KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
decko_sa_kovaca

#15051 Re: KUP BiH

Post by decko_sa_kovaca »

Takmicenje bitno za ekipe koje ne mogu kroz ligu u evropu na primjer fks njima je najbitnije nema veze sto ne ucestvuju opet im je od krucijalnog znacaja al opet ja kazem da bog da sirokom bilo bitnije
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#15052 Re: KUP BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Znači odustajete od one "najtrofejniji"?
Tomahawk11
Globalni moderator

#15053 Re: KUP BiH

Post by Tomahawk11 »

decko_sa_kovaca wrote:Takmicenje bitno za ekipe koje ne mogu kroz ligu u evropu na primjer fks njima je najbitnije nema veze sto ne ucestvuju opet im je od krucijalnog znacaja al opet ja kazem da bog da sirokom bilo bitnije
I šta sad, vi uzmete kup, znači mi se možemo zajebavati do kraja prvenstva?
made_in_sarajevo

#15054 Re: KUP BiH

Post by made_in_sarajevo »

ultima_palabra wrote:Kakvo mi izivljavanje dopustamo na nasem stadionu od selendre... sudija iz BL sudi Krupi u finalu kupa i jebe te u zdrav mozak 90 minuta.

Ali sad da pitas nekog neinformisanog, rekao bi d Zeljo najvise steli i namjesta... takav dojam daju 'nezavisni' mediji'.
Sta vam je to radio, mozda.bogicevicu crveni sto je mogao dati za guranje, udaranje na podu igraca pa se jos sudiji 2x unosi u facu, mozda cist faul za zuti nad fajicem kad je i hitna morala.uci na teren, liku koljeno pod rebra zavuko. Mozda zakaricu zuti kad se svadjo sa vukoticem. Suti bolan ljudi na tvu po par puta pustali snimke situacija, evo ovih se sjetih na prvu. Dobili ste 2 0, krupi se zahvalite sto na gol nije opucala.niti je pokusala napasti ozbiljno, a to da vas je sudija zajebo, ma suti bolan. Nije vas gurao kao sto su znali, ali ni sekunde.vas nije zajebao.
splinter

#15055 Re: KUP BiH

Post by splinter »

made_in_sarajevo wrote:
ultima_palabra wrote:Kakvo mi izivljavanje dopustamo na nasem stadionu od selendre... sudija iz BL sudi Krupi u finalu kupa i jebe te u zdrav mozak 90 minuta.

Ali sad da pitas nekog neinformisanog, rekao bi d Zeljo najvise steli i namjesta... takav dojam daju 'nezavisni' mediji'.
Sta vam je to radio, mozda.bogicevicu crveni sto je mogao dati za guranje, udaranje na podu igraca pa se jos sudiji 2x unosi u facu, mozda cist faul za zuti nad fajicem kad je i hitna morala.uci na teren, liku koljeno pod rebra zavuko. Mozda zakaricu zuti kad se svadjo sa vukoticem. Suti bolan ljudi na tvu po par puta pustali snimke situacija, evo ovih se sjetih na prvu. Dobili ste 2 0, krupi se zahvalite sto na gol nije opucala.niti je pokusala napasti ozbiljno, a to da vas je sudija zajebo, ma suti bolan. Nije vas gurao kao sto su znali, ali ni sekunde.vas nije zajebao.
Pa recimo da nam nije svirao bar 10 čistih faula, sjeckao je igru bez veze, startove na loptu naših igrača u 4-5 navrata okarakterisao kao faul, par žutih nije dao igračima Krupe iako je bilo startova sa dvije noge, deranja, psovke našim igračima, ( sa sjevera se baš fino čulo) izbacivanja i napucavanja lopte, mogao bih nabrajati do sutra. Užasno suđenje. Sve u svemu vidim strašno puno navijača suprotnog tabora na temi o Kupu. Tako i treba, prati se Željo. Samo nastavite tako . . . :thumbup:
ultima_palabra

#15056 Re: KUP BiH

Post by ultima_palabra »

Hitna usla na teren i frajer se vratio za dvije minute.

Sa kae Zakaricu drugi zuti jer se svadjao sa Vukoticem... pa jel Vukotic dobio zuti? :lol:
kudrilo

#15057 Re: KUP BiH

Post by kudrilo »

Oni o posjeti, suđenju, svemu za njih nebitnom, umjesto da kažu hvala...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#15058 Re: KUP BiH

Post by hrasno38 »

kudrilo wrote:Oni o posjeti, suđenju, svemu za njih nebitnom, umjesto da kažu hvala...
Ma izgubljeni su ko abdest...ni oni vise ne znaju da li su posli ili su dosli :D
Logovan

#15059 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

decko_sa_kovaca wrote:Takmicenje bitno za ekipe koje ne mogu kroz ligu u evropu na primjer fks njima je najbitnije nema veze sto ne ucestvuju opet im je od krucijalnog znacaja al opet ja kazem da bog da sirokom bilo bitnije
Aha, znači nebitno takmičenje, kupovi su nebitni?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#15060 Re: KUP BiH

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
Aha, znači nebitno takmičenje, kupovi su nebitni?
Meni nisu za druge ne znam! Svako takmicenje u kojem igraju svi timovi iz PL za mene ima istu jacinu kao i PL! Kad kupove slave do besvjesti najveci svjetski klubovi nasli nasi glumci da nesto filozofiraju. Ko i Pitari otjeramo igrace koji nam kasnije dodju glave igrajuci u Zrinjskom. Ostave nikkvog Zebu a otjeraju Bekrica koji je prolu sezonu bio duplo bolji od Zebe! Samo nek oni podignu opst jedan od dva pehara mada sam ja napisao da imam suhu i da ce osvojiti prvenstvo! :D
leškarenje

#15061 Re: KUP BiH

Post by leškarenje »

hrasno38 wrote:
kudrilo wrote:Oni o posjeti, suđenju, svemu za njih nebitnom, umjesto da kažu hvala...
Ma izgubljeni su ko abdest...ni oni vise ne znaju da li su posli ili su dosli :D
Ma o svemu.....od posjete u finalnoj utakmici,do sudijske kradje na Kosevu....o cemu hoces :run:
leškarenje

#15062 Re: KUP BiH

Post by leškarenje »

ultima_palabra wrote:Hitna usla na teren i frajer se vratio za dvije minute.

Sa kae Zakaricu drugi zuti jer se svadjao sa Vukoticem... pa jel Vukotic dobio zuti? :lol:
Izbio lik Fajicu rebro koljenom i ono govno Zakaric u nastavku akcije lafo stane i kad su haman svi stali on krene dalje u akciju.....kakav jad 8) a ti Saricu vrati opet jadama korner i glumi postenjacinu .....ko i Hebib.....e moje budale pa vidite sa kakvim gmazovima imate posla jebali vas oni :run:
decko_sa_kovaca

#15063 Re: KUP BiH

Post by decko_sa_kovaca »

Salim se ja malo super je osvojit kup al ja bi radije prvenstvo :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#15064 Re: KUP BiH

Post by Tomahawk11 »

avetinja wrote:Tomo, javi se, Tomo.
Javio, prijem.
made_in_sarajevo

#15065 Re: KUP BiH

Post by made_in_sarajevo »

Ma ja sudija vas mrzi, a vi posteni. To sto sudija sjecka je vise do toga da sudija ne zna. Da vas je zakino nije, da zna suditi plakali bi kako vam dijele crvene i zute, kao i krupa isto. Naviklo da se svira sve zivo oko 16m pa dzaba. Bez da ulazim u dalju raspravu, sto se mene tice 3 0 za krupu gore, jer za mene licno bi valjalo da ne odemo u evropu radi debila. Dakle niti vam je pomogao,a pogotovo vas nije nigdje zajebo.

Koliko se sjecam onaj rece na tv komentator da je fajic izasao iz igre jer ne moze nastaviti.
tcz

#15066 Re: KUP BiH

Post by tcz »

leškarenje wrote:
ultima_palabra wrote:Hitna usla na teren i frajer se vratio za dvije minute.

Izbio lik Fajicu rebro koljenom i ono govno Zakaric u nastavku akcije lafo stane i kad su haman svi stali on krene dalje u akciju.....kakav jad 8) a ti Saricu vrati opet jadama korner i glumi postenjacinu .....ko i Hebib.....e moje budale pa vidite sa kakvim gmazovima imate posla jebali vas oni :run:
Kako saznaje portal SCsport.ba, Fajiću je napuklo rebro, te će vjerovatno morati odmoriti naredih desetak dana, što znači da neće biti na raspolaganju Slobodanu Starčeviću za revanš susret sa Plavima, koji se za sedam dana igra u Krupi na Vrbasu.

igrali ste za lišticu i za nju navijate za vikend.
avetinja

#15067 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Tomahawk11 wrote:
Javio, prijem.
Pošto me stalno kudiš kako sam peh, red je da kažeš da su mi se prognoze počele ostvarivati. :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#15068 Re: KUP BiH

Post by Tomahawk11 »

avetinja wrote:
Tomahawk11 wrote:
Javio, prijem.
Pošto me stalno kudiš kako sam peh, red je da kažeš da su mi se prognoze počele ostvarivati. :mrgreen:
Sačekajmo revanš :D
Nadzorna_ploca

#15069 Re: KUP BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Eto rebro je sad kao bitno..ccc
avetinja

#15070 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Tomahawk11 wrote:Sačekajmo revanš :D
Kakvo nepovjerenje. :mrgreen:
biske

#15071 Re: KUP BiH

Post by biske »

Nadzorna_ploca wrote:Eto rebro je sad kao bitno..ccc
:lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#15072 Re: KUP BiH

Post by plain vanilla »

Tomahawk11 wrote:
Evo cener da Zeljo prolazi
Ho's se kladiti? :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#15073 Re: KUP BiH

Post by Tomahawk11 »

plain vanilla wrote:
Tomahawk11 wrote:
U prvo kolo Evropa lige? :mrgreen:
Jok, bacio. Ne kladim se više.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#15074 Re: KUP BiH

Post by plain vanilla »

Tomahawk11 wrote:
plain vanilla wrote:
Tomahawk11 wrote:
U prvo kolo Evropa lige? :mrgreen:
Jok, bacio. Ne kladim se više.
Osvaja Kup, ba :mrgreen:
E jesi chicken :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#15075 Re: KUP BiH

Post by Tomahawk11 »

Pa tako reci, nema dalje nikakvog prolaska, nego trofej, zadnja stepenica :mrgreen:
Ma, bojim se da će ovi moji popustiti ako osvoje kup, taman uvezali dvije pobjede :oops:
Post Reply