Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
Bodkin

#15026 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

Zastupnik iz dijaspore :D kakvo ludilo
spreca

#15027 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by spreca »

mayab wrote:http://net.hr/danas/net-hr-otkriva-hrt- ... panjujuce/

Stvarno ne znam kuda oni idu i šta je sljedeće :shock:
Ni oni sami neznaju kuda gone...odkad im je na celu drzave ona sisata Kobilinda :lol:
archi_a

#15028 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by archi_a »

Kakav je kvarnjak ova osoba, to se rijetko viđa. Naštimanog, vještačkog osmijeha, ima problem kad da ga koristi a kad ne, tako da glupavo izgleda, kezeći se i kad se prepire, kao ovdje sa novinarom kad je postala navalentna i agresivna. Sva vještačka i izvježbana. Rijetko nesimpatična žena. Ženo, ne prolazi osmijeh baš u svakoj "prigodi".

Image
kakavdanakneiskustvu

#15030 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kakavdanakneiskustvu »

archi_a wrote:Kakav je kvarnjak ova osoba, to se rijetko viđa. Naštimanog, vještačkog osmijeha, ima problem kad da ga koristi a kad ne, tako da glupavo izgleda, kezeći se i kad se prepire, kao ovdje sa novinarom kad je postala navalentna i agresivna. Sva vještačka i izvježbana. Rijetko nesimpatična žena. Ženo, ne prolazi osmijeh baš u svakoj "prigodi".

Image

Sta jr to bilo sa ovim novinarom?
archi_a

#15031 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by archi_a »

Gospodični se nije svidjelo pitanje, pa je pokušala oteti mikrofon novinaru,, koji nije htio da ga pusti.... I onda je nastalo graktanje i nadvikivanje, ali sve to uz namješten osmijeh, tačnije deformirani grč na licu predsjednice.
Neki bi to prokomentarisali kao profesionalan, dostojanstven nastup "karijerne" osobe koja zna diplomatski da se ponaša u javnosti. Nije mi jasno ko može pušiti tu foru.
kakavdanakneiskustvu

#15032 Re: Desavanja u Hrvatskoj

archi_a wrote:Gospodični se nije svidjelo pitanje, pa je pokušala oteti mikrofon novinaru,, koji nije htio da ga pusti.... I onda je nastalo graktanje i nadvikivanje, ali sve to uz namješten osmijeh, tačnije deformirani grč na licu predsjednice.
Neki bi to prokomentarisali kao profesionalan, dostojanstven nastup "karijerne" osobe koja zna diplomatski da se ponaša u javnosti. Nije mi jasno ko može pušiti tu foru.

ima li video snimak?
Banksy

#15033 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

kakavdanakneiskustvu wrote:
ima li video snimak?

https://twitter.com/hkresic/status/1059434657660452864
kakavdanakneiskustvu

#15034 Re: Desavanja u Hrvatskoj

nervoza i bijes prsti iz nje,ona i plenkovic dok su bili u parlamentu evrope i nato savezu ili gdje su vec tacno bili su mi cak donekle bili i simpaticni
mayab

#15036 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by mayab »

Desničarska plavuša je jako nervozna, posebno, čini mi se kako je Čovke izgubio poziciju člana predsjedništva BiH, jer mnogi HDZovi planovi se time urušavaju----

JE LI ŠEFICA DRŽAVE RADIKALNA DESNIČARKA? ‘Kolinda je dobar šegrt Trumpa i Orbana, a sada poentira na izmišljotinama’
Banksy

#15037 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

dobar tekst
istra_hr

#15038 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by istra_hr »

pratim Vaš forum, iako se ne javljam često
Bio sam tu/ovdje na nogometu ljeti, skoro svaki dan
Dakle, ako smijem nešto reci,
U vezi Kolinde,
Nikad nisam bio glasac HDZa (jer ih od pocetka smatram vladajućom lopovskom bandom) a ne parlamentarnom strankom
Izglasavanje Ž. Komšića smatram pozitivnom stvari za BiH ... a za sve HDZovce - i Vaše i Naše ... "boomerang efekt" .... ako me shvaćate?

Ajmo se vratit KGK tj. Kolindi
Mislim da ću prvi put u životu, glasati za nekog iz HDZa, tj. nju
a, za kog drugog?
U Hrvatskoj oporba-opozicija NE postoji, raspala se --- a jedini protukandidat Kolindi, za predsjednicke izbore će biti Mile Fontana-Bandić
Primitivac sa doslovce tri razreda osnovne škole, falsificiranim diplomama, (ne)dokazani kriminalac, poltron, populist
hizo ramidovic

#15039 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by hizo ramidovic »

istra_hr wrote: Ajmo se vratit KGK tj. Kolindi
Mislim da ću prvi put u životu, glasati za nekog iz HDZa, tj. nju
a, za kog drugog?
U Hrvatskoj oporba-opozicija NE postoji, raspala se --- a jedini protukandidat Kolindi, za predsjednicke izbore će biti Mile Fontana-Bandić
Primitivac sa doslovce tri razreda osnovne škole, falsificiranim diplomama, (ne)dokazani kriminalac, poltron, populist
kako to?
tolika hrvatska i on jedini protivkandidat?
istra_hr

#15040 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by istra_hr »

Ma, nema nikog!
Jedini koji još (i opet) pretendira za Predsjednika je spomenuti neizdrkani primitivac Bandić
OK. možda ce u prvom krugu biti još par "nikad dokazanih doktora, akademaca, još nekoliko anonimaca... da, možda tu bude i desničara tipa Zlatko Hasanpavelić/oprostite, pardon, Hasanbegović ... i sličnih spodoba...

Ali, mislim (ne tvrdim) za Predsjednika će se u finalu boriti KGK i primitivni kamenjar Bandić
spreca

#15041 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by spreca »

istra_hr wrote:Ma, nema nikog!
Jedini koji još (i opet) pretendira za Predsjednika je spomenuti neizdrkani primitivac Bandić
OK. možda ce u prvom krugu biti još par "nikad dokazanih doktora, akademaca, još nekoliko anonimaca... da, možda tu bude i desničara tipa Zlatko Hasanpavelić/oprostite, pardon, Hasanbegović ... i sličnih spodoba...

Ali, mislim (ne tvrdim) za Predsjednika će se u finalu boriti KGK i primitivni kamenjar Bandić
Mozda je kod vas problem kao i kod nas odnosno da nije vazno kako narod glasa nego je vaznije ko broji glasove....Nemogu da vjerujem da ce samo njih dvoje biti u Borbi za tu funkciju...otkud tolika apatija
problemnatravunu

#15042 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by problemnatravunu »

Ima jos vremena do predsjednickih izbora, ja mislim da bi se mogao kandidirati i Zoki Milanović

apropo KGK....
Image

:lol: :lol: :lol:
Vilajet_Bosna

#15043 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Vilajet_Bosna »

čovjek bi očekivao da uradi nešto više sa tim mikrofonom kad ga je već onako strasno dograbila, kad ono ništa :(
Point.

#15044 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Point. »

- Nema nikakve šanse da premijer ili predsjednica prihvate Komšićev poziv jer sve što on radi ruši Daytonski sporazum. U Daytonu je BiH dogovorena kao država sastavljena od dva entiteta i tri konstitutivna naroda koji biraju svoje predstavnike, a Komšićev izbor ruši spomenutu konstitutivnost. Zato s njim nema smisla razgovarati jer pri izradi Daytonskog sporazuma nikome nije padalo na pamet da je moguće ovako izigravati dogovor o ustroju BiH, izjavio je ovaj uticajni političar piše Jutarnji.
Hoće li iko objasniti ovim ublehama iz Hrvatske da se bira član predsjedništva iz reda tri konstitutivna naroda a ne da jedan narod isključivo bira samo iz svog reda. Sve po Ustavu i Dejtonu.
mayab

#15045 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by mayab »

Image

Šalu na stranu, ili ova HDZ hrvatska bratija zaista nisu "obavešteni", ili su glupi i guraju svoje pa ako upali, jebiga, treba nekad nesto u životu i pročitati, možda se šta i nauči!Ka dovo kažem uvijek se sjetim onog kloca , nogometaša Hrvatske što je na sred stadiona počeo sa mikrofonom vikati zadomspremni, pa kad su ga pričepili, kaže nisam znao da se to ne smije ha ha ha ha :lol: :lol: :lol: :lol:
General War

#15046 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by General War »

Point. wrote:
- Nema nikakve šanse da premijer ili predsjednica prihvate Komšićev poziv jer sve što on radi ruši Daytonski sporazum. U Daytonu je BiH dogovorena kao država sastavljena od dva entiteta i tri konstitutivna naroda koji biraju svoje predstavnike, a Komšićev izbor ruši spomenutu konstitutivnost. Zato s njim nema smisla razgovarati jer pri izradi Daytonskog sporazuma nikome nije padalo na pamet da je moguće ovako izigravati dogovor o ustroju BiH, izjavio je ovaj uticajni političar piše Jutarnji.
Hoće li iko objasniti ovim ublehama iz Hrvatske da se bira član predsjedništva iz reda tri konstitutivna naroda a ne da jedan narod isključivo bira samo iz svog reda. Sve po Ustavu i Dejtonu.
Kako ces ista objasnit nekome ko je nakrivo nasadjen, samo gubljenje vremena.
Point.

#15047 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Point. »

sherbett wrote:
Point. wrote:
Ne kuzim
Ne biraju isključivo Hrvati hrvatskog predstavnika, Bošnjaci bošnjačkog itd nego građani biraju predstavnike iz reda tri konstitutivna naroda. Ne postoji pravilo da Bošnjaci mogu glasati samo za nekog bošnjačkog kandidata. To je ono što bi HDZ bratija htjela a to je aparthejd. Oni se ponašaju kao da je taj njihov prijedlog zapravo važeći i zato kmeče u prazno da je neustavan, nije po Dejtonu što je čista obmana i laž. Eh sad ne znam jesu li fakat toliko glupi da ne mogu pravilno tumačiti jasan zakon ili su bezgranično bezobrazni. Trećeg nema.
kakavdanakneiskustvu

#15048 Re: Desavanja u Hrvatskoj

kao da je neko drugi a ne tudjman,predsjednik HDZ potpisao u daytonu sta je vec potpisao i shodno tome se danas i biraju dva clana predsjednistva iz FBiH
muha_sa

#15049 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by muha_sa »

SRBIJA I HRVATSKA SIGURNE KUĆE ZA RATNE ZLOČINCE IZ BiH: "Tolika koncentracija ratnih zločinaca utiče na opuštenu atmosferu, oni se proglašavaju NACIONALNIM HEROJIMA"
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/966 ... ojima.html
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#15050 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bobi »

kakavdanakneiskustvu wrote:kao da je neko drugi a ne tudjman,predsjednik HDZ potpisao u daytonu sta je vec potpisao i shodno tome se danas i biraju dva clana predsjednistva iz FBiH
Jes vala. i da dodam da ova ekipa iz Lijepe naše :D i simpatizeri HDZ-a pročitaju Ustav BiH i kako to da im nije smetalo kad je Čović biran a sad eto ne valja :mrgreen: . Osim toga kakva je uloga Predsjedništva BiH, da biraju ambasadore, landraju po svijetu i laprdaju po medijima :D kao što radi i drugarica KKG :)
Post Reply