Sad sam tek provalio skrivenu poruku one " Lijepa si, ma šta lijepa...upis ljepote"pici wrote:
Roditelji ne znaju da prostitucijom zarađujem za školarinu, suze su me spasile od manijaka
Sarajka (25), studentkinja Univerziteta u Sarajevu, za školovanje zarađuje prostitucijom. Ona je otkrila da je sve počelo kada nije imala novca da upiše godinu fakulteta, požalila se prijatelju, koji joj je tada kroz šalu rekao da bi "sa svojom ljepotom vrlo jednostavno mogla zaraditi novac“ za upis. Nije mnogo razmišljala, s obzirom na to da je upis bio u toku, a nije imala novac.
neka buduĆa CvijanoviĆka
SDA-All about
- belafonte
#15001 Re: SDA-All about
- It_is_a_Leclerc
#15002 Re: SDA-All about
Uistinu je BiH mala država, koliki su SDA-ovci izdajnici.
Podržati Željku Cvijanović je čin patriotskog suicida, bošnjačke veleizdaje i sramnog gaženja po vlastitom narodu. Dakle, klasika za SDA.
Podržati Željku Cvijanović je čin patriotskog suicida, bošnjačke veleizdaje i sramnog gaženja po vlastitom narodu. Dakle, klasika za SDA.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#15003 Re: SDA-All about
Mića je malo nervozan pa bi sad i Željka moga u kolu kliktat REFERENDUM!
Aferim SDA...samo tako nastavite ALijinim putevima ukopavnja sopstvene države
Aferim SDA...samo tako nastavite ALijinim putevima ukopavnja sopstvene države
- seln
#15004 Re: SDA-All about
Ne, to je voda sa istog izvora sa kojeg pijes ti i tebi slicni.weredsf wrote:To je mentalitet prosjecnog DF-ovca ( bivseg SDP-ovca) i SBB-ovca...nista novokamen spoticanja wrote:Nazvati amora masovica nekrofilom i grobarom jasan je pokazatelj da smo otisli u mp3...strasno ba
- It_is_a_Leclerc
#15005 Re: SDA-All about
Onda je mentalitet prosječnog SDA-ovca da bude pljačkaš, lopov, pijandura, kriminalac, bitanga od koje i familija zazire, protuha najgore vrste koja je sposobna uništiti crnu zemlju, a kamoli državu ?!weredsf wrote:To je mentalitet prosjecnog DF-ovca ( bivseg SDP-ovca) i SBB-ovca...nista novokamen spoticanja wrote:Nazvati amora masovica nekrofilom i grobarom jasan je pokazatelj da smo otisli u mp3...strasno ba
Ako ćemo generalizirati...
- Banksy
#15006 Re: SDA-All about
''Gdje nema naših, glasajte za njihove''. Povratak u budućnost 1990 - 2014.joli wrote:Rizvan wrote:Sad otvorih ovaj thebosniatimes.com, koja selekcija članaka samo na prvoj strani.
SARAJEVO - Stranka demokratske akcije i Socijaldemokratska partija BiH podržavaju kandidaturu Željke Cvijanović za srpskog člana predsjedništva BiH.
Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP-a BiH, dao je instrukciju biračima te stranke u Republici Srpskoj da ne glasaju za Mladena Ivanića.
http://www.vijesti.ba/politicka-arena/2 ... novic.html
Inace ovi listici na kojima se pokazuje kako trebaju glasti Bosnjaci se djele po Bosnjackim selima po RS
- Banksy
#15007 Re: SDA-All about
Da ne pretresam CIK, gdje je završio Konaković, jesu li ga stavili na liste?
I šta je bilo s Osmanovićima na kraju? Jesu li još u igri?
I šta je bilo s Osmanovićima na kraju? Jesu li još u igri?
-
starisalko
#15008 Re: SDA-All about
Setinog igraca Zvizdic stavio na 13 mjesto za KS
-
razonoda
#15009 Re: SDA-All about
DA SE PREDSTAVIM JA SAM
BAKIR odazivam se i na BAKE SVI VI
MOJI BOSNJACI GLASAJTE ZA MENE.

- kamen spoticanja
#15010 Re: SDA-All about
To i jeste problem, djelimo se na birace sbbova dfiva sdaova i slicnih gulikoza...zbog politicke pripadnosti mozes cuti ovakve grozote tipa nekrofil i grobar...postaje tragicno sveweredsf wrote:To je mentalitet prosjecnog DF-ovca ( bivseg SDP-ovca) i SBB-ovca...nista novokamen spoticanja wrote:Nazvati amora masovica nekrofilom i grobarom jasan je pokazatelj da smo otisli u mp3...strasno ba
Btw ni zeleni kadar nije nista bolji
- Banksy
#15011 Re: SDA-All about
Tek 13??? Konaković Šetin???starisalko wrote:Setinog igraca Zvizdic stavio na 13 mjesto za KS
-
weredsf
#15012 Re: SDA-All about
Da i daBanksy wrote:Tek 13??? Konaković Šetin???starisalko wrote:Setinog igraca Zvizdic stavio na 13 mjesto za KS
Ali ce Dino proci
-
razonoda
#15013 Re: SDA-All about
IZVINJAVAM SE STO OVDZE UPADAM. SA SAMrazonoda wrote:DA SE PREDSTAVIM JA SAMBAKIR odazivam se i na BAKE SVI VI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Novak20
#15015 Re: SDA-All about
razonoda wrote:DA SE PREDSTAVIM JA SAMBAKIR odazivam se i na BAKE SVI VI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- XXS
#15016 Re: SDA-All about
Ova slika pojasnjava kako SDA vlada Bosnom posljednjih 20 godina:
Prodaj drzavu da SDA-ovci mogu uzeti proviziju.
Koncept 'opsteg dobra' za njih ne postoji. Kod njih je samo IMT princip, po bilo koju cijenu.
Ovaj put je zaplatilo drvo, a sutra ko zna sta ili ko?
Kolji vola za 50 kila mesa.Magarece_godine wrote:
Prodaj drzavu da SDA-ovci mogu uzeti proviziju.
Koncept 'opsteg dobra' za njih ne postoji. Kod njih je samo IMT princip, po bilo koju cijenu.
Ovaj put je zaplatilo drvo, a sutra ko zna sta ili ko?
-
StupskaBitanga
#15017 Re: SDA-All about
Vogošća nikad nije bila zelenija
Ironija
Ironija
-
jemma
#15018 Re: SDA-All about
oni su iza sebe ostavili mrtve, siromaštvo, pokradene i ojađene, a da imaju razumijevanje za drvo?!Magarece_godine wrote:
nemaju oni u SDA osjećaje normalnog čovjeka.
evo i jedan primjer sa Klixa gdje jedna osoba istovremeno podržava SDA i ubice/teroriste/plaćenike:

znači, nemaju oni u SDA osjećaje normalnog čovjeka. to su štetočine i opasni ljudi kojima se mora stati u kraj.
-
leechild
#15019 Re: SDA-All about
može li mi neko od SDA kadra ovo prokomentarisati.Ok volite SDA ,zaštitnici bošnjaka i ti folovi ali kako gledate na ovo ,čovjek je sekretar stranke ,čovjek je na listi .Očekujem da čujem glas zdravog razuma hvala (ima po dosta od ovog razogovora ali ovo ne smije zastariti-ako se pitate što sad pitam)
https://www.youtube.com/watch?v=v5phNJ8i45A
https://www.youtube.com/watch?v=v5phNJ8i45A
-
dEnver
#15020 Re: SDA-All about
leechild wrote:može li mi neko od SDA kadra ovo prokomentarisati.Ok volite SDA ,

- It_is_a_Leclerc
#15021 Re: SDA-All about
Joj što volim kad se nakon izbora krenu umivati Bakir Izetbegović i Zlatko Lagumdžija. Valja "sarađivati"... Jedini spas i za jedne i za druge je da se međusobno izližu 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#15022 Re: SDA-All about
Novak20 wrote:razonoda wrote:DA SE PREDSTAVIM JA SAMBAKIR odazivam se i na BAKE SVI VI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sve buĐŽetlije obavezno za SDA a more i SDP...samo tako ćemo se održati na buĐŽetskoj CiCi...SDA i SDP forHewer
-
Novak20
#15023 Re: SDA-All about
Najnovije podmetanje Avaza u prljavoj kampanji ili nedostatak prostora za okupljanje. Šta li je u pitanju?

- JThomas
#15024 Re: SDA-All about
i ko je pisao nije znao je li opće ili opče, pa je stavio ravnu crtu da može proći i kao jedno i kao drugo 
-
The BEN10
#15025 Re: SDA-All about
Nemoguće da je istina - čisto sumnjam da se pozivnice za lokalne skupove štampaju i dijele...JThomas wrote:i ko je pisao nije znao je li opće ili opče, pa je stavio ravnu crtu da može proći i kao jedno i kao drugo
Mada, nije uopšte problem otkucati ovakav dokument i popuniti ga - pa to može svak živ uraditi. I reći kako ih SDA dijeli. Čak ovo dati nekolicini ljudi koji će naravno potvrditi priču...
Btw, Efendić i ekipa iz NGrada rade posao:
http://www.klix.ba/biznis/privreda/otvo ... /141001046
Otvorena Bosanska tržnica: U bivše sklonište po voće, povrće, meso i ribu
U Sarajevskom naselju Dobrinja danas je otvorena Bosanska tržnica, jedinstven privredni projekat koji je obuhvatio domaću proizvodnju, zaposlenje i iskorištavanje napuštenog prostora nekadašnjeg skloništa.
Obuhvatanjem uglavnom povratničkih zadruga i firmi iz Srebrenice, Višegrada, Stoca, Modriče, Zvornika, Žepe i Rogatice, stanovnicima Dobrinje omogućena je kupovina domaćih proizvoda. Uz navedena mjesta svoje proizvode plasirat će i dvije sarajevske firme.
Interes za tržnicu pokazao je veliki broj građana Dobrinje koji su u velikom broju došli na nekada zapuštenu lokaciju skloništa, a od danas mjesto prodaje domaćeg voća, povrća, mesa i ribe.
Građanima nije svejedno gdje će trošiti svoj novac, a Bosanska tržnica je odlična prilika da se spoje potražnja za kvalitetnim i potražnja za plasmanom domaćih proizvoda.
Otvorenju prisustvovao je načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić.
"Krov skloništa saniran je prošle godine, a u 2014. adaptirani su poslovni prostori. Projekat Bosanske tržnice je dio programa 'Pokrenimo Novi Grad zajedno' – način da se spoji ono što proizvode domaći proizvođači širom BiH, sa potrebom naših stanovnika da imaju kvalitetnu hranu. Ovo je također i mjesto gdje je otvoreno 15 radnih mjesta, uglavnom sa biroa za zapošljavanje", rekao je Efendić.
Kvalitet robe kontrolisat će Služba za privredu Općine Novi Grad. Proizvođači će se obilaziti redovno, a i sam izbor privrednika ovisio je o prethodnoj analizi načina i mjesta proizvodnje.
Gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić pozdravio je početak rada Bosanske tržnice.
"Općina Novi Grad je jedna od rijetkih koja je okupila zadruge iz cijele BiH u jednoj gradskoj općini, dijelu glavnog grada. Za ovaj projekat vezano je 40.000 ljudi koji će imati koristi od ove tržnice", rekao je Komšić.
U Bosanskoj tržnici, koja se nalazi za Trgu djece Dobrinje bb, svoje proizvode nude poljoprivredne zadruge "Voćar - Promet" Zvornik, "Agrofood" Konjević Polje - Bratunac, "Eko life" - Stolac, "Više - Grad" - Višegrad, opšte poljoprivredne zadruge "Tarevci" - Modriča i "3E" Skelani - Srebrenica, te firme "Slap" Žepa – Rogatica i sarajevski "Brojler" i "Klas".