Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Bianconeri1988
#15051 Re: Juventus
Igraju brže i bolje u odnosu na ranije utakmice u ligi, ali opet fali ono nešto, nisu kompaktni, fali posljednji pas u završnici. Uvijek patnja sa Ballardinijevim ekipama.
Pogba zbog suspenzije ne igra protiv Lazija, teško mi je i zamisliti kako će izgledati vezni red u tom meču.
Pogba zbog suspenzije ne igra protiv Lazija, teško mi je i zamisliti kako će izgledati vezni red u tom meču.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#15052 Re: Juventus
Kako mene nervira to sto mi imamo ove bezmude trenere...
Igra sa Evrom jer je Evra sigurnija opcija od Sandra, ima vise iskustva i bolji je u defanzivi.
Daj Sandra kada ga je krenulo...moze probiti po strani i vrlo lako stvoriti priliku...
Prvo Conte, pa onda i ovaj bezmudi stvor otjerase Comana.... lik ima mjesto u jebenom Bayernu a kod nas nije mogao igrat...
Nama dovedose dva levata, Marija i Zazu.... ni oni ne znaju koji ce nam kurac.
I kako to do Mario ima prednost u odnosu na Moratu.
Na strani haraju Quadrado i Sturaro
daj Listajnera, on se barem zna otkriti i Pogba ga veoma cesto nadje sa korisnim loptama.
Fakat fali ta igra po stranama, na jednom Evra a na drugoj Sturaro...daj sta brze jebem mu mater.
Igra sa Evrom jer je Evra sigurnija opcija od Sandra, ima vise iskustva i bolji je u defanzivi.
Daj Sandra kada ga je krenulo...moze probiti po strani i vrlo lako stvoriti priliku...
Prvo Conte, pa onda i ovaj bezmudi stvor otjerase Comana.... lik ima mjesto u jebenom Bayernu a kod nas nije mogao igrat...
Nama dovedose dva levata, Marija i Zazu.... ni oni ne znaju koji ce nam kurac.
I kako to do Mario ima prednost u odnosu na Moratu.
Na strani haraju Quadrado i Sturaro
Fakat fali ta igra po stranama, na jednom Evra a na drugoj Sturaro...daj sta brze jebem mu mater.
- I am Happy
#15053 Re: Juventus
e jesam ih prozvao
Eto ga, vratise se u vrh
Eto ga, vratise se u vrh
- Bianconeri1988
#15054 Re: Juventus
Ma ovaj Zaza i Sturaro će ovim golovima samo zamazati oči mnogim navijačima.
Ali eto, vidan je napredak u odnosu na ranije utakmice, odbrana ponovo na nivou, ali protiv Lazija će biti patnja jer njima gori, a nama ne igra Pogba.
Valja pobijediti i preostale tri ove godine...
Ali eto, vidan je napredak u odnosu na ranije utakmice, odbrana ponovo na nivou, ali protiv Lazija će biti patnja jer njima gori, a nama ne igra Pogba.
Valja pobijediti i preostale tri ove godine...
-
Ras Al Ghul
#15055 Re: Juventus
Napokon bez srkleta, Morata preko kurca igra, treba ga išamarati, Pogba očaj, Dibala najbolji igrač Juventusa ubjedljivo!
- Bianconeri1988
#15056 Re: Juventus
A mene kod Pogbe nervira što je nonšalantan i uglavnom ima potez više, da uvijek igra jednostavno kao kod drugog gola i Juve bi bolje igrao.
- I am Happy
#15057 Re: Juventus
Sve se fino poslagalo i sve ide na ruku Alegriju i Juventusu. Sve sto treba su bodovi i pobjede i eto i petog skudeta u nizu.
Lazio, Fiorentina i Carpi do kraja ove godine. AKO budu igrali kako svi ocekuju i kako uostalom vrijednost igraca u odnosu na ova 3 kluba pokazuje, onda bi to trebale da budu rutinske 3 pobjede i 9 bodova. U najgorem slucaju 7! I onda ce najverovatnije u novu godinu uci sa neke od prve 3 pozicije.
Lazio, Fiorentina i Carpi do kraja ove godine. AKO budu igrali kako svi ocekuju i kako uostalom vrijednost igraca u odnosu na ova 3 kluba pokazuje, onda bi to trebale da budu rutinske 3 pobjede i 9 bodova. U najgorem slucaju 7! I onda ce najverovatnije u novu godinu uci sa neke od prve 3 pozicije.
- Tito_i_Partija
#15058 Re: Juventus
Jest' da MLS nije sad neka liga, al' ipak bi da ovo spomenem, uhvati me neka nostalgija. Fali mi ovaj malac.
http://www.thestar.com/sports/soccer/20 ... s-mvp.html
http://www.thestar.com/sports/soccer/20 ... s-mvp.html
He might be small, but Sebastian Giovinco has proven mighty in his record-shattering first season with Toronto FC.
And on Wednesday the Atomic Ant’s value was formally measured in the shape of the league’s most prestigious individual award, named Major League Soccer’s Most Valuable Player.
Giovinco scored 22 goals and added 16 assists in 2015, setting a record for the most goals and assists combined in a single MLS season. He was also the first player to record at least 20 goals and 10 assists in a single season.
- insaneinthebrain
#15060 Re: Juventus
gentileti o leleleleolele 
- insaneinthebrain
#15061 Re: Juventus
dybalaaaaaaaaaaaaaaaa 
majstorski
majstorski
- Bianconeri1988
#15063 Re: Juventus
Nervira me što je zadnja linija previše opuštena i zezaju se nazada, kontaju utakmica gotova.
Dybala u svom stilu.
Ovi iz Lazija igraju previsoko, ubaciti brzog Moratu umjesto Mandže i napuniti do vrha.
Dybala u svom stilu.
Ovi iz Lazija igraju previsoko, ubaciti brzog Moratu umjesto Mandže i napuniti do vrha.
-
Mohamad Sissoko
#15064 Re: Juventus
Pa ovi nas 21 utakmicu nisu dobili ccc 
- Bianconeri1988
#15065 Re: Juventus
Ne volim ove utakmice kad ih riješiš u prvih 20 minuta i onda patnja do kraja, sat vremena se patio gledajući, ali ovo je klasika za calcio.
Igra ni povuci ni potegni, ali najbitnije su pobjede, još pet u nizu i možda budemo među prve tri ekipe na tabeli.
Igra ni povuci ni potegni, ali najbitnije su pobjede, još pet u nizu i možda budemo među prve tri ekipe na tabeli.
- Atticus Finch
- ortodont
#15067 Re: Juventus
Sandro najbolji igrač na terenu večeras. 
-
Ras Al Ghul
#15068 Re: Juventus
Dibala jedan veliki oplođač
Biće mali najbolji strani strijelac kluba, samo ako ga uspijemo zadržati dovoljno dugo kao Trezegea!
- I am Happy
#15069 Re: Juventus
Sandro je zvjer, SRECA nasa pa se Evra povrijedi u prvom poluvremenu utakmice protiv Milana..... Alegri mu nikad ne bi dao sansu
Sad je valjda i on skontao da je lik igracina....
Ne znam kakav je ovaj Rugani ali treba mu dati prilku da se ne ponovi situacija sa Comanom.
A sto se tice ovog kola, nije Juve bio toliko dobar koliko je Lazio los.
U svakom slucaju rutinski odradjeno kolo. Sad cekamo rezultate od ove 4 ekipe sto su ispred na tebeli.
Barem jedna ce kiksati i bodvna razlika ce se smanjiti. Bas da vidimo ko ce to biti.
Treba odigrati barem X sa Seviljom i onda dobiti nekoga lakseg u ligi prvaka...
Sad je valjda i on skontao da je lik igracina....
Ne znam kakav je ovaj Rugani ali treba mu dati prilku da se ne ponovi situacija sa Comanom.
U svakom slucaju rutinski odradjeno kolo. Sad cekamo rezultate od ove 4 ekipe sto su ispred na tebeli.
Barem jedna ce kiksati i bodvna razlika ce se smanjiti. Bas da vidimo ko ce to biti.
Treba odigrati barem X sa Seviljom i onda dobiti nekoga lakseg u ligi prvaka...
- Atticus Finch
#15070 Re: Juventus
U malo kojoj utakmici je Juve bio dobar, ali konstantno dobar tokom 90 minuta, ako ćemo realno.I am Happy wrote:
Dybala raste iz utakmice u utakmicu. I mora biti prvi izbor. Sad je to i Allegriju jasno.
Sandro je na početku škripao defanzivno što je bilo i očekivano po dolasku u Italiju (i Evra je itekako bio pogubljen dok nije ukapirao kako funkcionira italijanska defanziva, a još je neuporedivo iskusniji od Brazilca). Brzo napreduje.
Ja bih u januaru uzeo Vrsaljka.
-
Ras Al Ghul
#15071 Re: Juventus
Atticus Finch wrote:U malo kojoj utakmici je Juve bio dobar, ali konstantno dobar tokom 90 minuta, ako ćemo realno.I am Happy wrote:
A sto se tice ovog kola, nije Juve bio toliko dobar koliko je Lazio los.Fali tu još mnogo štošta, ali bitno je bilo uvezati ovih par pobjeda radi samopouzdanja. U jednom momentu sam pomislio da je sve otišlo u mp3, bili su potpuno raštimovani.
![]()
Dybala raste iz utakmice u utakmicu. I mora biti prvi izbor. Sad je to i Allegriju jasno.
Sandro je na početku škripao defanzivno što je bilo i očekivano po dolasku u Italiju (i Evra je itekako bio pogubljen dok nije ukapirao kako funkcionira italijanska defanziva, a još je neuporedivo iskusniji od Brazilca). Brzo napreduje.
Ja bih u januaru uzeo Vrsaljka.
Samo Tomas Miler
- I am Happy
#15072 Re: Juventus
Naravno, sada je puno lakse gledati na nastavak prvenstva.
Evo, Roma je vec kiksala. I sada je razlika samo jedan bod
Mada realno, ako budu igrali kako treba, titula uopste nije upitna. Niti jedna od ove ekipe sto su ispred nas ne igra konstantno dobro i gubi bodove od lijevih ekipa.
Evo, Roma je vec kiksala. I sada je razlika samo jedan bod
Mada realno, ako budu igrali kako treba, titula uopste nije upitna. Niti jedna od ove ekipe sto su ispred nas ne igra konstantno dobro i gubi bodove od lijevih ekipa.
- Bianconeri1988
#15073 Re: Juventus
Inter i Napoli su sposobni igrati dobro u kontinuitetu i njih cemo malo teze stici, za razliku od Rome i Fiorentine.
Ovu godimu bi uz povoljne rezultate mogli zavrsiti na trecem mjeatu sto bi bilo fantasticno obzirom na uzasan start.
Ovu godimu bi uz povoljne rezultate mogli zavrsiti na trecem mjeatu sto bi bilo fantasticno obzirom na uzasan start.
- I am Happy
#15074 Re: Juventus
Ma jok ba, kakav kontinuitetBianconeri1988 wrote:Inter i Napoli su sposobni igrati dobro u kontinuitetu i njih cemo malo teze stici, za razliku od Rome i Fiorentine.
Jedina prednost Intera je sto ne igraju Evropu.
- I am Happy
#15075 Re: Juventus
Eto jos jedan dokaz
Napoli je kiksao i sad je zaostatak za prvim svega 6 bodova 
Da hoce jos i Fiorentina
Mada je dobro i ovo, Roma 1, Napoli 0 bodova 
Da hoce jos i Fiorentina