LOL-ov Trio+ paket je u pitanju, o detaljima se mozes informirati na njihovoj stranici, ili ako hoces sto detaljnije pitaj na LOL temi, da ne zacatavamo ovdje. Ova brzina i nekoliko novih kanala su odnedavno na raspolaganju, jos se navikaJem, i k'o za inat, neJma nista zanimljivo za skinut'avaks wrote:Koliko plaćaš za tu brzinu prika (ako nije tajna)?
Haha nas od aprila prošle godine (kada je bilo zadnje povećanje) samo blagovremeno obavještavaju da ćemo biti blagovremeno obaviješteni o promjenamaA u međuvremenu izbacuju iole kvalitetnije kanale a ubacuju šund i ofirno rade na kvantitetu a ne kvalitetu programske šeme
To ti je ili kokuz ili davorp koje si u nekom od prethodnih postova prozvaoTiger 033 wrote:1. Bilo bi lijepo da se predstavis sa PRAVIM nickom a NE da se krijes ko miŠonja sa duplimCyclops5 wrote:A sad te neko prosvjetlio pa okrenuo pricu![]()
2.Nisam promijenio misljenje
3.Ovo sto sam napisao za Hemu i HS stoji jer sam takav dobio info. od lika... ko sta malo sutra![]()
![]()
a sad hay zdrrrao.ba
A sto se tice t-mach foruma, ja prvi, kad me neka firma zanima, idem na njenu stranicu pa tako i forum ako vidim da egzistira, mislim da nisam jedini koji koristi guglj na takav nacin, pa ti sad vidi sta potencijalni korisnici mogu zakljuciti o ozbiljnosti firme koja se bavi tim poslom a nije u stanju voditi racuna o forumu. Sramota i totalna neozbiljnost... ili ga gasi ili ga zastiti od sranja, ha ja.