Nemoj zahebavat da je i Seln dijaspora, sad mi je jasno zasto po forumu redom optuzuje da su Srbi i Hrvati.jeza u ledja wrote:[
"Vi". Austrijanci. Hitlera.
Psst.
I zasto napada "krizare".
Nemoj zahebavat da je i Seln dijaspora, sad mi je jasno zasto po forumu redom optuzuje da su Srbi i Hrvati.jeza u ledja wrote:[
Psst.
https://www.timeshighereducation.com/wo ... cols/statsjeza u ledja wrote: Da nema kakvog clanka iz Wikipedije?![]()
Ne znate... znate svoje radne programe, ljubi vas gazda Trump.
Daleko sam ja od Austrije... Tebi je kancelar onseln wrote:славянин wrote:seln wrote: Da nema kakvog clanka iz Wikipedije?![]()
Ne znate... znate svoje radne programe, ljubi vas gazda Trump.
nego ... dira li te Kurc ima li islamofobije u Austriji![]()
![]()
![]()
![]()
Ti bas i nisi bistar, zar ne?
Inace, cuo sam od kurca da si ti toliko vazan da ti se on uvlaci u supak.
Jebo me otac ako je tebi ikada ista bilo jasno.aratet wrote:Nemoj zahebavat da je i Seln dijaspora, sad mi je jasno zasto po forumu redom optuzuje da su Srbi i Hrvati.jeza u ledja wrote:[
Psst.
I zasto napada "krizare".
Ovo je vogoscanski ogranakVizionar 1985 wrote:Ko zna na slici oni pod oruzjem je li Hamas, i ako jest Hamas koji je. U Libanu vjerovatno ili Jordanu.
Dzaba... tebi lakse metar u dupe, nego centimetar u glavu.aratet wrote:Koliko ih je bilo na strani Srbije?seln wrote: A Sandze su valjda budisti?![]()
Tvoja izjava: u Izraelu ima 20% Arapa (to valjda dokaz koliko je Izrael fin).
Moja izjava: u Srbiji (za vrijeme agresije) bilo vise od 20% muslimana (Sandze, Albanci, Goranci...).
Shvatas ili treba jos jednom za cioniste na jeftinijim okupiranim teritorijama?
Koliko na nasoj strani?
Tebi je vazan, stalno ti je u ustima.славянин wrote:Daleko sam ja od Austrije... Tebi je kancelar onseln wrote:славянин wrote:
nego ... dira li te Kurc ima li islamofobije u Austriji![]()
![]()
![]()
![]()
Ti bas i nisi bistar, zar ne?
Inace, cuo sam od kurca da si ti toliko vazan da ti se on uvlaci u supak.
Ne znaju oni sta im se sprema, samo dok se insomina prijavi u IDF...insomnia78 wrote:Ovo je vogoscanski ogranakVizionar 1985 wrote:Ko zna na slici oni pod oruzjem je li Hamas, i ako jest Hamas koji je. U Libanu vjerovatno ili Jordanu.
Samo socijala brate, nit trazi skole, nit treba znati zanat.seln wrote:Dzaba... tebi lakse metar u dupe, nego centimetar u glavu.aratet wrote:Koliko ih je bilo na strani Srbije?seln wrote: A Sandze su valjda budisti?![]()
Tvoja izjava: u Izraelu ima 20% Arapa (to valjda dokaz koliko je Izrael fin).
Moja izjava: u Srbiji (za vrijeme agresije) bilo vise od 20% muslimana (Sandze, Albanci, Goranci...).
Shvatas ili treba jos jednom za cioniste na jeftinijim okupiranim teritorijama?
Koliko na nasoj strani?
seln wrote:
Tebi je vazan, stalno ti je u ustima.
Nista to. Samo kuhana rakija, trodoni i debele zeneseln wrote:Ne znaju oni sta im se sprema, samo dok se insomina prijavi u IDF...insomnia78 wrote:Ovo je vogoscanski ogranakVizionar 1985 wrote:Ko zna na slici oni pod oruzjem je li Hamas, i ako jest Hamas koji je. U Libanu vjerovatno ili Jordanu.
Svaka cast!aratet wrote:Samo socijala brate, nit trazi skole, nit treba znati zanat.seln wrote:Dzaba... tebi lakse metar u dupe, nego centimetar u glavu.aratet wrote:
Koliko ih je bilo na strani Srbije?
Koliko na nasoj strani?
Bas ce me kauri uciti islamu...славянин wrote:seln wrote:
Tebi je vazan, stalno ti je u ustima.Gledaj ti postaca mumina
![]()
![]()
On na polne organe jadan... jao jao
![]()
Kurc ti kancelar zemlje u kojoj zivis bolan bolan.Ubi se braneci muslimane i Islam a vokabular mu na rangu okolokantasa
Zar ti nisi ozenjen?insomnia78 wrote:Nista to. Samo kuhana rakija, trodoni i debele zeneseln wrote:Ne znaju oni sta im se sprema, samo dok se insomina prijavi u IDF...insomnia78 wrote: Ovo je vogoscanski ogranak
Ti nisi Austrijanac, ali ces zato lijepo pretpostaviti da su oni s kojima razgovaras Amerikanci i s njima asocirati X, Y, Z? Kao sto rekoh ranije, stid te reci odakle se javljas, ko si, sta si. Nije bitna destinacija, bitno je da sa svakim mozes biti negativno asociran.seln wrote:
Kao prvo, nisam Austrijanac.
Drugo, uci istoriju... ah, da...tog predmeta nema u USA.
Trece, sagni se, proturi glavu kroz vlastite noge i onda vici pssst do mile volje.
Cibe!
Ne moram ja nista asocirati, sam zastupas stavove da bi ti Bolton pozavidio.jeza u ledja wrote:Ti nisi Austrijanac, ali ces zato lijepo pretpostaviti da su oni s kojima razgovaras Amerikanci i s njima asocirati X, Y, Z? Kao sto rekoh ranije, stid te reci odakle se javljas, ko si, sta si. Nije bitna destinacija, bitno je da sa svakim mozes biti negativno asociran.seln wrote:
Kao prvo, nisam Austrijanac.
Drugo, uci istoriju... ah, da...tog predmeta nema u USA.
Trece, sagni se, proturi glavu kroz vlastite noge i onda vici pssst do mile volje.
Cibe!
Tamo si, placas poreze toj zemlji, s njima te tako lako mogu asocirati. Znamo kakvog je monstruma zemlja u kojoj zivis stvorila.
Bogami, ako ti zena sazna..insomnia78 wrote:Pa nisam umro
seln wrote: Inace, cuo sam od kurca da si ti toliko vazan da ti se on uvlaci u supak.
seln wrote: Tebi je vazan, stalno ti je u ustima.
Znam ja da ameri sporo kontaju...jeza u ledja wrote:seln wrote: Inace, cuo sam od kurca da si ti toliko vazan da ti se on uvlaci u supak.seln wrote: Tebi je vazan, stalno ti je u ustima.![]()
E svasta, nisam skonto s kim pricam.
Mogu admini slobodno provjeriti iz koje drzave pisem.seln wrote: Svaka cast!
Koliko primas (socijale, ne metara)?
Pa, o kojoj ili cijoj socijali onda pricas?aratet wrote:Mogu admini slobodno provjeriti iz koje drzave pisem.seln wrote: Svaka cast!
Koliko primas (socijale, ne metara)?
Tako da se sigurno zna da nisam na socijali.
Nisam rekao da nemaju oruzja samo pitanje u Gazi koliko oruzja imaju. Jer Hamas i Hezbolaha ima u okolnim drzavama a po slikama ti je tesko razlikovati sta je Hamas a sta Hezbolah, i koji i gdje, jer ih ima u Siriji, Libanu, Jordanu. Jer su slicno obuceni, obiljezja slicna imaju itd. Tako da slikama ne znam je li Hamas iz Gaze ili odnekle drugo itd.славянин wrote:60 i kusur godina ratuju on and off i onda posalju ljude da protestom vrate zemlju jel ???Vizionar 1985 wrote: Pa protestom. Na nacin kako znaju. A oruzja bas nema kako mislis. Ima Hezbolah, Hamas i Palestinci slabo. Jer je pod okupacijom Gaza i skroz je zatvorena kao i ostale Palestinske teritorije.
Kako nemaju oruzija >>>
Puna Gaza oruzija koliko desetina godina se unosi kroz tunele ??? a posalju civile da bacaju kamenje ??? zasto ??????