FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#15101 Re: FC Bayern Munchen
Za revanš će biti spremni Bastian i Ribery,MOŽDA i Robben za nekih 20-ak minuta maximalno.
- madner
#15102 Re: FC Bayern Munchen
Guardiola procitan prije 5 godina, nista novo.
No sto uradi od onakve ekipe i igraca je cudo. Pa njemu treba zabraniti da dovodi igrace juznije od Pirineja.
No sto uradi od onakve ekipe i igraca je cudo. Pa njemu treba zabraniti da dovodi igrace juznije od Pirineja.
- Mišo_Kovač
#15103 Re: FC Bayern Munchen
Tragikomičan performans zadnje linije... Pa jebote, onakvo branjenje nisam gledao ni na Koševu u najcrnjim danima 
-
Mustang1
#15104 Re: FC Bayern Munchen
Izdajico !BHF_Manijak wrote:Kad sam ja govorio za ovog bogalja da je sranje od stopera i nevidjena ubleha. Jebem mu sve cupavo!
- alijagoro
#15105 Re: FC Bayern Munchen
Osvojio ligu prvaka prije 4 godinemadner wrote:Guardiola procitan prije 5 godina, nista novo.
- aveos
#15106 Re: FC Bayern Munchen
Sta ovaj klaun uradi od Heynkesova Bayerna
Neuer-Lahm,Dante,Boateng,Alaba-Javi Martinez,Schwainstaiger-Robben,Kroos,Ribery-Mandzukic
Neuer-Lahm,Dante,Boateng,Alaba-Javi Martinez,Schwainstaiger-Robben,Kroos,Ribery-Mandzukic
- Mišo_Kovač
#15107 Re: FC Bayern Munchen
Od pobrojanih samo je odbrana živa i zdrava i zaslužna za večerašnji debakl 
-
todd_smith
#15108 Re: FC Bayern Munchen
sada je sta uradi od ekipe, sljedece sedmice kada ih klepe 2-0 bice druga ploca
- MOSALJOZE
- Mišo_Kovač
#15110 Re: FC Bayern Munchen
I Minhenu treba čudo da se desi pa da prođemo dalje... Činjenica je da Porto nije ništa specijalno nazad, međutim, umijeće će biti ne primiti go sa ovim bogaljima nazad i pritome natrpati protivnika... Jednostavno, ne vidim nas u polufinalu nakon večeras...

- Logovan
#15111 Re: FC Bayern Munchen
Nije problem samo ova utakmica, nego već dugo se vidi da Pep uništava ekipu svojim taktičkim zamislima.todd_smith wrote:sada je sta uradi od ekipe, sljedece sedmice kada ih klepe 2-0 bice druga ploca
Da Nijemci, ostvare pobjedu u revanšu od 4:0, ovdje niko ne bi trebao promijeniti mišljenje što se tiče Guardiole.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#15112 Re: FC Bayern Munchen
Jesu vala ljudi vise dosadni sa pricom protiv Gvardiole. Pa grob te jebo kad ovi ispadaju ko na terminu, ne moze ti Tito pomoc.Zmijuga loma wrote:A Juppu, Mourinhu ili nekom trećem se nije ništa poklopilo, sve uspjehe sami iznjedrili.BHF_Manijak wrote:Nakon ove epizode u Bayernu, mnogi ce prestati gledati u Guardiolu kao neki vid gurua... Ipak ce se ispostaviti da se mnogo toga poklopilo za onakvu dominaciju sa Barcelonom, od sjajne generacije, pa do ostalog.![]()
Dvije godine zaredom u Ligi prvaka bruka se lika, ali bas bruka.Kako se ne poklopi trojici trenera poslije njega da osvoje CL bar jednom sa tom istom generacijom igrača?
Zaista je skandal izgubiti od Porta bez 7 prvotimaca. Da mu Basel ili Arsenal pale čvoke (ko Juppu) hajd i nekako, ali Porto.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#15113 Re: FC Bayern Munchen
Logovan wrote: Nije problem samo ova utakmica, nego već dugo se vidi da Pep uništava ekipu svojim taktičkim zamislima.
Da Nijemci, ostvare pobjedu u revanšu od 4:0, ovdje niko ne bi trebao promijeniti mišljenje što se tiče Guardiole.
- Logovan
#15114 Re: FC Bayern Munchen
Šta ne valja? Napiši svoje mišljenje._BataZiv_0809 wrote:Logovan wrote: Nije problem samo ova utakmica, nego već dugo se vidi da Pep uništava ekipu svojim taktičkim zamislima.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#15115 Re: FC Bayern Munchen
U utakmici koju igras bez pola standarnih prvotimaca, u kojoj ti odbrana napravi tri katastrofalne greske (individualne, a ne zbog lose poslozenosti) koje suparnik kazni, traziti razlog u treneru je krajnje smijesno.Logovan wrote: Nešto ne valja?
-
LSD
#15116 Re: FC Bayern Munchen
Pojedinci se naprosto brukaju sa svojim neznanjem, a takvi vole uzeti rijeci i dati svoje neko nakaradno mišljenje
dakle, Bayern je veceras igrao bez: Robbena, Riberya, Alabe, Javi Martineza, Benatiae, Schweinsteigera.
Ovdje malo zastanite, prikocite u glupiranju - pa zamislite šta znaci kad imaš pola tima van stroja....ili ako ne možete tako, ako ne možete skontati, onda probajte ovako - npr. zamislite Barcelonu bez Messia, Suareza, Neymara, Inieste, Busquetsa, Piquea
ili ako ne može ni to...zamislite Real bez Ronalda, Jamesa, Ramosa, Benzeme, Marcela, Kroosa itd
- Logovan
#15117 Re: FC Bayern Munchen
Kako već rekoh u prethodnom postu, nije problem samo ova utakmica. Dugo on već jebe Bayern. A i ne može ti ekipa primiti tri gola, ne napraviti ni tri šanse, a da nema ni malo krivice trenera._BataZiv_0809 wrote:U utakmici koju igras bez pola standarnih prvotimaca, u kojoj ti odbrana napravi tri katastrofalne greske (individualne, a ne zbog lose poslozenosti) koje suparnik kazni, traziti razlog u treneru je krajnje smijesno.Logovan wrote: Nešto ne valja?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#15118 Re: FC Bayern Munchen
Eh cuj jebe Bayern.Logovan wrote: Kako već rekoh u prethodnom postu, nije problem samo ova utakmica. Dugo on već jebe Bayern. A i ne može ti ekipa primiti tri gola, ne napraviti ni tri šanse, a da nema ni malo krivice trenera.
Pa covjek je satro sve pred sobom, realno. Rekorder je Bayerna u smislu da je dosao do 50 pobjeda u 62 utakmice. To sad sto se od njega ocekuje da vjecno pobjedjuje i da mu se trazi dlaka u jajetu, druga je stvar. Prosle godine je Real objektivno bio bolji i zasluzeno su slavili.
Ja ga cijenim iz razloga sto covjek ima ideje i viziju. I posto obicno oni koji ne vole Gvardiolu vole Murinja (pritom ne mislim nuzno na tebe, ne znam tvoj stav), uvijek ce mi biti drazi onaj koji pokusa nesto svoje, pa makar ne uspije, nego onaj koji igra ziceraski, grubo, destruktivno,na nacin kako igraju mali klubovi i to sa ekipom vrijednom stotine miliona.
- Jack Be Nimble
#15119 Re: FC Bayern Munchen
Za ocekivati je da Pep kiksa ali nisam se nadao da ce biti 3:1. Sto je super za revans. Trebala bi biti dobra utakmica jedino ako Porto neda prvi.
- Point.
#15120 Re: FC Bayern Munchen
Vjerujem u njemacku masinu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#15121 Re: FC Bayern Munchen
Jasno je da su povrede desetikovale Bayern. To su stvari na koje Guardiola ne moze uticati. Kad ti se povrijedi pola ekipe, tesko je sastaviti normalan tim.
Nije Porto nimalo naivna ekipa. Samo su iskoristili Bayernovu situaciju.
Nije Porto nimalo naivna ekipa. Samo su iskoristili Bayernovu situaciju.
- mO k3
#15122 Re: FC Bayern Munchen
pa zar nije prije nego sto ce poceti trenirati bayern on doveo martineza?? to jest bio jedan od uslova?aveos wrote:Sta ovaj klaun uradi od Heynkesova Bayerna
- mO k3
#15123 Re: FC Bayern Munchen
ali nema 3 titule_BataZiv_0809 wrote:Eh cuj jebe Bayern.Logovan wrote: Kako već rekoh u prethodnom postu, nije problem samo ova utakmica. Dugo on već jebe Bayern. A i ne može ti ekipa primiti tri gola, ne napraviti ni tri šanse, a da nema ni malo krivice trenera.
Pa covjek je satro sve pred sobom, realno. Rekorder je Bayerna u smislu da je dosao do 50 pobjeda u 62 utakmice. To sad sto se od njega ocekuje da vjecno pobjedjuje i da mu se trazi dlaka u jajetu, druga je stvar. Prosle godine je Real objektivno bio bolji i zasluzeno su slavili.
Ja ga cijenim iz razloga sto covjek ima ideje i viziju. I posto obicno oni koji ne vole Gvardiolu vole Murinja (pritom ne mislim nuzno na tebe, ne znam tvoj stav), uvijek ce mi biti drazi onaj koji pokusa nesto svoje, pa makar ne uspije, nego onaj koji igra ziceraski, grubo, destruktivno,na nacin kako igraju mali klubovi i to sa ekipom vrijednom stotine miliona.
neka se javi juppu
- MeanMachine
#15124 Re: FC Bayern Munchen
Jedan je zaključak sinoćne utakmice: Porto je bio bolji - konkretniji i zasluženo su pobijedili. Moglo bi se sada diskutovati o razlozima: da je Bayernu falilo dosta prvotimaca, da su golovi Porta rezultat individualnih grešaka,...Međutim, Porto je pošteno pobijedio iskoristivši jako lošu igru cijelog tima Bayerna i sada se opravdano mogu nadati prolasku u polufinale CL-a. U pojedinim trenucima utakmice se vidjelo da je Pep taktički sve dobro zamislio ali onda nažalost dođe Alonso (kojeg sinoć ništa na terenu nije išlo), Dante (koji je pokazao da je definitivno u potpunosti propao igrač i nije ni za Bayernove klupe, a nekad je bio bolji) ili Boateng (koji je inače najbolji u odbrani Bayerna i dosta siguran u zračnim duelima ali je ovaj put loše procijenio putanju lopte). To su elemtni igre na koje nijedan trener nema uticaja jer bez obzira na taktiku nemoguće je uzeti u obzir kardinalne greške koje su pravili pojedini igrači u ovoj utakmici.
Ubijeđen sam da bi Bayern u punom sastavu i top formi lagano pobijedio Porto u obje utakmice ali to je u ovom trenutku potpuno nevažno jer su sinoć pokazali da čak ni oni, sa širinom ekipe kojom raspolažu, nisu u stanju kompenzirati izostanak toliko važnih igrača iz prvog tima (mislim da to nijedna ekipa u Evropi ne bi uspjela). Treba sačekati razvoj situacije sa povrijeđenim igračima do revanša naredne sedmice i prema tome ravnati očekivanja. Nije ovaj duel još završen, igra se najmanje dodatnih 90 minuta u Minhenu i uz rani pogodak Bayerna za vodstvo Porto bi vrlo lako mogao zijaniti veliku porednost koju su sinoć napravili.
Ubijeđen sam da bi Bayern u punom sastavu i top formi lagano pobijedio Porto u obje utakmice ali to je u ovom trenutku potpuno nevažno jer su sinoć pokazali da čak ni oni, sa širinom ekipe kojom raspolažu, nisu u stanju kompenzirati izostanak toliko važnih igrača iz prvog tima (mislim da to nijedna ekipa u Evropi ne bi uspjela). Treba sačekati razvoj situacije sa povrijeđenim igračima do revanša naredne sedmice i prema tome ravnati očekivanja. Nije ovaj duel još završen, igra se najmanje dodatnih 90 minuta u Minhenu i uz rani pogodak Bayerna za vodstvo Porto bi vrlo lako mogao zijaniti veliku porednost koju su sinoć napravili.
-
Teufik
#15125 Re: FC Bayern Munchen
Preokrenut ce ovo Bayern. Uvjeren sam.