Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Igbala

#15076 Re: Farma

Post by Igbala »

Kako su nam džuturumi na farmi, slušaju li, svađaju li se, kake li u gaće :mrgreen:
Last edited by Igbala on 03/07/2013 16:59, edited 1 time in total.
Havatar

#15077 Re: Farma

Post by Havatar »

klavirdžija wrote:
Kemp wrote:Šareni, šareni

Evo i ovim u stvari samo pomažu Sraniji, jer dokazuju ono što je ova i rekla (da ga je pozdravljala ranije, a ne na žurci sa Škorićkom). Što je najgore, materijala da je "urnišu" ima koliko hoćeš, a "farmeri" joj samo nabacuju lopte na volej… Ako pobijedi, uvelike će biti i njihova zasluga.
Ako pobijedi to ce biti zato sto je namjesteno i tu misljenje o njoj nema nikakav uticaj kao sto ni pitanja od preko 2 i 3 hiljade lajkova nisu postavljena Sraniji zato sto joj nisu isla u prilog i nisu isla u prilog tome da je ona zrtva.
klavirdžija

#15078 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Svejedno, i ovi nehotice pomažu.
vira

#15079 Re: Farma

Post by vira »

karanana wrote:ima smisla rijec urnisati.
ona znaci unistiti, pretvoriti u prah i pepeo.

kontate? urna - prah i pepeo.
rijesena misterija oko nepoznanice urnisati.Bravo ti ga bate :thumbup: : ,,Filipeeeee pretvaras me u prah i pepeo ,,fakat ima logike :lol:
Kemp

#15080 Re: Farma

Post by Kemp »

Havatar wrote:Ako pobijedi to ce biti zato sto je namjesteno i tu misljenje o njoj nema nikakav uticaj kao sto ni pitanja od preko 2 i 3 hiljade lajkova nisu postavljena Sraniji zato sto joj nisu isla u prilog i nisu isla u prilog tome da je ona zrtva.
:thumbup:
Kemp

#15081 Re: Farma

Post by Kemp »

klavirdžija wrote:Evo i ovim u stvari samo pomažu Sraniji, jer dokazuju ono što je ova i rekla (da ga je pozdravljala ranije, a ne na žurci sa Škorićkom). Što je najgore, materijala da je "urnišu" ima koliko hoćeš, a "farmeri" joj samo nabacuju lopte na volej… Ako pobijedi, uvelike će biti i njihova zasluga.
Izletiće i snimak sa žurke sa Škorićkom, ako ga ovi iz Pinka nisu sklonili, jer parazit to ne bi tek tako rekao. ;-)
klavirdžija

#15082 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Bio je snimak cijele žurke, ako stvarno jeste rekla nije teško naći.
Kemp

#15083 Re: Farma

Post by Kemp »

klavirdžija wrote:Bio je snimak cijele žurke, ako stvarno jeste rekla nije teško naći.
Mrzi me tebra da to tražim, neko će to staviti .To ti vjeruješ da nije rekla ??!!
klavirdžija

#15084 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Evo snimka cijele žurke, ide dalje po dijelovima. Ko nađe nek prijavi :D

Ne vjerujem da je to tada rekla jer je previše namazana za to, ali eto demantujte me.
Kemp

#15085 Re: Farma

Post by Kemp »

Klavirdžija,
ne pada mi na pamet da gledam cijelu žurku jer sam previše puta vidio Staniju kao laže i petlja tako da breZpogovorno vjerujem parazitu šta je rekao.
Samo vidi kako mrzi Memu jer kuja zna šta mu je rekla a sjedi sa irvasom i Tarotom a zna se šta su o njoj pričali i kako su je vrijeđali.
klavirdžija

#15086 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Što onda parazitu u džepnom pakovanju niste vjerovali i kada je srao po Memi? Do juče joj se uvlačio u pakaš i tračao i srao po drugima, ali kada je vidio da joj je i on nebitan odjednom povrijeđena sujeta.

Sranija, kao što rekoh, pokvarena do srži, ali ovi konkretni primjeri koje lafo navode su glupost. Umjesto da je unište onim što je srala o "kumovima" i to danima, i to su poluodradili, a resto joj nabacuju lopte na volej.

Najgluplji juče ispade Miki, započe priču o tome kako stalno tračaju druge (kao što i čine) pa onda odjednom "ne sjećam se ja sad konkretno, Radojka znaš li ti" :lol: Debili i licemjeri kojima je jedino krivo što i oni ne mogu tako, a ne iz nekakvih iskrenih moralno-etičkih pobuda kao što to predstavljaju. Sve je to u pet deka vanago.
Kemp

#15087 Re: Farma

Post by Kemp »

klavirdžija wrote:Što onda parazitu u džepnom pakovanju niste vjerovali i kada je srao po Memi? Do juče joj se uvlačio u pakaš i tračao i srao po drugima, ali kada je vidio da joj je i on nebitan odjednom povrijeđena sujeta.
Ti vjeruješ njoj ja parazitu .
jastuk1

#15088 Re: Farma

Post by jastuk1 »

Kemp wrote:Klavirdžija,
ne pada mi na pamet da gledam cijelu žurku jer sam previše puta vidio Staniju kao laže i petlja tako da breZpogovorno vjerujem parazitu šta je rekao.
Samo vidi kako mrzi Memu jer kuja zna šta mu je rekla a sjedi sa irvasom i Tarotom a zna se šta su o njoj pričali i kako su je vrijeđali.
Da, pored toga što je egoista i samoljubac, Sranija ŽDERE svoje dostojanstvo, odnosno one mrvice koje su ostale od njenog "dostojanstva."

Najviše mrzi Memu jer je Memo najviše raskrinkao.

ODVRATNA JE DO BOLA I POVRAĆANJA i pravi je predstavnik moralnog posrnića nekih mladih na Baklanu.

Ona kaže žene ljubomorne na njenu guzu i mrze je. Toliki je egoista da ne može da shvati da ima ljepših žena tamo, a da joj prebacuju egoizam.

ONA KRITIKU NJENOG EGOIZMA SHVATA KAO LJUBOMORU NA NJU. Pa može li neko biti pokvareniji od nje????

Stanija pogan nad poganima sa gnojem u glavi. Nevjerovatno da neko može biti toliko pokvaren????????????
Igbala

#15089 Re: Farma

Post by Igbala »

Koja svrha tražiti snimak kad bi ona porekla kao i ono za 90% srpkinja, džuturumka je to :evil:

I specijalno da pozdravim sve forumaše, posebno Sabirnog, Havatara, Dječaka, Ledu, Gnjeva, Karananu :smeker:
Kako ste, šta mi radite, slušaju li sinovi, je li vam dosadno bez mene dok sam ja na farmi :mrgreen:

Eki je bolan kraljčina, ništa bez njegovih šovova, sve ostalo me samo umori i iznervira. :facepalm:
gnjev

#15090 Re: Farma

Post by gnjev »

Svejedno i da nije bilo to za dernek kad je pjevala Mira , pozdravila ga je kad je isla ona pjesma sareni leptiru.. To je bio dan 51. i uveliko su ``furali`` Stanija i Filip .

Zdravo Igbalo , uranila naspavala ?
klavirdžija

#15091 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Kemp wrote:
klavirdžija wrote:Što onda parazitu u džepnom pakovanju niste vjerovali i kada je srao po Memi? Do juče joj se uvlačio u pakaš i tračao i srao po drugima, ali kada je vidio da joj je i on nebitan odjednom povrijeđena sujeta.
Ti vjeruješ njoj ja parazitu .
Ja vjerujem samo svojim očima, a ti kako kojem lažovu, po potrebi.
Kemp

#15092 Re: Farma

Post by Kemp »

klavirdžija wrote:Ja vjerujem samo svojim očima, a ti kako kojem lažovu, po potrebi.
:thumbup: :mrgreen:
Havatar

#15093 Re: Farma

Post by Havatar »

:vozdra: Igbala.
Danas preko cijelog dana prikazuju Sraniju i Filipa na merkuru i ono sta oni pricaju , i u 11 i u 16 prikljucivali su im se Drot , Vesna , Glumica i to je zbog toga sto su je sinoc razbili pa danas ima citav dan da prica svoju pricu da bi promijenili misljenje naroda posto je sinoc sve dokazano i ko je ona i kakvo je stanje napolju. Niko drugi nije prikazan ni sekundu iako se cuje kako ovi ostali pjevaju , sale se, prave sovove i mnogo su interesantniji nego oni.
Last edited by Havatar on 03/07/2013 17:47, edited 1 time in total.
klavirdžija

#15094 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Igbala wrote:Koja svrha tražiti snimak kad bi ona porekla kao i ono za 90% srpkinja, džuturumka je to :evil:

I specijalno da pozdravim sve forumaše, posebno Sabirnog, Havatara, Dječaka, Ledu, Gnjeva, Karananu :smeker:
Kako ste, šta mi radite, slušaju li sinovi, je li vam dosadno bez mene dok sam ja na farmi :mrgreen:

Eki je bolan kraljčina, ništa bez njegovih šovova, sve ostalo me samo umori i iznervira. :facepalm:
Nije upitno da je ona pokvareni i lažov, već se svađamo oko toga kako odjednom i dojučerašnji lažov i spletkaroš (i ovdje ste ga redom do jučer pišali) zvani Tabure odjednom posta Glas Istine.

I Eki je apsolutni beskičmenjak koji bi za malo pažnje i eurića i rođenu mater prodao, znači sve je to tu negdje. Da ima nešto samopoštovanja jedino vrijedno spomena bi bili Danijel, a da nije previše proračunata i Darija, Jovanu ostavljam po strani jer je nestabilna. Ostalo u pet ili deset deka vanago, kao što i rekoh.
Havatar

#15095 Re: Farma

Post by Havatar »

klavirdžija wrote:
Igbala wrote:Koja svrha tražiti snimak kad bi ona porekla kao i ono za 90% srpkinja, džuturumka je to :evil:

Nije upitno da je ona pokvareni i lažov, već se svađamo oko toga kako odjednom i dojučerašnji lažov i spletkaroš (i ovdje ste ga redom do jučer pišali) zvani Tabure odjednom posta Glas Istine.

I Eki je apsolutni beskičmenjak koji bi za malo pažnje i eurića i rođenu mater prodao, znači sve je to tu negdje. Da ima nešto samopoštovanja jedino vrijedno spomena bi bili Danijel, a da nije previše proračunata i Darija, Jovanu ostavljam po strani jer je nestabilna. Ostalo u pet ili deset deka vanago, kao što i rekoh.
Najbolji su Shah , Ekrem, Memo i Danhil
dječak sa šibicama

#15096 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Valjda je i maloumnom covjeku jasno da Fitjko sa Farme nije isto sto i Fitjko nakon farme, odnosno decko koji je bio vani par sedmica i vratio se na farmu.

Poseban pozdrav sranijinim fanovima, kako ste bate, trosite li pare na svoju princezu.
dječak sa šibicama

#15097 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Havatar wrote::vozdra: Igbala.
Danas preko cijelog dana prikazuju Sraniju i Filipa na merkuru i ono sta oni pricaju , i u 11 i u 16 prikljucivali su im se Drot , Vesna , Glumica i to je zbog toga sto su je sinoc razbili pa danas ima citav dan da prica svoju pricu da bi promijenili misljenje naroda posto je sinoc sve dokazano i ko je ona i kakvo je stanje napolju. Niko drugi nije prikazan ni sekundu iako se cuje kako ovi ostali pjevaju , sale se, prave sovove i mnogo su interesantniji nego oni.
Jel bilo opet u 11, 14 i 16h? :D

Ma moze ona prditi sta hoce, ni mutavac joj ne vjeruje, nego ne moze sada napustiti "ljubavnu pricu" jer onda nista uradio nije, ovako ce tjerati do kraja po mogucnosti do pobjede.... a onda, cuce se.

Niti ona vjeruje njemu, niti on njoj vjeruje.
klavirdžija

#15098 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Ma ja, duboko se pokajao i nakon boravka u manastiru u Čelebićima postao drugi čovjek. :lol:

Jedina promjena je to što je vidio da je za Sraniju niko i ništa i da joj se džaba uvlačio u pakaš i da su ovi derali njegovog Akija tokom gazdovanja. Osim toga, potpuno isti kompleksaš kao i prije par sedmica.
P308

#15099 Re: Farma

Post by P308 »

dječak sa šibicama wrote:
Havatar wrote::vozdra: Igbala.
Jel bilo opet u 11, 14 i 16h? :D

Ma moze ona prditi sta hoce, ni mutavac joj ne vjeruje, nego ne moze sada napustiti "ljubavnu pricu" jer onda nista uradio nije, ovako ce tjerati do kraja po mogucnosti do pobjede.... a onda, cuce se.

Niti ona vjeruje njemu, niti on njoj vjeruje.

Ma sta ti je, to je prava ljubav
LEDA

#15100 Re: Farma

Post by LEDA »

Igbalaaaaaa :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Eki je car za mnoge ondje .....ako ga jane volEm baš :D
Locked