BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
gidra

#15026 Re: BHTelecom All About

Post by gidra »

Maharadza wrote:

Jesi svjestan da si upravo izgubio post, o veliki brkati Mu'mine?!

http://telemach.ba/MIX+paketi/103/SUPER ... av_start=0
Ma nema veze svakako je ovo neki dječak.
Znaš ono kad neko ko mali počne postiti pa kaže nema veze haj ti par sati probaj izdržati pa će majka ili nana "našiti" tj ispostiti za tebe do kraja. Tako će i za našeg Turčina nana našiti post :lol:
ČičineBrčine

#15027 Re: BHTelecom All About

Post by ČičineBrčine »

Ai vi ste dosadni s telemachom u pm.
Kad bude taj hebeni telemach pokrivao bar 1/3 teritorije koju pokriva telecom onda pametujte i serite.
Kakva je nama korist od istog kad nije dostupan odabite s teme i to trcecim korakom.
Maharadza

#15028 Re: BHTelecom All About

Post by Maharadza »

ČičineBrčine wrote:Ai vi ste dosadni s telemachom u pm.
Kad bude taj hebeni telemach pokrivao bar 1/3 teritorije koju pokriva telecom onda pametujte i serite.
Kakva je nama korist od istog kad nije dostupan odabite s teme i to trcecim korakom.
Uzimajući u obzir da telekom pokriva (barem s mojomTV) samo federaciju, a ovi su već u Sarajevu, Zenici, Mostaru, možemo itekako govoriti o nekoj trećini! ;-)
iceman2010

#15029 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

Maharadza wrote:
Uzimajući u obzir da telekom pokriva (barem s mojomTV) samo federaciju, a ovi su već u Sarajevu, Zenici, Mostaru, možemo itekako govoriti o nekoj trećini! ;-)
Da kada bi bili pokriveni ti gradovi. Sarajevo i Mostar nisu. Sarajevo mislim nije ni pola. Mostar samo Zapadni dio. O manjim mjestima da i ne pricamo. Za supermix odgovorim kasnije kad budem za racunarom. Uglavnom ni blizu bht-a ako iole koristis telefon, a ako ne koristis sta ce ti:-)

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
ČičineBrčine

#15030 Re: BHTelecom All About

Post by ČičineBrčine »

Maharadza wrote:
Gdje su bolan u Sarajevu, pa pola grada nema pristup telemachu, mani se suplje.
Onda i HS mozes staviti u istu recenicu :run:
smartXL

#15031 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

Ma ja klasicna, kad vam se dokaze da telekom ipak nema najbolju ponudu onda se krece korak dalje, a to je dostupnost. Pustite se suplje. Ja imam srece pa imam 4 dostupna operatera
kakaljin

#15032 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

smartXL wrote:Ma ja klasicna, kad vam se dokaze da telekom ipak nema najbolju ponudu onda se krece korak dalje, a to je dostupnost. Pustite se suplje. Ja imam srece pa imam 4 dostupna operatera
Kada bude tako dostupno za pocetak u cijelom Sarajevu onda se moze mozda porediti
iceman2010

#15033 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

smartXL wrote:Ma ja klasicna, kad vam se dokaze da telekom ipak nema najbolju ponudu onda se krece korak dalje, a to je dostupnost. Pustite se suplje. Ja imam srece pa imam 4 dostupna operatera
Sta si bolan dokazao? Ja ti kazem da bht ima najbolju ponudu. I dalje stojim iza toga. Cak i ono sto si ti naveo je losija ponuda, ali i ono sto si naveo mislim da nije tacno. Cim budem mogao provjericu.

edit:
Evo sada gledam. vidim da su promjenili pa nije samo kanali iz analogne ponude, nego i start paket pa si tu u pravu, ali mislim da kod duo i trio paketa moras doplatiti 5 KM za osnovni o kojem ti pricas. Mislim da je razlika od dvije KM samo ako imas analognu, pa zelis digitalnu. Onda umjesto 3 platis 5 KM i imas jos 22 programa, a i to cu provjeriti. Svejedno ponuda BHT-a je bolja. Ako sam ja u pravu onda za te pare za koje ti dobije duo, ja na BHT-u vec imam, uslovno receno trio (full+). Ako si ti u pravu razlika je opet skoro 6 KM ako poredis duo i net sa osnovnim paketom, a nesto manje od 7 ako poredis full+ i trio sa osnovnim paketom mada mislim da nisi u pravu pa na ovu razliku treba dodati jos 3 KM. BHT je jeftiniji za vise od 15%. Mislim da to nije malo. Ako sam ja u pravu to je na trio paketu u full+ usteda od oko 10 KM mjesecno. To je 120 KM godisnje. Nije to malo majstore.
iceman2010

#15034 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

gidra wrote:
Sve što si naveo je laž, ali tebe HDMI ne uzimam ozbiljno u razgovoru već odavno, ali na laž moram odgovoriti, i ne znam kako te raja na ovom podforumu uzima zaozbiljno.

Paket košta 50 KM i ko god može izdvojiti 46 KM za ove usluge može i 50 KM sigurno, tako da ljudima koji daju već toliki novac 4 marke ne predstavlja veliko ulaganje.
1. Ima prema Telamach mreži + 100 minuta prema inostranstvu + može se i doplatiti flat prema susjedima i flat prema BIH i to košta 10 KM. Ja sam korisnik supermix paketa tako da znam sta pricam.
2. Supermix ima HD kanale u ovom paketu dobiješ sve Sportklubove u HD-u plus Sportklub premium i naravno FOX(Crime, life, movies, obični) kanale zatim Face HD i neki kulinarski program
3. Ovaj supermix košta tačno 50 KM, i tih 15 maraka je ukljuceno u tih 50. Znači paket je okruglo 50 KM
4. Ovaj paket sadrzi i najbolje regonalne kanale koje Bhtelecom nema, Telemach nema pink paket
5. Internet je duplo brzi 10 naprema 5. I čuj prosječan korisnik neće imati veće potrebe od 1 ili 2 mb/s, ako ćemo tako onda prosječnom korisniku uopće ne treba fixni telefon u doba Viber-a, Whatsapp-a, Skypea, Nimbuzza, Hangout-a.
6. Telemach ima 144 kanala u ovom paketu, a Bhtelecom 130.
7. D3GO je puno puno bolja stvar od smijesnog web playera Bhtelecom-a
8. Besplatan ruter i Panasonicov kucni telefon

I opet ponavljam ponuda od prošlog ljeta, halo prošlog ljeta Turčine.
Evo iskoristicu ovaj tvoj komentar da uporedim supermix sa ponudom BHT-a (konkretno full i full+). Prvo cu poceti pitanjem: Koliki ti je stvarni racun? Dakle da li ti dodje 50 KM ili vise? Ako je vise zasto? Ako samo 10 minuta razgovoras dnevno (uzmimo u obzir da se radi o viseclanoj porodici. Nazoves roditelje da pitas kako su, zena isto, dijete ako je vece ili vise djece. Jos poneki poziv....) i to prema brojevima BHT u istoj mreznoj grupi koji su najjeftiniji (mreza Telemach-a je presmjesna da bi se uzela u obzir) to te dodje: 10x0,035x30 = 10,5 KM. To je vec 60,5 KM. Ako u racunicu uvrstis neki poziv prema mobilnoj ili izvan Sarajeva ta cijena jos skace i jos se moras suzdrzavati od duzih razgovora jer moras paziti na troskove. Na BHTelecom-u dobijes za 59,67 KM potpuno besplatne pozive unutar mreze BHTelecom-a u citavoj BiH i jos 10 KM prema mobilnoj mrezi BH Mobile plus najbroj na BH Mobile. Supermix ima tih 100 minuta prema inostranstvu i to ga samo cini konkurentnim za one korisnike kojima je to veca potreba od telefoniranja unutar BiH. Ako imas nekoga u drugom kantonu (Evo ja poslije iftara odoh aBd na kafu. Bice nas trojica. Momak iz krajine, ja iz Sarajeva, ali sa zenom iz srednje bosne i jedan sarajlija sa zenom iz Sarajeva. Nas dvojica prvih imamo potrebu za jeftinim telefoniranjem izvan kantona Sarajevo. Zasto ovo navodim? Pa zato da ukazem da veliki broj ljudi ima nekoga ko nije iz Sarajeva, a oni koji nisu iz Sarajeva obicno imaju nekoga ko je otisao da zivi, radi, studira u Sarajevo ili neko drugo vece mjesto koje nije u njegovom kantonu) troskovi ti se jos vise povecavaju. Minuta prema drugim preznim grupama na Telemach-u je 0,0819 KM. Ti razgovori bas moraju biti kratki. Ako upadne neki padobranac sa pricom da danas svi koriste mobitele i sl. samo cu reci da to nije tacno i da je razgovor putem fiksne i dalje najjeftini nacin za telefoniranje ako iskljucimo razne programe na smart telefonima i programe na racunarima.

I na kraju, nije Telemach bezveze napravio duo i trio pakete. Imali su potrebu da naprave pakete sa jeftinijim telefoniranjem koji ce biti konkurentni BH Telecom-u. Duo i trio ponuda je novija od supermix paketa. Poredio sam ove pakete jer su lagani za uporediti i ocigledno slicni. Ako mislis da su supermix paketi superiorni u odnosu na trio recimo zasto Telemach ima trio u ponudi? Poredim dakle, ono sto je najlakse uporedivo.

router dobijes i kod telecom-a, a telefon mozes kupiti za 1 KM.
smartXL

#15035 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

@iceman2010

Pa pise ti da u duo paketu dobijes start paket plus bonus kanali, a onako ti je start paket 3 km. Znaci da sam u pravu. Ja govorim bez telefona a ti sad spominjes i telefon a ne racunas uspostavu poziva, tako da ti nije fiksan racun, zar ne? Ne spominjes ni razliku neta. Al opet treba sacekati odgovor ostalih operatera, dosad su svaku ponudu bht gazili tako da nema sumnje da ce i sad ha ya
iceman2010

#15036 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

smartXL wrote:@iceman2010

Pa pise ti da u duo paketu dobijes start paket plus bonus kanali, a onako ti je start paket 3 km. Znaci da sam u pravu. Ja govorim bez telefona a ti sad spominjes i telefon a ne racunas uspostavu poziva, tako da ti nije fiksan racun, zar ne? Ne spominjes ni razliku neta. Al opet treba sacekati odgovor ostalih operatera, dosad su svaku ponudu bht gazili tako da nema sumnje da ce i sad ha ya
Da pise tako ako uzimas digitalnu, ali cini mi se da u duo i trio paketima moras doplatiti 5 KM. Bas cu pitati ovu raju sto radi u Telemach-u. Uspostava poziva se naplacuje i na Telemach-u. A BH Telecom ima paket od 59,67 bez uspostave poziva sa besplatnim pozivima unutar BH Line mreze, 10 KM prema mobilnoj mrezi i najbrojem u BH Mobile prezi. Poredio sam i duo i net. Tu nema telefona. Meni licno ne treba veca brzina od 5 Mbps trenutno. Mislim ni ogromnoj vecini raje. Mislim da je bolje sacuvati 10 KM mjesecno nego imati brzinu koja mi ustvari ne treba. Znam da ce me sada napasti oni sto im trema mega, ultra, super speed brzine. Ima odredjeni broj korisnika kojima zaista trebaju, ali su velika manjina.
van helsing

#15037 Re: BHTelecom All About

Post by van helsing »

Znam samo jedno,a to je da iza vikenda,akobogda,mijenjam mojatv full u mojatv phone.
Dva razloga:
1. Mizerna brzina interneta ( down/up )
2. Nikakve pogodnosti ne mogu ostvariti ako bih se odlucio za neki uredjaj iz ponude telecoma,osim premi paket ako imam.

Ne bih pametovao kako bi trebalo da neko radi svoj posao,ali bih volio da neko malo bolje objasni:
Placam mjesecno 64 i nesto markica + pozive prema drugim i mobilnim mrezama.
Racun se krece manje-vise oko 80km mjesecno.
Vidim neki npr tablet,mobitel ili laptop u ponudi telekoma,cijena/rata uz ugovor na 12 i 24 mjeseca je ohoho,ali hajd kupujem na rate,pa garancija,pa se nekako odlucim.
Zasto ja kao korisnik mojatv full usluge ne mogu uzeti taj uredjaj na ugovor?
Pa zar nije bolje telekomu da mi omoguci kupovinu uredjaja uz ugovor na 12 ili 24 mjeseca,jer tako imaju sigurnih minimalno 64 i nesto markica svaki mjesec?
Koji je genijalac skontao da samo premi moze ostvarit te pogodnosti?
Nekad steknem utisak da telekom nece para.
Eh da,mislim da mozemo samo mastati o tome da korisnicima bilo kojeg mojatv paketa telekom ponudi neki tv prijemnik uz ugovor.
Nemoguca misija.
Pa jedan HS je neke godine nudio lcd tv uz ugovor,a telekom to nije u stanju..
Tako malo detalja,sitnica da se popravi,telekom bi pomeo konkurenciju.
Ovako...

Tapatalk 2
gidra

#15038 Re: BHTelecom All About

Post by gidra »

iceman2010 wrote:
gidra wrote:
Sve što si naveo je laž, ali tebe HDMI ne uzimam ozbiljno u razgovoru već odavno, ali na laž moram odgovoriti, i ne znam kako te raja na ovom podforumu uzima zaozbiljno.

Paket košta 50 KM i ko god može izdvojiti 46 KM za ove usluge može i 50 KM sigurno, tako da ljudima koji daju već toliki novac 4 marke ne predstavlja veliko ulaganje.
1. Ima prema Telamach mreži + 100 minuta prema inostranstvu + može se i doplatiti flat prema susjedima i flat prema BIH i to košta 10 KM. Ja sam korisnik supermix paketa tako da znam sta pricam.
2. Supermix ima HD kanale u ovom paketu dobiješ sve Sportklubove u HD-u plus Sportklub premium i naravno FOX(Crime, life, movies, obični) kanale zatim Face HD i neki kulinarski program
3. Ovaj supermix košta tačno 50 KM, i tih 15 maraka je ukljuceno u tih 50. Znači paket je okruglo 50 KM
4. Ovaj paket sadrzi i najbolje regonalne kanale koje Bhtelecom nema, Telemach nema pink paket
5. Internet je duplo brzi 10 naprema 5. I čuj prosječan korisnik neće imati veće potrebe od 1 ili 2 mb/s, ako ćemo tako onda prosječnom korisniku uopće ne treba fixni telefon u doba Viber-a, Whatsapp-a, Skypea, Nimbuzza, Hangout-a.
6. Telemach ima 144 kanala u ovom paketu, a Bhtelecom 130.
7. D3GO je puno puno bolja stvar od smijesnog web playera Bhtelecom-a
8. Besplatan ruter i Panasonicov kucni telefon

I opet ponavljam ponuda od prošlog ljeta, halo prošlog ljeta Turčine.
Evo iskoristicu ovaj tvoj komentar da uporedim supermix sa ponudom BHT-a (konkretno full i full+). Prvo cu poceti pitanjem: Koliki ti je stvarni racun? Dakle da li ti dodje 50 KM ili vise? Ako je vise zasto? Ako samo 10 minuta razgovoras dnevno (uzmimo u obzir da se radi o viseclanoj porodici. Nazoves roditelje da pitas kako su, zena isto, dijete ako je vece ili vise djece. Jos poneki poziv....) i to prema brojevima BHT u istoj mreznoj grupi koji su najjeftiniji (mreza Telemach-a je presmjesna da bi se uzela u obzir) to te dodje: 10x0,035x30 = 10,5 KM. To je vec 60,5 KM. Ako u racunicu uvrstis neki poziv prema mobilnoj ili izvan Sarajeva ta cijena jos skace i jos se moras suzdrzavati od duzih razgovora jer moras paziti na troskove. Na BHTelecom-u dobijes za 59,67 KM potpuno besplatne pozive unutar mreze BHTelecom-a u citavoj BiH i jos 10 KM prema mobilnoj mrezi BH Mobile plus najbroj na BH Mobile. Supermix ima tih 100 minuta prema inostranstvu i to ga samo cini konkurentnim za one korisnike kojima je to veca potreba od telefoniranja unutar BiH. Ako imas nekoga u drugom kantonu (Evo ja poslije iftara odoh aBd na kafu. Bice nas trojica. Momak iz krajine, ja iz Sarajeva, ali sa zenom iz srednje bosne i jedan sarajlija sa zenom iz Sarajeva. Nas dvojica prvih imamo potrebu za jeftinim telefoniranjem izvan kantona Sarajevo. Zasto ovo navodim? Pa zato da ukazem da veliki broj ljudi ima nekoga ko nije iz Sarajeva, a oni koji nisu iz Sarajeva obicno imaju nekoga ko je otisao da zivi, radi, studira u Sarajevo ili neko drugo vece mjesto koje nije u njegovom kantonu) troskovi ti se jos vise povecavaju. Minuta prema drugim preznim grupama na Telemach-u je 0,0819 KM. Ti razgovori bas moraju biti kratki. Ako upadne neki padobranac sa pricom da danas svi koriste mobitele i sl. samo cu reci da to nije tacno i da je razgovor putem fiksne i dalje najjeftini nacin za telefoniranje ako iskljucimo razne programe na smart telefonima i programe na racunarima.

I na kraju, nije Telemach bezveze napravio duo i trio pakete. Imali su potrebu da naprave pakete sa jeftinijim telefoniranjem koji ce biti konkurentni BH Telecom-u. Duo i trio ponuda je novija od supermix paketa. Poredio sam ove pakete jer su lagani za uporediti i ocigledno slicni. Ako mislis da su supermix paketi superiorni u odnosu na trio recimo zasto Telemach ima trio u ponudi? Poredim dakle, ono sto je najlakse uporedivo.

router dobijes i kod telecom-a, a telefon mozes kupiti za 1 KM.
Za telefon si u pravu nema šta, zato ima trio paket u kojem opet korisnici imaju flat telefoniju prema ostalim operaterima.
Košta 50 KM, telefonija je jednaka kao kod telecoma, ima manje kanala ali ima 3x brži net (15/1,2 Mb/s) + d3GO. Ovdje glavnu ulogu igra sam pojedinac, i to dal' više voli da ima brži net ili više kanala, tako da je ova ponuda tu negdje.

Eh vraćamo se na Supermix s+ programsku šemu gdje Telemach ima 144 kanala a BHtelecom 130. Ako izuzmemo ekskluzivne kanale kao što su Sportklub i Arena, Telemach ima siguran bolji i kvalitetniji tv sadržaj.
Internet je opet duplo brži (10/1 Mb/s) + d3GO, ali nema flat prema ostalim operaterima. Po mom subjektivnom mišljenju je opet ova ponuda bolja od telekomove ako se ne koristi pretjerano fiksna telefonija.

Kao što sam rekao koristim Supermixa s+. U odabiru operatera i najpristupačnijeg paketa u mom slučaju su presudili Sportklubovi, jer više volim Engleze i Špance od Talijana i Francuza. Pitao si me za račun ev', u mojoj kući u doba moderne telefonije se uopće ne koristim fiksni osim po potrebi ali naravno isti se mora posjedovati:
Image

P.S. nemoj zaboraviti da nakon ovog poteza BHT-a sigurno ćemo opet imati korigovanu ponudu i mi na Telemachu i ostala raja na HS-u i Lol-u, i neka je tako i pozdravljam zdravu konkurenciju.
iceman2010

#15039 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

Da. Svako ima svog konja za utrku. Vidjecemo sta ce uraditi telemach. Mozda ponude vise programa na duo i trio paketima. Ne vjerujem da cijenom moze ici nize pogotovo u paketima gdje ima telefoniju.

nastavnikhe

#15040 Re: BHTelecom All About

Post by nastavnikhe »

Vidim da se opet zahuktalo oko paketa,cijena...Po meni sve ovo što je Telekom ponudio ima smisla i u svakom slučaju je pozitivno za korisnike,ali je interesantno da se ne radi ništa na unapređenju usluge Moja TV (videoteka se mjesecima, možda i godinama ne ažurira,snimalica=0,internet piristup preko Moja TV browsera je užasan,ponuda HD kanala je, da blago kažem katastrofalna...)!!??
Smatrao sam nakon najava po forumu da će se ipak desiti neke ozbiljnije promjene, a ne samo "fejslifting"!
gnjev

#15041 Re: BHTelecom All About

Post by gnjev »

van helsing wrote:Znam samo jedno,a to je da iza vikenda,akobogda,mijenjam mojatv full u mojatv phone.
Dva razloga:
1. Mizerna brzina interneta ( down/up )
2. Nikakve pogodnosti ne mogu ostvariti ako bih se odlucio za neki uredjaj iz ponude telecoma,osim premi paket ako imam.

Ne bih pametovao kako bi trebalo da neko radi svoj posao,ali bih volio da neko malo bolje objasni:
Placam mjesecno 64 i nesto markica + pozive prema drugim i mobilnim mrezama.
Racun se krece manje-vise oko 80km mjesecno.
Vidim neki npr tablet,mobitel ili laptop u ponudi telekoma,cijena/rata uz ugovor na 12 i 24 mjeseca je ohoho,ali hajd kupujem na rate,pa garancija,pa se nekako odlucim.
Zasto ja kao korisnik mojatv full usluge ne mogu uzeti taj uredjaj na ugovor?
Pa zar nije bolje telekomu da mi omoguci kupovinu uredjaja uz ugovor na 12 ili 24 mjeseca,jer tako imaju sigurnih minimalno 64 i nesto markica svaki mjesec?
Koji je genijalac skontao da samo premi moze ostvarit te pogodnosti?
Nekad steknem utisak da telekom nece para.
Eh da,mislim da mozemo samo mastati o tome da korisnicima bilo kojeg mojatv paketa telekom ponudi neki tv prijemnik uz ugovor.
Nemoguca misija.
Pa jedan HS je neke godine nudio lcd tv uz ugovor,a telekom to nije u stanju..
Tako malo detalja,sitnica da se popravi,telekom bi pomeo konkurenciju.
Ovako...

Tapatalk 2
Najveca glupost dajemo 60km mjesecno a nemamo pogodnosti pri kupovini uredjaja iz njihovog asortimana . Bio je jednom fiksni tel za marku i to je to . Glupost

Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
adincebic

#15042 Re: BHTelecom All About

Post by adincebic »

E ljudi ok neka svako uzme operatera kog želi. Ovo je tema namjenjena korisnicima BH Telecoma i onima koji žele da to postanu. Ja imam pitanje da li neko zna konfiguracijski password od bh telecom routera ZTE zxv10w300. Nemoj te predlagati admin admin ili onaj password vr10vr10tajn1pa55 niti mi govoriti kako je softverski zaključan jer to nije tačno. Svojim očima sam vidio da monteri znaju taj prokleti pass jer sam ja mijenjao ruter sa komšiom pošto njemu nije trebao wifi a meni jeste znači monter je bez problema ukucao taj password. Resetovati ne želim tako da ni to nemojte predlagati.
iceman2010

#15043 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

@ smartXL

Provjerio sam. Ipak za duo i trio korisnike osnovni paket je 5 KM. Tacno je da je start 3, a osnovni 5 KM i da sa trio dobijes start, ali ako ipak zelis osnovni a koristis duo ili trio moras doplatiti 5 KM. Nazovi pa pitaj ako meni ne vjerujes. Ja se raspitao :D
frasmotic

#15044 Re: BHTelecom All About

Post by frasmotic »

Znam da je ovo sigurno vec neko pitao, ali nemam vremena traziti. Naime, prije 4-5 godina sam isljucio telefon i ADSL (tad je jos bio limit). Zanima me da li sada mogu vratiti internet, ali bez telefona, jer i dalje imam telefonski prikljucak znaci ispunjavam tehnicke uslove. hvala unaprijed
escobar__

#15045 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

frasmotic wrote:Znam da je ovo sigurno vec neko pitao, ali nemam vremena traziti. Naime, prije 4-5 godina sam isljucio telefon i ADSL (tad je jos bio limit). Zanima me da li sada mogu vratiti internet, ali bez telefona, jer i dalje imam telefonski prikljucak znaci ispunjavam tehnicke uslove. hvala unaprijed
Možeš, naravno. S tim što ti je priključak bez neke od usluga BH Line mreže (bez fiksnog, dakle) naplaćuju oko 60 KM, osim kada su akcije priključivanja za 1 KM.
escobar__

#15046 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Kad traje akcija, priključak je svima 1 KM, bez obzira ima li ili nema uslugu na toj parici.
made_in_sarajevo

#15047 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

Jutros u firmi da se konektujem na net kad malo sutra. Nazovem podrsku pa me tu zenski strucnjak salta 5min jer ne moze da skonta naziv firme pa me prebaci dalje,sa likom u pricu i kad je krenuo da mi promjeni pasvord kaze podnio sam zahtjev za raskid ugovora.reko jesam ali da se ugasi L.internet,a ne adsl kaze mrtav hladan da su se tamo neki malo zeznuli pa mi ugasili adsl.nazovem drugog kaze posaljite opet zahtjev pa dok.prodje...a meni gori,trebam ponudu za posao poslati cifra preko 5000KM i levati nesposobni me zajebase.sta sad da investitor kaze zao mi je ali niste poslali na vrijeme,a da ne spominjem da sam od telekoma dobio onu stvar,a placamo ih u firmi od prvih brojeva poslje rata sto su dosli. I sta da im covjek radi?ja se jutros oko ovoga sa svojim direktorom svadjo,posao visi u zraku i to sve jer neki idiot.ne zna procitati zahtjev u kojem pise da se ugasi L.internet,a ne adsl
adincebic

#15048 Re: BHTelecom All About

Post by adincebic »

Narode znali iko taj pass što sam tražio u prošlom postu. Nemoj te predlagati isti kao i broj modela zxv10w300 jer ni on ne radi. Router je od BH Telecoma zato sam ovdje i postavio tema se zove "BH Telecom all about" pa mi je logično ovdje da pitam.
escobar__

#15049 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Ne zna niko. Resetuj modem i konfiguriši nanovo, a prije nego bilo šta napraviš promijeni mu lozinku.
escobar__

#15050 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Ne traži montere džaba, lozinku nećeš dobit. :)
Locked