Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Kinaski

#15076 Re: Gdje u Sa......

Post by Kinaski »

gjde kupit spida al da nije voden :D
didzej1602

#15077 Re: Gdje u Sa......

Post by didzej1602 »

zna li ko ima li igdje kupiti Hendrick's dzin?
Saian

#15078 Re: Gdje u Sa......

Post by Saian »

CherryLips wrote:
brown.sugar wrote:
Saian wrote:Zna li ko dze ima koloricna ponuda pertli? Tre'a mi bordo. Ta boja bi u Sarajevu trebala biti dostupna.
Ima na carsiji jedna radnja, preko puta nargila bara Oaza. To je ulica gdje je Napoli.ba, Galeb, straznji ulaz u Kolobaru... Valjda ces skontati. :D
Eh jest,što kaže @šećer,obucar Talic ima pertli:) a imaš i na Drveniji, mada tamo uvijek vidjam neke drecave boje
Od ovih toponima samo mi je Kolobara poznata ovako na prvu, ali hvala puno :thumbup:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#15079 Re: Gdje u Sa......

Post by bordo gandalf »

...kupiti Naviforce sat?
Nisrin

#15080 Re: Gdje u Sa......

Post by Nisrin »

Jeste li vidjali negdje popust na Beko masine za pranje vesa osim i Beko prodavnicama?
Vidjela sam neku od 500KM, sa onim sad velikim, lijepim bubnjem, ali me zanima moze li se naci negdje jeftinije?!
CherryLips

#15081 Re: Gdje u Sa......

Post by CherryLips »

Nisrin wrote:Jeste li vidjali negdje popust na Beko masine za pranje vesa osim i Beko prodavnicama?
Vidjela sam neku od 500KM, sa onim sad velikim, lijepim bubnjem, ali me zanima moze li se naci negdje jeftinije?!
Teško,znam jer smo skoro kupovali njihovu susilicu,bilo gdje drugo je siromašan izbor modela a i cijene veće,a imaš u Beku i 5% popusta na keš...
brown.sugar

#15082 Re: Gdje u Sa......

Post by brown.sugar »

Saian wrote:
CherryLips wrote: Eh jest,što kaže @šećer,obucar Talic ima pertli:) a imaš i na Drveniji, mada tamo uvijek vidjam neke drecave boje
Od ovih toponima samo mi je Kolobara poznata ovako na prvu, ali hvala puno :thumbup:
@Cherry, hvala za info o imenu radnje, nikad se ne sjetim pogledati. :thumbup: @Saian, hahaha, nema na cemu. Nadjoh ulicu, krizanje Curciluka Velikog i Cizmedziluka, a evo i slika. :)

Image
Image
mayab

#15083 Re: Gdje u Sa......

Post by mayab »

bordo gandalf wrote:...kupiti Naviforce sat?
Prije par mjeseci kupio jedan na banggood.com , sve ok, brzo stigao :thumbup:
Dzontra_Volta

#15084 Re: Gdje u Sa......

Post by Dzontra_Volta »

CherryLips wrote:
Nisrin wrote:Jeste li vidjali negdje popust na Beko masine za pranje vesa osim i Beko prodavnicama?
Teško,znam jer smo skoro kupovali njihovu susilicu,bilo gdje drugo je siromašan izbor modela a i cijene veće,a imaš u Beku i 5% popusta na keš...
Vidi u Domod-u, tamo je 10% popust na gotovinu.
supercali

#15085 Re: Gdje u Sa......

Post by supercali »

mayab wrote:
opalidobro.com na bosanskom nalazi se inace u bbi-u? :D
__Phoenix__

#15086 Re: Gdje u Sa......

Post by __Phoenix__ »

Trebam poslati neke papire za Tuzlu, kako da mi to stigne najbrže preko bh pošte? Neka preporučena, nešto?
jazzer

#15087 Re: Gdje u Sa......

Post by jazzer »

Gdje kupiti kostim za dijete, neki od ovih njihovih djecijih junaka? Cak ne mora biti ni junak samo da ga
maskiram u nesto :) ? Ima li ih u nekoj prodavnici ili da probam u nekom trznom centru?
VenomousV

#15088 Re: Gdje u Sa......

Post by VenomousV »

jazzer wrote:Gdje kupiti kostim za dijete, neki od ovih njihovih djecijih junaka? Cak ne mora biti ni junak samo da ga
maskiram u nesto :) ? Ima li ih u nekoj prodavnici ili da probam u nekom trznom centru?
BBI -1 sprat, gdje je prije bila game room
Saian

#15089 Re: Gdje u Sa......

Post by Saian »

brown.sugar wrote:
Saian wrote:
CherryLips wrote: Eh jest,što kaže @šećer,obucar Talic ima pertli:) a imaš i na Drveniji, mada tamo uvijek vidjam neke drecave boje
@Cherry, hvala za info o imenu radnje, nikad se ne sjetim pogledati. :thumbup: @Saian, hahaha, nema na cemu. Nadjoh ulicu, krizanje Curciluka Velikog i Cizmedziluka, a evo i slika. :)

Image
Image
wow, obucar Talic ima pertli vaistinu :thumbup:
jazzer

#15090 Re: Gdje u Sa......

Post by jazzer »

VenomousV wrote:
jazzer wrote:Gdje kupiti kostim za dijete, neki od ovih njihovih djecijih junaka? Cak ne mora biti ni junak samo da ga
BBI -1 sprat, gdje je prije bila game room
Hvala. Odoh danas pogledati.
Nisrin

#15091 Re: Gdje u Sa......

Post by Nisrin »

Dzontra_Volta wrote:
CherryLips wrote:
Vidi u Domod-u, tamo je 10% popust na gotovinu.

Hvala, uzeli u Beko shopu, na gotovinu imamo 5% :D
p.s. jeftinije nas izaslo nego u Domodu sa 10% ...
Nisrin

#15092 Re: Gdje u Sa......

Post by Nisrin »

__Phoenix__ wrote:Trebam poslati neke papire za Tuzlu, kako da mi to stigne najbrže preko bh pošte? Neka preporučena, nešto?

Preporucenom i obicnom ti stigne isto za 2-3 dana, jedino sto preporucena ima tracking number po kojem prate gdje se nalazi i to izadje oko 2.90KM...
žako je nesto hitno salji busom ili Fedexom- Fedexom je 10ak KM
Dzontra_Volta

#15093 Re: Gdje u Sa......

Post by Dzontra_Volta »

Nisrin wrote:
__Phoenix__ wrote:Trebam poslati neke papire za Tuzlu, kako da mi to stigne najbrže preko bh pošte? Neka preporučena, nešto?

Preporucenom i obicnom ti stigne isto za 2-3 dana, jedino sto preporucena ima tracking number po kojem prate gdje se nalazi i to izadje oko 2.90KM...
Preporučena pošiljka (možda i obična?) uobičajeno stigne za 1 dan (znači ako pošalješ mislim do 14 sati, dolazi sutra ujutro na adresu). Ovo iz višestrukog iskustva.
supercali

#15094 Re: Gdje u Sa......

Post by supercali »

Prekrij ga carsafom i reci da je casper
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#15095 Re: Gdje u Sa......

Post by bordo gandalf »

supercali wrote:
mayab wrote:
opalidobro.com na bosanskom nalazi se inace u bbi-u? :D
Ja krenuo da kucam opalidobro.ba pa skontah :mrgreen:

@Mayab koji si uzeo?
JanuaryJones

#15096 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

Ima li se u Sa igdje kupiti maramica za sušilicu veša a da nisu Denkmit-ove?
Kinaski

#15097 Re: Gdje u Sa......

Post by Kinaski »

JanuaryJones wrote:Ima li se u Sa igdje kupiti maramica za sušilicu veša a da nisu Denkmit-ove?
sta njima fali?
JanuaryJones

#15098 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

Kinaski wrote:
JanuaryJones wrote:Ima li se u Sa igdje kupiti maramica za sušilicu veša a da nisu Denkmit-ove?
sta njima fali?
Ništa, treba mi raznolikosti. Dosadio mi miris.
__Phoenix__

#15099 Re: Gdje u Sa......

Post by __Phoenix__ »

Dzontra_Volta wrote:
Nisrin wrote:

Preporučena pošiljka (možda i obična?) uobičajeno stigne za 1 dan (znači ako pošalješ mislim do 14 sati, dolazi sutra ujutro na adresu). Ovo iz višestrukog iskustva.
Tako sam i uradio, 2.90, rečeno mi je da će za dan stići, sigurno bolje nego barem 4 dana koliko obična pošta ide u drugi kanton...
Kinaski

#15100 Re: Gdje u Sa......

Post by Kinaski »

JanuaryJones wrote:
Kinaski wrote:
sta njima fali?
Ništa, treba mi raznolikosti. Dosadio mi miris.
ja ne primjetim da nesto pretjerano mirise odjeca, doduse to je utisak nakon prvog koristenja. mozda kasnije bude bolje
denkmit i ja koristim
Post Reply