FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kory_galaktikos

#15051 Re: FC Barcelona

Post by kory_galaktikos »

drugtito2011 wrote:
kory_galaktikos wrote:
ascari wrote:Sta Koryjeva raja kaze za crveni karton? :-D
sto volim kad me ovako prozivaju...mozda je malo preostro dao crveni ali glumac je imo namjeru udarit igraca,nisam cito pravilnik uefe al kazu da je to za crveni :D on je namjerno isao na igraca posle sudijskog zvizduka,znaci namjera je itekako postojala,e sad jel to za crveni ili zuti nzm
i da nadam se brzom oporavku puyola
E sad te moram pitati, jer si napisao da je postojala namjera da udari igracai to je crveni.
Da li je igrac Seville imao namjeru udariti Cesca kad je dobio crveni. Sve rasprave su bile je li ga udrio, ali evo dodjosmo na to da je namjera ipak kaznjiva ili mozda grijesim.
jest imo namjeru ali zar vi niste vidjeli kako fabregas bukvalno trco prema tom igracu znaci i on je imao takvu istu namjeru da njeg udari,il je kod mene na tv bila neka druga slika??
samo sto je fabregas kao neka curica nakon sudara grudima pao ko pokosen i drzao se za glavu
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#15052 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

ultima_palabra wrote:Dobro će biti ako Puyol bude mogao hodati kad završi karijeru, nema kakvu povredu nije imao i opet se baca na svaku loptu...
koliko je on živaca znao popiti nekada davno kada je bio kanta :D

međutim, bio i ostao jedan od najdražih igrača, upravo zbog tog karaktera "krvavih koljena" :)
kisni indijanac

#15053 Re: FC Barcelona

Post by kisni indijanac »

Layne wrote:
drugtito2011 wrote:E sad te moram pitati, jer si napisao da je postojala namjera da udari igracai to je crveni.
Da li je igrac Seville imao namjeru udariti Cesca kad je dobio crveni. Sve rasprave su bile je li ga udrio, ali evo dodjosmo na to da je namjera ipak kaznjiva ili mozda grijesim.
Isto tako i onaj famozni start Pepe-a na Alvesa.....ili možda namjera nije kažnjiva kad se igra protiv barce?
kod pepea uvijek postoji namjera, baš uvijek....
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#15054 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

Izgleda da ozbiljno guraju Piquea da bude spreman za nedjelju...

Pique had double training session at the gym on Wed. On Thu and Fri he'll speed up his recovery, trying to get ready for the clasico. Pique will try to do part of tomorrow's training with the group, and the complete session on Saturday. After that, evaluation.
skenderija04

#15055 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Nema potrebe za srljanjem. Neka se oporavi kako treba i gotova prica. Bude sta bude Barca izlazi iz clasica sa minimalno pet bodova prednosti. Nije tekma za neki veliki rizik. Ako je neko u situaciji da mora pobijediti to je Madrid. U slucaju poraza 11 bodova prednosti bi za njih bilo nepodnosljivo kada Marca i As skoce za vrat....Bar do druge faze L.S. Barca bi mogla raditi sta hoce:odmarati,rotirati, probavati nove varijante. Odavno jedan clasico nije dosao u bolje vrijeme.
ascari

#15056 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

kory_galaktikos wrote:
drugtito2011 wrote:
kory_galaktikos wrote: sto volim kad me ovako prozivaju...mozda je malo preostro dao crveni ali glumac je imo namjeru udarit igraca,nisam cito pravilnik uefe al kazu da je to za crveni :D on je namjerno isao na igraca posle sudijskog zvizduka,znaci namjera je itekako postojala,e sad jel to za crveni ili zuti nzm
i da nadam se brzom oporavku puyola
E sad te moram pitati, jer si napisao da je postojala namjera da udari igracai to je crveni.
jest imo namjeru ali zar vi niste vidjeli kako fabregas bukvalno trco prema tom igracu znaci i on je imao takvu istu namjeru da njeg udari,il je kod mene na tv bila neka druga slika??
samo sto je fabregas kao neka curica nakon sudara grudima pao ko pokosen i drzao se za glavu
Stvarno si brilijantan!
drugtito2011

#15057 Re: FC Barcelona

Post by drugtito2011 »

samo sto je fabregas kao neka curica nakon sudara grudima pao ko pokosen i drzao se za glavu[/quote]

Obzirom da su obojica imali recimo istu namjeru, i da je igrac Seville pao prvi, slicno kao sto je uradio Cesc, da li bi i on bio "kao neka curica nakon sudara grudima pao ko pokosen" ili bi bio hadzo koji je izlevatio Cesca.
kory_galaktikos

#15058 Re: FC Barcelona

drugtito2011 wrote:jest imo namjeru ali zar vi niste vidjeli kako fabregas bukvalno trco prema tom igracu znaci i on je imao takvu istu namjeru da njeg udari,il je kod mene na tv bila neka druga slika??

Obzirom da su obojica imali recimo istu namjeru, i da je igrac Seville pao prvi, slicno kao sto je uradio Cesc, da li bi i on bio "kao neka curica nakon sudara grudima pao ko pokosen" ili bi bio hadzo koji je izlevatio Cesca.[/quote]
ali pazi on nije pao,znaci cekao je cesc-a koji je trcao prema njemu (pa zar vi to niste vidjeli),znaci trcis na igraca ides ka kontaktu,sudaris se sa tim igracima GRUDIMA i padnes,ufatis se za lice i cim taj igrac dobije crveni karton ustanes i normala igras,bravo :D
kory_galaktikos

#15059 Re: FC Barcelona

e sad te moram pitati, jer si napisao da je postojala namjera da udari igracai to je crveni.
Da li je igrac Seville imao namjeru udariti Cesca kad je dobio crveni. Sve rasprave su bile je li ga udrio, ali evo dodjosmo na to da je namjera ipak kaznjiva ili mozda grijesim.[/quote]
samo sto je fabregas kao neka curica nakon sudara grudima pao ko pokosen i drzao se za glavu[/quote]
Stvarno si brilijantan!
a hvala na lijepim rijecima,uvjek je dobro dobit kompliment..ok ja sam briljantan ali ti nerealan
Layne

#15060 Re: FC Barcelona

Post by Layne »

kory_galaktikos wrote:ali pazi on nije pao,znaci cekao je cesc-a koji je trcao prema njemu (pa zar vi to niste vidjeli),znaci trcis na igraca ides ka kontaktu,sudaris se sa tim igracima GRUDIMA i padnes,ufatis se za lice i cim taj igrac dobije crveni karton ustanes i normala igras,bravo :D
E sad sam definitivno siguran da nismo gledali istu utakmicu, ili je tebi na tv-u bila druga slika (k'o što kažeš), jer ja uopšte nisam vidio da je fabregas pao k'o pokošen.
kory_galaktikos

#15061 Re: FC Barcelona

Layne wrote:
kory_galaktikos wrote:ali pazi on nije pao,znaci cekao je cesc-a koji je trcao prema njemu (pa zar vi to niste vidjeli),znaci trcis na igraca ides ka kontaktu,sudaris se sa tim igracima GRUDIMA i padnes,ufatis se za lice i cim taj igrac dobije crveni karton ustanes i normala igras,bravo :D
E sad sam definitivno siguran da nismo gledali istu utakmicu, ili je tebi na tv-u bila druga slika (k'o što kažeš), jer ja uopšte nisam vidio da je fabregas pao k'o pokošen.
a dobro nije pao,al je bilo u tom fazonu kao da ga je grom udario
Layne

#15062 Re: FC Barcelona

Post by Layne »

kory_galaktikos wrote:a dobro nije pao,al je bilo u tom fazonu kao da ga je grom udario
I? Prvi igrač u istoriji koji je to uradio? Nijedan igrač Reala, Manchestera, Juventusa nikad ništa slično nije uradio? U čemu je fazon? Pa najmanje 80% igrača bi uradilo isto, il' mi ne pratimo isti sport??
kory_galaktikos

#15063 Re: FC Barcelona

Layne wrote:
kory_galaktikos wrote:a dobro nije pao,al je bilo u tom fazonu kao da ga je grom udario
I? Prvi igrač u istoriji koji je to uradio? Nijedan igrač Reala, Manchestera, Juventusa nikad ništa slično nije uradio? U čemu je fazon? Pa najmanje 80% igrača bi uradilo isto, il' mi ne pratimo isti sport??
sve je to ok,tptalno si u pravu samo sto je problem i vecini ljudi koji prati gleda voli fudbal sto je ovo 1233333335545454 put da to radi igrac barse,na takav se nacin odlucuju tako bitne utakmice,dokle vise glumom osvajat titule bas nidje veze..al necu vise o tome nezelim se bgm ni skim svadjat,jer ovdje odma misle evo ga doso provocirat glup nema pojma,brate mili nerealni ste skroz,cast izuzetcima (skenderija i jos par njih) zato srdacan poz,ja sam iznio neke argumente al to se ovdje ne pika :-)
ultima_palabra

#15064 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Meni je zasmetalo što je on išao u sukob sa Medelom, obojica su krenuli glavama... i onda kad je došlo do kontakta, hvata se za glavu i žali sudiji :-) U mahali bi ga još namarisali kad bi to uradio :-D
Verocious

#15065 Re: FC Barcelona

Post by Verocious »

Jos se raspravlja o glumi Fabregasa :shock: :lol:
kory_galaktikos

#15066 Re: FC Barcelona

ultima_palabra wrote:Meni je zasmetalo što je on išao u sukob sa Medelom, obojica su krenuli glavama... i onda kad je došlo do kontakta, hvata se za glavu i žali sudiji :-) U mahali bi ga još namarisali kad bi to uradio :-D
pa u tome i je kvaka..al ne na ovj str on nije izao u sukob nego je taj medel nozem isao na jadnog fabregasa
Layne

#15067 Re: FC Barcelona

Post by Layne »

Ma brate, ne svađam se ja uopšte, nego mi ove šuplje preko glave.
Pa pogledaj malo, pun youtube simulatora, bar to nije teško sad pronaći. Fabregas, Ronaldo, Pepe, Rivaldo....
Al' jok, ovo se ovoliko spominje samo jer ti navijaš za real a ovde se radi o igraču barcelone....
Layne

#15068 Re: FC Barcelona

Post by Layne »

Verocious wrote:Jos se raspravlja o glumi Fabregasa :shock: :lol:
Još se raspravlja o kupljenim juvetovim titulama :shock: :P :mrgreen:
kory_galaktikos

#15069 Re: FC Barcelona

Layne wrote:Ma brate, ne svađam se ja uopšte, nego mi ove šuplje preko glave.
Pa pogledaj malo, pun youtube simulatora, bar to nije teško sad pronaći. Fabregas, Ronaldo, Pepe, Rivaldo....
Al' jok, ovo se ovoliko spominje samo jer ti navijaš za real a ovde se radi o igraču barcelone....
a ja sam tebi reko ovo se spominje jer se ovo desava barem na svakoj drugoj utakmici barse u zadnjih 2-3 godine..dosta je vise ba glumetanja imate brtae mili narodno pozoriste,il te spanske serije i tu se da fino zaradit
Verocious

#15070 Re: FC Barcelona

Post by Verocious »

Layne wrote:
Verocious wrote:Jos se raspravlja o glumi Fabregasa :shock: :lol:
Još se raspravlja o kupljenim juvetovim titulama :shock: :P :mrgreen:
Ne znam o cemu pricas :oops: 8-) :mrgreen:
Kemal Malovčić

#15071 Re: FC Barcelona

Post by Kemal Malovčić »

dobar tiago na pes 13 ima 82 šućur alahetu
Layne

#15072 Re: FC Barcelona

Post by Layne »

kory_galaktikos wrote:a ja sam tebi reko ovo se spominje jer se ovo desava barem na svakoj drugoj utakmici barse u zadnjih 2-3 godine..dosta je vise ba glumetanja imate brtae mili narodno pozoriste,il te spanske serije i tu se da fino zaradit
E hajmo buraz tvojom logikom..

kory_galaktikos

#15073 Re: FC Barcelona

Layne wrote:
kory_galaktikos wrote:a ja sam tebi reko ovo se spominje jer se ovo desava barem na svakoj drugoj utakmici barse u zadnjih 2-3 godine..dosta je vise ba glumetanja imate brtae mili narodno pozoriste,il te spanske serije i tu se da fino zaradit
E hajmo buraz tvojom logikom..

ma meni netrebaju nikakvi snimci,znam vrlo dobro koje u izrazito teskim i bitnim utakmicama pobjedjivo us pomoc sudija i uz glumu,a znas to i ti samo eto neces nezelis da se sjetis da priznas sta vec nemam pojma..
meni bi trebalo 3 sata d aubacujem sve ovakve snikme barsine skole glume,stvarno mi se neda imam ja pametnija posla

uzivaj u svom svijetu :D ja sam davno reko da idem pozz
Last edited by kory_galaktikos on 04/10/2012 23:08, edited 1 time in total.
Layne

#15074 Re: FC Barcelona

Post by Layne »

Normala ;-) ćao, ćao, vozdrica..
sumirprimus

#15075 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

skenderija04 wrote:Nema potrebe za srljanjem. Neka se oporavi kako treba i gotova prica. Bude sta bude Barca izlazi iz clasica sa minimalno pet bodova prednosti. Nije tekma za neki veliki rizik. Ako je neko u situaciji da mora pobijediti to je Madrid. U slucaju poraza 11 bodova prednosti bi za njih bilo nepodnosljivo kada Marca i As skoce za vrat....Bar do druge faze L.S. Barca bi mogla raditi sta hoce:odmarati,rotirati, probavati nove varijante. Odavno jedan clasico nije dosao u bolje vrijeme.
ALI,... :) poslje reala idu deporu,i zacas tih 8,ode na 2,mozda 3...misiim jest precrno,al i moguce...
znai fali iks,pa makari nazor... :D
hebli ih stoperi,kupite jednog gotovog...svakako treba...
Post Reply