Gdje nadje ovo?
Da ja sam sebi kupim za godisnjicu braka...
Kaze da je preko amazona narucila.
http://www.amazon.de/Steven-Gerrard-My- ... d+my+story
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Neodovljivo me podsjeca na Glen Johnsona i ona njegova meljanja lopte i zabijanja u protivnicke igrace u pokusaju prodora...Gandalf wrote:Kako su samo loši bez Kutinja, ccccccc, Firminjo se ni ne vidi; Benteke touch of an elephant, Ibejao kako taj momk nema ni trunke tehnike ni vica u igri, svaki mu je prodor k'o u drvosječe, ovu tekmu će teško dobiti sa ovakvim balvanastim dodavanjima i pokušajima, uopšte govoreći svaku "malu" ekipu će dobijati na jedvite jade dok ne dovedu još kojeg talentovanog igrača koji zna sa loptom.
Pa realno nista Sterling nije bio bolji prije 2-3 godine... njega je prodao Sturridge i Suarez... kakvih crnih 50m... Ibe ima isti problem kao i Sterling a to je zavrsnica... nadoci ce on.BHF_Manijak wrote:I kad rekose kad su prodali Sterlinga "neka, jebo Raheema, ima Ibe, bice on i bolji od Sterlinga". Frajer 18 puta neproduktivniji od Sterlinga, 16 utakmica po gol i asistencija.
Mislim OK, mlad je momak, ali nemojte biti smijesni i poredit ga sa Sterlingom, koji je za njega Messi.
Ma znam brate, ali razlika izmedju Sterlinga i Ibea ja godina dana. Ne znam, ali meni se vise Raheem svidjao. Djeluje mi mnogo brze, prodornije, iako je nerijetko znao u zavrsnici usrati, medjutim Ibe se ne moze kako treba ni cuvara oslobodit.MyTao wrote:
Pa realno nista Sterling nije bio bolji prije 2-3 godine... njega je prodao Sturridge i Suarez... kakvih crnih 50m... Ibe ima isti problem kao i Sterling a to je zavrsnica... nadoci ce on.
Ovo za Pata je novinarska patka koju je pustio njegov menadzer.Tito_i_Partija wrote:Zasad ide sve po planu za LFC. Januarski prelazni rok ce bit' kljucan, jer moraju se podebljat' par pozicija. Samo da ne dodje Pato, k'o sto se spekulise.
Ti si dobar covjekCharuga wrote:Imali su onaj dobar pritisak na sredini prvog poluvremena, ali nisu iskoristili. Ovo poslije je nekako sve bezidejno kad su napadi u pitanju.
EDIT: Evo penala, a nema Stive ...
Da ga je kako umotati u bubble wrap između utakmica dobro bi bilo.missko wrote:Ko bi to tjerao Staridza