Jest lik mrtvi australijski debil al po ovom klipu vidis kolika je smijurija od sankcija u pitanju, bukvalno svi brendovi su tu

Ovo mi je jako
smijurija od sankcija

tramvajtrojka wrote: ↑22/01/2024 09:29
Jest lik mrtvi australijski debil al po ovom klipu vidis kolika je smijurija od sankcija u pitanju, bukvalno svi brendovi su tu![]()
samo ime promijenili
, a i sami brendovi od TH, Lacoste, Mango, Ecco i ostali najveci su tu
Ovo mi je jako![]()
![]()
i sve je na ovaj fazon tako i poljska lpp grupacija koja je i kod nas sinsay je postao si, reserved re itd.itd.
smijurija od sankcija![]()
Rosobrnadzor je utvrdio kršenja u svim institutima koji provode jezične ispite za migrante. Odnosno, rezultati ispita su kupljeni. Uzmimo medicinsku dokumentaciju – to je stvarno pitanje nacionalne sigurnosti. Ako se čovjek želi baviti ugostiteljstvom, mora biti zdrav, ali i zdravstvena uvjerenja se masovno i lako kupuju na internetu. O stanovima u kojima se migranti prijavljuju na stotine i tisuće, da i ne govorimo. Pa kako će se netko iz druge države ponašati prema nama ako mu odmah na ulazu jasno stavimo do znanja da može raditi što hoće? Uopće zato ne čudi što su se posljednjih godina u našu zemlju preko granica aktivno uvukli svakakvi kriminalci i vjerski radikali koje nitko ne treba u vlastitoj zemlji. Korupcija je leglo kriminala.
Sada mnogi sanjaju da se u Rusiju doseljavaju ljudi iz Europe i Sjedinjenih Država, baš kao u vrijeme Katarine Velike. Reklo bi se da je kod nas stvarno raj za obiteljski, tradicionalno orijentirane ljude. Minimalni porezi, besplatna zemlja, ogromne poslovne mogućnosti, bez LGBT propagande. Međutim, vojsci korumpiranih dužnosnika koji se hrane migracijama takvi ljudi u Rusiji nisu potrebni...
Važno je razumjeti da su to rješivi problemi. Problem je što nismo dobri u kontroli i filtriranju migracijskih tokova, pazeći da najbolji predstavnici svojih zemalja dolaze k nama. To moramo naučiti — bez histerije, dosljedno i oštro...
Znaci, nesto ovako:tramvajtrojka wrote: ↑22/01/2024 09:29Jest lik mrtvi australijski debil al po ovom klipu vidis kolika je smijurija od sankcija u pitanju, bukvalno svi brendovi su tuSpoilerShow![]()
samo ime promijenili
, a i sami brendovi od TH, Lacoste, Mango, Ecco i ostali najveci su tu Ovo mi je jako
![]()
![]()
i sve je na ovaj fazon tako i poljska lpp grupacija koja je i kod nas sinsay je postao si, reserved re itd.itd.
Narod je jednostavna masa. Nek ima ulja, putera, hljeba, gaca, carapa - robe siroke potrosnje, ne vidim kakve to veze ima.jednonogi_Jack wrote: ↑22/01/2024 10:45SpoilerShowtramvajtrojka wrote: ↑22/01/2024 09:29
Jest lik mrtvi australijski debil al po ovom klipu vidis kolika je smijurija od sankcija u pitanju, bukvalno svi brendovi su tu![]()
samo ime promijenili
, a i sami brendovi od TH, Lacoste, Mango, Ecco i ostali najveci su tu
Ovo mi je jako![]()
![]()
![]()
Ništa to ne spada u sankcije.![]()
Propalo bankarstvo, autoproizvodnja, avioproizvodnja, svemirski program, komunalna infrastruktura, zdravstvo, prosječna plata se prepolovila...![]()
Ali oni imaju gaća za kupit. Blago njima.![]()
Sve za dvije godine.
A gradili sve ovo decenijama.
![]()
Guverner Kaliningradske oblasti Anton Alikhanov okrivio je filozofa Immanuela Kanta za izbijanje rusko-ukrajinskog rata. Kako izvještava FederalPress , on je takvu izjavu dao na V kongresu političkih znanstvenika u Svetlogorsku.
Prije svega, rekao je da “Kant, koji je ovdje rođen, ima gotovo izravnu vezu s globalnim kaosom, globalnom rekonstrukcijom s kojom se sada suočavamo, a štoviše, ima izravnu vezu s vojnim sukobom u Ukrajini”.
Prema guvernerovom tijeku misli, Kant je uspio "postaviti temelje njemačke klasične filozofije", istovremeno "napumpati njemačku volju" i istovremeno je odsjeći od "najviših vrijednosti". Tako je zbog njegovih aktivnosti, prema Alikhanovu, pokrenut ne samo Prvi svjetski rat, već i rat Rusije protiv Ukrajine, budući da “Zapad već dugo krši sve dogovore koji su postignuti”.
Kakvo samo unezvjereno pranje ruku, za WW I.jednonogi_Jack wrote: ↑11/02/2024 21:03 Nove spoznaje orkovskih mislilaca...
Guverner Kaliningradske oblasti Anton Alikhanov okrivio je filozofa Immanuela Kanta za izbijanje rusko-ukrajinskog rata. Kako izvještava FederalPress , on je takvu izjavu dao na V kongresu političkih znanstvenika u Svetlogorsku.
Prije svega, rekao je da “Kant, koji je ovdje rođen, ima gotovo izravnu vezu s globalnim kaosom, globalnom rekonstrukcijom s kojom se sada suočavamo, a štoviše, ima izravnu vezu s vojnim sukobom u Ukrajini”.
Prema guvernerovom tijeku misli, Kant je uspio "postaviti temelje njemačke klasične filozofije", istovremeno "napumpati njemačku volju" i istovremeno je odsjeći od "najviših vrijednosti". Tako je zbog njegovih aktivnosti, prema Alikhanovu, pokrenut ne samo Prvi svjetski rat, već i rat Rusije protiv Ukrajine, budući da “Zapad već dugo krši sve dogovore koji su postignuti”.
Ja, inace im treba vjerovati da su to razvili samo jer to tako kazu. Jesu to oni isti rusi "Ne planiramo napasti Ukrajinu, samo radimo vojne vjezbe"? Jesu li to isti "U Ukrajini nije rat, to je specijalna vojna operacija"?
Dino79 wrote: ↑14/02/2024 21:06 Juce su objavili da je Kina i Rusija skoro potpuno izbacila dolar u međusobnoj trgovini i time izvrsili udar na americki dolar.
Danas objavili da je Rusija blizu da pusti u proizvodnju lijek protiv raka.
Sigurno su taj lijek ranije razvili a sad ga pustaju po niskoj cijeni samo da bi unistili faaceutsku industriju zapada.
Mislim da su ovo potezi puno konkretniji od raketa i arsenala raznih oruzha u ukrajini a sve zbog par kilometara teritorije tamo vamo.
Radi se o "vakcini".Dino79 wrote: ↑14/02/2024 21:06 Juce su objavili da je Kina i Rusija skoro potpuno izbacila dolar u međusobnoj trgovini i time izvrsili udar na americki dolar.
Sigurno su taj lijek ranije razvili a sad ga pustaju po niskoj cijeni samo da bi unistili faaceutsku industriju zapada.
Mislim da su ovo potezi puno konkretniji od raketa i arsenala raznih oruzha u ukrajini a sve zbog par kilometara teritorije tamo vamo.
Klix objavio. mislim da nije sponzorisan clanak.jednonogi_Jack wrote: ↑14/02/2024 21:37Dino79 wrote: ↑14/02/2024 21:06 Juce su objavili da je Kina i Rusija skoro potpuno izbacila dolar u međusobnoj trgovini i time izvrsili udar na americki dolar.
Mislim da su ovo potezi puno konkretniji od raketa i arsenala raznih oruzha u ukrajini a sve zbog par kilometara teritorije tamo vamo.![]()
Sad bi ti i putko zvani lažov reko aj ne rise.