni pobornici NISU prijatelji.
Meni je jedan pošten Srbin, radnik, student, pet puta veći brat nego vi stoko ratnohuškaška korumpirana!
Like · Reply · 30 · 1 hr

Dejan Kraljek
vidi se da 1991 jos nisi bio rođen, da si bio i da si vidio s kim smo imali posla, imao bi drugačije mišljenje, zato sjedi 1, i šuti
Like · Reply · 1 · 1 hr

Damir Obernauer · Owner-operator at Self-Employed
Dejan Kraljek Možda on nije, ali ja sam svjedok tog vremena i ZNAM gdje su sjedili krivci - onaj glavni u Zagrebu, na Pantovčaku, a izravni partner mu u Beogradu.
Vukovar i sve što se događalo je izravna posljedica ratnohuškačke politike Tuđmana i korumpiranog HDZ-a u izravnoj sprezi s jednako ratnohuškačkom politikom Miloševića i njegove kamarile.
Like · Reply · 7 · 1 hr

Damir Bečić · Mikrofon Star
Dejan Kraljek
Bilo je grdo,,,ali nemreš stalno živit u prošlosti...
Vidiš da svi bežiju tam di je bolje,,,,a mi živimo u prošlosti i tonemo???
Like · Reply · 4 · 59 mins
Show 4 more replies in this thread

Ivan Matošić
tuka na kvadrat, mogla je barem anemičnom dati jednu čokoladicu.
svake godine ista preseravanja istih zgubidana i ljiga....jednom godišnje trk u Vukovar po bodove....potpuno nepotrebno, jer ovce ionako uvijek isto glasaju.
trakikomični vartomet floskula za kamere.
Like · Reply · 4 · 1 hr

Slobodan Stanivuković
Istovarila se u Vukovaru i neće je tamo biti 365 dana.Onda će sa Vučićem dijeliti bukete Todorovog cvića i Soko-Štark čokočadice i tako će proći još jedna godina.
A građani neka žive i dalje,svak u svom sokaku.I neka se iseljavaju i dalje.Za to ju Država ima i plaća.Da se istovari i pusti vodu za sobom.
Like · Reply · 2 · 51 mins

Mirko Badrov
Wooow,nisu prijateljske države... No shit,Sherlock!
Šok i nevjerica u redakciji imbexa,shvatili da rade u neprijateljskoj državi...
Like · Reply · 6 · 1 hr

Marko Benetić
Pa ako je redakcija Indexa u HRVATSKOJ, a SRBIJA je neprijateljska država Hrvatske, kak su oni u neprijateljskoj državi?!
Like · Reply · 49 mins · Edited

Grendocu Mozebit · Manager at World Bank
Hrvatska i Srbija nisu prijateljske države":
A buket cvijeća (cveća) primljen od A.Vučića: što ćemo s tim???
Like · Reply · 19 · 1 hr

Leni Deni · Trinité, Martinique
a tek tulumi kod neprijatelja, čevapi i kajmak, 2 dana joj je bilo loše kolko su se prejeli i iznapijali.
Like · Reply · 9 · 1 hr

Alojz Bitanga · Vojni lekar at Središnji lekarski stožer
Računajmo da to nije buket neprijateljske Srbije već prijateljskog bratskog i evropskog pučanina i demokršćanina Vučića. Partije su bratske a republike neprijateljske.
Like · Reply · 1 · 1 hr

Natalia Turk
a ljubakanje i svaleranje s tomom i vucicem? kricavo roza haljina u kojoj je bila najpocasnija gosca vuciceve kic parade od inauguracije? koja trolerica, svugdje po potrebi mijenja pricu.
Hafis

#15106 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:
jel Hafizaga odvuko Ćirilićara na prigodnu proslavu tj jesul pozvani il se o jadu zabavili oko dugova u mostarskoj bolnici :mrgreen:
Dobar fol :)
Da i ja oprobam:

Upravo sam se vratio s humanitarne akcije prikupljanja pitke vode pod nazivom ''Pomozimo žednom Sarajevu''. Da vidiš kako ljudi daruju. Imamo donatora koji su nesebično darovali po nekoliko stotina litara česmalije.
Planiramo idući tjedan pokrenuti akciju prikupljanja vode i za higijensko - vjerske potrebe.
Već animiramo lokalne pumpadžije da osiguraju potreban broj cisterni.
pici

#15107 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote:
pici wrote:
Dobar fol :)
Da i ja oprobam:

Upravo sam se vratio s humanitarne akcije prikupljanja pitke vode pod nazivom ''Pomozimo žednom Sarajevu''. Da vidiš kako ljudi daruju. Imamo donatora koji su nesebično darovali po nekoliko stotina litara česmalije.
Planiramo idući tjedan pokrenuti akciju prikupljanja vode i za higijensko - vjerske potrebe.

kaki .BA fol... pa djes ti na obljetnici velikog stradanja i velikog herojstva Vukovara... dje je patriJotizam domoljublje... kolko je Ercegovaca bilo gore... ev seKe da vam podigne bolnicu na noge i vrati dugove od HDZ patriJota :mrgreen: :mrgreen:
Mirza007

#15108 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

Takve nalazimo u Banjoj Luci 9.01.
spreca

#15109 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

pici wrote:
Znaci Rudonja i Ciril se nemogu vjencati....a kakva je to ljubav,ali nema veze mogu seoni :izet: iz bez vEncanja kao sto suse i do sada :izet:
Last edited by spreca on 18/11/2017 13:28, edited 1 time in total.
Hafis

#15110 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:[

kaki .BA fol... pa djes ti na obljetnici velikog stradanja i velikog herojstva Vukovara... dje je patriJotizam domoljublje... kolko je Ercegovaca bilo gore... ev seKe da vam podigne bolnicu na noge i vrati dugove od HDZ patriJota :mrgreen: :mrgreen:
E sad, vjerovao mi ti ili ne, ali bio sam na obljetnici 4 ili 5 puta. Zadnji put 2014. Trebo sam i ove godine, ali mi majstori kroz kuću ima deset dana....malo se ponovilo i obnovilo..i nije još kako namjeravam.
A za bolnicu...duga je to priča i bojim se nećeš skontati. Hajmo mi zato na zajebanciju.
Šta misliš da darujemo pet šest solidnijih viška autobusa GRAS-u. Dojadilo više slušati ovu kuknjavu o gradskom prijevozu.... te star, neredovan, te gužva, te džeparenje, marisana, nered... Ja da živim u Sarajevu, unajmljivao bih taxi 24h dnevno....nek vozi čovjek, i on od nečeg mora živjeti.
pici

#15111 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote:

E sad, vjerovao mi ti ili ne, ali bio sam na obljetnici 4 ili 5 puta. Zadnji put 2014. Trebo sam i ove godine, ali mi majstori kroz kuću ima deset dana....malo se ponovilo i obnovilo..i nije još kako namjeravam.
A za bolnicu...duga je to priča i bojim se nećeš skontati. Hajmo mi zato na zajebanciju.
Šta misliš da darujemo pet šest solidnijih viška autobusa GRAS-u. Dojadilo više slušati ovu kuknjavu o gradskom prijevozu.... te star, neredovan, te gužva, te džeparenje, marisana, nered... Ja da živim u Sarajevu, unajmljivao bih taxi 24h dnevno....nek vozi čovjek, i on od nečeg mora živjeti.
ma kaKi.BA majstori koji su to folovi... trk gore na slikovanje :mrgreen:

pa pusĆaj se ti GRASa... nejmaju ercegovci ni trola ni traJvana... neg sto da radimo su bolnicom, dal seKu da saljemo da uredjuje i otpusta viskove il da platimo od pederalnih para dugovanja... ne brini za posal ima mjesta za tebe ovdze Usarajvu :mrgreen:
pici

#15112 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

a jeboga dupli :mrgreen:
Hafis

#15113 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:
Hafis wrote:

ma kaKi.BA majstori koji su to folovi... trk gore na slikovanje :mrgreen:

pa pusĆaj se ti GRASa... nejmaju ercegovci ni trola ni traJvana... neg sto da radimo su bolnicom, dal seKu da saljemo da uredjuje i otpusta viskove il da platimo od pederalnih para dugovanja... ne brini za posal ima mjesta za tebe ovdze Usarajvu :mrgreen:
Neće trebati Seka. Imamo mi takvih Seka i viška.
Što se tiče dugovanja SKB Mostar, to će insallah vlada FBiH platiti, i za to postoji načelni dogovor. E sad, malo je to zapelo zbog ovih predizbornih pokazivanja mišića i ćune, i dobro dođe u zastrašivanju.
A za posao u Sarajevu...eh kad bi vi znali...imam veoma dobru poslovnu suradnju s određenim javnim institucijama u šeheru.
DonieBrasco

#15114 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by DonieBrasco »

Paklene dvije sedmice pred nama, bice svega !

:bih:
Hafis

#15115 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Možda i najpaklenije sedmice u godini.
Počeo je svinjokolj i mada ja to kao gradsko dijete i osvjedočeni dingospo i poluvegetarijanac ne gotivim niti imam iskustva s tim, ne možeš se obraniti od poziva. I onda si najebo ako odeš. To peku, prže, režu, križaju, narezuju, rendaju, toče, nude...ne smiješ odbiti iz kurtoazije... valjat će ovo preživjeti do Božića....
pici

#15116 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote: Neće trebati Seka. Imamo mi takvih Seka i viška.
Što se tiče dugovanja SKB Mostar, to će insallah vlada FBiH platiti, i za to postoji načelni dogovor. E sad, malo je to zapelo zbog ovih predizbornih pokazivanja mišića i ćune, i dobro dođe u zastrašivanju.
A za posao u Sarajevu...eh kad bi vi znali...imam veoma dobru poslovnu suradnju s određenim javnim institucijama u šeheru.

maH slabo ce sad vlada dati novce za oporavak od uspjeHa HDZ kamarile... treba vecina u parlamentu :mrgreen:

sHo .BA Usarajvo nepredjesH ev podigli plaĆe, dobri bonusi itd... meni jaran ošHo u peMziju ko obiĆan vozać-medicinar u hitnoj, en mu peMzija skoro tisHuĆa KaeMica :mrgreen:
Hafis

#15117 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:
Hafis wrote: Neće trebati Seka. Imamo mi takvih Seka i viška.

maH slabo ce sad vlada dati novce za oporavak od uspjeHa HDZ kamarile... treba vecina u parlamentu :mrgreen:

sHo .BA Usarajvo nepredjesH ev podigli plaĆe, dobri bonusi itd... meni jaran ošHo u peMziju ko obiĆan vozać-medicinar u hitnoj, en mu peMzija skoro tisHuĆa KaeMica :mrgreen:
Dat će oni gengele kad se stiša ova predizborna frtutma.

A veliš Sarajevo...podigli plaće. Super, samo to nije za mene. A i jebo plaću, ja to i ne dižem s banke.
pici

#15118 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote: Dat će oni gengele kad se stiša ova predizborna frtutma.

A veliš Sarajevo...podigli plaće. Super, samo to nije za mene. A i jebo plaću, ja to i ne dižem s banke.
tako i treba, volim doture koji se drze Hipokrata... svaka cast
"Kunem se Apolonom liječnikom, Asklepijem; Higijejom i Panakejom, svim bogovima i božicama, zovući ih za svjedoke, da ću po svojim silama i savjesti držati ovu zakletvu i ove obveze. Stoga ću učitelja ovoga umijeća štovati kao svoje roditelje, njegovu ću djecu držati svojom braćom, a budu li htjeli učiti ovu umjetnost, puočavat ću ih bez ugovora i bez plaće. Puštat ću da sudjeluju kod predavanja i obuke i u svem ostalom znanju moja djeca i djeca moga učitelja. Učit ću i đake koji se budu ugovorom obvezali i ovom zakletvom zakleli, ali nikoga drugoga. Svoje propise odredit ću po svojim silama i znanju na korist bolesnika i štitit ću ga od svega što bi mu moglo škoditi ili nanijeti nepravdu. Nikome ne ću, makar me za to i molio, dati smrtonosni otrov, niti ću mu za nj dati savjet. Isto tako ne ću dati ženi sredstvo za pometnuće ploda. Isto ću i pobožno živjeti i izvršavati svoju umjetnost. Ne ću operirati mokraćne kamence, nego ću to prepustiti onima koji se time bave. U koju god kuću stupim, radit ću na korist bolesnika, kloneći se hotimičnog oštećivanja, a osobito zavođenja žena i muškaraca, robova i slobodnih. Što po svojem poslu budem saznao ili vidio, pa i inače, u saobraćaju s ljudima, koliko se ne bude javno smjelo znati, prešutjet ću i zadržati tajnu. Budem li održao ovu zakletvu i ne budem li je prekršio, neka mi bude sretan život i ugled ljudi do u daleka vremena; prekršim li ovu zakletvu i zakunem li se krivo, neka me zadesi protivno."
Škobo Habu

#15119 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Škobo Habu »

Hafis wrote: Dobar fol :)
Da i ja oprobam:

Đesi zafatio vode?

Sa Gornjih il' Donjih Horizonata? :lol:
mO k3

#15120 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Nisam juce uspjeo da pitam imali treceg?? :mrgreen:
Mirza007

#15121 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

Nema nam HZHBovaca danas.
Bezbeli su na balu vampira - obljetnici rahmetli HZHB.
Suza suzu goni.
Streptokok

#15122 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Mirza007 wrote:Nema nam HZHBovaca danas.
Bezbeli su na balu vampira - obljetnici rahmetli HZHB.
Suza suzu goni.
Zli turci im pomrsise planove. Jucer su plasirali novi isprdak. Vele da nije bilo hb ne bi bilo ni bosne. Oni je odbranili.....
Acid25

#15124 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Acid25 »

Naprijed t̶i̶f̶u̶s̶a̶r̶i̶ Hrvati! Preko vode do slobodeeee! Uraaaa!
Image
Post Reply