Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zomri wrote:
A kako su ga trebali prikazati '28? Sa dvoje nejači na bajonetu, predmnijevam
Čovječe kerberski, šta se njime imaju baviti '28. kako udara štajaznam po odojku u jeku porasta ustaštva u Hrvatskoj 2017.?
Baš onako smart muv. I, naravno, sad ćeš tek nastavljati s razvodnjavanjem (a prosuo si se k'o riža), a Nihilist se ispali samo tako.
sta istorijski znaom o pavelicu u to doba? pa da li je on bio advokat onom makedoncu? ustvari nebitno, bavljenje pavelicom vec u prvoj sezoni im otvara put za jos nekoliko sezona s njim kao ulogom koja bi mogla biti bitnija.
mislim....sto su onda ubacivali i mustafu golubica u sve? i on ce biti bitan kasnije sigurno.
Sve je to bitno da se iznivelira hu-ha mir mir mir niko nije kriv svi smo naši samo jaši, ali opet budemo udarili po Bozniji ka dođe vrijeme za to.
Glupi Bosanci hihihihihi. Eno ni međusobno sami ne znaju komunicirati hihihi. Kako ih opet budemo odrali.
Last edited by johnnykola on 05/01/2018 20:28, edited 1 time in total.
zomri wrote:
Čovječe kerberski, šta se njime imaju baviti '28. kako udara štajaznam po odojku u jeku porasta ustaštva u Hrvatskoj 2017.?
Baš onako smart muv. I, naravno, sad ćeš tek nastavljati s razvodnjavanjem (a prosuo si se k'o riža), a Nihilist se ispali samo tako.
zomri wrote:
A sto ti toliko dramis legendo
Ne dramim, samo se Zomri pametan pravi, sve serije upratio, sve skonto, a takvu ublehu mu muda pod bubrege prodali. Samo to.
johnnykola wrote:Sve je to bitno da se iznivelira hu-ha mir mir mir niko nije kriv svi smo naši samo jaši, ali opet budemo udarili po Bozniji ka dođe vrijeme za to.
Glupi Bosanci hihihihihi. Eno ni međusobno sami ne znaju komunicirati hihihi. Kako ih opet budemo odrali.
ja sve kontam ti ironican jer ako je iko bio apolitican ovde, onda si to ti. i cak ne znam ni koje si recimo nacionalnosti, a treca opcija bi mi u pogadjanju bila da si bosnjo.
ko dze udara po bosnji?
eno mujo mustafa pola beograda pojeba i poubija. treba biti ponosan na naseg hercegovca.
johnnykola wrote:Sve je to bitno da se iznivelira hu-ha mir mir mir niko nije kriv svi smo naši samo jaši, ali opet budemo udarili po Bozniji ka dođe vrijeme za to.
ja sve kontam ti ironican jer ako je iko bio apolitican ovde, onda si to ti. i cak ne znam ni koje si recimo nacionalnosti, a treca opcija bi mi u pogadjanju bila da si bosnjo.
ko dze udara po bosnji?
eno mujo mustafa pola beograda pojeba i poubija. treba biti ponosan na naseg hercegovca.
Pa čitaš li šta pišem? I, pazi sad, ja seriju uopće nisam gledao.
Sve je jaro moj u životu politika.
Slikovito:
hu-ha mir mir mir niko nije kriv svi smo naši samo jaši = eno mujo mustafa pola beograda pojeba i poubija. treba biti ponosan na naseg hercegovca.
Evo primjer koji odadre već po nejači u nas. Iz medija i s Fejsa raja "uče" kako se ne treba nejač cijepiti. I prođe petnaest godina i nejač pa-pa.
To se uspjelo, a da se uz sve politike ne uspije abolirati četalje i ustaše. Hoćemo malo o jednoj školici imenjaku ti tvog Muje u Sa?
ultima_palabra wrote:
Playtest je najlosija od 3.sezone, ostale su sve remek djela. U 4. sezoni nema nijedna u tom rangu.
Nije mi bila loša toliko Playtest, najgora mi je bila, ako je to ta sezona ono s mobitelima zombiji i kad pedalaju ono dvoje ispred ekrana. Možda fulam sezone, oprostite.
ultima_palabra wrote:
Playtest je najlosija od 3.sezone, ostale su sve remek djela. U 4. sezoni nema nijedna u tom rangu.
Nije mi bila loša toliko Playtest, najgora mi je bila, ako je to ta sezona ono s mobitelima zombiji i kad pedalaju ono dvoje ispred ekrana. Možda fulam sezone, oprostite.
Ta je iz prve, nije losa... fino prikazuje tu reality kulturu.
Najgora je ona Waldo zajebancija, ono je bas nedovoljno skuhano.
ultima_palabra wrote:
To je druga epizoda prve sezone evo imaš po redu sve..
Ma sve je ovo meni bilo dobro pravo, Men against fire ono kazem najslabija od ovog daleko od toga da se ne moze gledati...
A ova metalhead je toliko loša bila da sam morao klikat što brže da prođe
ultima_palabra wrote:
Ta je iz prve, nije losa... fino prikazuje tu reality kulturu.
Najgora je ona Waldo zajebancija, ono je bas nedovoljno skuhano.
Nema nekih većih fula što se tiče hronologije dešavanja i historijske tačnosti zbivanja u Senkama nad Balkanom. Mene je lično pozitivno iznenadilo kako su brojne historijske ličnosti i dešavanja dovedene i uvezane u jednoj seriji. Jedina nelogičnost u seriji je to što je Taki Papahagi( Voja Brajević) predstavljen kao član društva Thulle.
Zato što je historijska ličnost bio i u ta doba?
Zato što je branio makedonce u poznatom historijskom procesu?
Zato što je kao takav historijski lik sa takvom "karijerom" podatniji za dramsku obradu od nekog tamo Običnog Đorđa :pp
Ali ne, ograničenost balkona ne dozvoljava da se išta od ovoga shvati jer koljač, ustaša, fašist.