salik79 wrote:
Lijepo si pojedine stvari istrgnuo iz konteksta. Doduse, sebe si "izvadio" sa par kratkih upisa, te sa jednim u kojem vec pokusavas relativizirati. Dakle, od svih uspio si izdvojiti @insomniu78, Opetja33 i sebe...Savu ne racunam, jer njegov prvi upis na tu temu (civilnim zrtvama u Jemenu) je napravljen upravo nakon moje slicne prozivke, sto je jos vece licemjerje. Opetja33 mi po tom pitanju nije bio ni na pameti, jer kao sto znas - sa njim i njegovim upisima nemam problema (brine me samo sto ga vec duze vremena nema)...Mislio sam vise na Howitzera, Solara, Tigra, Cbrta, pa i Avetinha, te jos par likova koji redovno "rone suze" na temi o Siriji.
Ali pazi molim te. Dva puta postavljaš isto pitanje i dva puta ti ljudi postavljaju isti odgovor, i opet ono hladno to ja objavio nakon tvoje kritike.
Čak si zaboravio da si mi se izvinuo zbog toga. E moj Salik.
Evo da ti osvježim pamćenje:
http://forum.klix.ba/sirija-p11428197.htmlsarajevoxxxx wrote:
salik79 wrote:
Molio bih te za link, ako je istina povlacim rijec i upucujem izvinjenje.
sarajevoxxxx wrote:
Oko 40 poginulih i 248 ranjenih građana Sane nakon današnjeg bombardovanja grada od strane Koalicije
jemen-t129727s2525.html
Ispricavam se, ovo nisam upratio, jer sam do tada fakat xy puta postavljao pitanje o zrtvama u Jemenu, na sta mi nisi odgovarao. Ovo je, ipak, napredak!