Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Casual's

#15001 Re: Zeničani

Post by Casual's »

:kiss:
Koji naslov debila, čovjek nigdje to u tekstu rek'o nije.
Mustang1

#15002 Re: Zeničani

Post by Mustang1 »

Sve ovo izgleda dobro ali bojim se da opet na kraju mi ne najebemo :D
kamberovica polje

#15003 Re: Zeničani

Post by kamberovica polje »

Mustang1 wrote:Sve ovo izgleda dobro ali bojim se da opet na kraju mi ne najebemo :D
Ma to je sigurno sad je samo u pitanju nivo do kojeg ćemo najebat. :D
Freamon Lester

#15004 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

Fudo počeo "meĆati" i subotom. Vidi se potpis stare SDA skole. :D Deri Fuade... :izet:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#15005 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Evo da je zaposlio 10 svojih ljudi, u cemu je tacno problem? Pa covjek je ipak na čelu grada od 100 hiljada ljudi i treba da ima neki svoj tim od povjerenja sa kojim ce zajedno raditi. Sasvim normalno, njima je jedino krivo sto to nisu bili kadrovi SDA. Eto Barack Obama kad je dolazio trebao je zaposlit pristalice McCaina.

A ono njihovo saopstenje kao da je pisao neko ko im želi zlo pa tako pozivaju nacelnika da pocne rjesavat nagomilane probleme. Pa majmuni glupi, ko je nagomilao te probleme? Ko je
vladao Zenicom 25 god prije Fude?
clio_dci120

#15006 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

Neko gore preporuci Kimtec, pa da napisem mali osvrt.

Sto dalje od bilo kojeg proizvoda kojem je ovlasteni serviser Kimtec. Imam izuzetno negativno iskustvo sa Samsungom i servisom Kimteca. Isti su generalni serviser Samsunga, a usluge su im totalna katastrofa, neprofsionalni su i jos podvale na kraji. Treci put na servisu ugradili su neorginalni dio i uredaj vise nije ni nalik originalnim specifikacijama. Doduse nije mob bio u pitanju.

Isto iskustvo cuo sam od jos nekoliko ljudi. Znaci izbjegavati Kimtec, barem cu ja odsada tako.
channel10

#15007 Re: Zeničani

Post by channel10 »

Jimmy McNulty wrote:Evo da je zaposlio 10 svojih ljudi, u cemu je tacno problem? Pa covjek je ipak na čelu grada od 100 hiljada ljudi i treba da ima neki svoj tim od povjerenja sa kojim ce zajedno raditi. Sasvim normalno, njima je jedino krivo sto to nisu bili kadrovi SDA. Eto Barack Obama kad je dolazio trebao je zaposlit pristalice McCaina.

A ono njihovo saopstenje kao da je pisao neko ko im želi zlo pa tako pozivaju nacelnika da pocne rjesavat nagomilane probleme. Pa majmuni glupi, ko je nagomilao te probleme? Ko je
Kad cete shvatiti da je to sve glupan do glupana. Ti ljudi ne bi znali voditi kucni savjet i mjesnu zajednicu, a kamoli grad i drzavu. Tacnije znamo kako su vodili grad i drzavu. U toj stranci par ljudi sve vodi. Svu politiku od nivoa kucnog savjeta do nivoa drzave. Imaju zacrtan plan i program i samo nadju budale koje ce to sprovoditi. Tako i dobijemo ova saopstenja koje nemaju veze sa vezom.

Fudo je to sve vidio i "otrgao se s lanca". Zato treba postovati covjeka i njegov rad.
clio_dci120

#15008 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

Cujem danas od kolege na kafi navodno nacelnik ukida i neke kartica za parking. Valjda pojedinci bliski vlasti imali povlasticu besplatnog parkinga.

Kad smo se vec apsolvirali temu parkinga :D
channel10

#15009 Re: Zeničani

Post by channel10 »

clio_dci120 wrote:Cujem danas od kolege na kafi navodno nacelnik ukida i neke kartica za parking. Valjda pojedinci bliski vlasti imali povlasticu besplatnog parkinga.

Ko zna sta ce se sve jos naci i kakve su sve beneficije imali. Fudo bi trebao znati gdje se sta nalazi i gdje sta moze naci.
Casual's

#15010 Re: Zeničani

Post by Casual's »

Priča se da će Fudo u 00:05 posvetiti SDA jednu pjesmu, navodno je riječ o: https://www.youtube.com/watch?v=MOFu0X8haxE
clio_dci120

#15011 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

channel10 wrote:
clio_dci120 wrote:Cujem danas od kolege na kafi navodno nacelnik ukida i neke kartica za parking. Valjda pojedinci bliski vlasti imali povlasticu besplatnog parkinga.

Ko zna sta ce se sve jos naci i kakve su sve beneficije imali. Fudo bi trebao znati gdje se sta nalazi i gdje sta moze naci.

Prvo davanje poslovnih prostora u podzakup (i prije nego je nacelnik to aktuelizirao, znao sam da se to radi masovno, pojedinci iznajme prostor za 200km pa ga dadnu u podzakup za 800-1000km), pa sada ove parking kartice, upravu si, ko zna koje sve beneficije pojedinci uzivaju i neosnovano se bogate svakim danom. Treba sve raskrinkati i uredovati. Jedni nemaju hljeba da jedu, drugi imaju sve.
Na kraju, sta je neko bolji da uziva pravo koristenja poslovnog prostora ili besplatan parking u odnosu na mene ili bilo koga drugog....
Ajatolah_

#15012 Re: Zeničani

Post by Ajatolah_ »

clio_dci120 wrote: Cujem danas od kolege na kafi navodno nacelnik ukida i neke kartica za parking. Valjda pojedinci bliski vlasti imali povlasticu besplatnog parkinga.
Općinski službenici imaju kartice za besplatan parking tamo ispred IK banke, pretpostavljam da se na to misli.
kamberovica polje

#15013 Re: Zeničani

Post by kamberovica polje »

channel10 wrote:

Ja sam čuo da su pojedinci išli na gostovanja reprezentacije na račun grada, benzin, auto, hrana i da su imali plaćeno te dane.
lokalni_razdjevicar

#15014 Re: Zeničani

Post by lokalni_razdjevicar »

clio_dci120 wrote:Neko gore preporuci Kimtec, pa da napisem mali osvrt.

Sto dalje od bilo kojeg proizvoda kojem je ovlasteni serviser Kimtec. Imam izuzetno negativno iskustvo sa Samsungom i servisom Kimteca. Isti su generalni serviser Samsunga, a usluge su im totalna katastrofa, neprofsionalni su i jos podvale na kraji. Treci put na servisu ugradili su neorginalni dio i uredaj vise nije ni nalik originalnim specifikacijama. Doduse nije mob bio u pitanju.

Isto iskustvo cuo sam od jos nekoliko ljudi. Znaci izbjegavati Kimtec, barem cu ja odsada tako.
nisi jedini
Kralj Tvrtko I.

#15015 Re: RE: Re: Zeničani

Post by Kralj Tvrtko I. »

kamberovica polje wrote: Ja sam čuo da su pojedinci išli na gostovanja reprezentacije na račun grada, benzin, auto, hrana i da su imali plaćeno te dane.
Na ćelu s Duvnjakom.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#15016 Re: RE: Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Kralj Tvrtko I. wrote:
kamberovica polje wrote: Ja sam čuo da su pojedinci išli na gostovanja reprezentacije na račun grada, benzin, auto, hrana i da su imali plaćeno te dane.
Na ćelu s Duvnjakom.
Sto on plaho nije ni sakrivao. Udjes mu na fejs i ne znas od cega ti se vise povraca, fotografija sa putovanja na racun sirotinje ili od te iste sirotinje sto mu se ulizuje u komentarima.

Ako se barem dobro useru za svoje privilegije, Fudo alal ti vera.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#15017 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Kad bih znao da imam rak i da trebam umrijet za 3 mjeseca vjerovatno bih počinio djelo 166. st. 2 a) Krivičnog zakona FBiH prema Jasminu Duvnjaku.
kakavdanakneiskustvu

#15018 Re: Zeničani

Post by kakavdanakneiskustvu »

Jimmy McNulty wrote:Kad bih znao da imam rak i da trebam umrijet za 3 mjeseca vjerovatno bih počinio djelo 166. st. 2 a) Krivičnog zakona FBiH prema Jasminu Duvnjaku.
:lol: :thumbup: :thumbup:
nadžak

#15019 Re: Zeničani

Post by nadžak »

Jimmy McNulty wrote:Kad bih znao da imam rak i da trebam umrijet za 3 mjeseca vjerovatno bih počinio djelo 166. st. 2 a) Krivičnog zakona FBiH prema Jasminu Duvnjaku.
Nemoj tako, na lopti je korektan. :D
vwlover

#15020 Re: Zeničani

Post by vwlover »

channel10 wrote:
Jimmy McNulty wrote:Evo da je zaposlio 10 svojih ljudi, u cemu je tacno problem? Pa covjek je ipak na čelu grada od 100 hiljada ljudi i treba da ima neki svoj tim od povjerenja sa kojim ce zajedno raditi. Sasvim normalno, njima je jedino krivo sto to nisu bili kadrovi SDA. Eto Barack Obama kad je dolazio trebao je zaposlit pristalice McCaina.

Kad cete shvatiti da je to sve glupan do glupana. Ti ljudi ne bi znali voditi kucni savjet i mjesnu zajednicu, a kamoli grad i drzavu. Tacnije znamo kako su vodili grad i drzavu. U toj stranci par ljudi sve vodi. Svu politiku od nivoa kucnog savjeta do nivoa drzave. Imaju zacrtan plan i program i samo nadju budale koje ce to sprovoditi. Tako i dobijemo ova saopstenja koje nemaju veze sa vezom.

Fudo je to sve vidio i "otrgao se s lanca". Zato treba postovati covjeka i njegov rad.
Da je nama jos par Fuda u gradu i ovo bi bio Las Vegas al znas sta je problem, imas jako puno zaposlenih SDA u gradu i sad oni mrze Fudu i sve ce uradit da ga skinu , Ja bih opet glasao za Fudu i svaka mu cast sta je i do sad uradio , al ne moze to tako lako kad se bodes sa vecinom , napravit ce jednu gresku kad tad i ta greska ce bit svetinja za SDA i ljudi ce ga zamrzit i SDA ce se vratit i opet 22 godine pricaj u prazno , sad kad imamo priliku da je neko hrabar i pametan dosao na vlast treba to iskoristit i dat mu potpunu podrsku al et ,
Mustang1

#15022 Re: RE: Re: Zeničani

Post by Mustang1 »

_BataZiv_0809 wrote:
Kralj Tvrtko I. wrote:
Na ćelu s Duvnjakom.
Sto on plaho nije ni sakrivao. Udjes mu na fejs i ne znas od cega ti se vise povraca, fotografija sa putovanja na racun sirotinje ili od te iste sirotinje sto mu se ulizuje u komentarima.

Ako se barem dobro useru za svoje privilegije, Fudo alal ti vera.
Joj sjecate se onog intervjua kad smo igrali u Portugalu on bio tamo na stadionu.. Ja trazio ali nisam mogao naci :D
Casual's

#15023 Re: Zeničani

Post by Casual's »

avenija

#15024 Re: Zeničani

Post by avenija »

Kakav shaban :D
Mustang1

#15025 Re: Zeničani

Post by Mustang1 »

E to :lol: :lol: Ja mislio protiv Portugala ali eto fulao malo ali tu je to.. Koja budala jbt :lol: :lol:
Post Reply