raspberry12 wrote:Gdje u Sa kupiti kapu slicnu ovoj (znaci crna obicna samo sa kao krznenom lopticom) do 15 KM.?
http://frame.goglasi.com/frame?eid=9491 ... ena%20kapa
Ne znam cijenu ali sma vidjela takve na ulazu u stupski Bingo
raspberry12 wrote:Gdje u Sa kupiti kapu slicnu ovoj (znaci crna obicna samo sa kao krznenom lopticom) do 15 KM.?
http://frame.goglasi.com/frame?eid=9491 ... ena%20kapa
da u dm ima akcija te 3saga wrote:U vecini apoteka, a cini se da su dosle i u dm-ove
8-9KM komad, mada se najvise isplati ono poakovanje od 3 uzet
apoteka kod kaspera na kovacicima....kad skreces u onu ulicu prije kaspera ali iz pravca skenderije......joj ja lose objasnjavam a kanim sebkupit isto tu cetkicu...javi cijenu...ne sjecam seBluemore wrote:pozdrav gdje kupiti curaprox cetkicu za zube i po kojoj cijeni?
Evo ti od mog prijatelja broj. Njegov otac na selu živi i svašta je pravio ove godine , mislim da ima od jabuka pekmez . 062-332-999 AlmirAngel_of... wrote:Gdje u Sarajevu kupiti domaci pekmez od jabuka ili kruske?
jutarnja zvijezda wrote:dobro jutro. zna li neko ima li kod nas negdje kupiti one sarene secerne stapice u obliku "drske kisobrana".gdje god sam pitala imaju samo potpuno ravni i prilicno debeli.hvala unaprijed
fakta, paleta, edo itd.Tercius wrote:Pozdrav, gdje bi mogao uramiti sliku...hvala.
Puno hvala.Nisrin wrote:jutarnja zvijezda wrote:dobro jutro. zna li neko ima li kod nas negdje kupiti one sarene secerne stapice u obliku "drske kisobrana".gdje god sam pitala imaju samo potpuno ravni i prilicno debeli.hvala unaprijed
Imas u candy shopu u SCCU na -1a otvorio se i u Robotu, ne znam ima li i tamo

black wrote:fakta, paleta, edo itd.Tercius wrote:Pozdrav, gdje bi mogao uramiti sliku...hvala.

molim za konstruktivne odgovore. hvalasheilak wrote:Pa ona ti nije ispod 100-200 eura sat e sad kakve su u importaneu ne znam tako da njih vjerovatno mozes dobiti jeftinije mozda 100 sat (r)
Odgovor ne moze biti konstruktivniji artikal na slici meni je ova crnka (r)JLZbunjenog wrote:molim za konstruktivne odgovore. hvalasheilak wrote:Pa ona ti nije ispod 100-200 eura sat e sad kakve su u importaneu ne znam tako da njih vjerovatno mozes dobiti jeftinije mozda 100 sat (r)
hvala na odgovoru. ja pitam za krpicu na doticnoj dami a ne trazim xxx na forumu. hvalasheilak wrote:Odgovor ne moze biti konstruktivniji artikal na slici meni je ova crnka (r)JLZbunjenog wrote:molim za konstruktivne odgovore. hvalasheilak wrote:Pa ona ti nije ispod 100-200 eura sat e sad kakve su u importaneu ne znam tako da njih vjerovatno mozes dobiti jeftinije mozda 100 sat (r)
Je li ima ovaj forum moderatore? Da si bar zabavni trol ,pa shvatila bih, ovako ...sheilak wrote:Odgovor ne moze biti konstruktivniji artikal na slici meni je ova crnka (r)JLZbunjenog wrote:molim za konstruktivne odgovore. hvalasheilak wrote:Pa ona ti nije ispod 100-200 eura sat e sad kakve su u importaneu ne znam tako da njih vjerovatno mozes dobiti jeftinije mozda 100 sat (r)
A ti fino preskocis citanje posta koji ti bode oci i mirna bosna[Emma] wrote: Je li ima ovaj forum moderatore? Da si bar zabavni trol ,pa shvatila bih, ovako ...
sheilak wrote:A ti fino preskocis citanje posta koji ti bode oci i mirna bosna[Emma] wrote: Je li ima ovaj forum moderatore? Da si bar zabavni trol ,pa shvatila bih, ovako ...
I nauci sta znaci trol (r)
Ne vjerujem da je više od 100KM.JLZbunjenog wrote:
Zna li neko koja je cijena artikla sa slike u prodavnici UllaPopken - Importanne Centar ?
Hvala