ove u Konzumu su jos medju jeftinijim sto se nudi po graduzomri wrote:...tegle sa ovakvim poklopcima i da nisu 5KM komad ko u Konzumu. Zahvaljujem![]()
Ako nadjes gdje jeftinije javi.
ove u Konzumu su jos medju jeftinijim sto se nudi po graduzomri wrote:...tegle sa ovakvim poklopcima i da nisu 5KM komad ko u Konzumu. Zahvaljujem![]()
VažiDaffyDuck wrote:ove u Konzumu su jos medju jeftinijim sto se nudi po graduzomri wrote:...tegle sa ovakvim poklopcima i da nisu 5KM komad ko u Konzumu. Zahvaljujem![]()
![]()
Ako nadjes gdje jeftinije javi.

nema cega nema u "stometarki" na Č.ViliNostromo wrote:...dodatak prehrani biljaka "Slavol"?

neki dan ja i prijateljica spominjemo milky waylajkujMe wrote:Kao dijete sam ovo volio vise nego Nutellu nekad davno sam to vidio i kod nas ali nisam vidio u zadnjih 5 godina nigdje ovaj namaz ima li ga gdje?![]()
Foto Hadžic--kad se spustiš od sebilja pa kreneš desno u sarace na pocetku ulice studio--ne možeš fulit nikakoiway wrote:Treba mi ona mala slikica za pasoš ali sa plavom pozadinom. Ima li kakav foto studio blizu starog grada?
Hvala lijepomuha_sa wrote:Foto Hadžic--kad se spustiš od sebilja pa kreneš desno u sarace na pocetku ulice studio--ne možeš fulit nikakoiway wrote:Treba mi ona mala slikica za pasoš ali sa plavom pozadinom. Ima li kakav foto studio blizu starog grada?
Hvala na infou, bio sam juče tamo, i stvarno ponuda je velika i osoblje je vrlo ljubazno... Ali nemaju Slavol.muha_sa wrote:nema cega nema u "stometarki" na Č.ViliNostromo wrote:...dodatak prehrani biljaka "Slavol"?
Jysk i OBI sigurno jer sam cak ima i nekih raznih boja i šara, mozda ima i Pennyado_7 wrote:Gdje kupiti papirni okrugli luster, i koja mu je cijena
Nesto ovako
Ili mi preporucite nesto sto bi mogao staviti u stan koji iznajmljujem, jer mi je bezveze kupovati neke lustere koje poslije necu moci koristiti.
na zimskom salonu knjigeavetinja wrote:Gdje mogu kupiti tarot karte?
Hvala.VenomousV wrote:na zimskom salonu knjigeavetinja wrote:Gdje mogu kupiti tarot karte?
vidjela sam ih na 3-4 standa
ne znam cijenu
u Jysku kostaju cijele 2,5 KMado_7 wrote:Gdje kupiti papirni okrugli luster, i koja mu je cijena
Nesto ovako
Ili mi preporucite nesto sto bi mogao staviti u stan koji iznajmljujem, jer mi je bezveze kupovati neke lustere koje poslije necu moci koristiti.
ne znam al' znam da je skupoblack_noke wrote:zna li neko gdje imati uzeti okvir za vise slika?
nesto tipa ovakvo http://www.njuskalo.hr/image-w920x690/d ... 864331.jpg
imas u Jysku, Obiju, Retro home (Alta u Grand centar), Lijepe kucne stvari (SCC), opremljnijim knjizarama.... Za jysk i retro imas i web pa pogledaj malo.shandrprcSA wrote:ne znam al' znam da je skupoblack_noke wrote:zna li neko gdje imati uzeti okvir za vise slika?
cijena rama u obiju je 56KM.mislimda ima prostor za osam slika.DaffyDuck wrote:imas u Jysku, Obiju, Retro home (Alta u Grand centar), Lijepe kucne stvari (SCC), opremljnijim knjizarama.... Za jysk i retro imas i web pa pogledaj malo.shandrprcSA wrote:ne znam al' znam da je skupoblack_noke wrote:zna li neko gdje imati uzeti okvir za vise slika?
Hvala, pronasao u jysku, 4.5 KM, velicina 40(cini mi se), samo je ova bila.BIONA wrote:u Jysku kostaju cijele 2,5 KMado_7 wrote:Gdje kupiti papirni okrugli luster, i koja mu je cijena
Nesto ovako