Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Velkoski wrote:penal jeste, kriv je ovaj mongoloid iz odbrane, ovaj uopšte ne bi dao go zbog pozicije lopte
ja ne znam kako postoje ljudi koji ne mrze kompletnu španiju i sve ove njihove retardirane pokrajine najgore sudije, najgori klubovi, najgora repka, apsolutno je sve odvratno
DADADA NA SLICI IZGLEDA KAO PENAL U REALNOSTI NIJE GA NI DOTAKAO S LEĐA
Cijelu utakmicu ovaj engleski supak sudi za Real, faulovi koji se nikad ne sviraju
Mamu im jebem po sto hiljada puta, i onda se cude sto nece biti njihovih sudija na Svjetskom prvenstvu. Fuj!
Velkoski wrote:penal jeste, kriv je ovaj mongoloid iz odbrane, ovaj uopšte ne bi dao go zbog pozicije lopte
ja ne znam kako postoje ljudi koji ne mrze kompletnu španiju i sve ove njihove retardirane pokrajine najgore sudije, najgori klubovi, najgora repka, apsolutno je sve odvratno
Na ovoj slici izgleda kao da je Benatia izbio loptu, ako jeste onda nije penal. Meni se ucinilo da je lopta udarila Lucasa u prsa, u tom slucaju po mom misljenju bi trebao biti penal.
Pa šta imaš mrziti Španiju, sudije, Real, bilo koga iz Španije zbog ovog?
Mislim, stvarno, ljudi, bezveze patetika